"Fermat’s Enigma" -Urban- Σαββατο 19/03/2011

Ξεκίνησε από StarScream, 15 Mar 2011, 23:11:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

(Pierre de)-FERMAT

Η χρηση φακου πιστευω απαραιτητη και πιστεψε με αληθινα night vision που να βλεπουν πανω απο τα 15 μετρα λιγοι εχουν οποτε μην τρελενεσαι..

BladeGT

nice... θα παω να παρω 2 φακους να χω τοτε,γιατι δεν εχω και R.I.S να παρω κανονικο τωρα να τον κοτσαρω στο οπλο...

Αν θελει κανεις να την κανουμε μαζι παρεα πανω το συζηταμε αν βολεψει μιας και θα μαι μονος μου στο καρο.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

O.Y.K.1985

Μεσα και εγω με φακό και night vision .
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

salamine153

Εγω εχω 1 φακο, στους δρομους αποδιδει καλα, ευκαιρια να τον δοκιμασω και στο παιχνιδι :-\  Θα μπορει καποιος να με παρει απο το σταθμο Μαγουλας, στις 17-30 περιππου;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

StarScream

salamine153

Δυστυχως ακυρη η συμμετοχη μου :'(

Laziotrela

παιδιά είμαι νέος στο άθλημα!Δεν έχω ακόμει δοκιμάσει...Θα μπορούσε να έρθει κάποιος να παρακολουθήσει μόνο??Ευχαριστώ!!!

dtz

φίλε μπορείς να έρθεις να παρακολουθήσεις βεβαίως, ελπίζω να είσαι πάνω από 18,
μόνο και μόνο επειδή, το άθλημα είναι άκρως εθιστικό !  :) :)
don 't get mad, get even

piperidis

salamine δεν εχεις μεταφωρικο μεσο για να ερθεις??

salamine153

BladeGT

παιδια,μπραβο! Μια χαρα περασαμε! Κατι διαφορετικο για νυχτα (για μενα που επαιξα πρωτη φορα νυχτερινο!!)
Ισως καποιοι να μη πετυχαμε αλλους η να μη καταλαβαιναμε και πολλα,η καποιοι να χαν καποιες παρεξηγησεις, σημασια εχει οτι περασαμε καλα,ριξαμε τα Bb μας και δεν επαθε κανενας τιποτα. ...Μπραβο στη διοργανωση,ειχε σταμπαρει και ολες τις τρυπες..

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

(Pierre de)-FERMAT

Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε μου κ για τα λογια σου κ για την παρουσια σου!

satrapis1984

Αψογοι ευχαριστουμε για το σεναριο και ειδικα το δευτερο στο οποιο 3-4 παιδια απο τους Swat  δεν επαιξαν αλλα ντυθηκαν μπιγολαμπιδες με τα light sticks ;D ;D  για να ευχαριστηθουμε οι υπολοιποι το σεναριο!
Nemo me impune lacessit

Papis

Μπράβο στα παιδιά για το ωραίο παιχνίδι που μας πρόσφεραν περάσαμε πολύ καλά με καλούς φίλους!

(Pierre de)-FERMAT

Ευχαριστουμε ολους τους Freedom Fighters που παρευρεθηκαν,καθως και τον φιλο papi.Ελπιζουμε να διοργανωνουμε παιχνιδια παντοτε για να πηγαινει το αθλημα μας μπροστα.

Τάλων

Να ευχαριστήσουμε τον φίλο StarScream για το ωραίο παιχνίδι.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

piperidis

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους airsofters που με αφησαν να παιξω μαζι τους,που τοσο πολυ ηθελα,παρ ολο που το οπλο μου ηταν εκτος οριον!!!περασα τελεια και περιμενω την επομενη.....!
Μπραβο και στα παιδια που βοηθησαν στην διοργανωση του σεναριου!!

nio25

ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες!!!!αν και υπηρχαν καποια προβληματακια με τα stick το παιχνιδι ηταν super!!!

η φωτο: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5145.0.html

StarScream

Ευχαριστουμε και εμεις με την σειρα μας ολα τα παιδια που ηρθαν στο παιχνιδι!!!
Περασαμε ενα ωραιο Σαββατοβραδο!!
Βy S.W.A.T.

remali

Αν και Dark Angels ήταν το πρωτο νυχτερινο παιχνιδι στην καριερα μας. Ευχαριστουμε για την εμπειρια και αναμενουμε και αλλα τετοια. Ελπιζουμε οι φωτογραφιες, να βγαζουν την υποχρεωση!!!!! :P :P :P :P :P