06/02/2011 OP:CLEAR SKY - PROLOGUE

Ξεκίνησε από pit, 17 Νοε 2010, 00:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Παράθεση από: Splinter-B στις  08 Φεβ 2011, 01:02:25 ΠΜ
ΕΑΝ...ΕΑΝ...ΕΑΝ...
ΕΑΝ λοιπόν τα έκαναν όλα αυτά δε θα ήταν το σενάριο στο οποίο δηλώσαμε όλοι, ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ, την επιθυμία να παίξουμε  :)
Τότε, όπως γράφεις στην 1η φράση που παραθέτω, θα ήταν ίσως το δικό σου σενάριο, όχι των παιδιών.

Γνώμη μου είναι οτι όταν δηλώνει κανείς συμμετοχή σε σενάριο οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία και το "ονειρο" που είχε ο σεναριογράφος όταν το έφτιαξε. Οχι να προσπαθεί να το φέρει στα μέτρα του και να γκρινιάζει επειδή αυτός θα το έκανε αλλιώς. Διαφορετικά καλύτερα να μην παραστεί.

Η λύση για καλύτερα σενάρια με λιγότερα λάθη είναι η εποικοδομητική κριτική, με σεβασμό σ'αυτούς που μας κάλεσαν στο παιχνίδι τους, και η βοήθεια όλων να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι , συμφωνα με σας η "εποικοδομητική κριτική" ??? ??? ??? Αν προσεξες, δεν γκρινιαζω εδω περα, αντιθετως, οπως και τις αλλες φορες ασκησα παρα πολυ ξεκαθαρη και αντικειμενικη κριτικη. Και ποιανου το ονειρο δεν σεβαστηκα ??? ??? ??? Εγω εκανα τα παντα για να πετυχει το σεναριο - και τηρησα τη μονη βολη που μου ειπαν, και ετρεξα, και εψαξα. Τι αλλο επρεπε να κανω ακομα; Και κυριως, οι παικτες, οταν ερχονται, εχουν και αυτοι ενα ονειρο, φανταζονται με δικο τους τροπο ο καθενας το παιχνιδι. Καλο ειναι οι διοργανωτες να το σεβονται και αυτο. Ασφαλως και φταινε οι παικτες κατα το μεγαλητερο ποσοστο, αλλα αυτο ακριβως εγραψα και πιο πανω - οταν μονος σου δημιουργεις τετοιους παραγωντες κινδυνου, τι περιμενεις μετα απο τους παικτες που τοσες και τοσες φορες απετυχαν, πιο πολυ απο βαρεμαρα, να εφαρμοσουν πολυ πιο απλα σεναρια.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

dragon236

καλημερα σας κυριοι

καταρχην συνχαρητηρια στα παιδια που διοργανωσαντο παιχνιδι αν και ειμαι και εγω απο αυτους που εφυγαν διοτι τα οπλα μου
δεν τηρουσαν τα ορια συμφωνα με τις μετρησεις των παιδιων.ενα πολυ καλο στοιχειο ειναι οτι τα παιδια δεν επαιξαν οπου σημαινει πως διοργανωσαν ενα παιχνιδι για εμας καθαρα.

εχω 2 παραπονα και αν μου επιτρεπετε θελω να τα εκφρασω.
και θα παρακαλουσα να με συνχωρεσετε για τις εκφρασεις που θα χρησιμοποιησω.

α)ειναι ενα Γ.....μενο χομπυ παρτε το γραμμη και τοτε ολα θα γινουν ωραια.
ακουσα καποιους απο εδω να λενε για φυσικη κατασταση. οκ σιγουρα δεν ειμαστε ολοι φετες η αθλητες
αλλα σιγουρα οταν αγαπας αυτο που κανεις δεν παιζει ρολο η φυσικη κατασταση μονο.
εφοσον εχω μυαλο μπορω να κανω ακριβως τα ιδια με εσενα χωρις να τρεχω το πεδιο πανω κατω σαν τον λαγο
δωσε μου ομως την ευκαιρια να το κανω διοτι πολλες κυριες απο εσας τους σφιχτες πιστευετε οτι μονο αν ειμαι σαν τον Ρουβα λιγο πριν την φωτογραφιση
μπορω να ανταπεξελθω. ΛΑΘΟΣ
οσο καιρο εχω που παιζω εχω δει χοντρους-κοντους-χαζους-γερους οι οποιοι κανουν τα αδυνατα δυνατα να περασουν καλα και παιζουν κατ'εμε σωστα
και εχω δει και σωματαραδες-κομαντα-ντυμενους σαννα βγηκαν απο ταινιες holywood στυλ να καθονται σε ενα παραθυρο και να περιμενουν μπας
και περασει κανεις να τον χτυπησουν και να παρουν δουλεια για το σπιτι
επισης υπαρχουν και τα μοντελα αλλα σε αυτα θα αναφερθουμε σε αλλο FLAME..

Β)ειναι δικαιωμα του καθενος αν δεν γουσταρει να σηκωθει να φυγει οτι ωρα θελει και να κανει οτι θελει.
το θεμα ομως ειναι το εξης.
οπως ειπανε και πολλα παιδια και μπραβο τους, το θεμα δεν ειναι να γυρισουμε σπιτι και να γραφουμε ολα τα στραβα με σκοπο να την πουμε σε καποιυς
αλλα να δουμε τι πηγε κατα την γνωμη μας στραβα να το επισημανουμε με ωραιο και ευγενικο τροπο ετσι ωστε αυτοι οι λιγοι που ανεβαζουν ακομα σεναρια
να διορθωσουν τυχον ατελειες που υπαρχουν στα σεναρια με αποτελεσμα καθε φορα να γινονται και καλυτερα .

μετα λυπης μου λοιπον εχω φτασει στο συμπερασμα οτι
απο τους 60 που μαζευονται σε ενα public παιχνιδι
οι:
10 ερχονται γιατι δειχνουν ωραιοι με τα στρατιωτικα
10 ερχονται γιατι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι κομαντα (ενω στην ζωη ειναι τα παιδια της σφαλιαρας)
30 ερχονται γιατι θελουν να ξεφυγουν απο την γ..μενη την ρουτινα που μας εχει φαει και θεωρουν
τοι οκ θα παω να δω 10 φιλαρακια να παιξουμε μαζι να περασουμε ομορφα.
και οι υιπολοιποι ερχονται για να δημιουργησουν καταστασεις - ιντρικες και να πανε να φανε μετα σουβλακια στο ρωσσο.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

τελος επειδη δεν μπορω να κρατηθω αλλο μια φιλικη συμβουλη στον φιλο Salamine
αν σου αρεσει το airsoft και θες να παιζεις με αλλους ανθρωπους και οχι να ριχνεις σε κουτακια και γατες
κανε την χαρη στον εαυτο σου και σκεψου πριν γραψεις κατι.ελεος ρε εσυ ακομα και να γραψει καποιος οτι πεθανε
η γιαγια του εσυ θα γραψεις κατι του στυλ "στο δικο μου σεναριο θα ειχε medic εξω απο την εντατικη)    ΕΛΕΟΣ

ζηταω ειλικρινα συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν γραφω συχνα και ειπα να ξεδωσω λιγο......
always forgive but never forget!!

1T2X1

[quote author=salamine153Εγω εκανα τα παντα για να πετυχει το σεναριο - και τηρησα τη μονη βολη που μου ειπαν, και ετρεξα, και εψαξα. Τι αλλο επρεπε να κανω ακομα;[/quote]

Να μην έφερνες high cap;

Powerplant

Για να τελειώνει το θέμα, ας καταλάβουμε όλοι ότι «όλοι δεν κάνουν για όλα».

Έγινε μια ακόμη προσπάθεια να στηθεί ένα σοβαρό σενάριο που να έχει παραπάνω κανόνες από το «με χτύπησαν πάω για respawn και ξαναμπαίνω» και δεν περιφέρομαι στο πεδίο ή καμπερώνω για να ρίξω μπίλιες και οι κατηγορία «όλα είναι μπίλιες», «έρχομαι να ξεδώσω από την ρουτίνα (εννοείτε ρίχνοντας ΜΟΝΟ μπίλιες» τα έδωσαν όλα ακόμα μια φορά. Δεν θα γίνω υπερασπιστής κανενός σεναριογράφου ακόμα και αν είναι από το Hollywood γιατί ακόμα και παραγωγές με επαγγελματίες και εκατομμύρια έχουν τρύπες. Κατά πόσο από άτομα που δεν το κάνουν επαγγελματικά. Όλα τα σενάρια έχουν αστοχίες και αδυναμίες και όσο πιο πολύπλοκο γίνεται τόσο οι πιθανότητες για κάποια πράγματα να μην δουλέψουν αυξάνει. Αντίβαρο σε αυτό μπορεί να είναι ομάδες – παίκτες που θα σεβαστούν το σενάριο και θα προσπαθήσουν να το φέρουν εις πέρας και ας μην ρίξουν 2 σακουλάκια μπίλιες και αδειάσουν 1-2 μπαταρίες.

Για εμένα (και δεν μιλάω σαν εκπρόσωπος της ομάδας):
1.   Το airsoft απαιτεί σωματική δραστηριότητα. Όσοι δεν το δέχονται υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες όπως το τάβλι στο οποίο όταν χάνεις – βαρεθείς – σπαστείς, το κλείνεις στα μούτρα του άλλου (κάτι που συνηθίζεται) και όλα καλά.
2.   Το airsoft απαιτεί σωματική δραστηριότητα αλλά δεν απαιτεί και αθλητές. Όπως σε όλες τις δραστηριότητες που απαιτείται σωματική δραστηριότητα όσο καλύτερη φυσική κατάσταση έχεις τόσο καλύτερα αποδίδεις και ευχαριστιέσαι κάποια πράγματα αλλά στο ερασιτεχνικό επίπεδο δεν είναι απαιτούμενο για να ασχοληθείς. Η γενίκευση ότι υπάρχουν οι «σφίχτες» και οι «χονδροί» μάλλον αδικεί το 70% των ανθρώπων που είναι κάπου ανάμεσα. Επίσης η στρέβλωση των λεγόμενων κάποιων άλλων είναι περισσότερο άδικη. Μια χαρά θα πάω να παίξω 5χ5 ή να κάνω mountain bike εγώ που είμαι σαν γιουβερλάκι αλλά αν πάω σε μια ομάδα – γκρουπ που το βλέπει πιο σοβαρά το θέμα, το μόνο που θα καταφέρω είναι να τους επιβραδύνω ή να αποτελώ τον αδύναμο κρίκο. Αν πάω σε μια ομάδα με άλλα γιουβερλάκια θα είμαστε μια χαρά.
3.   Το airsoft δεν είναι ούτε σκοποβολή, ούτε ποδηλασία, ούτε wind-surf που χρειάζομαι εμένα και τον εξοπλισμό μου να τα κάνω, όποτε θέλω, όπως θέλω και όπου θέλω. Είναι ομαδική δραστηριότητα και για να γίνει, αυτοί που θα συγκεντρωθούν να την εξασκήσουν, θα πρέπει να έχουν συμφωνήσει σε βασικά πράγματα. Αν μαζευτούμε 10-20 και οι μισοί θέλουν μπάσκετ και οι άλλοι ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να παίξουμε ποδομπάσκετ για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν θα είναι κανένας. Ούτε μπορούμε επίσης να μαζευτούμε για ποδόσφαιρο και οι μεν να παίζουν στα «3 κόρνερ πέναλτι», οι δε «μπακότερμα» αλλά με οφσάιντ. Δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ το παιχνίδι. Σας θυμίζει κάτι, ε; Επίσης αν συμφωνήσουν ότι το παιχνίδι θα λήξει όταν μια ομάδα πετύχει 10 γκολ και το αποδεχτούν οι συμμετέχοντες τότε το ματς λήγει στα 10 γκολ. Ούτε στα 10 γκολ συνολικά, ούτε στο 1-0 αν βγάλεις την παύλα γίνεται 10. Αν μια ομάδα ή ένας παίκτης, γιατί του την κάρφωσε (όσα και δίκια αν έχει), αποφασίσει να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο είναι λάθος. Πάντως δεν είναι περισσότερο λάθος από κάποιον άλλο που θα μείνει και θα θέλει μια μπάλα μόνος του ή κάποιον άλλο που δεν σέβεται τους κανόνες ή κάποιον άλλο που θεωρεί ότι κερδίζει όποιος σπάσει τα περισσότερα πόδια. Φανταστείτε επίσης να σας καλέσουν για ποδήλατο στο βουνό, να πάτε, και εκεί επειδή δεν είστε «φέτες», επειδή δεν ξεκινήσατε ακριβώς στην ώρα που σας είπαν και επειδή "βρε αδερφέ όλη την εβδομάδα ρουτίνα" αποφασίσατε ότι θέλετε θάλασσα και όχι βουνό αρχίζετε να καθυστερείτε, να αλλάζετε διαδρομή για να πάτε προς θάλασσα και όταν δείτε ότι οι άλλοι δεν ακολουθούν βγαίνετε την άλλη μέρα στο αντίστοιχο forum και τους κράζετε, Σε μια σοβαρή κοινότητα ούτε θα ασχολούνταν με την πάρτη σας και θα κάνατε ποδήλατο μόνος μέχρι να μάθετε να σέβεστε τον εκάστοτε που σας καλεί αλλά όχι εδώ. Εδώ παίζουν άλλα πράγματα.
4.   Η διοργάνωση ενός παιχνιδιού βασίζεται σε μια απλή αρχή. Ο εκάστοτε διοργανωτής δεν σας καλεί στο μαγαζί του να σας πάρει τα λεφτά αλλά στο «σπίτι» του σε ένα «πάρτυ» που διοργανώνει τσάμπα. Σε ένα πάρτυ που σας είπε ότι θα ξεκινήσει 21:00, θα έχει μικρό μπουφεδάκι αλλά όχι πολλά ίσα για το ποτό, θα παίζει ελληνικά με DJ, θα έχει καραόκε, ποτά μπύρες – whiskey – βότκα και αναψυκτικά. Φιλαράκι αν δεν καταλαβαίνεις ότι πας σε πάρτυ και όχι στην εκτόξευση του διαστημικού λεωφορείου που λένε ότι θα γίνει 10:23:41'' και γίνεται πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι δεν θα έρθουν όλοι 21:00. Αν επίσης αρχίζεις να ξινίζεις με τα ελληνικά και θες να παίξει και κανένα R&B μάλλον λάθος «μαγαζί» διάλεξες. Αν επίσης πίνεις μόνο Dom Perignon του 1985 μάλλον έστριψες λάθος. Αν τέλος σε πόνεσαν τα πόδια από την ορθοστασία, λογικό, αλλά πήγαινε σε καμιά ταβέρνα καλύτερα. Αν τέλος πείνασες και αρχίζεις την γκρίνια πάρε την παραπάνω περίπτωση και πηγαίνετε μαζί σε μια ταβέρνα. Και για να μην το κουράζουμε εποικοδομητική κριτική δεν είναι «έπρεπε να παίξεις ξένα, έπρεπε να είχες και σαμπάνια, έπρεπε να είχες πολλές καρέκλες και όχι χώρο για χορό, έπρεπε να είχες και μάγειρα» αλλά είναι υψηλή κριτική ανθρώπων που δεν ξέρουν που πήγαν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται και καταχρούνται την φιλοξενία των ανθρώπων που τους δέχονται στο πάρτυ τους αλλά και την υπομονή των υπόλοιπων καλεσμένων που ήξεραν που πήγαν. Το πιο δίκαιο είναι αν δεν σας αρέσει να μην πάτε και όχι να χαλάσετε την διάθεση σε όσους πήγαν γιατί γουστάρουν ορθοστασία, μπύρα και σκυλάδικο και ιδιαίτερα να γα-μπιπ-μπιπ την προσπάθεια και την διάθεση του οικοδεσπότη που έστησε κάτι για να διασκεδάσουν πολλοί.
5.   Τώρα για όσα τυπάκια είναι οι ωραίοι που έχουν ανακαλύψει την κεντρική ιδέα του airsoft η οποία είναι «αγοράζω όπλο, κοιτάω στο forum πότε έχει παιχνίδι και που, δηλώνω χωρίς να διαβάσω σενάριο και πάω να κάνω ότι θέλω, δηλαδή να ρίξω μπίλιες όπου να είναι – όπως να είναι και όποιος άλλος θέλει κάτι άλλο είναι φασίστας – στρατο(γ)κα...ος – τύπος που είναι λαπάς αλλά το παίζει κομμάντο – τύπος που έρχεται γιατί δείχνει ωραία με τα στρατιωτικά και για ότι στραβό φταίνε οι άλλοι» να επανεξετάσει το θέμα. Αν πάλι δεν γουστάρει ας μην έρθει ξανά σε mil-sim παιχνίδι και ας ασχοληθεί με death-matches ή χύμα σεναριάκια που διοργανώνουν κάποιοι με σενάριο μόνο για το forum, χωρίς σκοπό, χωρίς μετρητές χωρίς κανόνες ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γράφουν στα fora «τι ωραία περάσαμε» οι συμμετέχοντες. Δες στην Καισαριανή τι ωραία περνάνε; Η ακόμα στην Ελευσίνα στα σενάρια που τελειώνουν με την έκφραση «αν έχει κανείς μετρητή ας τον φέρει». Επίσης πολύ καλή περίπτωση για την γαμ...νη ρουτίνα που θέλετε να ξεφύγετε οι "σωστοί» 30, (αντίθετα με τους άλλους 30 «λαλάκες» που ζούμε στο Dubai, σε βίλα 2000 τ.μ.  με 20μελές υπηρετικό προσωπικό και συνεπώς δεν έχουμε ρουτίνα και απλά ερχόμαστε κάθε Κυριακή με τα Lear-jet στο Ελλάντα για να παίξουμε airsoft) θα πρότεινα να κάνετε σύλλογο με μόνο σκοπό να γίνουν πίστες για airsoft ώστε να «ξεδίνετε». Ούτε αποστάσεις, ούτε σενάρια, ούτε άσχετοι διοργανωτές, φως –νερό -τηλέφωνο και όλες οι ανέσεις. Εννοείτε ούτε ίντριγκα, ούτε καταστάσεις, ούτε Ρώσος και σουβλάκια.
6.   Γιατί πολύ πήγε το σεντονάκι ας τελειώνω με αυτό. Κύριοι δεν γουστάρετε mil-sim; Καλά κάνετε. Δικαίωμα σας. Μην χαρακτηρίζεται γραφικούς αυτούς που τους αρέσει κάτι άλλο πιο απαιτητικό. Το ίδιο ισχύει και για τους mil-simαδες αλλά αυτοί δεν χαλιούνται να παίξουν μόνο μπίλιες και ούτε θα κάνουν που...να τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τέλος μην παρεξηγηθείτε κάποιοι αν ομάδες σταματήσουν να διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε παιχνίδια και μπουν στην διαδικασία να στήνουν και να συμμετέχουν σε παιχνίδια για έναν κλειστό κύκλο ομάδων και παικτών. Απλά όπως είπα και στην αρχή δεν κάνουν όλοι για όλα και αν φαίνεται σε κάποιους περίεργο, υπάρχουν άνθρωποι που διασκεδάζουν πραγματικά, τηρώντας κανόνες και σενάριο και όχι απλά ρίχνοντας μπίλιες. Και θέλουν και αυτοί να διασκεδάζουν και όχι cool τύποι να τα διαλύουν όλα στο όνομα της «διασκέδασης».

Και σας παρακαλώ μην αρχίσετε τις κλάψες για βεντετισμούς και ελιτισμούς και ούτε να παραμυθιαστείτε από τους «αγαπητικούς» που θα σπεύσουν να σας υποστηρίξουν (για να μεγαλώσουν την δεξαμενή πελατών και να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην κοινότητα και να «ηγηθούν») βρίζοντας όσους δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτή την αρρώστια.

Απλά είναι 2 διαφορετικοί κόσμοι που δύσκολα μπορούν να βρεθούν στα ίδια παιχνίδια και στην καλύτερη μπορούν να συνυπάρχουν ειρηνικά χωρίς αλληλοκατηγορίες, βεντετισμούς και άλλα ωραία σε μια κοινότητα. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά και τίποτα να μοιράσουμε.

Και επιτέλους δεν «είναι όλα μπίλιες» ή «για μπίλιες». Αν ήμασταν ρουλεμάν ή μπιλιοφόροι θα ήταν όλα μπίλιες. Είμαστε όμως άνθρωποι και όλα είναι ανθρώπινες σχέσεις.

salamine153

Συνοψηζοντας 8), ας παμε απο τα απλα στα πιο συνθετα.

Φιλε, οχι οτι εχεις αδικο, αλλα εγω προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα με το σεναριο (για αυτο και ηρθα), αν αυτο εφαρμοζονταν. Οι ιδιοι οι διοργανωτες φταινε που δεν μπορεσαν να προσφερουν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ. Εχω ηδη επισημανει που ηταν τα λαθη τους - δεν αφηνουμε και τις δυο ομαδες να ξεκινουν απο το ιδιο σημειο (στην ουσια ετσι εγινε), σταματαμε το παιχνιδι οταν βλεπουμε πως αρχισε το μπαχαλο και μοιραζουμε ξεκαθαρα τους ρολους, οριζουμε ομαδαρχεις - διαφορετικα, γιατι ολη αυτη η φαση με τα πμ ??? Και αφου τοσο πολυ σας αρεσει το ποδοσφαιρο, να σας το πω και πιο απλα - το παιχνιδι σας εχασε στο ιδιο του το γηπεδο και οχι στο γηπεδο της Ανκαρια. Δηλαδη, οχι επιδη ηταν συνθετο αλλα επιδη ενα πιο συνθετο παιχνιδι θελει και πιο συνθετη διοργανωση. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ  8)  ;)

scarface

Να πω και εγω με την σειρα μου ενα μπραβο στους  edge για την προσπαθεια που κατεβαλαν , για ολα τα υπολοιπα με καλυψαν οι φιλοι Splinter-B και yannisM , φιλε salamine153 πραγματικα εμενα μου τα εχεις κανει Ανκαρια  ??? ??? ???
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

pit

@ salamine
κοιτα ρε φιλε καλα την photo που εχεις βαλει ισως εχεις ενα δικιο να το ακοκουθησεις αυτο που λεει καποια στιγμη  ;)

budu

Φιλε POWERPLANT μας λες δηλαδη οτι φταινε ολα τα αλλα και οχι το οτι πρωτον: δεν ξεκινησε σωστα το σεναριο, για τους μισους ξεκινησε αρκετα νωριτερα και οι πανω σκαλωσανε στα τολ.... δευτερον: γιναμε σκωτια με τοσους αθανατους τους οποιους δεν υπηρχε κανεις απο τους διοργανωτες να ελενξει... Ολα αυτα συν το τοσο περπατημα μερικους τους ηταν αρκετο ωστε να του χαλασει την Κυριακη. Οσο για αυτους που δεν τους αρεσαν οι περιορισμοι στους γεμιστηρες η τα ορια των οπλων αφου ειχαν διαβασει το σεναριο δεν επρεπε να ερθουν, τσαμπα χαλαστηκαν. Το θεμα "κιλων" που εχετε πιασει οι περισσοτεροι το θεωρω ακυρο, ο καθενας κανει την προσπαθεια του και δεν μπορει κανεις να του πει τιποτα, ουτε βεβαια ο ιδιος να παραπονιεται η να χαλαει το παιχνιδι των αλλωνων. Πιστευω οτι πολλα δεν πηγανε καλα αυτην την Κυριακη αλλα ευτυχως υπαρχουν αλλες τοσες να τα διορθωσουμε κ να περναμε καλυτερα.

Φιλικα παντα BUDU
LAND-MINE HAS TAKEN MY SIGHT
TAKEN MY SPEECH
TAKEN MY HEARING
TAKEN MY ARMS
TAKEN MY LEGS
TAKEN MY SOUL
LEFT ME WITH LIFE IN HELL

salamine153

Παράθεση από: pit στις  08 Φεβ 2011, 17:30:57 ΜΜ
@ salamine
κοιτα ρε φιλε καλα την photo που εχεις βαλει ισως εχεις ενα δικιο να το ακοκουθησεις αυτο που λεει καποια στιγμη  ;)
Σε καταλαβαινω, ποναει οταν χανεις στο ιδιο σου το γηπεδο :-X

dragon236

Παράθεση από: Powerplant στις  08 Φεβ 2011, 15:09:39 ΜΜ
Για να τελειώνει το θέμα, ας καταλάβουμε όλοι ότι «όλοι δεν κάνουν για όλα».

εφοσον αυτη ειναι η γνωμη σου σεβαστο.....

. Επίσης πολύ καλή περίπτωση για την γαμ...νη ρουτίνα που θέλετε να ξεφύγετε οι "σωστοί» 30, (αντίθετα με τους άλλους 30 «λαλάκες» που ζούμε στο Dubai, σε βίλα 2000 τ.μ.  με 20μελές υπηρετικό προσωπικό και συνεπώς δεν έχουμε ρουτίνα και απλά ερχόμαστε κάθε Κυριακή με τα Lear-jet στο Ελλάντα για να παίξουμε airsoft) θα πρότεινα να κάνετε σύλλογο με μόνο σκοπό να γίνουν πίστες για airsoft ώστε να «ξεδίνετε». Ούτε αποστάσεις, ούτε σενάρια, ούτε άσχετοι διοργανωτές, φως –νερό -τηλέφωνο και όλες οι ανέσεις. Εννοείτε ούτε ίντριγκα, ούτε καταστάσεις, ούτε Ρώσος και σουβλάκια.

πρωτον δεν ειπα οτι μονο οι 30 ερχονται για να ξεφυγουν απο την ρουτινα,οπως παω εγω για να ξεφυγω ετσι πας και εσυ ΑΛΛΑ με το ιδιο σκεπτικο
μπορουν και αυτοι που θελουν 100% mil-sim να κανουν το γνωστο πλεον πριβεδακι τους με αλλα ατομα τα οποια γουσταρουν 100% mil-sim.
κατι το οποιο ειλικρινα φιλε δεν το θεωρω κακο προκειμενου να βγει το σεναριο σωστα και χωρις γκρινιες.

6.   Γιατί πολύ πήγε το σεντονάκι ας τελειώνω με αυτό. Κύριοι δεν γουστάρετε mil-sim; Καλά κάνετε. Δικαίωμα σας. Μην χαρακτηρίζεται γραφικούς αυτούς που τους αρέσει κάτι άλλο πιο απαιτητικό. Το ίδιο ισχύει και για τους mil-simαδες αλλά αυτοί δεν χαλιούνται να παίξουν μόνο μπίλιες και ούτε θα κάνουν που...να τέτοιου είδους παιχνίδια.

προσωπικα δεν θεωρω γραφικο εναν ανθρωπο που γουσταρει κατι τετοιο οπως επισης δεν θεωρω γραφικο και τον τυπο που γουσταρει κατι αλλο.
μου αρεσει το mil-sim σεναριο αλλα επειδη μαλλον δεν καταφερνω να ανταπεξελθω προτιμω κατι πιο ηπιο (τουλαχιστον την παρουσα στιγμη)

Τέλος μην παρεξηγηθείτε κάποιοι αν ομάδες σταματήσουν να διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε παιχνίδια και μπουν στην διαδικασία να στήνουν και να συμμετέχουν σε παιχνίδια για έναν κλειστό κύκλο ομάδων και παικτών. Απλά όπως είπα και στην αρχή δεν κάνουν όλοι για όλα και αν φαίνεται σε κάποιους περίεργο, υπάρχουν άνθρωποι που διασκεδάζουν πραγματικά, τηρώντας κανόνες και σενάριο και όχι απλά ρίχνοντας μπίλιες. Και θέλουν και αυτοί να διασκεδάζουν και όχι cool τύποι να τα διαλύουν όλα στο όνομα της «διασκέδασης».

αν θυμαμαι καλα τον τελευταιο καιρο 3 ανθρωποι-ομαδες ανεβαζουν σεναρια αρα αυτο που λες γινεται ηδη....

προς αποφυγη παρεξηγησεων να πω οτι δεν την "λεω" σε εσενα η σε καποιον που γουσταρει mil-sim αλλα απλα προσπαθω να πω οτι πρεπει να χαλαρωσουμε γενικοτερα ολοι και να
κατσουμε να σκεφτουμε τι μπορουμε να κανουμε ολοι προκειμενου αυτο το χομπυ που ολοι αγαπαμε να γινει καλυτερο
φιλικα παντα
Γιαννης
always forgive but never forget!!

tomc4t

Δεν ημουν στο παιχνιδι οποτε δεν ξερω και δεν μπορω να παω κατι γι αυτο αλλα θα συμφωνησω 100% με τα λεγομενα του γιαννη.Και κατι ακομα ΡΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...Σε εχω βαρεθει πραματικα και πολλοι ακομα πιστευω.Αν θες βαλτους να με κανουν μπαν δεν εχω προβλημα αλλα επρεπε να στο πω....
Jolly Roger lead the way...

transporter

Δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά αφού το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή....1)Salamine πάρε και άλλο φτυάρι και συνέχιζε να μας θάβεις ή σχοινί και έλα κρέμασε μας κιόλας(θα σου δώσω εγω τις διευθύνσεις) 2)Είμασταν 4 άτομα από τους Edge και ο φίλος Ripper οι οποίοι θα εποπτεύαμε το παιχνίδι,αν ήξερα οτι κάποιοι θα ήθελαν νταντά μαζί τους για να παίξουν τότε θα είχαμε φέρει και άλλους....Καταλάβετε κάτι, είμαστε όλοι αρκετά μεγάλοι για να το παίζουμε ΑΘΑΝΑΤΟΙ ή να φερόμαστε σαν νήπια...

salamine153

Παιδια ελεος, ουτε σας θαβω, ουτε τιποτα. Δεν εχω τιποτα εναντιον σας)

SPIDER

Ενα μεγαλο μπραβο για τη προσπαθεια των EDGE στο σεναριο αυτο και απειρα +   για το post του Powerplant . Και οσοι καταλαβαν,...καταλαβαν!
HERE COMES THE PAIN...

ROOKIEJO

παιξαμε με φιλους ,χτυπηθηκαμε με φιλους "προδοθηκαμε" απο φιλους,γελασαμε με φιλους .
εμεις με λιγα λογια περασαμε πολυ καλα.
ευχαριστουμε ολους για την προσπαθεια και λειπουμαστε που κατι συνηθησμενο σε ολα τα παιχνιδια πηρε διαστασεις που δεν αξιζαν.
στα δικα μας ματια η διοργανωση ηταν ΑΨΟΓΗ.
η συμπεριφορα ορισμενων δεν ηταν αναλογη αλλα κανεις διοργανωτης δεν μπορει να ανοιξει το μυαλο του καθενος και να τον βαλει στα καλουπια
του.

Ripper

Παράθεση από: SPIDER στις  09 Φεβ 2011, 16:37:37 ΜΜ
Ενα μεγαλο μπραβο για τη προσπαθεια των EDGE στο σεναριο αυτο και απειρα +   για το post του Powerplant . Και οσοι καταλαβαν,...καταλαβαν!
++++++++++++++++++++++++100000000000000000000000000000

Δεν ηθελα να ασχοληθω, αλλα ας πω 2-3 πραγματακια.
Κατ' αρχην μπραβο στους EDGE που δουλεψαν για ενα σεναριο, το εβαλαν σε εφαρμογη, προσκαλεστηκαμε και παιξαμε.

Τωρα, αν εγιναν μερικα λαθακια απο ολους μας, την επομενη φορα που θα το ξαναετοιμασουν (γιατι σαν ιδεα ειναι καλη), θα ειναι τελειο. Οτι παρατηρησεις εχουμε ας γινονται καλοπροεραιτα, να ενσωματωθουν ή να παραληφθουν (αναλογα την ιδεα), ετσι ωστε το τελικο αποτελεσμα την επομενη φορα να μας εχει ικανοποιησει ολους μας και να μην υπαρχουν ολα αυτα!.

Παράθεση από: Splinter-B στις  08 Φεβ 2011, 01:02:25 ΠΜ

Σενάρια σηκώνονται απο ελάχιστους κι αν συνεχίσει έτσι θα λιγοστέψουν ακόμα περισσότερο.
Η γκρίνια φέρνει μόνο γκρίνια, χωνέψτε το, και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει!
Η λύση για καλύτερα σενάρια με λιγότερα λάθη είναι η εποικοδομητική κριτική, με σεβασμό σ'αυτούς που μας κάλεσαν στο παιχνίδι τους, και η βοήθεια όλων να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.

+++++++++++++++++10000000000000000000000000000

Ειναι κριμα για μια ομαδα σαν τους EDGE που και αυτοι οπως και πολλοι αλλοι προσπαθουν να χτισουν ενα σωστο ελληνικο airsoft, να βλεπουν μετα απο ενα σεναριο τους ολα αυτα τα γραφομενα απο τον εναν ή τον αλλον και να απογοητευονται χωρις λογο.

...αλλά ξεχασα! Στην Ελλαδα ειμαστε!!!!

salamine153

Παράθεση από: Ripper στις  10 Φεβ 2011, 19:24:20 ΜΜ

Ειναι κριμα για μια ομαδα σαν τους EDGE που και αυτοι οπως και πολλοι αλλοι προσπαθουν να χτισουν ενα σωστο ελληνικο airsoft
Ti ειναι ομως το σωστο ελληνικο airsoft ???

Ripper

Δεν ειναι για συζητηση επι του παροντος topic. Ισως καπου αλλου καποια στιγμη.

salamine153

Συμφωνω, οποτε θα αρκεστω να πω οτι αμα ειναι να λεμε συνεχεια οτι "ολα ηταν ωραια", τοτε δεν εχουμε και τι να χτισουμε, γιατι αυτο αυτοματως θα σημαινει οτι ηδη χτιστηκε και οτι τα οσα εχουμε τωρα ειναι ακριβως το "σωστο ελληνικο airsoft"

tRappED7

Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα των EDGE και τον Pit, για το σενάριο-παιχνίδι αεροσφαίρισης που μας χάρισαν την προηγούμενη Κυριακή.

Σε περίπτωση που κάποιοι δεν το κατάλαβαν ήταν "ΣΕΝΑΡΙΟ" και γι'αυτό ήταν "ανεβασμένο" στο σχετικό νήμα " Παιχνίδια σεναρίου - Ιστορικές Αναπαραστάσεις" και όχι στο "Αττικη και Στερεα Ελλάδα"...
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και είμαι βέβαιη ότι όλοι έχετε πλέον καταλάβει την διαφορά είτε με τον ευχάριστο τρόπο, είτε με δυσάρεστη τροπή.

Καλώς ή κακώς κάποιοι άνθρωποι εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πάνε ένα βηματάκι περαιτέρω το ελληνικό airsoft και να ξεφύγουν από τα κλασσικά Κυριακάτικα παιχνίδια που στήνονται και πάει πλήθος για να περάσει καλα (και καλα κανουν, όλοι αυτο θελουμε).

Υπάρχουν όμως και εκεινοι που μια-δυο φορες το χρόνο ελπίζουν ότι θα παίξουν και σε ένα καλό σενάριο, που θα τους δωθει η ευκαιρια να μπουν σε έναν κόσμο διαφορετικό και να "ταξιδέψουν" παίζοντας airsoft.
Ένας από αυτούς είμαι κι εγω και είχα μεγάλες προσδοκίες από το σενάριο των παιδιών, καθώς είχα παραβρεθει και στο πρωτο clear sky, το οποιο ειχε γίνει στο Σούνιο περσι την άνοιξη και δεν μπορώ να κρύψω το γεγονός ότι ήταν το καλύτερο σενάριο που επαιξα εγω προσωπικα την προηγούμενη χρονιά.
Δράση, πλοκή, τηρηση αποστολών, επιτευξη στόχων, δοκοπλοκιες, ντίλιες και δεν συμμαζεύεται.

Τα παιδια των edge το προχτεσινο σεναριο το ειχαν μελετησει ακομη περισσοτερο, αλλά λίγο το πεδίο της Ελευσίνας που χρειάζεται πολύ προσοχή και διαχείριση κόσμου σε συνάρτηση με το έδαφος, λίγο το γεγονός ότι κάποιοι δεν είχαν καταλάβει ότι πάνε για σενάριο και αυτό σημαίνει ότι είναι ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ στο να κυλίσει το σενάριο σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα κάποια παιδια δυστυχως να μην το ευχαριστηθούν και να αποχωρήσουν, για τους λόγους που προαναφέρανε και δεν χρειάζεται να επαναλάβω εγώ.

Προσωπικά λοιπόν εγώ το καταευχαριστήθηκα.
Η καλή παρέα βοήθησε προφανώς σε αυτό και είναι πρωταρχικός παράγοντας, στον οποίο δίνω μεγάλη βάση όταν παίζω τις Κυριακές μου.

Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες που παίξαμε μαζί και μας "ανέχτηκαν".
τον Leonardo σαν υπαρχηγό μας, τους cobra, TAS, MAT, SHADOW SQUAD και όποιον άλλον τυγχάνει να ξεχνάω. Νομίζω ότι υπήρξε καταπληκτική συνενόηση από την αρχή μέχρι και το τέλος.
Ο τρόπος με τον οποίο χωρίστηκαν οι ομάδες, με τους ανάλογους medics και engineers και η γρήγορη κατανόηση εκ μέρους των παιχτών, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθούν οι σκοποί.

Από το σημείο μάλιστα και μετά που μπήκε στο πεδίο και η γ' ομάδα (b3z-mls) σαν εξωτερικός παράγοντας παρενόχλησης και οι διοργανωτές μοίραζαν καινούριες αποστολές (βλέπε ταυτότητες) το παιχνίδι στυγκέντρωσε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Και σε αυτο το σημειο...να ζητήσω συγγνώμη με την σειρά μου από το υπόλοιπο Ελευσινιστάν για την προδοσια που τους καναμε...κι εγώ με την ακόμα μεγαλύτερη παραπλάνηση με τις ατάκες μου:" έχουμε νέα αποστολή, μείνετε εδώ, φυλάξτε τα κομμάτια του αεροπλάνου, βρειτε και τα υπολοιπα, αντε γεια σας τωρα"  ;D
Για τις ατακες μονο των παιδιων όμως που προδόσαμε και τα ειδαμε στο τελος άξιζε η Κυριακη αυτη, :) όπως του Αρκα, αλλα και του Λεοναρντο, που θα μας κυνηγουσαν στο βουνο-ψηλα-εκει...
;)
Η ομάδα του αρχηγού έπρεπε να κλεψει μεσα απο την βάση που η ιδια φύλαγε, τα πυρηνικά, να διασχίσει όλο το πεδίο από το βουνό που είναι προς το δρόμο για να καταλήξει στα σύνορα με το Ασπροπυργιστάν...εκεί δηλαδή από όπου είχαν εισέλθει οι φωκιες.
(βασικα καπου στην μεση της διαδρομης μας δώθηκε η λήξη...κι ενω 10 άτομα  ειχαμε παρει τα βουνα με τα πυρηνικα και ανεβαιναμε σαν τα κατσικια...) Ευτυχως υπηρχε ο ασυρματος γιατι ακομα στα συνορα θα ειμασταν μεχρι σημερα... :P

Δεν έχω λοιπόν δυσάρεστα να θυμάμαι εγώ και πολύ χαιρομαι γι'αυτο...
Εύχομαι να περνάτε όσο δυνατόν καλύτερα μπορείτε, αλλά ελαττώστε τις γκρινιες...
Ξοδέψτε την ενέργειά σας σε αυτόν εδώ τον διαδικτυακό χώρο δημιουργικά, ώστε όλοι να βγαίνουμε κερδισμένοι.

Κριτική ναι, κάντε την και γράψτε την, αλλά έχετε πάντα στο νου σας, ότι ο σεναριογράφος έχει ένα όραμα...Αν δεν του βγαίνει σήμερα, πρέπει να τον βοηθήσετε...να το κάνετε εσείες να τσουλίσει (κι εμενα πχ μπορει να μην μου αρεσε να ανεβαινω στην ανηφορα, φορτωμενη  και να ειμαι μακρια απο το πεδιο, αλλα ηθελα να βγει το σεναριο, και στην τελική...αυτά θυμομαστε και γελάμε)

Βοηθήστε τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους σενάρια. Δεν χρειάζεται όμως τα σενάρια να αρέσουν σε όλους. Αν δεν σας αρέσουν, απλά μην δηλώσετε συμμετοχή.
Υπάρχουν πραγματικά άτομα, τα οποία περιμένουν 1-2 φορες το χρονο να παιξουν κατι καλό...
Μην τους το στερείτε...Κυριακές υπάρχουν πολλές...και για όλους... :)

Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν έγραψα πολλά...

Με εκτίμηση,
tRappED_7