Airsoft Team Artas Pyrros- Η ομάδα μας...

Ξεκίνησε από darkwarrior, 22 Mar 2011, 20:50:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

darkwarrior

Prom81

Εκ μερους της Phalanx σας ευχομαι καλα, ασφαλη παιχνιδια και να ειστε παντα με το χαμογελο οπως στις φωτο παιδες!!

darkwarrior

Σας ευχαριστούμε πολυ για τις ευχές και ελπίζουμε σε μια φιλική σύγκρουση των ομάδων μας στο μέλλον !!!

Palladin

Μπράβο ρε παιδιά! Αυτά είναι τα ωραία. Καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχετε.

JokeR

ελα βρε πατριωτες.... θα ανεβαινω αρτα δηλαδη και θα εχω φιλους/συμπατριωτες να παιζω??? αυτα ειναι.... καλα και ασφαλη παιχνιδια παιδια να εχουμε και καλως ηρθατε και επισημα στο χωρο

Chemical

Καλωσήρθατε παιδιά και από εμάς.Τα μέρη μας εκεί πάνω είναι τα καλύτερα για airsoft .
Τέσσερα άτομα ανεβαίνουμε κάθε χριστούγεννα, πάσχα και καλοκαίρι στα Γιάννενα.
Δηλαδή τώρα μπορούμε να κάνουμε στάση στο ανέβασμα και στάση στο κατέβασμα από την άρτα?
Μια ωρίτσα δρόμος είναι...
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

jumbo

καλη αρχη παιδια, καλα και ασφαλη παιχνιδια να χετε.. :) :)
ασχετο... το δασος αυτο μηπως ειναι πανω απο το Κ.Ε.Υ.Γ;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

N.RAF

πολυ καλες φωτο παιδες.καλα παιχνιδια και με ασφαλεια.ειμαι απο φιλιππιαδα καταγωγη αν τυχει καλοκαιρακι να ρειξουμε καμοια μπιλια.

ΤΣΟΛΙΑΣ

PanosArta

Γεια σας φίλοι και ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας !!! Το πεδίο μας φίλε Jumbo είναι αρκετά κοντά στο Κ.Ε.Υ.Γ.  Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επειδή δεν ξέρω την πολιτική του φόρουμ και για αυτόν τον λόγο εάν θέλετε να κανονίσουμε για κάποιο παιχνίδι μπορείτε ελεύθερα να μου στείλετε ε-μαιλ για  να σας δώσω  κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας. Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους !!!