Το star channel στο πεδιο της Ελευσινας 23/01/11

Ξεκίνησε από chrisdeggestin, 23 Μαρ 2011, 16:54:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

LONERS η ιδέα σας στη συλληψη ήταν εξαιρετική. Ας ελπίσουμε οτι θα προσελκύσουμε νέα άτομα που θα αναδείξουμε το χομπι μας με τον καλύτερο τρόπο.

Σας Umbrella Trashsweeper, σας ευχαριστουμε για την προσκληση που μας έγινε. Αν και η συμμετοχή μας αριθμητικά ήταν μικρή, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πρωτοβουλία σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πάντως το σηματάκι της umbrella εμφανίστηκε ουκ ολίγες φορες στο ρεπορτάζ!!!
(Α! ρε Alex, να μην δείς κάμερα... εκεί... να χωθείς!!!!!!   ;D)
Ready... Steady... Fire...!!!

MitsoS_O_Yakuza

Αυτο ηταν απαραδεκτο.2ωρες μιλαγα με τον τυπο που εκανε το φωτοσοπ στον φιλο και αδερφο Sapper και το ξερει οτι το εννοω και κανω χιουμορ αυτη τη στιγμη και θα ηθελα ναμουν απο μια πλευρα να τον βλεπω που θα λυνεται τωρα που το διαβαζει.Οτι ειδατε δεν ηταν αληθεια.Επεσε πολυ δουλεια για τα παρακατω
1.το θεληματικο πηγουνι
2.σκηνικη παρουσια
3.χολιγουντιανη φωνη
4.βλεμα που σε μαγνητιζει
5.κοψιμο κιλων προσωπου
6.ανεβασμα σε σκαμπο για υψος
7.μεικαπ και διορθωση ατελειων προσωπου
8.κοστουμι και μοναδικο αρωμα
9.ευφραδεια λογου
10.ορθοφωνια
11.ΤΕΛΟΣ
κατι λιγα απο αυτα που προσεξα ;D 2φορες απαραδεκτο που τελειωνει με αυτον που επρεπε να ξεκινησει!!Μα τοσα Ευρω που εδωσες και να βγεις στο τελος??Ειναι κριμα για ολους εμας να περιμενουμε τοσο πολυ..ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ-ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.mp4 (ε δεν πειραζει!!)

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους εσας που συμμετειχατε με επιτυχια πανω σαυτο που θα καθορισει και θα βελτιωσει την πορεια του airsoft.

Ηταν η αρχη και το παραδειγμα για το πως πρεπει να συνεχιστει το hobby μας!!

Με εκτιμηση

Mitsos_o_Yakuza
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

sticker

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και ευχαριστουμε ολα τα παιδια που βοηθησαν να γινει αυτο.
η προσπαθεια ηταν μεγαλη και αυτο δεν ηταν εφικτο να μπει  στην TV σε 3 λεπτα αρχικα που εγιναν 1,5 τελικα. Αλλα η προσπαθεια μετραει - η συμετοχες - εμπειρια - η προβολη με τα καλυτερα θετικα συμπερασματα - η παρεες που καναμε και ο χαβαλες μεχρι να αρχισουμε και τα γυρισματα οταν γινονταν.
εγω εχω μερικα βιντεακια που εχει τον φιλο μας zinja θα προσπαθησω να τα ανεβασω στο φορουμ σημερα. Να ξερετε παντως οτι  οι
LONERS ειναι μια ομαδα που εχει καλες βασεις, ορεξη, σοβαροτητα, κυρος και θα κανει oτι καλυτερο για το hobby μας που λεγετε Airsoft
τωρα για τον φιλο μου που ειχε την πουλαδα στο γιλεκο τη να πω πειραζει που την εχει παρει με την αξια του . δεν νομιζω . μονο η φασολαδα πειραζει φιλε μου

billkalabak

καλημερα σας...

κ εγω θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα μας κ απ ολα τα παιδια που συμετειχαν στην προσπαθεια που καναμε ειτε προβληθηκαν στο βιντεο ειτε οχι οσο για τα σχολιακια του τυπου να μη φοραγαμε διακριτικα κτλπ.ουτε καν θα σχολιασω......το μονο που με πειραξε κ εμενα ηταν οντως οτι δεν προβληθηκαν οι Ι4 κατι που ξερω οτι σιγουρα δεν εγινε εσκεμεννα.....ας φροντισουμε να βγαλουμε κατι καλο απ ολο αυτο κ οχι να κανουμε αρνητικη κριτικη σε οτι μας κατεβηκε στο κεφαλι

good games...
the sniper rifler

ZINJA

τι να πω?ειμαστε ολοι στην ομαδα πολυ μα παρα πολυ στεναχωρεμενοι!ειχμε ειδοποιοισοι τους φιλους μας,τις οικογενιες μας,ολοι μα ολοι ειχαμε στηθει στην τηλεωραση να μας δουμε!αλλα τελικα το μονο που εισπραξαμε ειτανε μια μεγαλη στεναχωρια και πολλα μα παρα πολλα τηλεφωνηματα δουλεματος απο τους δικους μας! :'( :'( :'(  Απο τις λιγες φορεσ της ζωησ μου που ηπια 2 ποτα και μεθησα και με δουλευανε κιολας!ακομα και σημερα το πρωι οι φιλοι του μαγαζιου που το ξερανε! :'( :'( :'(

ασε με την ομαδα μου,αστο να παει και τη δεν ακουσα!λυπαμε πραγματικα λυπαμε!!!!!!!!!

δεν πειραζει ομως να εισαστε καλα και καλη αρχη! ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Μην μπερδεύετε τα στρατιωτικούς βαθμούς και τα εθνόσημα τα οποία δεν προβλέπονται εκτός θητείας με τα πτυχία - σχολεία, τα παράσημα μπορείς να τα φέρεις και ας έχεις απολυθεί.

Σε γενικές γραμμές παραποίηση νοείτε όταν φέρουμε στολή με εθνόσημο και βαθμό ενώ δεν ανήκουμε σε σώματα ασφαλείας.

Αντίθετα τα παράσημα και τα πτυχία "πουλάδες" δεν απαγορεύονται.

CALAMITY JANE

U never know how strong u r..until being strong is the only choice u have

wrangler

Ευγε σε ολο το επιτελειο για αυτη την κινηση!!!
τετοιες ενεργειες μονο θετικες ειναι για το χομπυ μας!!!
ΜΠΡΑΒΟ !
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Emperor

Μπράβο και στους εμπνευστές και στους συμμετέχοντες για τη κίνηση αυτή.
όλη η οικογένεια του airsoft σας χάρηκε και πιστεύω ότι μόνο όφελος είχαμε όλοι μας από αυτό.

Υ.Γ. Ας στείλουμε στη ΓΑΔΑ μια κόπια μπας και καταλάβουν ότι δεν είμαστε η αλ καιντα  8)
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Arbiter

Kαλλιστε δεν φταιω εγω!!η φωτοαγενεια μου φταιει!!το αποτελεσμα ηταν καταπληκτικο!!μαλλον αρεσε η τουμπανιαση μου στον καμερα αμαν!!!θα ηθελα να ρωτησω παντος αν ξερεται τπτ νεοτερο για το αφιερωμα που θα γινει με ολο το υλικο σε καποια εκπομπη μεσα στην βδομαδα στο σταρ οπως ειπε καποιο παιδι απο τους loners αν θυμαμε καλα οπως ακουσα για να προλαβω να ξερω να το κανω recording στο pc
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Palladin

Παράθεση από: Emperor στις  24 Μαρ 2011, 13:23:48 ΜΜ
Υ.Γ. Ας στείλουμε στη ΓΑΔΑ μια κόπια μπας και καταλάβουν ότι δεν είμαστε η αλ καιντα  8)

Αυτό είναι το μόνο που δεν πρέπει να σε ανησυχεί φίλε μου. Μια χαρά παρακολουθούνται τα φόρουμ μας και μας ξέρουν πολύ καλά, το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σώματος της Ε.Α. είναι το πρόβλημα που δεν γνωρίζει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε....

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

O μονος λογος που ποσταρω ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ θιγεται το ονομα της ομαδας μου και υστερα το δικο μου..γενικα δεν τιθεται θεμα να απολογηθω για πραγματα τα οποια εγω δεν εχω καν σκεφτει(οπως να μειωσω προσπαθειες σαν αυτη οπου εγινε για να γινει γνωστοτερη η αεροσφαιρηση στην Ελλαδα,και ποσο μαλλον να μειωσω προσωπικα ομαδες)..οσοι με γνωριζουν προσωπικα εμενα και την ομαδα γνωριζουν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο..τωρα επειδη φτασαμε να παρακολουθειται μεχρι και το προφιλ μου στο facebook ωστε να χρεωθω για οτι μπορω να χρεωθω τι να πω?αλλωστε εχω αποφασισει να μην ξαναδωσω τροφη σε αυτο το φορουμ σε ατομα που με-μας περιμενουν στην γωνια λογο προσωπικης εμπαθειας..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

mirrage

Απορώ τι κερδίζετε από τους τσακωμούς?
??? ??? ??? ???

SAPPER

Παράθεση από: mirrage στις  24 Μαρ 2011, 22:39:23 ΜΜ
Απορώ τι κερδίζετε από τους τσακωμούς?
??? ??? ??? ???

Δεν υπάρχει κάποιο κέρδος, απλά εγώ βλέπω ανεξήγητη ζήλια.

Όταν βλέπουν κάποιες ομάδες να κάνουν κάτι για το καλό του Airsoft ποιο το κέρδος στο να κράξουν ?

Εγώ είπα τι είδα για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, τώρα αν θέλουν να τσακωθούν ας το κάνουν μόνοι τους.

kons7

Συγχαρητηρια και πολλα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες καθως και στους ανθρωπους του σταθμου που ηρθαν εκει πανω και μας μαγνητοσκοπησαν ,ειναι πολυ σημαντικο γεγονος για το αιρσοφτ στην Ελλαδα και ευχομαι να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια και με αλλες πρωτοβουλιες και επανεμφανισεις σε αλλα καναλια.
Οσοι δεν πηραν μερος σε αυτο εδω ,δεν πειραζει θα γινουν και αλλα,αλλα δεν χρειαζεται να σχολιαζουμε την πικρια του καθενος,αλλα ουτε να βγαζουμε και τον αρνητισμο μας επειδη δεν ειμασταν παρον,θα υπαρξουν και αλλες προσπαθειες σιγουρα στο μελλον!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

WAR ANGEL

Αν και αργα επιτρεψτε μου να χαιρετησω και εγω την προσπαθια σας για την αναδειξη του Airsoft.Hταν ενα πολυ καλο βημα προς την αναδειξη του χομπι μας που ισως πεισουν και μερικους επιφυλακτικους να μας δουν με διαφορετικο ματι.Ευσεβεις ποθοι?Ελπιζω πως οχι.

SAPPER

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  24 Μαρ 2011, 01:02:42 ΠΜ
Αυτο ηταν απαραδεκτο.2ωρες μιλαγα με τον τυπο που εκανε το φωτοσοπ στον φιλο και αδερφο Sapper και το ξερει οτι το εννοω και κανω χιουμορ αυτη τη στιγμη και θα ηθελα ναμουν απο μια πλευρα να τον βλεπω που θα λυνεται τωρα που το διαβαζει.Οτι ειδατε δεν ηταν αληθεια.Επεσε πολυ δουλεια για τα παρακατω
1.το θεληματικο πηγουνι
2.σκηνικη παρουσια
3.χολιγουντιανη φωνη
4.βλεμα που σε μαγνητιζει
5.κοψιμο κιλων προσωπου
6.ανεβασμα σε σκαμπο για υψος
7.μεικαπ και διορθωση ατελειων προσωπου
8.κοστουμι και μοναδικο αρωμα
9.ευφραδεια λογου
10.ορθοφωνια
11.ΤΕΛΟΣ
κατι λιγα απο αυτα που προσεξα ;D 2φορες απαραδεκτο που τελειωνει με αυτον που επρεπε να ξεκινησει!!Μα τοσα Ευρω που εδωσες και να βγεις στο τελος??Ειναι κριμα για ολους εμας να περιμενουμε τοσο πολυ..ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ-ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.mp4 (ε δεν πειραζει!!)

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους εσας που συμμετειχατε με επιτυχια πανω σαυτο που θα καθορισει και θα βελτιωσει την πορεια του airsoft.

Ηταν η αρχη και το παραδειγμα για το πως πρεπει να συνεχιστει το hobby μας!!

Με εκτιμηση

Mitsos_o_Yakuza

Άρε Μιτσάρα έλιωσα από το γέλιο ρε συ  :D :D :D :D :D

Ξέχασες να πεις τα σουβλάκια που μου έταξαν στον Ρώσο για να τα πω τόσο ωραία  ;D ;D ;D

Τελικά μερικούς τους πειράζει Μιτσάρα αλλά εμένα δεν με πειράζει αχαχαχαχαχαχαχα  :D :D :D τους το αφιερώνω !!!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  24 Μαρ 2011, 20:33:01 ΜΜ
O μονος λογος που ποσταρω ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ θιγεται το ονομα της ομαδας μου και υστερα το δικο μου..γενικα δεν τιθεται θεμα να απολογηθω για πραγματα τα οποια εγω δεν εχω καν σκεφτει(οπως να μειωσω προσπαθειες σαν αυτη οπου εγινε για να γινει γνωστοτερη η αεροσφαιρηση στην Ελλαδα,και ποσο μαλλον να μειωσω προσωπικα ομαδες)..οσοι με γνωριζουν προσωπικα εμενα και την ομαδα γνωριζουν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο..τωρα επειδη φτασαμε να παρακολουθειται μεχρι και το προφιλ μου στο facebook ωστε να χρεωθω για οτι μπορω να χρεωθω τι να πω?αλλωστε εχω αποφασισει να μην ξαναδωσω τροφη σε αυτο το φορουμ σε ατομα που με-μας περιμενουν στην γωνια λογο προσωπικης εμπαθειας..

Καλα εδω το παρακανες.Φανταζομαι οταν πηγαινεις σπιτι σου α ελενχεις καθε τοσο μην σε ακολουθει κανεις ;D ;D ;D ;D και θα αλαζεις τηλεφονο καθε μηνα ωστε να μην υπαρχει περιπτοση να σου εχουν βαλει κοργιο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτα στα λεω με ολη την καλη διαθεση για χιουμορ.Δεν ξερω ποιος πραγματικα φτεει και δεν με πολυ νιαζει αφου εν ειμαι Αθηνα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nosferatu

Μπραβο παιδια!!πολυ σωστη κινηση...να μαθει ο κοσμος τι γινετε!!να ερθουν και νεοι παικτες να μεγαλωσει η παρεα!!!μπραβο
Its something on the trees and it ain't a man

Eagle

Έστω και με καθυστέρηση είδα σήμερα για πρώτη φορά το αφιέρωμα του Star για το χόμπι μας, συγχαρητήρια για την ιδέα και συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν σε όλο αυτό που σκοπό έχει να αναδείξει το μεγαλείο της αεροσφαίρισης. Πάντα επιτυχίες να έχουμε, και καλά παιχνίδια.

Υ.Γ.Ελπίζω να πήγατε μετά το κανάλι στον ρώσο να φάνε καλα  :)