06/02/2011 OP:CLEAR SKY - PROLOGUE

Ξεκίνησε από pit, 17 Νοε 2010, 00:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spiros.k

μπραβο στους διοργανωτες για το σεναριο μεγαλη προσπαθεια,απο cobra το χαρηκαμε πολυ πολυ τρεχαλα ωραιο βουνο ωραια μερα ολα μια χαρα.ρε παιδια ξεκολατε ειχε κενα το παιχνιδι εεε καιιι τι εγινε μην το κανετε θεμα χαλαρωστε λιγο.μην τρωγεστε ρε σαν ποντικια ολοι μια ομαδα ειμαστε,οξυγονο και καθαρο αερα αυτο θελετε.αστε τα αλλα και τα λογια τα πολλα ρεεεεε, παιχνιδι ειναι και δεν βγηκε ετσι οπως το θελανε τα παιδια, θα τους φαμεεεε ημαρτον παλικαριααααααααα.. ;) ;)

TSAKOS

Παράθεση από: pit στις  07 Φεβ 2011, 17:18:27 ΜΜ

Που έγινε αυτό φίλε μου ποιος ήταν στείλε μου ένα πμ. άμα δεν θες να το πεις εδώ πέρα
όσο αναφορά για τον  κριτή που λες ποιος ήταν και σου είπε τέτοιο πράγμα?

Και από εσένα Λευτέρη αν θες με πμ το ίδιο πράγμα όχι για να το παίξω δικαστήριο  απλά για να μην την ξαναπατήσω όχι ότι θα ξανά διοργανώσουμε public  απλά πληροφοριακά

@ salamine
Ο μόνος σκοπός του παιχνιδιού και της ομάδας σου από ότι έβγαλες από το μυαλό σου ήταν να ψάξεις μονό τα γ....μενα  τολ μόνο αυτό σου έκατσε στον εγκέφαλο από τα 500 πράγματα που σας είπα στο briefing και σου έστειλα και στο πμ  δλδ έλεος ρε φίλε άστο ούτε καν να απαντήσεις ρε φίλε απορώ τι κάθομαι και ασχολούμαι κιόλας κατσε και παίξε με της φατσουλες που βάζεις να μεγαλώσει λίγο το ποστ με της μπαρούφες  που λες ...   

Φιλε μου καλησπερα...
Καθωτη παιζω λιγους μηνες airsoft ελαχιστους γνωριζω προσωπικα....βασικα και φατσικα να σου πω....(Το μονο θεμα που ειχα κιολας με αυτο ηταν οτι αφου δεν υπηρχαν διακριτικες ταινιες η κατι αλλο ρωτουσα καποια στιγμη αλλους αν ηταν δικοι μας καποιοι που ανεβαιναν)
1.Το σκηνικο αυτο με τους αθανατους εγινε στο τελευταιο ΤΟΛ μια και η ομαδα μου καλυπτε την βαση μας.....
2.Για ονοματα και ποιος ηταν και που καλυτερα ρωτα τον JUMPO που τους γνωριζει...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

TSAKOS

Απλα μαγκες κατι τελευταιο και δεν ξανασχολουμε......

Πρωτα απο ολα οσοι γενικα ειναι αθανατοι θα πρεπει να σεβονται οπως στο χθεσινο παιχνιδι τους ανθρωπους που ταλαιπωρουνται για να ετοιμασουν ενα σεναριο......γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη,αυτοι και το οτι δεν εχουν παιδεια (λες και δεν θα ξαναπαιξουν)καινε ολα τα σεναρια και ισως και με τα επακολουθα τους,οπως οι αποχωρηση της ομαδας μου εχθες....
Και παλι μπραβο στα παιδια εχθες για το παιχνιδι.....

kaliostro

Salamine δυστηχώς ή ευτυχώς θα ασχοληθώ μαζί σου τελικά...
1ον...ήμουν ένας απο τους σκοπούς του παιχνιδιού...οπότε μάλλον εσείς θα έπρεπε να υποστηρίζατε εμένα καθώς κ τον powerplant των hades.
2ον...ακόμα δεν είχαν γυρίσει σπίτια τους ώστε να απολογηθούν κ να ζητήσουν μια συγνώμη κ εσύ μόλισ βρήκες μια οθόνι άρχισες να λές τις πίπες σου...
3ον...ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ!!!! ΟΧΙ ΗΚ ΕΙΠΑΜΕ.
4ον...κλαψ κλαψ κλαψ ανκάρια...κλαψ λιγμ κλαψ....δικό μου σενάριο....λίγμ κλαψ κλαψ στοιχεία....
ΣΕ ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΦΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ CAPS ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Engineer

Παράθεση από: pit στις  07 Φεβ 2011, 16:13:22 ΜΜ
Λοιπόν στα του παιχνιδιού τώρα
Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τα παιδία που κάθισαν μέχρι τέλους. και τελικά εφόσον είδαμε ότι δεν προχωρεί το παιχνίδι είτε γιατί έφυγαν οι αντίπαλες ομάδες είτε γιατί κουράστηκαν οι παίχτες δεν ακούσαμε ούτε ενα παράπονο.

Κενά και λάθη πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, τίποτα δεν γίνεται να είναι  τέλειο απλά τα είδαμε και θα τα διορθώσουμε..

Μόνο κάτι που με πείραξε γιατί έχουμε μιλήσει και έχουμε ασχοληθεί  παρά πολλές φορές..  

Παΐδια όταν λέμε όριο fps 328 + - 5%  δεν εννοούμε το aeg να είναι 360 και να μας λέτε ότι κάνουν λάθος 2 μετρητές. Κατεβάστε τα δεν δαγκώνει το ελατήριο, υπήρχαν κανόνες και τους είχαμε γράψει και τους είχαμε στείλει πολύ καιρό,  ούτε θέλαμε να στενοχωρήσουμε κάποιον ούτε το κάναμε σκόπιμα για να μην παίξει. και άλλα aeg βρέθηκαν πάνω από το όριο αλλά όλο και κάποιος είχε ένα δεύτερο

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και της ομάδες που ήρθαν στο παιχνίδι  

Να κλειδωθει παρακαλω..

Κατά την άποψη μου και οι δυο μετρητές είχαν πρόβλημα ......
Δεν γίνετε να βγαίνουν και τα 5 μου όπλα εκτός......
πόσο μαλων όταν το εργοστάσιο εχει 90m/sec εγκατεστημένο ελατήριο και μερικά από αυτά να παίζουν και να μετριούνται σχεδόν επι δυο χρόνια.....
Δεν γίνεται να μετράς 352 με 0,20 και 364 με 0,23 !!!!!
Anyway βγήκα εκτός το σεβάστηκα και έφυγα ......αλλά δυστυχώς έφυγα με απορία και δεν το κρύβω και με θυμό......
....Φτάνοντας λοιπών σε νέο πεδίο λιγι ώρα αργότερα τα όπλα ξανά μετρήθηκαν ....το αποτέλεσμα? μέσα στα όρια 1joule ......Η απορία όμως με έτρωγε μέχρι και σήμερα το πρωί που δανείστηκα οχι έναν οχι δυο αλλά 6 μετρητές ..... το αποτέλεσμα!!!!!!!...................σας το αφήνω κρυφό αλλά σας δίνω προς διάθεση σας ολα τα όπλα μου και τους  εν λόγω μετρητές .
Φιλικα
Engineer akaΠέτρος

Whiskey

Παράθεση από: TSAKOS στις  07 Φεβ 2011, 18:06:16 ΜΜ
Φιλε μου καταρχην να σου πω οτι αφου δεν σε ξερω ουτε φατσικα δεν εχω κανα θεμα μαζι σου....απλα...
Απο οτι πληροφορηθηκα απο αλλους ξαναλεω εσυ προσωπικα και οχι ολη η ομαδα σου δεν ησουν στο παιχνιδι......
Αρα αν καποιος χαλαστηκε που εφυγαν οι Ι4 και σαφως θα το πει,ας ειναι καποιος που ηταν στο παιχνιδι,Εσυ δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλαστηκες απο το σπιτι σου......Οπως οτι και να πω και εγω και οποιος δηποτε αλλος αν καποιος δεν ηταν στο παιχνιδι να εχει προσωπικη εικονα δεν μπορει να κρινει γενικα το παιχνιδι......η' και να ηταν να κρινει πραγματα τα οποια δεν ηταν παρων....
Το θεμα για τους Ι4 το καταλαβα επειδη απο οσο γνωριζω δεν αποχωρησε αλλη ομαδα...

Σωστο και το οτι δε με ξερεις και το οτι δεν καταλαβαινεις ... μιλα με τον Λευτερη και ισως σου εξηγησει για ποιο λογο εγω μιλαω διχως να εχω ερθει στο παιχνιδι ... φιλε μου (αν μου επιτρεπεις να σε λεω ετσι) ... εχε υποψην οτι δεν εχουν ολες οι ομαδες την ιδια εσωτερικη λειτουργια ... ως Διοικητης της ομαδας μου εχω καποιο λογο να μιλαω και να εκφερω αποψη ... εσυ φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε να το καταλαβεις ουτε να το δεχτεις.

Ας μην επεκταθουμε λοιπον αλλο.

salamine153

Τις φωτογραφιες ποτε θα βαλετε ??? :)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

TSAKOS

Παράθεση από: Whiskey στις  07 Φεβ 2011, 19:08:48 ΜΜ
Σωστο και το οτι δε με ξερεις και το οτι δεν καταλαβαινεις ... μιλα με τον Λευτερη και ισως σου εξηγησει για ποιο λογο εγω μιλαω διχως να εχω ερθει στο παιχνιδι ... φιλε μου (αν μου επιτρεπεις να σε λεω ετσι) ... εχε υποψην οτι δεν εχουν ολες οι ομαδες την ιδια εσωτερικη λειτουργια ... ως Διοικητης της ομαδας μου εχω καποιο λογο να μιλαω και να εκφερω αποψη ... εσυ φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε να το καταλαβεις ουτε να το δεχτεις.

Ας μην επεκταθουμε λοιπον αλλο.

Ενα τελευταιο μονο γιατι γιναμε rodeo εδω μεσα....
Εννοειται οτι δεν εχω θεμα να με λες φιλε δεν θα χωρισουμε κατι....δεν χρειαζεται να μιλσω με κανεναν....
Απλα επειδη και εγω δεν καταλαβαινω πως λειτουργουν καποιες ομαδες εννοειται οτι δεν δεχομαι αυτο που λες....το καταλαβαινω ομως...
Απλα δεν μπορεις να ζητας την αποβολη καποιας ομαδας απο ενα χομπι....γιατι αυτο ειναι αν ξεχνιεσται...ποιος θα με υποχρεωσει?αν καποιος χαλιεται με καποιον αυτος ας φυγει αν δεν αντεχει να παιζει μαζι του....εμεις φυγαμε γιατι ειχαμε προβλημα με τους αθανατους....ετσι παει....

Δεν θα επεκταθω και εγω αλλο γιατι μπορει να τα εχουμε και διαφορετικα στο κεφαλι μας φιλε και να μην βγαλουμε απο εδω μεσα τουλαχιστων ακρη....

Whiskey

Παράθεση από: TSAKOS στις  07 Φεβ 2011, 19:37:33 ΜΜ
Ενα τελευταιο μονο γιατι γιναμε rodeo εδω μεσα....
Εννοειται οτι δεν εχω θεμα να με λες φιλε δεν θα χωρισουμε κατι....δεν χρειαζεται να μιλσω με κανεναν....
Απλα επειδη και εγω δεν καταλαβαινω πως λειτουργουν καποιες ομαδες εννοειται οτι δεν δεχομαι αυτο που λες....το καταλαβαινω ομως...
Απλα δεν μπορεις να ζητας την αποβολη καποιας ομαδας απο ενα χομπι....γιατι αυτο ειναι αν ξεχνιεσται...ποιος θα με υποχρεωσει?αν καποιος χαλιεται με καποιον αυτος ας φυγει αν δεν αντεχει να παιζει μαζι του....εμεις φυγαμε γιατι ειχαμε προβλημα με τους αθανατους....ετσι παει....

Δεν θα επεκταθω και εγω αλλο γιατι μπορει να τα εχουμε και διαφορετικα στο κεφαλι μας φιλε και να μην βγαλουμε απο εδω μεσα τουλαχιστων ακρη....

Μπορω να ζηταω οτι θελω και να παιρνω τιποτα απολυτως φιλε μου ... απο εκει και περα αν θυμασαι εγω δεν ανεφερα πουθενα το ονομα της ομαδας σου ... επισης αν διαβασεις τα posts μου θα δεις οτι δεν γνωριζα (μεχρι που εσεις με πληροφορησατε) το ποια ομαδα αποχωρησε.

Τα υπολοιπα αγαπητε ειναι για λαικη καταναλωση ή για λαικη αγορα και εγω δεν ψωνιζω απο εκει ... αν μου επιτρεπεις.

Γνωμη σου λοιπον (σεβαστη) αλλα και γνωμη μου ακομα και αν δε θελεις να την σεβαστεις.

Τελος εδω με το θεμα και ελπιζω καποτε να το συζητησουμε και απο κοντα διοτι οπως διαπιστωσαμε και με τον Λευτερη ο γραπτος λογος δεν αποδιδει το υφος ...

Καλη συνεχεια.

Iskios

Τι κίνητρα δίνουμε στους EDGE και στους υπόλοιπους διοργανωτές να κάνουν τον κόπο να αφιερώσουν ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να σηκώσουν ένα public σενάριο που είναι πιο πολύπλοκο, πιο απαιτητικό και έχει κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα ?

Κ Α Ν Ε Ν Α κίνητρο κύριοι...

Αυτό που μετράει για εμάς είναι η προσπάθεια και η καλοπροαίρετη διάθεση... εμείς τα είδαμε αυτά στους διοργανωτές και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ampelift

Παράθεση από: dash στις  07 Φεβ 2011, 17:45:20 ΜΜ

ειναι γελοιο να μπαινουν περιορισμοι στις μπιλιες ? εισαι σοβαρος ? ενω να παιζουμε με hi cap 300 μεσα  ειτε γεμιστηρες μ60 που βαζουν καποιοι στα στα μ4 με χιλιες μεσα σου φαινεται πιο γαματο ε ?  και αραζουμε πισω απο κανα δεντρο και βαραμε με τις ωρες..αμα δεν σαρεσει γιατι πας σε ενα σεναριο με περιορισμο μπορεις να μου πεις ?  
+1000 Γιωργο συμφωνώ απόλυτα!!!!!
Με βγάλανε πάνω από 5 φορές,και μαντέψτε πότε... ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΤΉΡΑ.
Φυσικά ο απέναντι μου προφανώς ηταν happy trigger, διότι όλη την ώρα που εγώ προσπαθούσα να αλλάξω γεμιστήρα αυτός έριχνε σε full auto,με αποτέλεσμα κάποιες με βρήκαν πριν προλαβω να γεμίσω.
Παιδιά οταν οι διοργανωτές ζητάνε κάτι μάθετε να ακούτε,οι υπόλοιποι δεν είμαστε Μ.......Σ που σεβόμαστε τους κανονισμούς του κάθε σεναρίου,εσύ και ο κάθε εσύ με την HI CAP σε σενάριο που εχουν ζητήσει (LOW-MID) είσαι μάγκας? Απορία Απορία Απορία

Απαγορεύονται:
Γεμιστήρες τύπου high cap, ηλεκτρικές και χειροκίνητες. Εξαιρούνται τα παιχνίδια υποστήριξης.
Είναι τόσο δύσκολο? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Papis

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των EDGE για το παιχνίδι που ετοίμασαν,προσπάθησαν να είναι όλα σωστά  και σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν!!!Ομως ένα σενάριο όσο καλό και να είναι από μόνο του δεν πρόκειται να είναι τέλειο ποτέ άρα πρέπει και έμεις να προσπαθήσουμε φίλοι μου συνχομπίστες να είμαστε όσο πιο σωστοί γίνετε μέσα στο παιχνίδι και να αποδώσουμε τους ρόλους μας όσο πιο κοντα στο σενάριο γίνετε....
Μπράβο στα παιδιά για την προσαθεία τους!!!

transporter

Είχαμε δώσει σε κάθε ομάδα ένα dress code οπότε  Tsako δεν νομίζεις οτι θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό?? 

salamine153

Παράθεση από: Iskios στις  07 Φεβ 2011, 21:42:14 ΜΜ
Τι κίνητρα δίνουμε στους EDGE και στους υπόλοιπους διοργανωτές να κάνουν τον κόπο να αφιερώσουν ελεύθερο χρόνο και χρήμα για να σηκώσουν ένα public σενάριο που είναι πιο πολύπλοκο, πιο απαιτητικό και έχει κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα ?

Κ Α Ν Ε Ν Α κίνητρο κύριοι...

Αυτό που μετράει για εμάς είναι η προσπάθεια και η καλοπροαίρετη διάθεση... εμείς τα είδαμε αυτά στους διοργανωτές και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Α ρε Ισκιε 8) Σε μενα ειδικα παρα πολλα κινητρα εδωσες ειδικα εσυ ;D Οσο για τους EDGE, εχεις ακουσει καποιον εδω να λεει οτι δεν θα ξαναρθει στο παιχνιδι τους; Παιδες προσπαθηστε να καταλαβετε το απλο - οταν δεν λαμβανεις υπ οψην τα λαθη απο τα αλλα παιχνιδια και βαζεις στο δικο σου σεναριο τα λαθη των αλλων, τι περιμενεις μετα ??? Εαν εγω ανεβαζα το σεναριο των EDGE θα εκανα τις εξης αλλαγες - ρεσπον των 4 ατομων, χωρις κανενα περιορισμο στις μπιλιες και γεμιστηρες, χωρις διαχωρισμο σε engineer και μη. Κυριως ομως θα εφτιαχνα ξεκαθαρες ομαδες μαχης, με ομαδαρχεις-αξιωματικους, που οι παικτες θα επρεπε να ακολουθουν στο παιχνιδι ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - φτιαξατε που φτιαξατε dress code, γιατι να μη το φτιαχνατε με τετιοα λογικη ??? Αυτο θα περιοριζε συμαντικα και το μπαχαλο και τις αθανασιες. Επισης, και αυτο ειναι και το πιο συμαντικο, με ποια λογικη μπηκαν τοσοι στοχοι σε ενα παιχνιδι ??? Εδω υπηρχε προβλημα στο δικο μου που ηταν και ασυγκριτα πιο απλο και τα Στοιχεια ηταν ολα μεσα στα - μολις 4 - σπιτια. Τι τα βαλατε στο δασος ??? Ενω τα αλλα ηταν δυσκολο να τα βαλετε στα σπιτια και οχι στα τολλ ??? Ηταν δυσκολο να γινουν ολα αυτα σε μερικες φασεις και οχι ολα μαζι ??? Τι περιμενατε, απο ενα σημειο και μετα, απο παικτες που δεν μπορεσαν να φερουν εις περας πολυ πιο απλα παιχνιδια.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Whiskey

Salamine man ... δεν εχω κανενα λογο να μιλησω αλλα θεωρω οτι το παρακανεις και το οφειλω στην διοργανωση ...

Κρινεις και κατακρινεις ... να σου πω ... καλα κανεις ... ειναι αποψη σου και οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες ... ο καθενας εχει και απο μια.

Ομως αδερφε ... ακομα και να ευσταθει η θεση σου ... ετσι οπως την εκφραζεις ... μονο κακο κανεις ... και στο ολο θεμα αλλα και στον εαυτο σου.

Να σου πω τι λαμβανω εγω ? προσπαθεις να εκμεταλευτεις την αποψη σου στο συγκεκριμενο παιχνιδι προκειμενου να κερδισεις κατι σχετικα με τα δικα σου σεναρια που κατα καιρους εχεις ανεβασει και εχουν απαξιωθει (αν δεν κανω λαθος) ... φυσικα μπορει και καποια να εχουν επιτυχει ... και μπραβο σου.

Θα σε συμβουλευα λοιπον (με βαση την ηλικια σου - πιστεψε με εισαι πολυ μικρος ηλικιακα μπροστα μου) να λες απλα την διαφωνια σου για καθε σεναριο που συμμετεχεις αλλα μεχρι το σημειο που η κριτικη σου θα ειναι επικοδομητικη ... πλεον αυτου θα δειχνεις γραφικος και αυτο δεν ξεχνιεται ευκολα.

Εγω προσωπικα εθιξα μια γενικοτητα και διχως να απαιτησω τιποτα οπως καποιοι εξελαβαν, εξεφρασα οτι πρεπει η κοινοτητα να ξεκαθαρισει το με ποιους θελει να παιζει και αυτο μονο με βαση την συμπεριφορα των ομαδων και ανεξαρτητων παικτων στο πεδιο.

Εσυ ομως αδερφε απλα μιλας και κατακρινεις την διοργανωση ... δεν δινεις τιποτα και απλα κανεις εχθρους ... πιστευεις οτι αυτη η "στρατηγικη" ειναι η ενδεικνυομενη ?

Απλα σκεψου και καταλαβε τι σου γραφω ... σαφως δεν εχω κατι εναντιον σου ... ομως ... τα παιδια προσπαθησαν και ανεξαρτητου αποτελεσματος στα ματια του οποιουδηποτε, πρεπει να τους βοηθησουμε και οχι να τους κατακρινουμε λες και εμεις ειμαστε οι γαματοι και θα καναμε κατι καλυτερο.

Φιλικα παντα ;)

Whiskey

Double post παρακαλω σβηστε το ...

G.P.S.

Δυστυχως δεν καταφερα να παραβρεθω.
Θα ηθελα να δηλωσω ομως οτι τα παιχνιδια που εχω ευχαριστηθει εως τωρα περρισοτερο
ηταν αυτα με πολλους ΑΝΣΚ & περιορισμο σε πυρομαχικα\τυπους γεμιστηρων.

@salamine153
Αν σε οσα εγραφες αφαιρουσες την συγκριση με τα δικα σου σεναρια &
διορθωνες το υφος σου που ειναι του τυπου "Αυτο που λεω εγω & τελος"
τοτε ισως να εδινε καποιος βαση σε αυτα που λες & να γινοταν μια επικοδομητικη συζητηση.
Με αυτη σου την σταση εχεις αρχισει να γινεσαι ο πιο δαχτυλοδεικτουμενος παιχτης !!!
Πιστευεις οτι αυτο θα σου βγει σε καλο ?!?

Iskios

Παράθεση από: salamine153 στις  07 Φεβ 2011, 22:59:51 ΜΜ
Α ρε Ισκιε 8) Σε μενα ειδικα παρα πολλα κινητρα εδωσες ειδικα εσυ ;D

Διοργανωτές είπα, όχι αποδιοργανωτές (παρακαλώ o ΕΚΔΡΟΜΟΣ να φέρει τα πιτσίνια...) :P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Papis που μου δάνεισε το 2ο όπλο του... χρωστάω χάρη man...

Doc

Στα forums, από τη φύση τους, ακούγονται πιο εύκολα οι διαμαρτυρίες και οι γκρίνιες παρά οι φωνές εκείνων που δεν έχουν παράπονα γιατί πέρασαν καλά.

Γι' αυτό το λόγο, αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω ότι εγώ όπως και αρκετοί άλλοι ευχαριστηθήκαμε το σενάριο, το infiltration των SEALS με την πεζοπορία του που έδινε έξτρα ρεαλισμό, τις επλήξεις όπως την μυστική ομάδα και την προδοσία μιας άλλης, την υποχρεωτική χρήση low/mid caps  8)

Ήταν επίσης από τα πιο καλές ασκήσεις που έχω κάνει ποτέ παίζοντας airsoft, μιας και πέρα από την πεζοπορία μέχρι το σημείο εισόδου οργώσαμε και το δάσος για να βρούμε τυχόν κομμάτια.

Ορισμένοι παίκτες απλά δεν κάνουν για παιχνίδια σεναρίου διότι είναι εγκλωβισμένοι σε νοοτροπία deathmatch. Άλλοι δεν κάνουν για milsim airsoft διότι δεν έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθουν.

Το παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια, είχε κι αυτό τα προβλήματά του αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ με τις υπερβολικές διαμαρτυρίες ορισμένων παικτών που δίνουν μια ψευδώς αρνητική εικόνα της Κυριακής. Ελπίζω οι γκρίνιες τους να μην απογοητεύσουν τους διοργανωτές τόσο ώστε να μην ξανασηκώσουν παιχνίδι σεναρίου :)

Splinter-B

Παράθεση από: salamine153 στις  07 Φεβ 2011, 22:59:51 ΜΜ
.....Εαν εγω ανεβαζα το σεναριο των EDGE θα εκανα τις εξης αλλαγες - ρεσπον των 4 ατομων, χωρις κανενα περιορισμο στις μπιλιες και γεμιστηρες, χωρις διαχωρισμο σε engineer και μη. Κυριως ομως θα εφτιαχνα ξεκαθαρες ομαδες μαχης, με ομαδαρχεις-αξιωματικους, που οι παικτες θα επρεπε να ακολουθουν στο παιχνιδι ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - φτιαξατε που φτιαξατε dress code, γιατι να μη το φτιαχνατε με τετιοα λογικη ??? Αυτο θα περιοριζε συμαντικα και το μπαχαλο και τις αθανασιες. Επισης, και αυτο ειναι και το πιο συμαντικο, με ποια λογικη μπηκαν τοσοι στοχοι σε ενα παιχνιδι ??? Εδω υπηρχε προβλημα στο δικο μου που ηταν και ασυγκριτα πιο απλο και τα Στοιχεια ηταν ολα μεσα στα - μολις 4 - σπιτια. Τι τα βαλατε στο δασος ??? Ενω τα αλλα ηταν δυσκολο να τα βαλετε στα σπιτια και οχι στα τολλ ??? Ηταν δυσκολο να γινουν ολα αυτα σε μερικες φασεις και οχι ολα μαζι ??? Τι περιμενατε, απο ενα σημειο και μετα, απο παικτες που δεν μπορεσαν να φερουν εις περας πολυ πιο απλα παιχνιδια.

Φιλε salamine153
ΕΑΝ δεν εβαζαν medic, ΕΑΝ δεν ειχαν πολλους ΑΝΣΚ, ΕΑΝ τους ειχαν όλους στα 4 πρώτα σπίτια, ΕΑΝ δεν ειχαν το dress code που ειχαν, ΕΑΝ...ΕΑΝ...ΕΑΝ...
ΕΑΝ λοιπόν τα έκαναν όλα αυτά δε θα ήταν το σενάριο στο οποίο δηλώσαμε όλοι, ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ, την επιθυμία να παίξουμε  :)
Τότε, όπως γράφεις στην 1η φράση που παραθέτω, θα ήταν ίσως το δικό σου σενάριο, όχι των παιδιών.

Γνώμη μου είναι οτι όταν δηλώνει κανείς συμμετοχή σε σενάριο οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία και το "ονειρο" που είχε ο σεναριογράφος όταν το έφτιαξε. Οχι να προσπαθεί να το φέρει στα μέτρα του και να γκρινιάζει επειδή αυτός θα το έκανε αλλιώς. Διαφορετικά καλύτερα να μην παραστεί.

Σενάρια σηκώνονται απο ελάχιστους κι αν συνεχίσει έτσι θα λιγοστέψουν ακόμα περισσότερο.
Η γκρίνια φέρνει μόνο γκρίνια, χωνέψτε το, και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει!
Η λύση για καλύτερα σενάρια με λιγότερα λάθη είναι η εποικοδομητική κριτική, με σεβασμό σ'αυτούς που μας κάλεσαν στο παιχνίδι τους, και η βοήθεια όλων να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.

Αυτά απο εμένα.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."