Ζητειται σεναριο για την Κυριακη!!!

Ξεκίνησε από piperidis, 08 Απρ 2011, 14:51:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

piperidis

Ο λαος θελει game,αντε ρε παιδια καντε κατι!!!!  :'(

Tsitouras

γιατι δεν κανετε ενα απλο deathmats με respawn των τεσσαρων , 2 ωριτσες διαρκεια , και ολοι μια χαρα , και  εαν προκυψει και κανα καλο σεναριακι χωστε το κι αυτο  :)
Umbrella Trashsweepers

Nirenos

Αν περιμενουμε να εδραιωσουμε το Airsoft ετσι στην Ελλαδα τοτε μαλλον δεν θα το καταφερουμε...
Αντε οι ομαδες βγαλτε κανενα σεναριο... Με το ζορι παιζουμε 2 φορες τον μηνα...
Εμεις οι καινουργιοι σε λιγο θα αρχισουμε να πιστευουμε οτι αδικα δωσαμε τοσα λεφτα...
Παντα φιλικα.
TEMPLARS

Prom81

Παντοτε σε φιλικο τονο, αναφερω τα κατωθι:
α. Το συγκεκριμενο σ/κ οπως εχετε παρατηρησει ηδη, εχει 2 παιχνιδια, και εαν δεν λανθανω τουλαχιστον στο ενα εξ'αυτων οι συμμετοχες ειναι παρα πολλες. Κατα συνεπεια, θα "λειπει κοσμος" και αρα ειναι ευλογο να μην εχει ανακοινωθει ακομη κατι. (Ισως αργοτερα ή και αυριο, δεν γνωριζω).
β. Η διοργανωση παιχνιδιου/σεναριου απο ομαδα η μεμονωμενους συνχομπιστες, δεν ειναι και μικρη δουλεια. Ειδικα η ευθυνη και η αρτιοτητα ενος τετοιου εγχειρηματος εχει μεγαλη σημασια.

Ας κανουμε υπομονη λοιπον καλοι μου φιλοι.
Επισης, στην περιπτωση που υπαρχει κοσμος μπορει μεσω αυτου του ποστ να κανονιστει κατι, οπως και στο παρελθον.  ;)

JokeR

εγω θα ελεγανα παιξετε ενα παιχνιδι free for all απλα οτι κινητε εκτελειτε.... διαρκεια 15 λεπτα το καθε match και τελειωνει εκει το θεμα....

salamine153

Παιδες, δεν παιζουμε κατι απο τα δικα μου ??? Εχω γραψει πολλα διαφορα σεναρια
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Immortal

Παράθεση από: Tsitouras στις  08 Απρ 2011, 15:46:00 ΜΜ
γιατι δεν κανετε ενα απλο deathmats με respawn των τεσσαρων , 2 ωριτσες διαρκεια , και ολοι μια χαρα , και  εαν προκυψει και κανα καλο σεναριακι χωστε το κι αυτο  :)

+1 Συμφωνώ απόλυτα κ είμαστε όλοι ευχαριστημένοι  ;)

JokeR

δικα σου-αλλων σεναριογραφων οπου οταν δεις τα αντιγραφεις και τα τροποποιεις ωστε να φαινονται δικα σου??????????????????????????

salamine153

Παράθεση από: JokeR στις  08 Απρ 2011, 22:24:54 ΜΜ
δικα σου-αλλων σεναριογραφων οπου οταν δεις τα αντιγραφεις και τα τροποποιεις ωστε να φαινονται δικα σου??????????????????????????
??? ??? ???

BladeGT

Παράθεση από: JokeR στις  08 Απρ 2011, 22:24:54 ΜΜ
δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν ποιανου ειναι :P εμας μας νοιαζει να το παιξουμε! (το σεναριο..)
σαν το προφιτερολ...δεν με νοαιζει πως το λενε.. εγω θελω να το φαω!

Εαν συμφουνατε λεω να κανουμε ενα τοπικ να δουμε ποσοι ειμαστε και εφοσον η ελευσινα ειναι αδεια να μαζευτουμε να παιξουμε εκει! Η ακομα καλυτερα (μιας και δεν εχω δει η προσωπικα δεν ετυχε να παιξω τον λιγο αυτο καιρο που ειμαι στον χωρο,καποιο CQB deathmatch,2 ομαδες - φατους ολους -.... δεν ξερω σε ποιον χωρο παιζονται CQB καποιος πιο παλιος ας το προτεινει...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

salamine153

για το CQB εχουμε το εργοστασιο στα Μεγαρα

Τάλων

Πριν λίγο ανακοίνωσαν παιχνίδι στην Ελευσίνα οι φίλοι LONERS.

Οπότε δείτε το σχετικό Link :

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5259.msg56842/topicseen.html#new
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

BladeGT

α,να εγινε η καλη η πραξη..αι βουρ ολοι!
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P