αρχάριος βοήθεια και βασικες ερωτήσεις

Ξεκίνησε από Dusty, 09 Mar 2011, 15:58:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπέρα σας,
ονομάζομαι θωμάς είμαι νέος έχωντας διαβάσει κάποια θέματα άλλων παιδιών και να διευκολύνω όσους θελήσουν να με βοηθήσουν ξεκινάω λέγοντας πως είμαι 23 ετών. Συνεχίζοντας στις ερωτήσεις μου για να ξεκινήσω να παίζω θα πρέπει όπωσδήποτε να χω ομάδα γιατί αυτη την στιγμη δεν έχω καποιον που να μπορεί να με ακολουθήσει και επιπλέον πως θα μπορώ να ενημερώνομαι για συναντήσεις προπονήσεις κλπ ώστε να ξεκινήσω απο κάπου σιγά σιγά. έχοντας καλύψει το θέμα αυτό με τον εξοπλισμό τι γίνεται? δεν ειναι κ το πλεον φθηνο χομπι η αληθεια ειναι οποτε 300-400 ευρω για ενα M4 cqb αεριου και βασικο εξοπλισμο προστασιας ειναι λογικη τιμη?? εννοειται πως οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι καλοδεχουμενη.
πρωτη φορα γραφω σε φορουμ οποτε ζητω κατανοηση για το μεγαλο μηκος αν αυτο αποτελει προβλημα και ευχαριστω εκ των προταιρων οσους αφιερωσουν χρονο 

Tsitouras

σχετικα με τα event μπορεις να ενημερωνεσε  και απο το forum που πιο κατω στην σελιδα γραφει Αττικη, Στερεα Ελλαδα κ' κατι αλλα . εκει κανεις κλικ και βλεπεις ολα τα upcoming eνents. Οχι μπορεις να παιξεις και μονος σου αλλα χρειαζετε να το δειλωσεις στο θεμα . η ομαδα δεν ειναι αναγγαστικη αμα θες κανεις ποθ απ οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα δεν εχει κανενα πρακτικο σκοπο. απλα ειστε ομαδα / παρεα. εαν κανω καποιο λαθος παρκαλω να με διωρθωσετε  :) σχετικα με τον εξωπλισμο σου δεν ξερω, γενικα δεν ξερω πολα απο gbbr αλλα ναι και εμενα τα βασικα γυρω στα 350 - 400 μου κοστισαν (AEG , sidearm παραλαγη και προστασιες) το μεγαλο μηκος δεν νομιζω να αποτελει προβλημα , και εγω κατι εκθεσης γραφω που και που (εεε ρε και να τισ εγραφα στο σχολειο , 20 θα επαιρνα  :) ) καλως ηρθες στο airsoft  :) φιλικα Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Prom81

Καλησπερα φιλε Θωμα και καλως ορισες.
1) Ομαδα δεν χρειαζεσαι για να συμμετασχεις (τουλαχιστον στα public σεναρια, σε prive παει αναλογως), η ομαδα ειναι κατι σαν παρεα, θεμα τακτικης-συνεκπαιδευσης κ.ο.κ.

2) Για σεναρια ενημερωνεσαι απο το φορουμ οπως σωστα αναφερεται.

3) Εξοπλισμος: α) Προεχει η ατομικη σου προστασια, κυριως προφυλαξη ματιων και κατέπεκτασιν προσωπου. Απο εκει και περα επιγονατιδες, fullface κλπ ειναι αυστηρα στην δικη σου κριση (χρησιμα παντως). β) Περι οπλου οτι εσυ αγαπας, λαμβανοντας υπ'οψιν οτι υπαρχουν (+) και (-) αναμεσα σε τυπο οπλων, εταιριες παραγωγης και τροπο λειτουργιας. Ειναι κατι που το ψαχνεις αρκετα πριν προχωρησεις σε αγορα, με βασικο χαρακτηριστικο "οτι πληρωνεις, παιρνεις". Στις τιμες οπως εχεις ηδη παρατηρησει, δεν υπαρχουν ορια, παρα μονο η προσωπικη σου οικονομικη δυνατοτητα. Βεαιως υπαρχουν αρκετες επιλογες για ξεκινημα, και κινεισαι αναλογως με τις αναγκες σου.

tristan

καλησπερα  tomas καλη αρχει 1 μπορις να εισαι ανεξαρτιτος παιχτις χορις ωμαδα 2 τα παιχνιδια ποσταροντε στο φορουμ οπος και η συμετοχες τον παιχτων και ομαδον 3 καλιτερα παρε AEG ηλεκτρικο να ειναι στα ορια ΦΠΣ της αττικις 328+5% 4 ολα τα 'ξεσουαρ που παρασκουν καθε ασφαλεια για εσενα  για την τιμη  εμενα  τα προτα εξοδα φτασαν τα 500 -600  τα δεικασου απλος κανε μια ερεβνα 'γορα προτα για τα βασικα
ευχομε καλη αρχει  με καλα και ασφαλει παιχνιδια

moglis

και η συμβουλη της ημερας απο εμενα ειναι η εξης......
ελα σε ενα παιχνιδι σαν παρατηρητης η εστω και να παιξεις αν βρεθει κανενα καλο παιδι να σου δανεισει οπλο με απαραιτητη προυποθεση βεβαια οτι θα εχεις τουλαχιστον ενα ζευγαρι γυαλια (και δεν εννοω ηλιου βεβαια αλλα αντιβαλιστικα)
και μετα αποφασισε αν σου αρεσει αυτο που κανουμε και τοτε δωσε λεφτα.
οσον αφορα το gbb προσωπικα θα σου ελεγα μην το κανεις αυτο παρε ενα ηλεκτρικο το οποιο σιγουρα θα σου βγαλει πολυ λιγοτερα προβληματα μιας και δεν απαιτει την συντηρηση που θελει το αεριου αλλα και πολυ πιο φθηνα θα σου ερθει, αλλωστε θα ειναι κ αι το πρωτο σου οποτε καλο ειναι να μην δωσεις εναν σκασμο λεφτα ετσι.
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

Dusty

κατ αρχην σας ευχαριστω πολυ κ τους 4 so far καθως και εναν εναν ξεχωριστα. περιμενα η αληθεια ειναι το πολυ μια απαντηση. αρα αν καταλαβα καλα οταν μια χ ομαδα βγαζει ανακοινωση λεγοντας οτι την ταδε μερα στο ταδε μερος κανει προπονηση σημαινει οτι εγω που δν εχω ομαδα αλλα εχω τον εξοπλισμο ασφαλειας και οπλο μπορω να μιλησω εκ των προταιρων με καποιο απ τα παιδια και να παω και γω μαζι τους για προπονηση?? και παλι ευχαριστω και ελπιζω να σας συναντησω καποτε σε καποιο πεδιο ολους 

Prom81

η προπονηση ειναι για να εξασκησουν καποιες τακτικες οι ομαδες, αλλα στην περιπτωση που το επιθυμεις μπορεις να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους, αγνωστο βεβαια εαν επιθυμουν ή χρειαζονται καποιον εξτρα παικτη εκεινη την ημερα.
Πιο σιγουρο θα ειναι να ελεγχεις τα δημοσια παιχνιδια, μιας και η ομαδα ενδεχομενως να εχει το προγραμμα της.

Dusty

δημοσια παιχνιδια π.χ το umbrella chronicles?? αν ναι και στην περιπτωση που μ ενδιαφερει να παραβρεθω σαν θεατης πρεπει να μιλησω με την ομαδα που το διοργανωνει??

Prom81

σαν θεατης, καλο θα ειναι να μιλησεις με τον διοργανωτη, οχι πως ειναι προβλημα απλα να ενημερωσεις και στην περιπτωση που υπαρχει και εξτρα οπλο ισως και να μετασχεις. Βασικο ειναι να εχεις/παρεχουν αντιβαλλιστικα γυαλια κλπ. Μα προτιμοτερο ειναι να συνεννοηθεις με τον διοργανωτη παρα να σου πω εγω το οτιδηποτε.

moglis

λοιπον επειδη τα ιδια σκεφτομουν και εγω στην αρχη και μαλιστα ο φιλος μου ο Kallistos και ο teacherdick επιμεναν να παιξω την πρωτη φορα που πηγα να δω  ;) ;) ;)
θα ηθελα να επισημοποιησω κατι.
δεν ειμαστε μπαμπουλες οπερ σημαινει οτι σε οποιον και να μιλησεις στο πεδιο θα δεις οτι ειναι προθυμος να σου απαντησει σε τυχον αποριες που εχεις.
απο την αλλη εγω ειμαι της γνωμης να στειλεις ενα π.μ στα παιδια προκειμενου να ερθεις, οχι οτι αν δεν στειλεις θα σε "διωξει" καποιος απο το πεδιο προς θεου
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER