APS = Πατάτα;

Ξεκίνησε από kemosabe, 02 Οκτ 2010, 23:41:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAKISL

ναι ρε kemosabe (παρεπιντοτνως αυτο αν δεν κανω λαθος σημαινει φιλος στα γιαπωνεζικα?)  . .... αργησα αλλα το καταλαβα.... παντως το σαβαττο αν δεν φτιαχνεται με βλεπω να παιρω νεο οπλο και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειναι εποχες αυτες για περιττα εξοδα.... το φελεκι μου μεσα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Xarris

να ρωτισο ρε παιδια το hop-up στα aps απο που ριθμιζεται;
Κ.Α.Τ. (Kalavrita Airsoft Team)

kemosabe

Παράθεση από: MAKISL στις  27 Οκτ 2010, 20:53:50 ΜΜ
ναι ρε kemosabe (παρεπιντοτνως αυτο αν δεν κανω λαθος σημαινει φιλος στα γιαπωνεζικα?)  . .... αργησα αλλα το καταλαβα.... παντως το σαβαττο αν δεν φτιαχνεται με βλεπω να παιρω νεο οπλο και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειναι εποχες αυτες για περιττα εξοδα.... το φελεκι μου μεσα

Δες την υπογραφή μου για το κεμοσαμπε. Αν και υπάρχει και στα γιαπωνέζικα. Λοιπόν για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το όπλο πίσω και να ζητήσεις πίστωση του λογαριασμού σου με το ποσό που ξόδεψες για να το αγοράσεις και να πάρεις κάτι άλλο. Απο την στιγμή που το όπλο βγάζει προβλήματα από την ημέρα αγοράς έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.

MAKISL

;D
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

DARKDOG

Παιδια γεια σας, θα ηθελα  να πω και γω πως εχω παρει το μ4 τις ΑΡS  το εχω παιξει σε  2 παιχνιδια με μπαταρια λιπο 7,4 συμπερασμα?SUPER!
Ρυθμισμενο το hop up,συμπερασμα?SUPER!!
Το BLOWBACK του Γ@@@@ ΚΑΙ  ΔΕΡΝΕΙ ,το λεω αυτο γιατι εχω τις ΣΥΜΑ  το ΜΡ5 BLOWBACK  και νομιζω οτι τις aps  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Xarris

εγω ειχα παρει 2 τις aps ενα εγω και ενα ο αδερφος μου, του αδερφου μου εχει βγαλει 5 παιχνιδια χορις κανενα προβλημα, το δικο μου στο πρωτο παιχνιδι τα εφτισε το εστιλα στο center μου το κρατισαν 2 εβδομαδες και τελικα μου εστιλαν καινουριο του κουτιου εχο παιξει 4 παιχνιδια με το καινουριο και δεν εχο κανενα προβλημα.
Κ.Α.Τ. (Kalavrita Airsoft Team)

L-96

Πατατα ή κρεας .....θα δειξει παντως σαν πρωτη εντυπωση και με βολες μετρημενες  ( και με χερια και ποδια σταυρωμενα να παν ολα καλα με βαση τα γραφομενα  ) φαινεται πολυ @#$%^ , την Κυριακη Θεου θελοντος θα γινει και η βαφτιση του .......μοντελο APS RIS CQB ( FULL METAL - BLOWBACK ) ASR 102   ;D

klanementes

250Ε περιπου για blow back τα βλεπω λιγα=φτηνα εσωτερικα υλικα.
Να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι καινουργιος στο χομπυ.Γιατι αλλαζεται το hop up?
Δωρο φωτογραφια.

Patriot

APS RIS CQB ( FULL METAL - BLOWBACK ).....
Το οπλο μου αφησε καλες εντυπωσεις στο  πρωτο παιχνιδι.
Μπαταρια 9,6 1400 και το "οπλο" αρκετα καλο.
Η εμβελια τον ββς πολυ καλη οπως και η συγκεντρωση.
Το Blowback ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ με δυναμη και ωραιο μεταλικο ηχο, σε σχεση με το Blowback του G&G που ειχα, πολυ καλυτερο...... :D
Στα αρνητικα οτι δεν κουμπονουν καλα οι γεμιστηρες ???, χωρις προβλημα ομως στην λειτουργία αλλα σπαστικη αισθηση που ομως γρηγορα το ξεπερνας λογο της γενικης καλης αποδοσης και του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ Blowback............. :D
Επισης σκληρο το Hop-Up και η καλυτερη αποδοση οταν σχεδον το ειχα τερματιση ::)
Αν παει ετσι....τιμη & αποδοση αρκετα καλη. 8)
God Save The Queen.........

spati

Κοίτα για τα παραπάνω συμφωνώ και εγώ. Η αίσθηση που σου αφήνει γενικά είναι καλή. :)
Έχω ένα ίδιο και μου έπαθε μια βλάβη (δεν έριχνε και δεν έκανε τπτ, νεκρό δλδ). :-[
Το πήγα στα παιδιά στο center και φίλε μου είναι μέσα τώρα ένα μήνα και κάτι. ???  :'(
Φταίει ένας διακόπτης ο οποίος βγάζει πρόβλημα. Μου είπαν τα εκεί ότι δεν είναι μόνο το δικό μου και ότι θα έρθουν καινούργιοι αναβαθμισμένοι διακόπτες. Ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν γρήγορα γιατί έχω μείνει χωρίς όπλο και η ομάδα μου (να είναι καλά) μου δανείζει για να παίξω.
Εάν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ή τα παιδιά που διαχειρίζονται το φόρουμ γνωρίζουν κάτι παραπάνω , ας μας ανοίξουν τα μάτια.
Ευχαριστώ. :) :)

andyzervata

και μενα νεο APS ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑC ΔΕ ΚΟΥΜΠΩΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΦΕ ΤΟ ΒΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΠΑΛΙ!!

salonikios

Και εγω με την σειρα μου να αναφερω προβλημα με γεμιστηρες στο συγκεκριμενο οπλο. εχω γεμιστηρες Classic Army-Dboys-ChineseMade-aps και καμια δεν κουμπωνει καλα. Υπαρχει καμια μοντα δοκιμασμενη για να κανουμε? Οσο αναφορα το εσωτερικο του εχω αλλαξει το μισο οπλο και πραγματικα πλεον ριχνει απιστευτα!!!

Best Regards
Salonikios

Deathstorm36

Exo provlima agorasa to asr102 apto CENTER prin ta xristougena kai molis piga spiti piga na ri3o 2 i 3 voles kai meta apo 10 voles mou kolaei to blow back stin mesi kai dn 3eblokaretai !!!!!!!! ixe ksekolisei 1 fora la meta 3ekolise. Tora 3anakolise kai gia ta kala. 3erei kapios pos na to ftia3o ? (dn ftaiei i battaria oute to moter..)
kai na mou dosei apios to tilefono tou center gt dn to exo kai eklise to site

Vangelis

Παράθεση από: Deathstorm36 στις  07 Φεβ 2011, 17:34:28 ΜΜ
Exo provlima agorasa to asr102 apto CENTER prin ta xristougena kai molis piga spiti piga na ri3o 2 i 3 voles kai meta apo 10 voles mou kolaei to blow back stin mesi kai dn 3eblokaretai !!!!!!!! ixe ksekolisei 1 fora la meta 3ekolise. Tora 3anakolise kai gia ta kala. 3erei kapios pos na to ftia3o ? (dn ftaiei i battaria oute to moter..)

@Deathstorm36,

Το τηλ. του AC ειναι: 210-6412222
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

marboo

Παράθεση από: Deathstorm36 στις  07 Φεβ 2011, 17:34:28 ΜΜ

Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών τα Greeklish απαγορεύονται.

Όσοι δυσκολεύονται να γράφουν Ελληνικά, μπορούν να απευθυνθούν εδώ:

http://services.innoetics.com/Greeklish/

Post γραμμένα σε Greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση

Deathstorm36

λοιπόν το center θα μου το φτιάξει δηλαδή ?

salonikios

Τελικα το δικο μου το πεταξα.... Στα σκουπιδια να μην το βλεπω.... Ελεος...

lak1000

ΌΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΣ!!! :'( :'( :'(
Please don't feed the trolls...

salonikios

lak1000

Τουλάχιστον ξέρω να μν αγοράσω κανένα...
Please don't feed the trolls...