13/02/2011 - "Puzzle time !!!" - Βάση Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Goodspeed, 08 Φεβ 2011, 18:29:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

N.H_Archangel

μεσα και εγω εκτος και αν αρρωστήσω η πεσει κανενας κομήτης και με φαει λαχανο η και μαρουλι +1 ατομo ακομα προσοχη οχι μοριo ατομo :P

Ghost87

μεσα και γω αλλα θα σε ενημερωσω 100% το σαββατο!

Nick Babouinos

κ απο fobos team μεσα κατα 90%!!θα σ πω σιγουρα κ γω σαββατο μεσημερι!!!ειμαστε 2 ατομα +1? κ ο φιλος ghost87 αν ερθει θα τον παρουμε στην ομαδα μας!!

Tastas

Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

Demon

Παιδιά μήπως βολεύεται κάποιος απο τους συμμετέχοντες να μας εξυπηρετήσει απο τον σταθμό της μαγούλας μέχρι το πεδίο??Ειμαστε 3 ατομα :-[ :-[
Συγνώμη για την αναστάτωση αν ενοχλεί τον φίλο που εγραψε το νήμα ή παραβιάζει τους κανόνες του forum παρακαλώ να διαγραφεί...

Ευχαριστώ  Σωτήρης

Numb

macee13

Ενημερωτικά,

Έχουν ανοιχτεί καινούριες τρύπες και υπάρχουν σωλήνες εκτεθειμένοι κυρίως γύρω από το κτήριο που είναι απέναντι από τον πύργο. Οπότε λίγο προσοχή σε εκείνη την περιοχή.

Fly Low Hit Hard

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: macee13 στις  10 Φεβ 2011, 10:15:51 ΠΜ
Ενημερωτικά,

Έχουν ανοιχτεί καινούριες τρύπες και υπάρχουν σωλήνες εκτεθειμένοι κυρίως γύρω από το κτήριο που είναι απέναντι από τον πύργο. Οπότε λίγο προσοχή σε εκείνη την περιοχή.

(Τις ανοιξε πριν 2 εμβομαδες πολιτης με αυτοκινητο οκταβια χρωματος μπεζ ,παραλιγο να των πιασει η δημοτικη αστυνομια αλλα τους την εκανε.)

Arbiter

για ποιον λογο ξερουμε???hobby??δεν εχει γυναικα ναααα.... και ειπε να μας ..αμησει εμας το πεδιο???ερεεε κατι παλικαργια που υπαρχουν......
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Darth Vander

μεσα darth vander κωστας μ4 και αλλο ενα ατομο

Chemical

Θα χαρούμε να τα πούμε μετά από αρκετό καιρό από κοντά Λεωνίδα.
Όσο για τις συμμετοχές μας από LOST PATROL μέσα με 6 άτομα.

1.Chemical
2.CountX
3.Genocide
4.Bope
5.Haramadas +1

On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

dragon236

δυστυχως ο ιος της γριππης μου χτυπησεκαι εμενα την πορτα οποτε για να μην κραταω την θεση δηλωνω οτι δεν θα μπορεσω να ερθω και πως αν καταφερω να ερθω θα ειναι μονο για φωτογραφιες να τραβηξω, ευχαριστω και συγνωμμη για την ταλαιπωρια.
always forgive but never forget!!

Prom81

Συμμετοχοι Prom81, Perseys, Impaler και ακομη 1 ατομο. (Σε περιπτωση αλλαγης θα ενημερωσω εγκαιρως)

Palladin

Από Μ_Α_Τ
Rookiejo
Yakuza
Thunder
Fandom
Frintz
Magicca
Ο υπογραφων
Ευχαριστώ

raven1970

Μεσα και εγω παδια ελπιζω να προλαβα, απο dress code τι παιζει? λεω να ερθω με black swat παιζει? raven1970
Dead man walking!!!!!!

tomc4t

Jolly Roger lead the way...

Goodspeed

Παράθεση από: raven1970 στις  10 Φεβ 2011, 23:51:52 ΜΜ
Μεσα και εγω παδια ελπιζω να προλαβα, απο dress code τι παιζει? λεω να ερθω με black swat παιζει? raven1970

Παίζει  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

raven1970

Dead man walking!!!!!!