socom 1911 meu

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 10 Mar 2011, 16:18:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα σημερα πηρα το ανωτερω οπλο
κ το κλειστρο παιζει λιγο,δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα μ φαινετε περιεργο,ειναι φυσιολογικο?

Palladin

Και σε μένα το ίδιο κάνει και μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει πρόβλημα, δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα...

Nick Babouinos

εχω υην εντυπωση οτι φταιει το ελατηριο του κλειστρου,αλλα μαλλον ειναι σκοπημα μαλακο γιατι πιστευω οτι αν ηταν πιο σκληρο δε θα πηγαινε το κλειστρο πισω,τεσπα εικασιες δικιες μ,θα περιμενω κ αλλες απαντησεις!!

dtz

μην φοβάσαι, το συγκεκριμένο όπλο δεν παρουσιάζει προβλήματα.
Το έχω πάνω από χρόνο με αρκετή χρήση, και όλα οκ.  :)
Το μόνο, ότι άρχισε να ξεβάφει αμέσως στις διάφορες ακμές, μοχλό ασφαλείας, κτλ  :'(
don 't get mad, get even

Nick Babouinos

ναι μεχρι στιγμης μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο,βεβαια σημερα μ νγηκε κ μενα η κανη,αλλα την εσπρωξα μεσα κ ολα οκ!!!πολυ καλο πιστολι!!

Taylor

Παράθεση από: The End στις  23 Mar 2011, 18:56:25 ΜΜ
ναι μεχρι στιγμης μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο,βεβαια σημερα μ νγηκε κ μενα η κανη,αλλα την εσπρωξα μεσα κ ολα οκ!!!πολυ καλο πιστολι!!

Σου εφυγε και σένα η κάνη ε;Μάλλον έκει πάσχουν τα 1911 τελικά!Πάντως εμένα είναι εντάξει τώρα,την κόλησα και δεν θα πάει πουθενά!

Nick Babouinos

εγω παλι δε μπηκα στο κοπο!!!αλλα ριχνει κανονικα!!!κ δε φευγει απο τη θεση τησ!!!μονο αμα ριχνω καμια φορα φουλ ΄΄κατα ρυπασ'' βγαινει!!!