shotgun για sidearm

Ξεκίνησε από Tsitouras, 15 Mar 2011, 17:29:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

σκεφτομαι να παρω ενα shotgun για sidearm και θα ηθελα γνωμες. Γενικα ειμαι πολυ του CQB οποτε φαντζομαι ενα shotgun θα με βολευε . γενικα οπως δεν εχω δει πολυ κοσμο να κραταει shotgun και αρχιζω να σκεφτομαι πως ειναι λιγο πολυ μουφες ... οποιαδηποτε ιδεα δεκτη ευχαριστω  :)
Umbrella Trashsweepers

JokeR

εαν μπεις μεσα σε ενα κτιριο πως θα σου φενοτανε να παταγες μια φορα τη σκανδαλη και οπλιζες για να ξαναριξεις και ο απεναντι σου να σου τραβαει ριπες με το πατιμα μια φορα της σκανδαλης???

remali

Εχω ενα shotgun το ποιο σκοπευα να χρησημοποιω ως sidearm. Ομως εκτος απο οτι πρεπει να οπλιζεις καθε φορα που ειναι να ριξεις ειναι και αβολο να το κουβαλας ακομα και αν εχεις μια short βερσιον ενος shotgun. Το μονο που μου εχει χρησημευσει εως τωρα ειναι να βαραω κανα κουτακι στον ακαλυπτο του σπιτιου μου χωρις να βαζω -βγαζω μπαταριες.

Παράθεση από: JokeR στις  15 Mar 2011, 17:31:39 ΜΜ
εαν μπεις μεσα σε ενα κτιριο πως θα σου φενοτανε να παταγες μια φορα τη σκανδαλη και οπλιζες για να ξαναριξεις και ο απεναντι σου να σου τραβαει ριπες με το πατιμα μια φορα της σκανδαλης???

+1 δεν παιρνει 11αρα lipo.... ;D ;D ;D ;D ;D

agent 47

Το οτι ο αλλος θα εχει ένα οποιδήποτε όπλο που θα του έχει κοτσάρει μια lipo πάνω (ναι λοιπόν το ομολογώ δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό το πράγμα που λέγεται lipo) είναι όντως ένα τεράστιο πλεονέκτημα αφού στον χρόνο που εσύ θα ρίξεις μια μπίλια (άντε τρεις αμα πάρεις και καμια που να ρίχνει τρεια μαζί) αυτός που θα είναι απέναντι σου θα σου έχει ρίξει μισό σακουλάκι μπίλιες και εσύ απλά δεν θα ξέρεις που να καλυφθείς..... Αν υπάρξει κανένα σενάριο που να λέει: "Παίδες μόνο πιστόλια και springers είτε αυτά είναι πιστόλια είτε rifles-sub/guns είτε shotguns" τότε ναι μπορείς να πάρεις ένα shotgun με αυτήν την προοπτική αλλά αυτά τα σενάρια αν δεν υπάρχουν είναι τουλάχιστον σπάνια......
Από εκεί και πέρα το παπατζιλίκι είναι παπατζιλίκι και η κ@_λ@ είναι κ@_λ@. Πολύ απλά όμως μετά από ένα σημείο θα κουραστείς να κουβαλάς γιατί πολύ απλά δεν θα μπορείς να το παίξεις το shotgun......
Και έχω παίξει με shotgun σε παιχνίδι το οποίο ήταν μόνο με πιστόλια και ήταν πολύ άβολο από ότι ένα απλό πιστόλι για sidearm γιατί απλά δεν μπορείς να στρείψεις ;) ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Tsitouras

νομιζω καταλαβα ....  shotgun  = σαπιο ..... εγω το μονο μιωνεκτιμα που νομιζα οτι θα υπαρχει ηταν οτι πρεπει να σπαταλας τα φυσιγγακια .... τελος παντων απορυπτω την ιδεα του  shotgun αλλα εχω ακομα μια απορεια ..... τι ειναι οι lipo που ολο για αυτες μιλατε ?
Umbrella Trashsweepers

agent 47

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,363.0.html
Βασικά αν διαβάσεις αυτό το θέμα θα σου λυθούν όλες οι απορίες για τις διαφορές μεταξύ μπαταριών. :) :) :) ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Tsitouras

ευχαριστω  :) .... τωρα μου ανοιξες το ενδιαφερον και για τις μπαταριες ... αντε παλι να μαζευω λεφτα για αναβαθμησεις .....  :P
Umbrella Trashsweepers

1T2X1

Παράθεση από: Tsitouras στις  15 Mar 2011, 17:29:41 ΜΜ
Γενικα ειμαι πολυ του CQB οποτε φαντζομαι ενα shotgun θα με βολευε

Που παίζεις CQB στην Αττική;
Στο θέμα τώρα,κόψε το call of duty,αυτά τα ranger akimbo είναι που σου βάζουν τέτοιες σκέψεις 8).

Tsitouras

CQB παιζω στο πορτο ραφτι σε μια εγγαταληλειμενη οικοδομη που εχουμε επενδησει και εχουμε βαλει ξυλα και εμποδια και την εχουμε κανει μουρλια  :P (δεν παιζω στα δημοσια αλλα με φιλους ) .... :)
Umbrella Trashsweepers