A&K M60E4

Ξεκίνησε από nikos1990, 06 Απρ 2011, 22:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Τι λεει το εν λογω οπλο απο οτι εχω δει στο youtube ειναι καλο αλλα στο youtube... δεν το εχω δει απο κοντα αν καποιος καλος ανθρωπος γνοριζει κατι ας το πει

Eυχαριστω Nikos.
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Tsitouras

φιλε μου , το οπλακι ειναι πολυ καλο ... προσωπικα μου σπαει τα νευρα λογο μεγεθους και βαρους , αλλα απο αποδωση δεν εχω κανενα παραπονο ... υπαρχει μια σχετικα μεγαλη πιθανοτητα η γεμιστηρα να σου βγαλει καποια προβληματακια ... συγεκριμενα το μερος που βιδωνει στο οπλο χαλαει σχετικα ευκολα .... στην δικια μου περιπτωση εχει χαλασει εις δυπλουν αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογο .... προσωπικα θα σου προτεινα να δεις και αλλα lmg πρην καταληξεις , αλλα εαν εχεις κλημα κανω πισω  :)
ευχομαι να βοηθησα
φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

jumbo

Παράθεση από: Tsitouras στις  06 Απρ 2011, 22:37:48 ΜΜ
φιλε μου , το οπλακι ειναι πολυ καλο ... προσωπικα μου σπαει τα νευρα λογο μεγεθους και βαρους , αλλα απο αποδωση δεν εχω κανενα παραπονο ... υπαρχει μια σχετικα μεγαλη πιθανοτητα η γεμιστηρα να σου βγαλει καποια προβληματακια ... συγεκριμενα το μερος που βιδωνει στο οπλο χαλαει σχετικα ευκολα .... στην δικια μου περιπτωση εχει χαλασει εις δυπλουν αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογο .... προσωπικα θα σου προτεινα να δεις και αλλα lmg πρην καταληξεις , αλλα εαν εχεις κλημα κανω πισω  :)
ευχομαι να βοηθησα
φιλικα
Γιωργος

απο εμπειρια τα λες αυτα; Ειχες το συγκεκριμενο aeg και το γνωριζεις ; ετυχε και στο δανησε καποιος σε καποιο πεδιο και επαιξες;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Tsitouras

επμηρεια ... το συγγεκριμενο aeg ανηκει σε φιλο , αλλα μεταξυ μας , υπαρχει ενα πνευμα κοινοκτημοσινης να το πω , με αποτελεσμα να εχουν περασει αρκετα aeg απο τα χερια μου , και οχι μονο σε παιχνιδια ενω εγω ειμαι κατωχος μολις ενος aeg  :) με το συγγεκριμενο οπλο εχω παιξει σε 2 παιχνιδια  :)
Umbrella Trashsweepers

jumbo

Παράθεση από: Tsitouras στις  07 Απρ 2011, 22:11:44 ΜΜ
επμηρεια ... το συγγεκριμενο aeg ανηκει σε φιλο , αλλα μεταξυ μας , υπαρχει ενα πνευμα κοινοκτημοσινης να το πω , με αποτελεσμα να εχουν περασει αρκετα aeg απο τα χερια μου , και οχι μονο σε παιχνιδια ενω εγω ειμαι κατωχος μολις ενος aeg  :) με το συγγεκριμενο οπλο εχω παιξει σε 2 παιχνιδια  :)

αφου σε παλιοτερα ποστ σου εχεις δηλωσει οτι εισαι ανηλικος πως εχεις παιξει σε δυο παιχνιδια και κατεχεις και ενα aeg;
Μηπως πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος στα λεγομενα σου;
Λεω εγω τωρα.......
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Tsitouras

Ναι , ειμαι ανηλικος . αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν δικαιουμε να πω την γνωμη μου για το παραπανω αεροβολο στο παιδι , που στο κατω κατω το ειχε και απορεια . εαν εσυ προτημας να επαναφερεις σχεδον οπου κανω ποστ το γεγονος οτι ειμαι ανηλικος , δικαιωμα σου αλλα πιστευω πως μονο flames θα μπορεσεις να σημιουργησεις ετσι . Επεισης το γεγονος οτι εχω παιξει καποια games δεν σημενει οτι συνεχιζω ναι παιζω .... τελος παντων πιστευω πως το comment σου ηταν ασχετο με το ποστ και εαν θελεις να συζητησεις κατι μαζι μου, οπως το θεμα της ηλικιας μου θα προτημουσα να μου το στειλεις σε Π.Μ.
φιλικα
Γιωργος

WARNING!
Απαγορεύεται στα ανήλικα μέλη να αναφέρουν κατοχή η χρήση αεροβόλων airsoft η επίσης να αναμιγνύονται στην αγορά και την πώλησή τους
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1135.0.html
Umbrella Trashsweepers