TOP M4A1 GBB shell ejecting

Ξεκίνησε από nikos1990, 24 Mar 2011, 14:47:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Δεν ειναι ενα απλο GBB πητε μου ποιος δεν θα ηθελε να το εχει

Top M4a1 Shell Ejecting GBB
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

WhiskeyX-ray

Eγώ πάντως όχι. Ούτε κάλυκες έχω όρεξη να μαζεύω, ούτε να τους αφήνω ενθύμιο στους επόμενους που θα παίξουν στο πεδίο...

metallpontios

παντοσ δεν ειναι gbbr ειναι aeg  αλλα παραειναι πολιδαπανο για αυτο που προσφερει

dtz

νομίζω ότι το όπλο που βάλλει στα πρώτα 15 sec του βίντεο, δεν είναι ρέπλικα
και δεν έχει σχέση με αυτό που ακολουθεί
don 't get mad, get even

metallpontios

ναι αυτο 8ενεται οτι ειναι πραγματικο στην αρχη του βιντεο μαλλον για να σιγγινει την αλλη8οφανια με το πραγματικο

Nick_the_Greek

Το Μ4 που διχνει στην αρχη ειναι σιγουρα κανονικο!Δεν ειπαρχει αεροβολο με τετιο ηχο. ;)
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Tsitouras

δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει αεροβολο που να πεταει καλυκες , και να υπηρχε το γεγονος οτι μετα πρεπει να ακολουθεις τη διαδρομη που εκανες στο παιχνιδι και να μεζευεις καλυκες ειναι τραγικο .... (ειμαι λιγο πολυ οικολογος  ;) ) προσωπικα δεν θα το ηθελα , αλλα και να μου το χαριζαν θα το ανταλασσα με ενα επικο αλλα οχι και τοσο αλληθοφανες αεροβολο ας μην συζητησουμε το ποσα θα κοστιζουν οι καλλυκες για καθε φορα που παιζεις εαν δεν μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις τις παλιες (εστω οτι τις μαζευεις ανα παιχνιδι)
Umbrella Trashsweepers

metallpontios

ασε και το χιροτερο ειναι πος οι καλικες στιχιζουν 15usd <30 pack> βαλε και τον γεμιστιρα 46usd

WhiskeyX-ray

Υπάρχει και είναι AEG, όχι GBB. Όσο για τους κάλυκες, παίρνουν 1 bb ο καθένας (προφανώς) και ο γεμιστήρας (επίσης προφανώς) παίρνει 30. Άρα έχουμε και λέμε...$45 ο γεμιστήρας + $15 το πακέτο με τους 30 κάλυκες (οι τιμές από γνωστό κατάστημα του ΗΚ), πάμε στα $60 για να ρίξουμε 30 μπίλιες. Ευχαριστώ δεν θα πάρω....

Tsitouras

οι καλυκες ειναι επαναχρησιμοποιησιμοι ομως η οχι ?
Umbrella Trashsweepers

Alexgreek

Παιδία το συγκεκριμένο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς την λειτουργία απόρριψης καλύκων. Το αν θα δώσεις τόσα λεφτά για αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό!!!

tristan

Η καλυκες ξαναχρησιμοποιηουντε αν του μαζεβις
Η λειτουργιατου πρεπι να ειναι μονω με απορριψη καλυνων
whiskeyx-ray  +1

Vangelis

Είναι απίστευτο και εθιστικό, έστω και αν κάποιος θα το έχει μόνο για «περιορισμένη χρήση».

Σκέψου όμως  τι θα συμβεί σε τελωνειακό ή αστυνομικό έλεγχο! ......  ;)
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

el.cind

πολλη εντυποσιακω το aeg αυτο εχει και τα υπερ και τα κατα... γεια ολλους ωσους ασχολουνται με το airsoft.....
εγω βλεπω το ΜΕΛΟΝ.. 8)  γεια τα aeg με bloback θα βγαλουν και η αλλες εταιριες και ολλες της μαρκες τον aeg σαν αυτο γιατη η αγορα συνεχεια ζηταει το καλητερω... ;D ;D ;D ;D
και δεν θα μεινουνε μονω με την λειτουργεια της απορειψης τον καλοικων γιατη ωπος ειπαν και η συνχομπιστες ποιο πανω κανενας μα κανενας δεν θα κατση να μαζεβη τους καληκες απο κατω.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D και το κοστος  αγωρας θα εινα μεγαλω
οποτε προτηνω υπομωνη και θα ερθουν και καλητερα.... 8)
το εψαξα λυγω στο youtube και ειδα να κανουν παρουσιαση 2 ιαπονες μπρωστα σε 15 ατωμα αν και υπειρχαν πολλες εμπλοκες εν ωαρα βολης ( και ηταν και πολλη εντηποσιακω μαζι )
το γελειο που ερηξα ηταν οταν τα 15 ατομα που βλεπαν σκυψαν ολλοι μαζι να μαζεψουν τους καληκες απο κατω............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
συγνωμη αλλα δεν ξερω ακομα πως ρυχνεται τα video στο forum να το μηραστω και μαζι σας
παντα φιληκα el.cind

Vangelis

Παράθεση από: el.cind στις  24 Mar 2011, 22:48:42 ΜΜ
πολλη εντυποσιακω το aeg αυτο εχει και τα υπερ και τα κατα... γεια ολλους ωσους ασχολουνται με το airsoft.....
εγω βλεπω το ΜΕΛΟΝ.. 8)  γεια τα aeg με bloback θα βγαλουν και η αλλες εταιριες και ολλες της μαρκες τον aeg σαν αυτο γιατη η αγορα συνεχεια ζηταει το καλητερω... ;D ;D ;D ;D
και δεν θα μεινουνε μονω με την λειτουργεια της απορειψης τον καλοικων γιατη ωπος ειπαν και η συνχομπιστες ποιο πανω κανενας μα κανενας δεν θα κατση να μαζεβη τους καληκες απο κατω.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D και το κοστος  αγωρας θα εινα μεγαλω
οποτε προτηνω υπομωνη και θα ερθουν και καλητερα.... 8)
το εψαξα λυγω στο youtube και ειδα να κανουν παρουσιαση 2 ιαπονες μπρωστα σε 15 ατωμα αν και υπειρχαν πολλες εμπλοκες εν ωαρα βολης ( και ηταν και πολλη εντηποσιακω μαζι )
το γελειο που ερηξα ηταν οταν τα 15 ατομα που βλεπαν σκυψαν ολλοι μαζι να μαζεψουν τους καληκες απο κατω............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
συγνωμη αλλα δεν ξερω ακομα πως ρυχνεται τα video στο forum να το μηραστω και μαζι σας
παντα φιληκα el.cind

http://www.youtube.com/watch?v=yZXenRsPNlM&feature=related
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.