13/02/2011 - "Puzzle time !!!" - Βάση Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Goodspeed, 08 Φεβ 2011, 18:29:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

επισης θα ηθελα να συμπεριλαβετε και αλλα 2 ατομα που θα ερθουν και μου ζητησαν να τους δηλωσω συμμετοχη,ειναι el griego και thanosli!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

ernestos

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ghost87

τελικα δεν θα μπορεσω δυστυχως να ερθω λογο δουλειας!!!   :'(

N.H_Archangel

Λογο ιωσεις δεν 8α μπορεσω να παραβρεθω  :'(  οποτε -2 συγνωμη παιδια αλλα βηχω σαν το κακο αλογο.

Nick Babouinos

τελικα η fobos δε θα μπορεσει να παρευρεθει στο παιχνιδι,λογω προσωπικου κολληματος.ελπιζω να τα πουμε σε επομενο παιχνιδι.ευχαριστω.

Arbiter

υπαρχει καποιος που να μπορει να με παρει απο νεα χαλκηδονα το πρωι και ισος να με γυρισει μετα??λογο προβληματος δεν θα εχω μεσο να ερθω,μενω ακριβος στην εξοδο απο αθηνα στον σκλαβενητη τον μεγαλο,αν μπορει καποιος μπορει να μου στειλει κε πμ,σας ευχαριστω πολυ
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

BladeGT

προσθεστε και 1 ακομη ατομο θα φερω εναν φιλο
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Engineer

nikos

Και δυο ακομη Παροντες. Απο την ομαδα 731, HANS και PHANTOM.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

BladeGT

παιδια περασαμε αψογα..Ηταν το πρωτο σεναριο που ελαβα μερος και καταχαρηκα!
Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο το παιδι στην κοκκινη ομαδα που με πετυχε και δεν το καταλαβα και μετα τον πετυχα εγω(εγω με τον σκουφο) ,δεν ειπε τιποτα και μετα που το επιασα γιατι μου μιλησε βγηκα αμεσως εννοειται. Πραγματικα συγνωμη δεν καταλαβα τιποτα ουτε καν μπηκε η υπονοια οτι ισως να εφαγα καποια μπιλια σ εκεινο το σημειο που ημουνα. Δεν ξερω το ονομα του παικτη αλλα να ξερει δεν ειχα καμια πονηρη προθεση και ουτε καν αμφισβητω για την εγκυροτητα  στα λογια του αν με πετυχε η οχι .. προς θεου!
Thanx και παλι και συγνωμη!
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

MAKISL

παιδια ευχαριστω για ενα πολυ καλο παιχνιδι.... Αλλη μια Κυριακη που περασαμε καλα.... Και δεν υπηρξαν και ατυχηματα, ουτε και ιδιαιτερες διαφωνιες..... Πού σημαντικο...
Να στε καλα.....
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

spiv

πολύ ωραίο παιχνίδι :D συγχαρητήρια.

Taylor

Πολύ τρέξιμο,πολύ ψάξιμο,γενίκα ένα ωραίο παιχνίδι.προσωπικά το ευχαριστήθηκα :D
πάντα τέτοια!

Υ.Σ. engineer σ'ευχαριστω που μου έφτιαξες το πιστόλι :)

Palladin

Μας βγήκε το λάδι στη τρεχάλα, μας τελείωσε και η μπαταρία αλλά πραγματικά ήταν άψογα. Ευχαριστούμε Λεώ για την ωραία Κυριακή :) Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε στο ρώσο...

Καλή εβδομάδα.

ernestos

ωραίο παιχνιδάκι πολύ τρέξιμο και πολύ ιδρώτας συγχαρητήρια  ;)

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Chemical

Πολύ καλο και πρωτότυπο το παιχνίδι του Λεωνίδα.Περάσαμε μια υπεροχη κυριακή με καλο παιχνίδι και καλή παρέα.
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Silent Hawk

Το δεύτερο σενάριο (4ο παιχνίδι συνολικά) που παίρνω μέρος και μπορώ να πω πως πλέον μου κόλλησε το μικρόβιο του airsoft για τα καλά...

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Magicca

Λεώ καταπληκτικό παιχνίδι :) Μου βγήκε η παναγία με τόσο ανέβα κατέβα (μαζί με το σάρτο μορτάλε που έριξα :P ) αλλά χαίρομαι που στο τέλος δικαιώθηκα που βρήκα εγώ το φάκελο και βγήκε η πορτοκαλί ομάδα νικητήρια ;D  ;D  ;D (Βασιλάκη κρίμα ρε συ :P  :P  :P)
Λεώ περιμένω να φτιάξουμε αυτό που είπαμε άνω των 30 δεν το ξεχνώ είναι υπόσχεση και θα γίνει ;) Άντε σήκωσε και τις φώτο τσάμπα με έβαλες στην αρχή να κάνω την φωτογράφο σου :P  :P  :P
I put a "spell" on you....because your mine..:)