DEAL 1 THE GAME

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 18 Μαρ 2011, 10:36:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eversman

Έχω μία εντύπωση ότι για τις μικρές ομάδες,σίγουρα δεν ισχύει το "ότι κινείται εκτελείται" αφού εκτός των μειωμένων πυρομαχικών,θα έχουν ΜΟΝΟ μία κάρτα respawn.

Oπότε θα πρέπει να προσέξουν να μείνουν "ζωντανοί" και να είναι προσεκτικοί,μέχρι να πάρουν και τις άλλες δύο κάρτες από τις ενσχύσεις  ;).

ROOKIEJO

και οι μεγαλες δεν μπορουν να ριξουν αμεσως καθως δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουν διαχωριστικο

MitsoS_O_Yakuza

ελα ελα η περιεργεια σκοτωσε τη γατα....τα υπολοιπα στο πεδιο ρε κλαψες....ου λιγα μπιλακια...ου ου..βαλτε κατι παραπανω...ου ου α ρε ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κομαντο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

spiros.k

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  22 Μαρ 2011, 13:34:04 ΜΜ
ελα ελα η περιεργεια σκοτωσε τη γατα....τα υπολοιπα στο πεδιο ρε κλαψες....ου λιγα μπιλακια...ου ου..βαλτε κατι παραπανω...ου ου α ρε ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κομαντο
ox φιλαρακι μου αφου με ξερεις πλακα κανω ρεεε και με 5 μπιλακια πεζω..η παρεα μετραει.. ;) ;)

Dark Passenger

Καλησπερα παιδια  ειμαι νεος στο airsoft,μολις αγορασα το οπλο και θελω να το δοκιμασω,υπαρχουν ακομα κενες θεσεις για αυριο?αν ναι υπολογιστε +1

ROOKIEJO

ευχαριστοι πονοκεφαλοι τελευταιας στιγμης.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ακους θανο?.

ενα μεγαλο ευχαριστω στον SAPPER και στο  που μας παραχωρισαν τα διαχωριστικα των ομαδων βγαζοντας την διοργανωση απο τον πονοκεφαλο των ταινιων .
επισης για αυτους που ανησυχουσαν οτι δεν θα ειχαν μπιλιες μας εκαναν δωρεα αρκετες ετσι ωστε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας :D :D :D :D.

αναγκαστικα θα υπαρχουν καποιες μικρες αλλαγες στο σεναριο γιαυτο παρακαλω παρα πολυ την προσοχη σας κατα την διαρκεια της ενημερωσης
επισης ελατε οσο το δυνατον νωριτερα για να μην βγουμε εκτος χρονου.
χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν σχολιαστηκε το σχολιο μου περι νικης των Μ_Α_Τ.
εξηγω λοιπον οτι τα Μ_Α_Τ θα κερδισουν μονο αν περασουμε ολοι καλα.γιαυτο προσπαθουμε και εχουμε αναγκη την καλη διαθεση απο ολους σας.
ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Mr.Gounaki

καταπληκτικό παιχνίδι,σωστή οργάνωση,ωραίο σενάριο k γενικά περάσαμε όμορφα  8)

(Pierre de)-FERMAT

καλη οργανωση!μπραβο παιδια!

tristan

και περασαμε ομορφα ' ομορφα'ομορφα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)

ernestos

ωραίο παιχνίδι μπράβο στα παιδιά για την οργάνωση και το παιχνίδι  ;D ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

spiros.k

ωραιο παιχνιδι μπραβο στον φιλο μου τον rookeijo.συγνωμη στον μητσαρα που του χαλασα για λιγω την ψυχολογια του,ξερει ποσο τον εκτιμω.αλλα το παιχνιδι ελεγε πολλα μπραβο σε ολους.. ;) ;)

KRITIKOS

σας ευχαριστούμε παιδιά για το ωραίο παιχνίδι.     

el.cind

και εγω με την συρα μου να πω μπραβω στα Μ.Α.Τ για το ωραιο παιχνιδι
περασαμε πολλη καλα... ;D ;D

MAKISL

και γω με τη σειρα μου θελω να ευχαριστησω τα παιδια για την διοργανωση..... Περασαμε ακομα μια κυριακη πολυ ωραια και ευχαριστηση
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Eagle

Μετά από 3 μήνες, ξαναγυρίσαμε δυνατοί και ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι, μπράβο σε όλους για την σωστή διεξαγωγή και τήρηση των κανονισμών ασφαλείας. Να έχουμε πάντα καλά παιχνίδια. Καλή εβδομάδα σε όλους!!

Goodspeed

Πραγματικά ένα πού καλό παιχνίδι  ;D ;D Well done στον RookieJo & την ομάδα του  ;D ;D

Ευχαριστώ και όλους όσοι βρέθηκαν στο σημερινό παιχνίδι για μια από τις καλύτερες Κυριακές μου σε ότι αφορά καλή διάθεση, fair play και πολλές μάχες.  ;D ;D

Καλή εβδομάδα να έχετε  ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

diles77

Σημερα ειχαμε μια ακομα εκπληκτικη εμπειρια σε πανεμορφο περιβαλλον και ακομα μια τελεια διοργανωση.

Ευχαριστουμε την Ομαδα των Μ_Α_Τ .

Echo-Fox

Συγχαρητήρια στο Γίαννη και στα υπόλοιπα παιδιάτων ΜΑΤ ωραίο παιχνίδι περάσαμε μια ωραία Κυριακή. Α και μην ξεχάσω νεο ρεκόρ απο τον Goodspeed 11 σερί hit, τι έκανες πάλι ρε Λεωνίδα  :D :D :D

kaliostro

Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Goodspeed

Παράθεση από: Echo-Fox στις  23 Μαρ 2011, 22:33:28 ΜΜ
Συγχαρητήρια στο Γίαννη και στα υπόλοιπα παιδιάτων ΜΑΤ ωραίο παιχνίδι περάσαμε μια ωραία Κυριακή. Α και μην ξεχάσω νεο ρεκόρ απο τον Goodspeed 11 σερί hit, τι έκανες πάλι ρε Λεωνίδα  :D :D :D

Παράθεση από: kaliostro στις  23 Μαρ 2011, 23:15:11 ΜΜ
13 ήταν.. ;)

Χαχαχαχαχα..... Τόσα χρόνια Call of Duty δεν πήγαν χαμένα τελικά !!!  ;D ;D ;D  Ήταν κίνηση "ΜΑΤ"  :P
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...