06/02/2011 OP:CLEAR SKY - PROLOGUE

Ξεκίνησε από pit, 17 Νοε 2010, 00:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

1T2X1

Καλησπέρα,
είμαι 33 χρονών και ψάχνομαι για εξοπλισμό(AFSOC loadout).Δεν έχω συμμετάσχει ακόμη σε παιχνίδι και προσπαθώ να κρατώ χαμηλό προφίλ αλλά πραγματικά εκπλήσσομαι από τα όσα διαβάζω σχετικά με το σενάριο της Κυριακής.Δεν είναι δυνατόν παίκτες,που είτε δεν τήρησαν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας ή απλά αμέλησαν να διαβάσουν το σενάριο και τις απαιτήσεις του,να βγαίνουν να παραπονιούνται στη διοργάνωση για λάθη του σεναρίου όταν οι ίδιοι είναι λάθος.

@ΡΙΤ χωρίς να θέλω να σε κρίνω για την θέση σου,πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να μην κλειδωθεί το τοπικ,αντίθετα κατονόμασε όσους λες ότι παρέβησαν κανόνες ασφαλείας,τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ευχαριστώ

Whiskey

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2011, 16:35:56 ΜΜ
WHISKEY : για να προτεινεις την αποβολη μιας ομαδας απο τα δημοσια παιχνιδια της  ''κοινοτητας'' , θα πρεπει να ειστε και εσεις σαν ομαδα παρον σε αυτα... Απο οτι θυμαμαι η ομαδα των HADES απεχει γενικα απο τα δημοσια παιχνιδια.... αρα πιστευω οτι το ως ανω σχολιο σου ειναι ατοπο.

με καθε σεβασμο και ειλικρινια

Ο υπαρχηγος της ομαδας Ι4 ΗΕLLENIC AIRSOFT TEAM.

Jumbo aka Τζιωνης Στ Ελευθεριος

Σε περιπτωση που δεν το καταλαβες αγαπητε Λευτερη, η ομαδα μου ηταν στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχοντας τον γενικοτερο συντονισμο της παραταξης στην οποια ανηκε και η δικη σου ομαδα.

Μη με κανεις να πιστεψω λοιπον οτι εσυ δεν εισαι στα παιχνιδια ή οτι θιχτηκες απο το σχολιο μου επειδη ησουν ενας απο αυτους που αποχωρησαν (δεν εχω ιδεα αν καν ησουν στο παιχνιδι μια και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε συμμετειχα).

Καλο θα ειναι στο μελλον να εισαι πιο προσεκτικος στους σχολιασμους σου καλε μου φιλε. Δεν ειναι καλο να δημιουργεις λαθος εντυπωσεις σε κανεναν.

Φιλικα.

TSAKOS

Λοιπον παιδες καλησπερα και απο εμενα.Θελω να πω 3 πραγματα.

1.Εφοσον ειδα μεχρι τωρα οτι ολοι ειναι ευγενικοι και καποιοι ειρωνευονται,Οσο αφορα τις φυσικες καταστασεις,προσωπικα κανοντας ποδηλατο στο βουνο,motocross,αγωνες αυτοκινητων,πολεμικες τεχνες και γενικοτερα δεν ειμαι σε κανα καναπε,οι ηρωνειες περι φυσικης καταστασης και γενικες να λειπουν γιατι ολοι οι μπoυγατσες την εχουν δει RAMBO σε αυτο το σπορ.Ο καθενας ερχετε να γουσταρει οπως νομιζει την κυριακη του.

2.Επειδει τεθηκε θεμα αποχωρησης και καλα απο την (κοινοτητα) για την ομαδα μου,απο ατομα που δεν ηταν εκει απο οτι πληροφορηθηκα θα σας εξηγησω και εγω οπως ο JUMPO.

Το θεμα για το οποιο φυγαμε ηταν οι ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ και κυριως η κοροιδια μπροστα στα μουτρα μας.Γιατι καποιοι απλα μας κοροιδευαν οχι απλως ηταν αθανατοι.(Δεν μπορει να σε γαζωνουν 3 ατομα και αφου ψαχνεσε απο που σου ερχονται,να κρυβεσαι πισω απο δεντρο και να μας ριχνεις),πλακα μας κανεις?
Εφοσον αυτο εγινε 5 φορες ειπαμε να την κανουμε γιατι και θα τσακονωμασταν και θα χαλουσαμε το παιχνιδι των παιδιων και ο κυριως λογος ειναι οτι επειδει κανεις δεν γουσταρει τους αθανατους αποφασισαμε οτι ο τροπος για να ξεκολησουν τα κεφαλια των ελληναρων με αυτο το θεμα ειναι να φευγουν η αυτοι οι εμεις οταν παιζουν τετοια σκηνικα.

Οταν βρηκαμε καποιον κριτη μας ειπε πηγαινε δες ποιος ειναι...και ξανα πλακα μας κανεις?Εγω θα παω?

Οσο αφορα τον δρομο εγω δεν ειχα θεμα απλως δεν ηταν επιλογη μας....Εφοσον δεν γνωριζαμε τον πισω δρομο,απλα επρεπε να μας πουνε οτι ειναι 3,5 χιλιομετρα...καποιοι μπορει να μην γουσταραν....

Μπραβο στα παιδια για το σεναριο και την προσπαθεια....δεν γινετε καθως ειμαστε Ελληναρες να μην γινει μπαχαλο κανενα σεναριο...ειδικα πολυπλοκο...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Whiskey

Παράθεση από: TSAKOS στις  07 Φεβ 2011, 16:55:02 ΜΜ
2.Επειδει τεθηκε θεμα αποχωρησης και καλα απο την (κοινοτητα) για την ομαδα μου,απο ατομα που δεν ηταν εκει απο οτι πληροφορηθηκα θα σας εξηγησω και εγω οπως ο JUMPO.

Αγαπητε, θα μπορουσες σε παρακαλω να πληροφορησεις και εμας τους αδαεις ποτε - που - και ποιος εθεσε τετοιο θεμα για την ομαδα σας ?

Αν αναφερεσαι παντως (λανθασμενα πιστευω οπως και ο Jumbo) στο δικο μου post ... αν το ξαναδιαβασεις θα δεις οτι δεν ονοματιζω και δεν με ενδιαφερει ποιος και για ποιον λογο αποχωρησε στο συγκεκριμενο παιχνιδι ...

Κατα τα αλλα μπορειτε να συνεχισετε την πολυ ομορφη κουβεντα σας διχως αλλη παρεμβαση απο καποιον ο οποιος δεν συμμετειχε στο παιχνιδι (κατα την αποψη του Jumbo ουτε η ομαδα μου συμμετειχε).

salamine153

[quoteΤι ήθελες δλδ να στα φέρουμε όλα στα χέρια και να σου πούμε κέρδισες? Αυτός ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού να ψάξεις να βρεις κάποια πράγματα αλλά μάλλον δεν κουνήθηκες από το safe house η μάλλον καθόσουν και χάζευες και δεν έκανες καν τον ρόλο που μου είπες εσύ κιόλας να σε βάλω ( μαλακια μου ) ...

[/quote]
Αμα δεν καταλαβαινεις τι γραφεις ο ιδιος, εγω ρε φιλε Pit τι να σου κανω ??? Εγω δεν εψαξα ??? ??? ??? εγω περασα απο ολα τα τολλ, απο το δασος και εψαξα μονος μου τον πυργο :P Που ηταν ολοι αυτοι που επρεπε να καλυπτουν τους engineer ??? Εγω συνεχεια μονος μου ημουν. Εσυ ρε μεγαλε τι ακομα περιμενες ??? Οι engineer να ψαξουν εκει στα τολλ τη καθε κουραδα ξεχωριστα ??? Μπηκα engineer ρε φιλε ακριβως για να σας διεκολυνω, για να παει καλα το σεναριο και, ακολουθοντας εμενα να ασχοληθουν με αυτο και ολοι οι αλλοι, τουλαχιστον οσοι αντιστοιχουσαν σε εναν engineer. Απο κει και περα εγω δεν φταιω που ΜΟΝΟ ΕΓΩ ακολουθουσα το σεναριο ενω ολοι οι αλλοι εκαναν οτι ηθελαν :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

jumbo

Παράθεση από: Whiskey στις  07 Φεβ 2011, 16:47:51 ΜΜ
Σε περιπτωση που δεν το καταλαβες αγαπητε Λευτερη, η ομαδα μου ηταν στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχοντας τον γενικοτερο συντονισμο της παραταξης στην οποια ανηκε και η δικη σου ομαδα.

Μη με κανεις να πιστεψω λοιπον οτι εσυ δεν εισαι στα παιχνιδια ή οτι θιχτηκες απο το σχολιο μου επειδη ησουν ενας απο αυτους που αποχωρησαν (δεν εχω ιδεα αν καν ησουν στο παιχνιδι μια και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε συμμετειχα).

Καλο θα ειναι στο μελλον να εισαι πιο προσεκτικος στους σχολιασμους σου καλε μου φιλε. Δεν ειναι καλο να δημιουργεις λαθος εντυπωσεις σε κανεναν.

Φιλικα.

Αποστολη, χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου, και γνωριζοντας πιστευω το καλο ή κακο στοιχειο του χαρακτηρα μου που λεγεται ειλικρινια απαντησα στα ως ανω ποσταρισματα.
το αν ημουν εκει ή οχι μπορεις να ρωτησεις τον Powerplant και τον  Spartan με τους οποιους και χαιρετηθηκαμε προσοπικα.
τωρα απο εκει και υστερα ειλικρινα δεν θεωρω οτι προσπαθω να διμιουργησω εντυπωσεις για κανενα λογο, αλλωστε δεν χρειαζομαι ουτε εγω αλλα ουτε και ομαδα στην οποια ανηκω τετοιου ειδους κινησεις.

πιστευω οτι επραξα το πολυ απλο να εξηγησω  τος λογους που απωχωρησε η ομαδα απο το παιχνιδι κατοπιν δικιας μου εντολης..

παντα φιλικα

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

jumbo

Παράθεση από: Whiskey στις  07 Φεβ 2011, 17:02:29 ΜΜ
Κατα τα αλλα μπορειτε να συνεχισετε την πολυ ομορφη κουβεντα σας διχως αλλη παρεμβαση απο καποιον ο οποιος δεν συμμετειχε στο παιχνιδι (κατα την αποψη του Jumbo ουτε η ομαδα μου συμμετειχε).

με κανεις να πιστευω οτι απλα δεν διαβαζεις σωστα τα ποσταρισματα μου...

ερωτηση  : αποσυρθηκε αλλη ομαδα εκτος της δικια μας απο το πεδιο;
ή δεν πηγαινε για τους γιοταδες το σχολιο ΄'' ομαδα-παικτες''΄;

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

dash

λοιπον

αρχικα ευχαριστω τους edge για την διοργανωση και για την προσκληση

η ομαδα μου (MLS) μαζι με B3Z ειμασταν  η "KGB " η ομαδα δλδ που ειχε εγκατασταθει στο πεδιο απο τις 7.30 -8 παρα το πρωι και ειμασταν ετοιμοι ηδη πριν καν αρχισει το παιχνιδι και θα περιμεναμε μεχρι τις 11.σκοπος μας ηταν να μαζεψουμε αντικειμενα απο το αεροπλανο  να φαμε τον επιστημονα να παρουμε πυρηνικα αν θελαμε και γενικα να παρανοχλουμε ολους τους αλλους καθως δεν γνωριζανε την υπαρξη μας οι αλλες 2 παραταξεις.επισης ειχαμε κανονες για κινητη βαση/respawn , medics και μηχανικους...καταφεραμε να μαζεψουμε καποια κοματια στην πορεια ομως κολησαμε σε ενα σημειο μεχρι να ληξει το παιχνιδι.

οταν λοιπον οι αλλες ομαδες θα ειχαν την πρωτη επαφη με μας θα ενημερωνοντουσαν απο την διοργανωση (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ) για το ποιοι ειμαστε και οτι επρεπε να μας παρουν καποιες ταυτοτητες καθως και να "σκοτωσουν" τους 2 διοικητες που ειχαμε .. υπηρξαν ατομα που το καταφεραν αυτο να μας παρουν δλδ τις καρτες απο καποιους (επομενως τηρησαν αποστολες) και να εχουν πολλες εμπλοκες μαζι μας..ΑΛΛΑ υπαρχαν αλλοι που περασανε διπλα μας και οταν τους ρωτησαμε αν παιζουν ή ειναι εξω μας ειπαν εμεις ειμαστε απο το αλλο παιχνιδι και απλα παιρναμε..δηλαδη νομιζανε οτι ειμαστε ασχετοι που παιζουμε..καλα στα @@ σας οταν μιλαει η διοργανωση και ενημερωνει για την εξελιξη του σεναριου? και υπαρχουν και αλλες ομαδες που ουτε τις πετυχαμε και τα ειπαμε στην ληξη καθως ηταν λογικο να μην συναντηθουμε λογω  αποστασης και γιατι αυτες ασχολουνταν με αποστολες πιο μακρια μας

Υπηρχαν λοιπον ατομα εχτες που ουτε καν ασχοληθηκαν με τις αποστολες τους.απλα παιζανε μπιλιες στα κτιρια αλλοι φευγανε..δεν θα κατσω να μπω σε αντιπαραθεση γιατι το κανανε αυτο.απλα ειδαμε παλι χτες ποιες ομαδες ειναι για σεναρια και ποιες οχι .. το πρωτο σεναριο του clear sky εγινε με μεγαλυτερη επιτυχια περσι στο σουνιο αλλα δεν μπορω να  πω οτι  δεν το ευχαριστηθηκα το χτεσινο απο την πλευρα μας στο μεγαλυτερο κοματι του..

ευχαριστω και παλι τους edge και τις ομαδες που συνεργαστηκαμε αλλα και αυτους που ειχαμε εμπλοκες και το ευχαριστηκαμε..

macee και σπυρο τις καρτες πισω ΡΕ χχαχαχα

pit

Το θεμα για το οποιο φυγαμε ηταν οι ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ και κυριως η κοροιδια μπροστα στα μουτρα μας.Γιατι καποιοι απλα μας κοροιδευαν οχι απλως ηταν αθανατοι.(Δεν μπορει να σε γαζωνουν 3 ατομα και αφου ψαχνεσε απο που σου ερχονται,να κρυβεσαι πισω απο δεντρο και να μας ριχνεις),πλακα μας κανεις?
Που έγινε αυτό φίλε μου ποιος ήταν στείλε μου ένα πμ. άμα δεν θες να το πεις εδώ πέρα

Οταν βρηκαμε καποιον κριτη μας ειπε πηγαινε δες ποιος ειναι...και ξανα πλακα μας κανεις?Εγω θα παω?
όσο αναφορά για τον  κριτή που λες ποιος ήταν και σου είπε τέτοιο πράγμα?

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2011, 16:35:56 ΜΜ
γ. εκτυλιχθηκαν ουκ ολιγα περιστατικα αθανασιας και παρα που τα μελη της ομαδας μας εψαχναν καποιον απο τους διοργανωτες ωστε να αναφερουν τα παρωπτωματα που εξελιχθικαν δεν εντοπισαν κανεναν, και οταν εντοπισαν τελικα δεν εγινε τιποτα.

Και από εσένα Λευτέρη αν θες με πμ το ίδιο πράγμα όχι για να το παίξω δικαστήριο  απλά για να μην την ξαναπατήσω όχι ότι θα ξανά διοργανώσουμε public  απλά πληροφοριακά

@ salamine
Ο μόνος σκοπός του παιχνιδιού και της ομάδας σου από ότι έβγαλες από το μυαλό σου ήταν να ψάξεις μονό τα γ....μενα  τολ μόνο αυτό σου έκατσε στον εγκέφαλο από τα 500 πράγματα που σας είπα στο briefing και σου έστειλα και στο πμ  δλδ έλεος ρε φίλε άστο ούτε καν να απαντήσεις ρε φίλε απορώ τι κάθομαι και ασχολούμαι κιόλας κατσε και παίξε με της φατσουλες που βάζεις να μεγαλώσει λίγο το ποστ με της μπαρούφες  που λες ...   

Whiskey

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2011, 17:05:54 ΜΜ
Αποστολη, χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης μαζι σου, και γνωριζοντας πιστευω το καλο ή κακο στοιχειο του χαρακτηρα μου που λεγεται ειλικρινια απαντησα στα ως ανω ποσταρισματα.
το αν ημουν εκει ή οχι μπορεις να ρωτησεις τον Powerplant και τον  Spartan με τους οποιους και χαιρετηθηκαμε προσοπικα.
τωρα απο εκει και υστερα ειλικρινα δεν θεωρω οτι προσπαθω να διμιουργησω εντυπωσεις για κανενα λογο, αλλωστε δεν χρειαζομαι ουτε εγω αλλα ουτε και ομαδα στην οποια ανηκω τετοιου ειδους κινησεις.

πιστευω οτι επραξα το πολυ απλο να εξηγησω  τος λογους που απωχωρησε η ομαδα απο το παιχνιδι κατοπιν δικιας μου εντολης..

παντα φιλικα

Λευτερη ουτε εγω θελω να εχω αντιπαραθεση μαζι σου ... αλλα σε παρακαλω για διαβασε αυτο που εσυ εγραψες και ηταν το πρωτο quote που σου εκανα ... εσυ ειπες οτι η ομαδα μου δεν δικαιουται να μιλαει για αποπομπη απο την κοινοτητα την στιγμη που η ιδια δε συμμετεχει ... εκει σε καλεσα να θυμηθεις λοιπον οτι ειμασταν στο παιχνιδι αρα μοιαζει ακυρη η παρατηρηση σου και μαλλον με καποια ποσοτητα εμπαθειας που δεν δικαιολογω απο εσενα.

Πλεον αυτου σε διαβεβαιω με καθε ειλικρινεια επισης οτι σε καμια περιπτωση δεν υπονοησα την ομαδα σου με αυτο που εγραψα αλλα μιλησα για ενα γενικοτερο πλαισιο μια και αυτο δε συνεβη πρωτη φορα σε παιχνιδι.

Οπως και να εχει ρε αδερφε θεωρω οτι με προσβαλει και σαν παικτη αλλα πολυ περισσοτερο σαν διοργανωτη (οχι εμενα αλλα οποιον ειναι διοργανωτης) να παραταει καποιος το παιχνιδι του και να φευγει για τον οποιο λογο ... πανω σε αυτο εκφραστηκα λοιπον και οχι σε σχεση με την ομαδα σου ξαναλεω (πληροφοριακα και παλι με ειλικρινεια, απο εσενα εμαθα οτι εσεις αποχωρησατε).

Τεσπα Λευτερη δε χρειαζεται αλλο να γεμιζουμε το topic με συζητησεις τετοιου ειδους ... αν χρειαζεσαι διευκρινησεις ή οτι αλλο τα λεμε και με ΡΜs.

Αποστολος.

salamine153

Παράθεση από: pit στις  07 Φεβ 2011, 17:18:27 ΜΜ

@ salamine
Ο μόνος σκοπός του παιχνιδιού και της ομάδας σου από ότι έβγαλες από το μυαλό σου ήταν να ψάξεις μονό τα γ....μενα  τολ μόνο αυτό σου έκατσε στον εγκέφαλο από τα 500 πράγματα που σας είπα στο briefing και σου έστειλα και στο πμ  δλδ έλεος ρε φίλε άστο ούτε καν να απαντήσεις ρε φίλε απορώ τι κάθομαι και ασχολούμαι κιόλας κατσε και παίξε με της φατσουλες που βάζεις να μεγαλώσει λίγο το ποστ με της μπαρούφες  που λες ...   

Ολοι σου φταινε τωρα, μεχρι και οι φατσουλες. Δεν ξερω αν θυμασαι ο ιδιος τις παπαριες που μου εστειλες, αλλα εγω τις θυμαμαι. Ολα μονος μου επρεπε να τα κανω ??? ??? ??? Και τη βαση να προστατεψω, και τα πυρηνικα να βρω, και τον μαλακα των αλλων να ανακρινω, και τη βαση τους να καταλαβω ??? ??? ??? Δεν ειπαμε ποια θα ειναι η αποστολη των engineer ??? Εγω εκανα αυτο που επρεπε, και αντι να τα βαζεις τωρα με μενα, δεν παραδεχεσαι ρε φιλε καλητερα οτι η αποτυχια του σεναριου σου ηταν γνωστη απο πριν ??? ??? ??? Δεν ηταν γνωστο, θελεις να πεις, οτι το CQB στο βουνο δεν ειναι και οτι καλητερο ??? Οτι το ρεσπον πρεπει να ειναι απλο ??? οτι ειναι γελειο να μπαινουν οι περιορισμοι στις μπιλιες ??? οτι σε ενα τετοιο σεναριο πρεπει οι ιδιοι οι διοργανωτες να σχηματισουν ομαδες μαχης, αναλογα με την αποστολη (βλεπε "ΟΧΙ") ??? Ολα τα παιχνιδια εχουν τα ιδια προβληματα, οποτε ειχατε τη δυνατοτητα να τα υπολογισετε

Whiskey

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2011, 17:10:07 ΜΜ
ή δεν πηγαινε για τους γιοταδες το σχολιο ΄'' ομαδα-παικτες''΄;

Αυτο τωρα το προσεξα !!

Τι πηγες και καταλαβες ρε Λευτερη ? "ομαδες" (συνολο παικτων) - "παικτες" (ανεξαρτητοι εκτος ομαδων) ... αυτο εγραψα και αυτο εννοουσα !!

Τεσπα ξανα ...

ADINOWS

Ωραια μερα ειχε παντως χθες..Ξεφυγαμε λιγο απο τους τονους μπετο που μας περιοριζουν στην καθημερινοτητα μας.

Για οσους καλος η κακος εχουνε παραπονο με την χθεσινη εξελιξη του Σεναριου..
Ακομα περιμενω να ανεβασουν  το δικο τους Σεναριο και να αγγιξουμε την τελειοτητα.;)
COBRA TEAM

dash

Παράθεση από: salamine153 στις  07 Φεβ 2011, 17:36:46 ΜΜ
Ολοι σου φταινε τωρα, μεχρι και οι φατσουλες. Δεν ξερω αν θυμασαι ο ιδιος τις παπαριες που μου εστειλες, αλλα εγω τις θυμαμαι. Ολα μονος μου επρεπε να τα κανω ??? ??? ??? Και τη βαση να προστατεψω, και τα πυρηνικα να βρω, και τον μαλακα των αλλων να ανακρινω, και τη βαση τους να καταλαβω ??? ??? ??? Δεν ειπαμε ποια θα ειναι η αποστολη των engineer ??? Εγω εκανα αυτο που επρεπε, και αντι να τα βαζεις τωρα με μενα, δεν παραδεχεσαι ρε φιλε καλητερα οτι η αποτυχια του σεναριου σου ηταν γνωστη απο πριν ??? ??? ??? Δεν ηταν γνωστο, θελεις να πεις, οτι το CQB στο βουνο δεν ειναι και οτι καλητερο ??? Οτι το ρεσπον πρεπει να ειναι απλο ??? οτι ειναι γελειο να μπαινουν οι περιορισμοι στις μπιλιες ??? οτι σε ενα τετοιο σεναριο πρεπει οι ιδιοι οι διοργανωτες να σχηματισουν ομαδες μαχης, αναλογα με την αποστολη (βλεπε "ΟΧΙ") ??? Ολα τα παιχνιδια εχουν τα ιδια προβληματα, οποτε ειχατε τη δυνατοτητα να τα υπολογισετε

ειναι γελοιο να μπαινουν περιορισμοι στις μπιλιες ? εισαι σοβαρος ? ενω να παιζουμε με hi cap 300 μεσα  ειτε γεμιστηρες μ60 που βαζουν καποιοι στα στα μ4 με χιλιες μεσα σου φαινεται πιο γαματο ε ?  και αραζουμε πισω απο κανα δεντρο και βαραμε με τις ωρες..αμα δεν σαρεσει γιατι πας σε ενα σεναριο με περιορισμο μπορεις να μου πεις ?  

jumbo

Αποστολη συγνωμη φιλε αλλα ο καταραμενος γραπτος λογος....
Τεσπα δεν τρεχει τιποτα... συμβαινουν αυτα...
θα τα συζητησουμε ομως απο κοντα και θα δεις οτι σε καμια περιπτωση δεν μιλαω με εμπαθεια απεναντι σε εσενα η τους HADES που ουτως η αλλως ξερεις οτι εκτιμω ιδιαιτερα.. :) :)

πετρο μεχρι το βραδυ θα σου εχω απαντησει στην ερωτηση σου.

kaliostro

Εχθές το βράδυ που διάβασα τα πρώτα ποστ σε αυτό το θέμα είπα "Δεν θα γραψω όσο κ να με τρώνε τα δάχτυλα μου...."
Τελικά η φαγούρα έγινε πολύ μεγάλη....τόσο μεγάλη που πριν πέσω για ύπνο προσευχήθηκα...
"Θεούλη μου ΑΝ με αγαπάς έστω κ λίγο,αν με συμπαθείς έστω κ ένα τις εκατοντάκης εκατομυρίων Σέ παρακαλώ....ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ να ξαναδώ πόστ του σαλαμίν...κάψε μου το λαπτοπ, ρίξε μου το ρεύμα,ας φάω ΜΠΑΝ (κ όχι μπαμ) στο φόρουμ...αλλά Σε παρακαλώ πολύ μήν μου το κάνεις αυτό..."
Τελικά μόλις γύρισα απο την δουλειά ,άνοιξα το λαπτοπ κ το 1ο μου email ήταν το γνωστό ηχιτικό ανέκδοτο που λέει:
Αφεντικό καμιά αύξηση θα πάρουμε.....
κ το αφεντικό ...χαχαχαχαχΑΧαχΑΧαΧαχαχαχΑΧΑ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...
Μήπως είναι η απάντηση Τού?
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Whiskey

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2011, 17:50:08 ΜΜ
Αποστολη συγνωμη φιλε αλλα ο καταραμενος γραπτος λογος....
Τεσπα δεν τρεχει τιποτα... συμβαινουν αυτα...
θα τα συζητησουμε ομως απο κοντα και θα δεις οτι σε καμια περιπτωση δεν μιλαω με εμπαθεια απεναντι σε εσενα η τους HADES που ουτως η αλλως ξερεις οτι εκτιμω ιδιαιτερα.. :) :)

πετρο μεχρι το βραδυ θα σου εχω απαντησει στην ερωτηση σου.

Ολα καλα Λευτερη ... οντως ο γραπτος λογος δεν ειναι οτι καλυτερο πολλες φορες ... ;)

TSAKOS

Παράθεση από: Whiskey στις  07 Φεβ 2011, 17:02:29 ΜΜ
Αγαπητε, θα μπορουσες σε παρακαλω να πληροφορησεις και εμας τους αδαεις ποτε - που - και ποιος εθεσε τετοιο θεμα για την ομαδα σας ?

Αν αναφερεσαι παντως (λανθασμενα πιστευω οπως και ο Jumbo) στο δικο μου post ... αν το ξαναδιαβασεις θα δεις οτι δεν ονοματιζω και δεν με ενδιαφερει ποιος και για ποιον λογο αποχωρησε στο συγκεκριμενο παιχνιδι ...

Φιλε μου καταρχην να σου πω οτι αφου δεν σε ξερω ουτε φατσικα δεν εχω κανα θεμα μαζι σου....απλα...
Απο οτι πληροφορηθηκα απο αλλους ξαναλεω εσυ προσωπικα και οχι ολη η ομαδα σου δεν ησουν στο παιχνιδι......
Αρα αν καποιος χαλαστηκε που εφυγαν οι Ι4 και σαφως θα το πει,ας ειναι καποιος που ηταν στο παιχνιδι,Εσυ δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλαστηκες απο το σπιτι σου......Οπως οτι και να πω και εγω και οποιος δηποτε αλλος αν καποιος δεν ηταν στο παιχνιδι να εχει προσωπικη εικονα δεν μπορει να κρινει γενικα το παιχνιδι......η' και να ηταν να κρινει πραγματα τα οποια δεν ηταν παρων....
Το θεμα για τους Ι4 το καταλαβα επειδη απο οσο γνωριζω δεν αποχωρησε αλλη ομαδα...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

pipilas

μπραβο στα παιδια για τον χρονο που αφιερωσανε ,τον κοπο........................δεν θα σχολιασω τα προβληματα που υπηρξαν αμην τι αλλο δλδ ποιος σηκωσε παιχνιδι και βγηκε αψογο.....
τωρα πλεον πιστευω πως τα φωτα εχουν πεσει πανω στον salamine αλλα δεν τον ενημερωσατε καλα οτι τα παρατραγουδα ειναι στο alter και οχι στο forum !!!!!!!!!!
ξαναλεω ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια........

salamine153

Παράθεση από: kaliostro στις  07 Φεβ 2011, 17:52:55 ΜΜ
Εχθές το βράδυ που διάβασα τα πρώτα ποστ σε αυτό το θέμα είπα "Δεν θα γραψω όσο κ να με τρώνε τα δάχτυλα μου...."
Τελικά η φαγούρα έγινε πολύ μεγάλη....τόσο μεγάλη που πριν πέσω για ύπνο προσευχήθηκα...
"Θεούλη μου ΑΝ με αγαπάς έστω κ λίγο,αν με συμπαθείς έστω κ ένα τις εκατοντάκης εκατομυρίων Σέ παρακαλώ....ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ να ξαναδώ πόστ του σαλαμίν...κάψε μου το λαπτοπ, ρίξε μου το ρεύμα,ας φάω ΜΠΑΝ (κ όχι μπαμ) στο φόρουμ...αλλά Σε παρακαλώ πολύ μήν μου το κάνεις αυτό..."
Τελικά μόλις γύρισα απο την δουλειά ,άνοιξα το λαπτοπ κ το 1ο μου email ήταν το γνωστό ηχιτικό ανέκδοτο που λέει:
Αφεντικό καμιά αύξηση θα πάρουμε.....
κ το αφεντικό ...χαχαχαχαχΑΧαχΑΧαΧαχαχαχΑΧΑ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...
Μήπως είναι η απάντηση Τού?
Kaliostro, δεν νομιζεις οτι οι σοβαροι ανθρωποι αναλαμβανουν και καποια ευθηνη για τις πραξεις τους ??? Στην αρχη του παιχνιδιου ειμασταν συνεχεια διπλα, ποιο ηταν το προβλημα να με ακολουθησεις και να με υποστιριξεις ακριβως για να ψαξω τους ΑΝΣΚ ??? Θελεις να πεις, γενικα, οτι δεν εχω δικαιο σε κατι ???