Inspiration Graphics ~ Art Studio

Ξεκίνησε από Mafidog, 15 Φεβ 2011, 21:51:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mafidog

Να τι δεν είχε αυτό το forum ακόμα... Ένα signature studio!
Καλωσορίσατε στο πρώτο Signature & Art Studio του Ελληνικού Airsoft Forum

Τα Sig Studios είναι μια μόδα που υπάρχει στα φόρουμ στις μέρες μας, όπου κάποιοι έμπειροι χρήστες προγραμμάτων δημιουργίας εικόνων φτιάχνουν insignias και signatures για χρήση άλλων ατόμων στο φόρουμ. Ένα άτομο που έχει sig τείνει να έχει μεγαλύτερη φήμη ή απλώς θεαματικότητα, σε σχέση με άλλα μέλη.
Το Inspiration Graphics Art Studio είναι λοιπόν αυτό το μέρος... τουλάχιστον εδώ.
Πως λειτουργεί; Απλά. Όταν θελήσετε sig ή οτιδήποτε άλλο, κάνετε ένα pm σε κάποιον από τους σχεδιαστές και αυτός θα σας φτιάξει την εικόνα σας ΔΩΡΕΑΝ.
Σημειώστε ότι θα μπορούσατε κάλλιστα να ευχαριστήσετε τον δημιουργό της εικόνα σας αγοράζοντας του κάτι, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικό.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Είτε τους θέλουμε είτε όχι, πρέπει να υπάρχουνε δυστυχώς ή ευτυχώς.
-Απαγορεύονται τα Spam
-Μην με πρήζετε με pm να γίνετε σχεδιαστές των studio χωρίς δείγματα δημιουργιών σας
-Παρακαλώ τηρείτε τους κανόνες του φόρουμ και μην τσακώνεστε σαν ουραγκοτάγκοι
-Κρατάτε σεβασμό απέναντι στο σχεδιαστή, έχει ζωή και εκτός του φόρουμ
-Να είστε υπομονετικοί
-Να τηρείτε τους παραπάνω κανόνες και οποιουσδήποτε άλλους κανόνες σας επιβάλλει ο σχεδιαστής που του ζητάτε κάτι

ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
Αυτή τη στιγμή μόνο εγώ, αλλά εάν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχτώ.

MAFIDOG

Χρησιμοποιώ το Gimp 2.6
Παραδείγματα δημιουργιών μου:

Φόρμα αίτησης

Μέγεθος: Προσωπικό sig, banner ομάδας ή avatar.
Εικόνα: Τι περίπου θέλετε.
Κείμενο: Τι θέλετε να λέει;
Άλλα: Κάτι που θέλετε να προσθέσετε παραπάνω;

Οι κανόνες μου

-Εάν δεν θέλετε εικόνα, μην μου ζητάτε.
-Φτιάχνω εικόνες δωρεάν, θεωρώ την εξάσκηση την καλύτερη ανταμοιβή.
-Να είστε σαφείς ως προς τι θέλετε από μένα.
-Να έχετε υπομονή, μπορεί να μου πάρει και 3 μέρες να τελειοποιήσω κάτι.
-Εάν δεν σας αρέσει αυτό που έκανα, έχετε το δικαίωμα να μου ζητήσετε να το αλλάξω, με την προϋπόθεση ότι θα πείτε τι θέλετε να αλλάξω, αλλά παρακαλώ, μην γκρινιάζετε.

Λίστα Αναμονής:
-----
-----
-----

Μόνο τρία άτομα τη φορά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

G.P.S.

Αν & δεν ενδιαφερομαι αμεσα, πολυ καλη πρωτοβουλια !!!

Mafidog

Ευχαριστώ! Απλώς είδα την απουσία εικόνων στις υπογραφές και σκέφτηκα να προμοτάρω την ιδέα των signature από άλλα forum που συμμετέχω.
Όποιος θέλει μπορώ να παραδώσω και μαθήματα για τη χρήση του Gimp.

skotostras

Φιλε κατά το μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ κι εγώ! προς παρον δεν έχω καθόλου χρόνο αλλα σε λίγο καιρο θα έχω..
ασχολιέμε με φωτορεαλιστικη ζωγραφική (σαν hobby βέβαια) και βάφω διάφορα με αερογράφο (hobby).. οπότε θα μου άρεσε και κάτι τέτιο ;D  ;D

Mafidog

Πολύ ευχαρίστως. Εάν ενδιαφέρεστε για sigs ή banners ή avatars, πείτε μου.