ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 21 Μαρ 2011, 22:11:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

eversman-powerplant-kalliostro....συμφωνω σε πολλα πραματα μαζι σας και δεν θα μπω στον κοπο να τα γραψω και γω τα δικα μου...μαζι σας.τελος!!το παληκαρι ομως απλα ειπε μια ερωτηση στο αν γινονται...ε γινονται φιλε μου καλε και εχουν ξαναγινει και θα ξαναγινουν...απλα υπομονη!!μπορεις επισης αν θες να ερθεις σε επαφη με καποια ομαδα που κανει προπονηση να πας να δεις αν το θελει φυσικα και εκεινη να πας,το βασικο κομματι ομως που πρεπει να συγκρατησεις ειναι οτι δεν γινεσαι καλυτερος airsofter(και οχι πολεμιστης)αν  μαθεις και 5πραματακια στον τροπο κινησεις(διοτι αυτο θα πας να δεις)αλλα με το να εισαι αψογος και το εννοω ΑΨΟΓΟΣ στον μοναδικο κανονα αυτου του υπεροχου και μοναδικου hobby μας...σουρθε η μπιλια?δεν ψαχνεις απο που και τα σχετικα(διοτι χαλας εκεινη τη στιγμη τη φαση καποιου)αλλα λες ΕΞΩ και βγαινεις κυριος επειδη δεν θες να στο κανουν.ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΩΣΤΡΑΓΓΙΣΜΟ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

GeorgePappas

Παράθεση από: Powerplant στις  22 Μαρ 2011, 00:27:21 ΠΜ
Mην απαντάτε σκεπτόμενοι τι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Δικαιωμά σας όσοι θέλετε να παίζετε χύμα, δικαίωμα τους όσοι θέλουν να παίζουν τακτικά. Δικαίωμα του καθενός να παίζει 5Χ5 με σύστημα οτι να'ναι και να πηγαίνει στο γήπεδο όποτε θα παίξει παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να κοροιδεύεις όποιος θέλει να παίζει με συστηματάκια και κάνει προπονησούλες με την ομάδα του. Η λογική "συστήματα μόνο από τους επαγγελματίες Πρωτάθλημα και Champions League" νομίζω δεν έχει κάποια βάση.

Και φίλτατε δείξε μου έναν airsofter που θα με κάνει να ξεχάσω το ονομά μου και δεν παίζει τακτικά.

Φίλοι αγαπητοί με την τακτική νίκησαν οι Έλληνες τους Πέρσες στον Μαραθώνα, με την τακτική κέρδιζε ο ΑΛέξανδρος με την τακτική κέρδισαν και οι Ζουλού με τα ακόντια τους μια ολόκληρη αυτοκρατορία εξοπλισμένη με όπλα και κανόνια. Μην ξεχάσω και κάποιους άλλους στα βουνά της Ηπείρου το 1940. Και αναφέρω τα παραδείγματα αυτά γιατί ήταν στρατοί μικροί που αντιμετώπισαν όγκο αλλά και οπλικά συστήματα που με την απλή λογική "το καλύτερο όπλο κερδίζει" ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός και δεν θα είχε γίνει και πόλεμος γιατί θα σήκωναν λευκή σημαία. Αν έχω όπλο και δεν έχεις δεν θέλω τακτική για να σε "σκοτώσω". Σε πυροβολώ και τελειώσαμε. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο χρειάζομαι τακτική για να γλυτώσω και να σε "σκοτώσω". Απλά.

Το airsoft είναι μια δραστηριότητα με ρέπλικες όπλων, ρέπλικες στρατιωτικού εξοπλισμού σενάρια που εξομειώνουν στρατιωτικές συγκρούσεις αλλά όποιος χρησιμοποιεί τακτικές είναι "κολλημένος" ή λάθος; Ψωνίζω φαγητό, χρησιμοποιώ κουζινικά, μαγειρεύω σε κουζίνα αλλά μην χρησιμοποιήσω τσελεμεντέ γιατί "δεν είμαστε σεφ"; εεε;

Κύριοι λάθος χόμπυ διαλέξατε ή κακως κατακρίνεται άτομα που γουστάρουν mil-sim καταστάσεις.

Επίσης όσοι βάζουν σημαία στο μπαλκόνι στις εθνικές επετείους, δεν θέλουν λαθρομετανάστες, είναι περήφανοι για την ιστορία της χώρας τους και πολλά άλλα τέτοια "σκληροπυρηνικά" θεωρούντια από κάποιους εθνικιστές-ρατσιστές θα πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε; Σταματήστε την κινδυνολογία απλά επειδή δεν γουστάρετε.

Φυσικά έχει όλο το δικαίωμα, σε προσωπικό επίπεδο, να βελτιωσei τις στρατιωτικές του ικανότητες με εξοπλισμό airsoft, ;oxι δημοσίως όμως.
Κανένα κράτος δεν θέλει εκπαιδευμένους πολίτες.

Κάθε διοικούσα αρχή, πολύ εύκολα, μπορεί να επιληφθεί του θέματος με μια κατηγορία της παραστρατιωτικής οργάνωσης. Πιστεψε με είναι βαρυά η κατηγορία αυτή.

Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτα που αναφέρω;
βλέπεις κάτι το παραλόγο;

Powerplant

Όχι δημόσια; Εσύ που παίζεις; Θα έρθει στο πεδίο ο Χ "περίεργος" ή υπεύθυνος θα δει 60 μαντράχαλους αρματωμένους με όπλα, πιστόλια, laser και PMR να τρέχουν και να πυροβολιούνται και θα πει: "μια χαρά πλην αυτών των 2 που διακρίνω ότι κινούνται τακτικά και βλέπω χρησιμοποιούν hand-signals οι οποίοι συνεπώς είναι παραστρατιωτικοί ενώ οι άλλοι είναι μια χαρά παιδιά απλοί χομπίστες";

Aν πιστεύεις ότι έχει βάση αυτό που λες, ΟΚ συνέχισε.

Θα συμφωνήσω με τον Yakuza στο να γίνεις καλύτερος παίκτης κύρια στο θέμα του fair-play αλλά αυτό βγαίνει μέσα από διάθεση να είσαι σωστός και πολλά-πολλά παιχνίδια όπου θα αποκτάς εμπειρία που με την σειρά της θα σε μάθει να έχεις καλύτερη αντίληψη του τι γίνεται και δεν θα σε παρασύρει η ένταση του παιχνιδιού που για εμένα είναι η Νο.1 αιτία (εκτίμηση μου) για μη παραδοχή HIT (και δεν μιλάω για τον κατα πεποίθηση αθάνατο).

Ναι υπάρχουν και "σεμινάρια" και ομάδες "εκπαιδεύονται" να προσωμοιώσουν τέτοιες τακτικές γιατί αυτό τους αρέσει και όταν εφαρμοστούν (και προσαρμοστούν) σωστά, δουλεύουν και στο χόμπυ μας. Το απλό πυρ και κίνηση  ή το "προχώρα σε καλύπτω" έστω και τυχαία έστω και ευκαιριακά ΟΛΟΙ το έχουν κάνει σε ένα πεδίο. Και αυτό όσο και αν βγάζουν σπυριά κάποιοι είναι στρατιωτική τακτική.

GeorgePappas

Mην απαντάτε σκεπτόμενοι τι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει.

αλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μάλλον εγώ δε διατυπωνω κάτι σωστα.
Αστο κάποια άλλη στιγμη, με ποιο ησυχία.

Sorry για την αναστατωση. Καλά παιχνίδια.

MitsoS_O_Yakuza

συμφωνεις εσυ μαζι μου και γω μαζι σου απολυτα ομως!!αντε να τα πουμε σε κανα παιχνιδακι ρε παιδι μου μας λειψατε :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ANTONIKOLAOU

Επειδή ο φίλος μου ο george pappas μου έμαθε ότι αν ποστάρεις κερδίζεις έκπτωση:μπλα μπλα μπλα!Εκπτωση μπλα μπλα!

jumbo

Παράθεση από: GeorgePappas στις  22 Μαρ 2011, 01:59:56 ΠΜ
Mην απαντάτε σκεπτόμενοι τι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει.

αλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μάλλον εγώ δε διατυπωνω κάτι σωστα.
Αστο κάποια άλλη στιγμη, με ποιο ησυχία.

Sorry για την αναστατωση. Καλά παιχνίδια.

φιλε μου να σε ρωτησω κατι;
ποσα παιχνιδια εχεις παιξει;

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  22 Μαρ 2011, 09:40:05 ΠΜ
Επειδή ο φίλος μου ο george pappas μου έμαθε ότι αν ποστάρεις κερδίζεις έκπτωση:μπλα μπλα μπλα!Εκπτωση μπλα μπλα!
ενταξει την κερδισες  την εκπτωση... ;D ;D δεν χρειαζεται να γραφεις αλλο.. ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Iskios

+1000 @ Powerplant

Μια λαϊκή παροιμία λέει: "Μάθε τέχνη και άσ' την..."  ο νοών νοεί τω...

ANTONIKOLAOU

Γουπιιιιιιιιιιιιιιιι!κέρδισα Έκπτωση αχαχαχα!!!!!

ANTONIKOLAOU

Υπάρχει και άλλος λόγος να γίνουν σεμινάρια για μένα προσωπικά:
Δε πιστεύω να αμφιβάλει κανένας?

Veggos sto gamo tou Karagiozi

klanementes

Οσο αφορα την εκπαιδευση & τα σεμιναρια υπαρχουν,τωρα πια,πολλοι στην Αθηνα
που διοργανωνουν οτι θες...λεφτα δωσε & παρε πραμα.Υπαρχουν & οι ομαδες εφεδρων κλπ.
που κανουν σεμιναρια δωρεαν,τους βρισκεις μεσω internet.Τωρα για τα "αλλα" που
λενε τα παιδια (παραστρατιωτικες ομαδες κλπ.) εχουν καπου δικιο...θελει προσοχη,
γιατι στην Ελλαδα οι νομοι ειναι "σουπα" για να μπορει αυτος που εχει λεφτα/εξουσια
να ξεφευγει & να γ***ει & οποιον κακομοιρη βρεθει στον δρομο του...αυτα.
Bonus photo!

GeorgePappas

Παράθεση από: jumbo στις  22 Μαρ 2011, 13:37:41 ΜΜ
φιλε μου να σε ρωτησω κατι;
ποσα παιχνιδια εχεις παιξει;

2 παω για το 3ο

ADINOWS

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  21 Μαρ 2011, 22:11:58 ΜΜ
Καλησπέρα!Γίνονται τίποτα σεμιναριάκια σε τακτικές μάχης?Αν όχι γιατί δε διοργανώνονται?Στη θεσαλλονίκη έγινε πριν ένα χρόνο σχολείο SWAT με αμερικανούς εκπαιδευτές!Μία διοργάνωση τέτοια (με το αζημίωτο πάντα) δεν θα ήταν αδιάφορο σε κανέναν!Αλλά και μεταξύ μας πρώην ΔΕΑ,μόνιμοι κ.α. γιατί δε διοργανώνουμε κάτι παρεμφερές?Λέω εγώ ρε παιδί μου.........

http://aetoshal.blogspot.com/2010/01/1o-swat.html

1o Σχολείο SWAT
Υπαρχουν συλλογοι οπως  η ΛΕΦΕΔ η ΠΣΕΕΔ κτλ που μπορεις να πας και να μαθεις καποια πραγματα εκει...
COBRA TEAM

salamine153

τα πραγματα ειναι απλα ;)
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν θελουν καποιοι τη μιλσιμ κατασταση, το προβλημα ειναι οτι αυτη εξαντηται συνεχεια σε φυσικλικια, ενω μετα στο παιχνιδι γινεται το ιδιο η και χειροτερο μπαχαλο :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Powerplant

Παράθεση από: ADINOWS στις  28 Mar 2012, 11:23:25 ΠΜ
Υπαρχουν συλλογοι οπως  η ΛΕΦΕΔ η ΠΣΕΕΔ κτλ που μπορεις να πας και να μαθεις καποια πραγματα εκει...

Κατά τα άλλα λέμε προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν έχει σχέση το airsoft σαν παιχνίδι και σαν κοινότητα με εφεδρείες, πολιτοφύλακες και άλλα τέτοια (τιμούμε την σοβαρή εφεδρεία αλλά είναι άσχετο με το airsoft )

Παράθεση από: salamine153 στις  28 Mar 2012, 11:43:18 ΠΜ
τα πραγματα ειναι απλα ;)
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν θελουν καποιοι τη μιλσιμ κατασταση, το προβλημα ειναι οτι αυτη εξαντηται συνεχεια σε φυσικλικια, ενω μετα στο παιχνιδι γινεται το ιδιο η και χειροτερο μπαχαλο :-X

Φίλε Salamine μην μπερδεύεις πράγματα. Μην μπερδεύεις κατ'επιφαση mil-sim. Έχεις δίκιο mil-sim δεν είναι ούτε τα όπλα, ούτε να βάφεις το πρόσωπο, ούτε σενάρια με άπειρα respawn και απλά πιασάρικες παρουσιάσεις. Με όλο τον σεβασμό public και mil-sim ιδιαίτερα στο Ελλαντα δεν παίζει. Και με όλο τον σεβασμό φίλε Salamine δεν νομίζω να έχεις συμμετάσχει σε mil-sim σενάριο και τους λόγους πρέπει να τους αναζητήσεις στα γραφομενά σου που παραπέμπουν σε παίκτη που θέλει χαλαρά πράγματα και αυτό δεν είναι μομφή αφού τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εγώ δεσμεύομαι να σε καλέσω σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να εκφράσεις γνώμη τότε.

Τώρα όσο αφορά το θέμα τακτικές, δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο. Aκόμα και σε πραγματικές επιχειρήσεις μπορεί κάτι να μην δουλέψει. Είτε γιατί το "κλειδί" είναι λάθος, είτε η "κλειδαριά". Αν βάλεις στην εξίσωση ότι εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες καταλαβαίνουμε ότι η πιθανότητα επιτυχίας όποιας τακτικής είναι μικρή. Τώρα όσο πιο πολύ δουλεύει μια ομάδα μεταξύ της και εφόσον έχουν διάθεση για έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού. Αυτό όσο αφορά τις ομαδικές. Αν πάμε στις ατομικές τακτικές τα πράγματα είναι πιο απλά. Εκεί αυτός που έχει ενδιαφέρον να μάθει, θα πειραματίζεται και θα μαθαίνει από τα λάθη του και σιγά-σιγά θα βλέπει διαφορά. Αν βρεθεί και κάποιος και του δείξει 2-3 πραγματάκια για να μην χάσει χρόνο και να χτίσει σε καλύτερες βάσεις τότε ακόμα καλύτερα. Δυστυχώς όμως έχουμε γεμίσει ξερόλες με 2-3 παιχνίδια και επίπεδο one-shot. one-kill (το ίδιο ήταν και ο τύπος που άδειασε μιση γεμιστήρα στο πρόσωπο του συμπαίκτη του στην Ελευσίνα), πονηρούς που θέλουν θύματα και στόχους και ωθούν στην "διασκεδάστε, ψεκάστε, τρέξτε, παίξτε μόνοι σας" και από τύπους "αφού είναι τσάμπα θα πω και εγώ την λαλακία μου" όλοι με κοινή συνισταμένη "οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".

Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για ατομικές και ομαδικές τακτικές και μια διαφορετική οπτική στο airsoft κάντε λίγο υπόμονή. Μετά το Πάσχα θα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τους καινούργιους συν-χομπίστες μας. Γιατί η γνώση και η εμπειρία δεν έχει κανένα νόημα να μην την μοιράζεσαι αλλά δεν έχει καμία αξία όταν την δίνεις σε άτομα που δεν την "χρειάζονται".

ΥΓ. Δεν θα είναι σεμινάρια για να σας τα πάρουμε, και ούτε θεωρούμε εαυτούς "την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα" ούτε εκπαιδευτές. Απλά θεωρούμε ότι οι "παλιοί" πρέπει να βοηθάμε τους νέους στον χώρο, είτε θα παίξουμε ποτέ μαζί είτε όχι και όλοι (όσοι επιλέξουν) να έχουν μια ευρύτερη εικόνα το τι μπορεί να τους προσφέρει το airsoft. Θα κριθούμε από το αποτέλεσμα και από τους συμμετέχοντες και όχι πλασάροντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες με ξένες πλάτες ή άσχετους τίτλους. Τα παραπάνω αφορούν τους πονηρούς.

salamine153

Πολυ σωστα τα λες απλα το θεμα εχει ως εξης - στο αιρσοφτ ειναι μεγαλη η διαφορα με τα πραγματικα οπλα και δεν μπορουμε να λεμε οτι κανουμε εκπαιδευση με το αιρσοφτ. Αυτο που μπορουμε ειναι να μαθαινουμε την επικοινονια και τη συνεργασια, πραγματα που λειπουν ελεηνα απο τον ΕΣ. Ετσι το μιλσιμ σημαινει να αναπαρισταμε τη στρατιωτικη δομη και οργανωση και οχι τα διαφορα φυσικλικια, στα οποια πολλοι εξαντλουν τη προσοχη τους. Επισης, οταν αναπαρισταμε εναν στρατο που πολεμαει, πρεπει να εχουμε υπ οψη οτι αυτα δεν ειναι τυποποιημενα στον ιδιο βαθμο οπως σε εναν στρατο που κανει παρελαση. πολυ σωστα τα ειπες και για το θεμα "κλειδιου/κλειδαριας", λαμπρο παραδειγμα αποτελει το περιφημο CLEAR SKY, οταν ηταν δραματικα λαθος και τα δυο :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ADINOWS

Παράθεση από: Powerplant στις  28 Mar 2012, 14:08:14 ΜΜ
Κατά τα άλλα λέμε προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν έχει σχέση το airsoft σαν παιχνίδι και σαν κοινότητα με εφεδρείες, πολιτοφύλακες και άλλα τέτοια (τιμούμε την σοβαρή εφεδρεία αλλά είναι άσχετο με το airsoft )

Εισαι εκτος θεματος Powerplant και απαντηση δεν πηρε ο χρηστης ANTONIKOLAOU 

Προς ANTONIKOLAOU.
Εφοσον εισαι κατοχος εξοπλισμου airsoft και ρωτησες με ποιον τροπο μπορεις να μαθεις καποιες τακτικες μαχης εγω απλα σε παρεπεμψα ξεκαθαρα:

ΛΕΦΕΔ(είναι οργανωμένη σε σωματεία του Αστικού Κώδικα, αναγνωρισμένη από την Ελληνική Πολιτεία και εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

ΠΣΕΕΔ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ)

Oπου χρησημοποιουν και αεροβολα ΑΙRSΟFT για την εξομοιωση της εκπαιδευσης.
COBRA TEAM

alphacharlie

Συμφωνω απολυτως με Powerplant και Iskios.
To να εχει καποιος θεληση για μαθηση (τακτικων στην προκειμενη περιπτωση) δεν ειναι κατι το μεμπτο. Τωρα αν παιζοντας airsoft,θα του χρησιμευσει αυτο ή οχι θα το κρινει ο ιδιος αναλογα με το παιχνιδι που κανει και κανενας αλλος.
Φιλικα,alphacharlie
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Powerplant

α. Η ΛΕΦΕΔ, ΠΣΕΔΔ δεν έχουν καμία σχέση με airsoft. Κάνουν στρατιωτική εκπαίδευση με standard που δεν ανταποκρίνονται στο airsoft.
β. Το ότι έχουν αναγνωριστεί σαν σωματεία δεν τους νομιμοποιεί σε κάτι με το airsoft. Και όσο αφορά τις σχέσεις με το ΥΠΕΘΑ κοίταξτε το καλύτερα.
γ. Η χρήση ίδιου μέσου από διαφορετικά πρόσωπα δεν σημαίνει ότι έχουν και κοινά. Ο μάγειρας χρησιμοποιεί μαχαίρι για να κόβει, ο κλέφτης για απειλή, η γιαγιά για να μαζεύει χόρτα, κάποιος άλλος για συλλογή.
δ. Είναι on topic ενώ έχει γίνει ολόκληρο θέμα ότι κάποιοι προσπαθούν να μας βάλουν στο ίδιο τσουβάλι γιατί χρησιμοποιούν όπλα airsoft πέρα από παιχνίδι, κάποιος συνεχίζει να προτρέπει μέλη της κοινότητας να πάνε να εκπαιδευτούν σε καθαρά στρατιωτικές τακτικές; Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την εφεδρεία ας το κάνει και μπράβο του αλλά μην το συνδυάζει με την κοινότητα του airsoft.
ε. Για να το κλείσουμε οι έφεδροι παρέχουν καθαρά στρατιωτική εκπαίδευση χρησιμοποιώντας όπλα airsoft γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βοηθήσουν κάποιον περισσότερο από 10-20% στο airsoft αφού δεν είναι προσαρμοσμένα σε αυτά τα δεδομένα αλλά σε άλλα (real steel).
Όσο αφορά τις ομαδικές τακτικές, μόνο σε mil-sim και fair-play κατάσταση πιο πιθανόν να δουλέψουν κάποια πράγματα αλλά σε καταστάσεις που υπάρχουν στα Public το ξεχνάς. Και βάλε και την παράμετρο ότι όπως και να το κάνεις ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει και πολλά αν μιλάμε περί αποτελέσματος. Εκ πείρας πάντως όποιος του αρέσει να παίζει τακτικά ας βρεί τουλάχιστόν έναν ακόμα να κάνουν ένα καλό ζευγάρι, ή ας ενταχθεί - στήσει μια ομάδα με τέτοια φιλοσοφία. Με προπόνηση και πρακτική στα πεδία θα αρχίσει να βλέπει αποτελέσματα αλλά το βασικότερο να ευχαριστιέται περισσότερο.

Τώρα αν δεν πήρε κάποιος απάντηση περί εκπαίδευσης στο airsoft ή όχι μετά από 3 thread με το ίδιο θέμα ας μας απαντήσει ο ίδιος.

ADINOWS

Δεν χρειαζεται να μου απαντας με ενα σεντονι  για κατι που δεν εθιξα.

Διαβασε καλυτερα τι του εχω απαντησει....
ΔΕΝ συσχετισα ποτε και ουτε αναφερα την λεξη κοινοτητα-παιχνιδια airsoft στην απαντηση που του εδωσα.

Το ιδιο με ολους του απαντησα....να παει αλλου να εκπαιδευτει με τακτικες μαχης....απλα του ειπα που να απευθυνθει.

ΥΓ. <<Και όσο αφορά τις σχέσεις με το ΥΠΕΘΑ κοίταξτε το καλύτερα>>
Εγω εκανα copy paste απο το site τους(Λεφεδ και ΠΣΕΕΔ) για τα παραπανω στοιχεια που εβαλα.
COBRA TEAM