TM MP5J

Ξεκίνησε από nikos1990, 27 Φεβ 2011, 10:53:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Ειναι καλο,αξιοπιστο θελω να το αγορασω και ζηταω γνομες και προσωπικες εμπιριες κυριως
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Nick_the_Greek

Ειναι καλο οπως ολα τα οπλα της ΤΜ.Εγω εχω το RAS της ΤΜ ( τον ιδιο μηχανισμο εχουν ) και μεχρι στηγμης σεν μου εχει βγαλει ποτε κανενα προβλημα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Υλικο κατασκευης ???
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Nick_the_Greek

Οπως ολα τα Marui εκτος του Thompson πολυ καλο πλαστικο.Εγω προσωπικα δεν θεορω το πλαστικο σωμα μηονεκτιμα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Δεν ξερω με προβλιματιζει το πλαστικο :-\ :-\ :-\  λεω μαλλον να παρω  CA

Nick_the_Greek

Μην κανεις τετια μ@λ@κι@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nikos1990

Λες εεε :-\  απο βαρος τα ΤΜ τι λενε, γιατι το μεταλο ειναι πιο βαρυ απο το πλαστικο ???

Nick_the_Greek

Μια χαρα ειναι.Βεβεα αυτο που εχω εγω εχει και ενα σορο αξεσουαρ πανω.

Irene_King

Παιδιά εγώ μόλις αγόρασα ενα B&T MP5A5 ειναι καλο για αρχή τι λέτε?
Η ζωη ειναι ενα παιχνιδι....διασκεδασε το....

Nick_the_Greek

Ολα ειναι καλα για αρχη.Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησουν ;)

Irene_King

καλα σιγουρα
Η ζωη ειναι ενα παιχνιδι....διασκεδασε το....