S.A.S. (Special Air Service)

Ξεκίνησε από LuBu, 21 Οκτ 2009, 00:35:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pick the best.

S.A.S.
9 (52.9%)
O.Y.K.
3 (17.6%)
Spetsnaz
1 (5.9%)
SEALS
4 (23.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 17

LuBu

Για σας! Με χαρά σας ανακοινώνω την δημιουργία τις ομάδας μας. Λεγόμαστε S.A.S. και ο εξοπλισμός μας είναι ο βασικός Black kit και τα όπλα μας είναι όλον τον ειδών από M4 έως ΑΚ.Θα σας δούμε στο πεδίο και σας ευχόμαστε καλά και δικαια παιχνίδια!

Alpha Team:
Lord Anestis (Division Leader,Alpha Team Leader,Pointman,Sharpshooter,Co-pilot)
Grim Reaper (Rear-security,Chemicals Expert,Medic)
Sin (Backup Man,Weapons Supervisor)
Rambo (Rear-Security,Pilot)
Sent1nel (Rear-Security,Communications Expert)

SAPPER

Καλός ήρθατε παιδιά καλά και ασφαλή παιχνίδια σας εύχομαι !!!

Demon

Καλορίζικοι,και πάντα με ασφάλεια!!!!
Πάντα ενα απο τα αγαπημένα θέματα οι S.A.S. νομίζω για όλους!!! :) :)

MitsoS_O_Yakuza

καλα παιχνιδια με καλη διαθεση πανω απο ολα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

nikos1990

Καλυ τυχη :) :) :)Αλλα να ξερεται τα S.A.S. σχεδον παντα φοραν αντιασφιξιογωνες
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Ozymandias

kaliostro

Μάλλον ο νίκος λέει για τα counter terrorist της sas.. ;)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Ozymandias

Το look στο οποιο αναφερεσαι με το jumpsuit και την S10 ειναι εντελως 80s, παρμενο απο την επεμβαση στην πρεσβεια του Ιραν.

Αν δεν απατωμαι η CRW εχει βγαλει μια σειρα απο γιλεκα και στολες, ρεπλικες αυτου του set.

nikos1990

Οχι δεν λεω για Counter Terrorist units,αλλα ενα ξαδερφακι που ειναι ταγματαρχης ειδεικων δυναμεων του Καναδικου στρατου μου ειπε οτι αρκετες φορες φορανε Gas Masks

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

skotostras

1) Kορυφή η ψηφοφορία!  ;D ;D
2) Πες τα ozymandia...
3) όσα και να ξέρει ο καθένας απο SAS, είναι πάλι απειροελάχιστα...
4) Είναι ανούσιο να φωράνε "συνέχια" gas masks εαν δεν υπάρχει ανάγκη ανάλωγα την περίσταση.... και δεν νομίζω να τα φωράνε για tradition ktlp...
5) Καλά παιχνίδια SAS! Who dares wins!  ;)

nikos1990

Kαλημερα προς ολου καταρχας ,ελατε ρε παιδια μην το κανουμε θεμα για τα Gas Masks εκανα απλος λαθος διατηποση ηθελα να πω οτι στις 10 φορες 1-2 φορες φοραν μασκες ομως αν φορεσετε SAS καμοια φορα μασκες θα ειναι ποιο ρεαλιστικο ,φιλικα παντα δεν θελω να μαλωσω με καποιον η να διμιουργησω κοντρα.Και παλι καλα παιχνιδια S.A.S.

Kallistos

Καλά παιχνίδια παιδιά!
Ready... Steady... Fire...!!!

El Griego

καλος ηρθατε με πολλα ββ..... απο τους A.S.A.U.

LuBu

Σας ευχαριστω ολους παρα πολλυ! Ναι η στολες μας ειναι οπος λεει ο Νικος,μερικες φορες φοραμε και απλα ESS Googles θα ανεβασω μια foto μου να τσεκαρετε! Και παλι thanks!

LuBu

Ειναι μικρη η foto και δεν φενεται,μπορει καπιος να μου πει πως να την βαλω σε μεγαλητερη???