CERBERUS Force

Ξεκίνησε από Demon, 11 Σεπ 2010, 09:59:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Demon

Φίλοι και Συμπαίχτες

Με πολλή μεγάλη χαρά παρουσιάζω τον φίλο Silent Angel στο ροστερ της Cerberus Force Recon.
Ο Silent Angel κατα κόσμον Γιώργος με τον αψογο χαρακτήρα του, την τεράστια διάθεση για παιχνίδι και την αψογη συμπεριφορά του οσον αφορά τους κανόνες και το fair play  μας εντυπωσίασαν απο την πρωτη στιγμή και έτσι δεν άργησε να ταιριάξει με το στίλ της ομάδας μας.
Καλως Ήρθες και επίσημα φίλε!!!!!

Μετα τιμής

Ghostrider

Cerberus Force Recon  Leader

silent angel

Καλως σας βρήκα Κέρβεροι!και όλους τους συνχομπιστες!Πάντα με ασφάλεια και αρετή σε αυτό το όμορφο χόμπυ!

Enyatos

Καλώς ήρθες φιλε Silent Angel και από εμενα!!!!! καλα παιχνιδια να εχουμε με ασφάλεια, με αρετή και τόλμη!!!  :)
The only easy day was yesterday!

Admax

Καλός ήρθες man! πάλα να περνάς μαζί μας!! :D :)

MitsoS_O_Yakuza

καλα να περνατε μαγκες ετσι να μεγαλωνει η παρεα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Demon

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  25 Μαρ 2011, 13:58:36 ΜΜ
καλα να περνατε μαγκες ετσι να μεγαλωνει η παρεα

Σ'ευχαριστούμε Μήτσο καλα και ασφαλή παιχνίδια να έχουμε άντε με το καλο να τα πούμε στα πεδία!! ;D ;D

Demon

Με το παρόν post θα ήθελα να δηλώσω την αποχώρηση απο την CERBERUS Force Recon των
Stavros3 και Sparrow
Τους ευχόμαστε καλή τύχη σε ότι και αν κάνουν εντός και εκτός πεδίων και τους ευχαριστούμε για την εως τώρα προσφορά τους.

Για την CERBERUS Force Recon

Ghostrider

Admax

Έλα ρε παλικαρια καλή συνεχεια σας εύχομαι και ελπίζω να το βλέπω στα παιχνίδια που θα παρευρισκόμαστε μαζί! :)

MitsoS_O_Yakuza

καλη συνεχεια στα ατομα που εκλεισε ο κυκλος τους σε μια ωραια παρεα-ομαδα!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Demon

Και εδώ μια οικογενειακή φωτογραφια με τους Κερβερους οπως εχουν διαμορφωθει μεχρι στιγμης

Απο αριστερα προς τα δεξιά

Enyatos (Διονύσης)
Silent Angel  (Γιώργος)
Ghostrider  (Σωτήρης)
Dark  (Κωνσταντίνος)

Demon

up ανανεώθηκε το αρχικό ποστ με το νέο σήμα της ομάδας!!!
Μείνετε συντονισμένοι έρχεται και η νέα παρουσίαση!!

Με εκτίμηση

Ghost Rider

ΥΓ Ευχαριστούμμε τον φίλο Sticker για την υπέροχη δουλειά του!!!

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Eagle

Το ξέρω πως είμαι απαράδεκτος αλλά μετά απο καιρό καλός σας βρήκαμε, τους περισσότερους απο την ομάδα, σας γνωρίζω προσωπικά. Να έχετε καλά και ασφαλή  παιχνίδια που ήδη έχετε εδώ και καιρό  :) και τα λέμε στα πεδία!!!!!!

Demon

Παράθεση από: Eagle στις  24 Μαΐου 2011, 13:34:13 ΜΜ
Το ξέρω πως είμαι απαράδεκτος αλλά μετά απο καιρό καλός σας βρήκαμε, τους περισσότερους απο την ομάδα, σας γνωρίζω προσωπικά. Να έχετε καλά και ασφαλή  παιχνίδια που ήδη έχετε εδώ και καιρό  :) και τα λέμε στα πεδία!!!!!!
Αλεξανδρε σ'ευχαριστούμε πολύ!!
Αν και άτοπο μιας και αν θυμαμαι καλά εσύ μου εμαθες τι ειναι airsoft οπότεμου τα έχεις πει πρώτος πρώτος!!!! Μην ξεχνιέσαι ;D ;D ;D

Eagle

Μωρή παικτούρα Σωτήρη, απλά την ιδέα σας έδωσα μέσο φωτογραφιών και γενικά ότι λέγαμε από κοντά, άλλωστε εσένα σε γνωρίζω χρόνια καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας σας  :)  ίδιο σχολείο, ίδια γειτονιά!!!Υγεία και καλά σενάριο να έχετε  ;D

Demon

Ανανεώθηκε η παρουσίαση της ομάδας!!!!
Σύντομα διαθέσιμο και το νέο μας site!!!

Για την Cerberus Force

Ghost Rider

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Demon

Demon

Έγινε update στην παρουσίαση της ομάδας
Ειναι διαθέσιμο πλέον και το νέο μας site  http://cerberus-force.webs.com/
Σας περιμένουμε! :D

Demon

Με το παρών μήνυμα θα ήθελα να καλοσορίσω τον φίλο και πλέον συμπαιχτη
Lykos (κατα κόσμον Κώστα)
στις τάξεις των Κέρβερων.
Με το ενδιαφέρον που εδειξε απο την πρώτη κίολας στιγμή,την πολύ ορεξη για δουλειά και τον αψογο χαρακτήρα του ήρθε να συμπληρωσει το ροστερ μας και να βοηθησει να φτασει η ομαδα μας ακομη ψηλότερα!!!!
Welcome to other side mate!!The place where no one returns back!! ;)
Για την Cerberus Force

Ghost Rider

Cerberus Force Leader