Προσθέτοντας στο οπλο μου σιγαστήρα...

Ξεκίνησε από hitman47, 31 Mar 2009, 18:00:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hitman47

Αιρσοφτίτες και αιρσοφτίτισσες καλησπέρα :) Είμαι πολύ φρέσκος στο χώρο και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site & forum για την πληροφόριση (με γλιτωσατε απο 1.342.576 απορίες ηδη).
Έχω ομως αλλη μια, στην προσπάθειά μου να επιλέξω το πρώτο μου όπλο. Προσθέτοντας στο οπλο μου σιγαστήρα του δίνω και περισσότερη ευθυβολία μιας και αυξάνω το μήκος της κάνης; (αφού απ' οτι εχω καταλαβει δεν έχει την λειτουργία του πραγματικου σιγαστήρα). Ποια τα θετικά και τα αρνητικά μιας τετοιας αγορας στα οπλα Airsoft, εκτος απο την διαφορετικότητα του ηχου και της εμφάνισης;
G36 I am happy with my trigger, you are not!

Fotiki

Καλωσήρθες Χitman..απο ότι έχω ακούσει το effect που κάνει ο σιγαστήρας είναι να bassάρει τον ήχο του όπλου με αποτέλεσμα να είναι ποιό δύσκολο να εντοπιστεί απο πού έρχεται η βολή

el_ninio

Παράθεση από: hitman47 στις  31 Mar 2009, 18:00:53 ΜΜ
Αιρσοφτίτες και αιρσοφτίτισσες καλησπέρα :) Είμαι πολύ φρέσκος στο χώρο και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site & forum για την πληροφόριση (με γλιτωσατε απο 1.342.576 απορίες ηδη).
Έχω ομως αλλη μια, στην προσπάθειά μου να επιλέξω το πρώτο μου όπλο. Προσθέτοντας στο οπλο μου σιγαστήρα του δίνω και περισσότερη ευθυβολία μιας και αυξάνω το μήκος της κάνης; (αφού απ' οτι εχω καταλαβει δεν έχει την λειτουργία του πραγματικου σιγαστήρα). Ποια τα θετικά και τα αρνητικά μιας τετοιας αγορας στα οπλα Airsoft, εκτος απο την διαφορετικότητα του ηχου και της εμφάνισης;

oxi, vazontas tou sigasthra den simenei oti tou megaloneis thn kanh giati auto exei eswterikh kanh (pou den megalwnei me sigasthra) isa isa isws ama einai megalos sigasthras tote to oplo tha rixnei opou na nai

-Knights of Avalon-

hitman47

El ninio σ' ευχαριστώ για την αμεση αποκριση. Τι εννοεις με το οτι εχει εσωτερικη κανη; Ο σιγαστηρας που προσάπτεις δεν προστηθετε σε μηκος στην αρχική του?

el_ninio

to kathe oplo exei kai mia kanh mesa... mia eswterikh kannh gia na pernoun fora ta biLakia o sigasthras omws den exei aythn thn exwterikh kanh giati einai apla diakosmitikos...
gia na exeis mia kalh leitourgia pare mia megalyterh eswterikh kannh

-Knights of Avalon-

hitman47

thanx! Με την προσθήκη σιγαστήρα μειωνονται καθολου τα fps?

Falcon

Παράθεση από: Dulas στις  31 Mar 2009, 20:12:15 ΜΜ
Τα fps αυτά που είναι να βγάλει θα τα βγάλει, αν αλλάξει κάτι θα είναι η συγκέντρωση των βολών σε μεγάλες αποστάσεις, και το τονίζω ΑΝ.
Εκτος από μούρη και παπατζα που προσφέρει για τα γούστα του κάθε ενός είναι ίσος λίγο κόψιμο του ήχου, το επόμενο που προσφέρει είναι το να κρύψει ένα μεγαλυτερου μήκους εσωτερική κάννη

Πχ, εχεις ενα Μ4, του βαζεις μια κανη 510mm του Μ16, και κοτσαρεις ενα σιγαστηρα μακρη,  ωστε να καλυβει αυτο που περισσευει.   ;)

@hitman47

Οσο για τα fps, θα σε πληροφορησω πως δεν τα κατεβαζει καθολου και ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτο που σου λεω, γιατι ειμαι χρηστης  ;) του συγκεκριμενου accesory.
Οσο για παραπανω καννη, δε νομιζω να σε βοηθησει, γιατι η διαμετρος του σιγαστηρα (απο μεσα) ειναι περιπου 6.20-50, οποτε ειναι πλεον τοσο ""ανοιχτα"" που ειναι σαν να μην υπαρχει ο σιγαστηρας.

Ο σιγαστηρας για τον οποιον σου μιλω, ειναι ο "'short'" που πουλαει το airsoftcenter.  http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_72&products_id=306