Πόσους γεμιστήρες να αγοράσω;

Ξεκίνησε από Chaplain, 07 Mar 2011, 18:25:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Chaplain

Καλησπέρα!

Έχω 1 AWSS SCAR (gas) και τώρα σκέφτομαι να πάρω (ίσως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά...), 1 sniper Cheytac M200 Gas + Spring. Έχω και 1 M92 ELITE IA πιστόλι.

Πόσους γεμιστήρες να αγοράσω; Σκεφτόμουν 30 για το AWSS SCAR και 15-20 για το sniper. Για το πιστόλι έχω πάρει 8.

Είναι αρκετοί, λίγοι; 

metallpontios

γιασου φιλε προτα θελω να σου πω τη 8α κανεις τοσους γεμιστιρες για το m200 ειναι με αντικονομικει δλδ 100 ευρο κοντα ο κα8ενας και εχουν μεγαλο βαρος επεισει τα νουμερα που λεσ για τοθσ γεμιστιρες ειναι ιπερβολικα τι 8α κανεισ τοσους γεμιστιρες ειναι αντικονομικο αβολο για κα8ε game γτ εχεισ μεγαλο βαροσ και τατοχρονα εισε δισκινιτος και πιστευο οτι αυτο το θεμα ειναι τελιοσ ιποκεμενικο

fmfOdin

Απο καθαρα προσωπικη εμπειρια θα σου ελεγα 4+1 γεμιστηρες για το scar και το πολυ 2 για το m200. Εχοντας ειδη ενα WE Scar-L στην κατοχη μου μπορω να σου πω με σιγουρια οτι τα νουμερα που αναφερεις ειναι λιγακι παραλογα. Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.

1. Γεμιστηρας για Scar-L = 30ευρω ελαχιστη τιμη + περιπου 300gr βαρος γεματος

Περνοντας αυτα τα δεδομενα θελεις περιπου 900ευρω για 30 γεμιστηρες και θα εχεις 9κιλα extra βαρος στον εξοπλισμο σου.

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"

Arbiter

χαχαχα σε βλεπω μεχρι να γεμισεις ολους τους γεμιστηρες οχι μονο θα εχει τελιωσει το παιχνιδι,αλλα θα ειμαστε ηδη στον ρωσο για κοψιδια,εδω σε μερικα παιχνιδια ουτε εναν γεμιστηρα δεν προλαβενουμε να τελιωσουμε....ειναι πραγματικα υπερβολη πανω απο 5 καιι..αμα παιζεις mil sim φαση,
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

nikolas

Παράθεση από: Arbiter στις  07 Mar 2011, 21:23:08 ΜΜ
χαχαχα σε βλεπω μεχρι να γεμισεις ολους τους γεμιστηρες οχι μονο θα εχει τελιωσει το παιχνιδι,αλλα θα ειμαστε ηδη στον ρωσο για κοψιδια,εδω σε μερικα παιχνιδια ουτε εναν γεμιστηρα δεν προλαβενουμε να τελιωσουμε....ειναι πραγματικα υπερβολη πανω απο 5 καιι..αμα παιζεις mil sim φαση,

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα respect!!!!!

Prom81

ο αριθμος που αναφερεις ειναι πραγματι υπερβολικος, με χαμηλου/μεσαιου τυπου γεμιστηρες, με δυσκολια να χρειαστεις πανω απο 4 (...) και παντα υπαρχει η δυνατοτητα να γεμισεις (εχω 4 mid cap και αυτο για milsim εμπειριες). Απο εκει και περα θεωρω ασκοπο να κανεις περιττα εξοδα αδερφε, ειναι κ δυσκολες οι εποχες. Περι προστιθεμενου βαρους και ποσο ειναι, δεν ξερω να σου πω (αλλα σιγουρα θα αποτελεσει εμποδιο στην κινηση σου).

Giokrik

Φιλαράκο πούλα τα όλα και ή γύρνα το στο speedball paintball ή πάρε κανα Μ249 με 2500 μπιλιες γεμιστήρα να γουστάρεις. :)

Uploaded with ImageShack.us

wrangler

καλυτερα το Μ60 που παιρνει 3500 μπιλιες :D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Chaplain

Χα χα ! Κάτι τέτοιο πέρίμενα... ρώτησα γιατί δεν έχω παιξει airsoft ποτέ  :P 

Τώρα το sniper δεν το έχω πάρει, θέλω να κάνω άλλο post για αυτό.

Άρα για το αυτόματο θα πάρω 5 ή 6.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

wrangler

δεν εχεις παιξει ποτε airsoft...αλλα εχεις ηδη αγορασει οπλο.. και μαλιστα αεριου..;;;
ελπιζω να μην χρειαστεις να επανεξετασεις την επιλογη σου...
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Arbiter

καλα και εγω με οπλο ξεκινησα αλλα σιγα μην δεν επαιζα!!απλα παρακαλαγα το σοι μπας και παρω κανα φραγγο και ενω εχω 4 γεμιστηρες τωρα,ακομα πολλες φορες την βγαζο με τον 190αρι γεμιστηρα σε πολλαααα παιχνιδια!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head