Θελω να μαθω !!!

Ξεκίνησε από nikolas_1997, 09 Mar 2011, 15:37:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikolas_1997

Γεια σας οπως βλεπεται απο το ονομα ειμαι 13 ετων και δυστιχος δεν γινεται να παιξω  :'( .Γινεται ομως να ερχομε σε παιχνιδια και να παρακολουθω ??? μου αρεσει πολυ το airsoft και θελω να μαθω απο νορις.Αυτο που θελω ειναι να παρατηρω μονο πως παιζεται και να γνωρισω νεα ατομα,θα παιξω μονο οταν γινω 18.

ευχαριστω Νικολας
Τα οπλα δεν προκαλουν κακο μονο αυτοι που τα εχουν...

Tsitouras

και εγω εχω το ιδιο θεμα με εσενα αλλα εγω ειμαι 17 οποτε απο του χρονου  :P ... λοιπον φιλε μου απο οτι  εχω καταλαβει  πορουμε να κοιταμε η και να κανουμε τους οικονολειπτες αρκει να τηρουμε τουσ κανονες ασφαλειας δηλαδη να φοραμε αντιβαλιστικα γυαλια, τα οποια μπορεις να βρεις στο center  η και σε αλλα μαγαζια στην αθηνα. τωρα συγγεκριμενα για το επομενο game δεν ξερω αν αξιζει να πας μεχρι εκει μονο για να δεις (προσωπικη μου αποψης) τουλχιστον για εμενα τα μεγαρα ειναι κομματακι μαρτυα αλλα απο το επομενο εγω τουλαχιστον κατα πασα πιθανοτητ θα δινω το παρων με την καμερα μου και τα γυαλια μου  :) εαν θες μπορεις να ερχεσε και εσυ .
Umbrella Trashsweepers

nikolas_1997

Και εγω αυτο θα κανω καμερα διακριτικο μην φαω καμοια αδεσποτη γυαλια και ο θεος βοηθος!!!

Tsitouras

την καλυτερη δουλεια θα κανεις.  :P :) εγω προσωπικα θα φερω και ενα πορτοκαλι γυλεκο (οπως στα εργα στο δρομο) με το κρανος μου και ειμαι ετοιμος  :)
Umbrella Trashsweepers

moglis

νικολα μου χωρις να θελω να το παιξω κακος καλο θα ηταν πριν ερθεις να ειδοποιησεις και να ρωτησεις τον εκαστοτε διοργανωτη μηπως και υπαρχει καποιο θεμα, το λεω διοτι η ηλικια σου ειναι αρκετα μικρη και επειδη το πεδιο εχει καποιες παγιδες καλο ειναι να μην παθεις κατι.
δεν λεω οτι θα σου πουνε οχι αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα, μην κανεις τσαμπα ολοκληρη διαδρομη!!!
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Σιγουρα την πρωτη φορα τουλαχιστον η συννενοηση με τον εκαστοτε διοργανωτη και η παρουσια κηδεμονα θα ειναι καλυτερη κινηση που μπορεις να κανεις..παντως το να αρχισεις να παρακολουθεις παιχνιδια χωρις να συμμετασχεις εως οτου ενηλικιωθεις ειναι μια καλη ευκαιρια για να δεις πως ειναι τα πραγματα..αντε με το καλο... :)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Tsitouras

σεχτικα με την παρουσια κηδεμονα ... εγω δηλαδη που στην περιπτωση της καισριανης και της αγια μενω διπλα πρεπει να τον εχω μαζι μου η μπορω και να τον φωναξω να ερθει εαν χρειαστε για οποιοδηποτε λογο ?
Umbrella Trashsweepers

moglis

κοιτα να δεις τι γινεται, εισαι ανηλικος οποτε αν συμβει κατι ποιος εχει την ευθυνη?

Tsitouras

ναι δεν λεω αλλα ενταξι .... τι μπορει να μου συμβει πλεον ολο μου το προσωπο ειναι καλυμενο (κρανος γυαλια φουλαρι) και θα φοραω και πορτοκαλι γιλεκο ... τελος παντων μεχρι το μεθεπομενο airsoft βλεπουμε. (σε αυτο δεν θα ερθω γιατι πεφτει μακρυα) εαν ειναι καντε το επομενο στην αγια παρασκευη  :) και στην χειροτερη που θα γινει το κακο ( χτυπα ξυλο ) βλεπουμε  :) ευχαριστω για την εμημερωση  :D
Umbrella Trashsweepers

moglis

προς θεου παντως μην το παρεις οτι σε αποπαιρνω ετσι?
απλα ειμαστε λιγο διστακτικοι διοτι αγαπαμε αυτο το πραγμα που κανουμε και δεν θελουμε να δημιουργουνται θεματα τα οποια μπορει να μας το χαλασουν... ;)

Tsitouras

ενωειτε  :) γενικα  δεν ειμαι ατομο που μπορει να παρει στραβα οτιδηποτε  :) και γενικα εχω καταλαωει πως στο forum επικρατει ενα φιλικο /  συμβουλευτικο κλιμα  :) τελος παντων μεχρι τοτε βλεπουμε  :)
Umbrella Trashsweepers

Admax

Φιλε μου στα δικά μου παιχνίδια Καισαριανή μπορείς να έρχεσαι να βλέπεις και να τραβάς video! :) Καλο θα ήταν βεβαια να έρχεται και κάποιος γονέας-κηδεμόνας μαζί σου! :) Πάντα με προστασία! ;)

jumbo

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μονο με παρουσια του κηδεμονα σου, θα ηταν καλο να παρακουλουθεις....
γιατι ο φοβος φιλαει τα εμα που λεν και στο χωριο μου...
απλα και μονο για να εχει την ευθηνη σε περιπτωση που γινει κατι.. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

nikolas_1997

Οι γωνεις μου με αφηνουν να το κανω αυτο και να μπω σε ομαδα οχι βεβαια να παιξω αλλα να κανω αυτο που ειπα βιντεο και φωτο.Μπορει καποιος να μου γραψει ονοματα απο ομαδες της Θεσσαλονικης   

jumbo

Παράθεση από: nikolas_1997 στις  10 Mar 2011, 15:11:51 ΜΜ
Οι γωνεις μου με αφηνουν να το κανω αυτο και να μπω σε ομαδα οχι βεβαια να παιξω αλλα να κανω αυτο που ειπα βιντεο και φωτο.Μπορει καποιος να μου γραψει ονοματα απο ομαδες της Θεσσαλονικης   

κοιτα αυτο το συνδεσμο...λογικα καποια ακρη θα βρεις...

http://www.airsoftthessaloniki.com

παρολα αυτα θα χρειαστει να ερθεις σε συννενοηση με τα εκει παιδια... :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Tsitouras

φιλε stavros3  σε ευχαριστω για την προσφορα σου  :) σχετικα με τον κηδεμονα κατα 90% θα εχω καποιον μαζι μου. στην χειροτερη βαζω την γιαγια μου να πλεκει στο αυτοκινητο παραδιπλα και εγω τραβαω video  :P τωρα κατι που με μπερδεψε ... οταν λες δικα μου παιχνιδια στην καισσαριανη .... η καθε ομαδα διωργανωνει μονο σε ενα μερος games ή απλα καταλαβα λαθος ? ???
Umbrella Trashsweepers

Palladin

Τα παιχνίδια φίλε μου (ή καλύτερα σενάρια) διοργανώνονται είτε από ομάδες είτε από μεμονωμένους παίκτες σε οποιοδήποτε πεδίο τους βολεύει και ταιριάζει για το σενάριο τους. Ο Σταύρος συνηθίζει να ανεβάζει σενάρια στην Καισαριανή γι' αυτό το έγραψε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει σενάριο στην Ελευσίνα π.χ. Επίσης κάθε Κυριακή μπορεί να υπάρχουν διάφορα σενάρια σε διαφορετικά πεδία οπότε ο καθένας πάει εκεί που του αρέσει ή τον βολεύει.

moglis

Παράθεση από: Tsitouras στις  10 Mar 2011, 22:34:46 ΜΜ
σχετικα με τον κηδεμονα κατα 90% θα εχω καποιον μαζι μου. στην χειροτερη βαζω την γιαγια μου να πλεκει στο αυτοκινητο παραδιπλα και εγω τραβαω video  :P

ελεος μαστορα μου το διαβασα και τρελαθηκα στο γελιο...

Tsitouras

ευχαριστω για την πληροφορια  :) τοτε ειμαστε ok στο επομενο σεναριο που γινεται να ερθω παιρνω την καμερουλα μου τα goggles και το κρανος μου και ηρθα  :) ... βασικα αμα το σκεφτεις απο πρακτικης αποψεως μπορει να εχει και κεφτεδακια μετα το mats (το παθος της γιαγιας μου = η μαγειρικη)  οποτε απο οποια αποψη και να το δεις καλο θα ηταν να την φερω  :P
Umbrella Trashsweepers