Απίστευτη πτώση HARRIER,μπροστά στη κάμερα!

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 16 Μαρ 2011, 11:34:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

frenchy

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.....ετσι , για να ξερουμε τι βλεπουμε γατακια....για σου συμπολεμιστη μου... αμα σ, αρεσουν τα αεροπλανα , ελα για καφε κ, απορρητα video... HPSTMFR /SS , FRENCHY...

Scharfschütze

Εγω οση ωρα επεφτε, παρακολουθουσα τον πιλοτο!

Λογω του μικρου υψους της εκτιναξης και του ανοιγματος του αλεξιπτωτου, βαζω στοιχημα οτι ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ :o :o
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Palladin

Μπορεί ναι, μπορεί όχι... τα καθίσματα αυτά είναι σχεδιασμένα για εκτίναξη (και) από μηδενικό ύψος και να προσγειώνεται ο χειριστής ασφαλής.

gioalex

Τα καθίσματα είναι zero-zero (μηδέν ταχύτητα, μηδέν ύψος)

lak1000

Please don't feed the trolls...

L-96

MitsoS_O_Yakuza

..αντε μωρε με τον κουλο... :-* :-* ....ουτε γραμμα δεν παω μαζι του :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Palladin

Παράθεση από: lak1000 στις  18 Μαρ 2011, 04:07:49 ΠΜ
Δηλαδή?
Δηλαδή μπορεί το αεροσκάφος να είναι στην πίστα ή στο διάδρομο από-προσγείωσης και ο χειριστής να τραβήξει το EJECT, να εκτιναχθεί και να προσγειωθεί χωρίς να πάθει τίποτα.

Iskios

Αποκλειστικές έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος πρόκλησης του ατυχήματος ήταν ότι μπλέχτηκε το stringάκι του άγγλου πιλότου στο πηδάλιο...

;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

μετα απο αυτο αναβεις λαμπαδα σε μεγεθος f-16!!! :o :o :o
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

el.cind

θα εμαθε ο πιλοτος οτι αποσιροντε τα harrier απο την πολεμικη αεροπορια της βρετανιας και σου λεει κατσε να κανουμε κανα grass test τορα που ακομα προλαβενουμε πρην τα κανουν κατσαρολες

mirrage

gioalex

Jocker

εχω διαβασει ολα τα σχολια και εχω κλ@σει στα γελια!!!
χαχαχα δεν υπαρχετε!!!

ο Μητσος ουτε γραμμα!!! χαχαχαχαχ   θεος!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

RangerG36C

Πολυ καρφωτα το πηγε, επρεπε να μειωσει ταχυτητα και θα τα καταφερνε. Εξαλλου, τα Harrier AV-8 ειναι απο τα αγαπημενα μου αεροσκαφη. (Μπορουσε να το κατεβασει και καθετα.)
Οι Ελληνες δεν πολεμάν σαν ήρωες, οι ηρωες πολεμάν σαν Ελληνες. Γ. Τσορτσιλ

macee13

Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει ήταν pilot error. Έχει ακουστεί ότι μπήκε άλλο αεροσκάφος στον διάδρομο και αντί να ματαιώσει προτίμησε να το περάσει από πάνω και να προσγειωθεί μετά. Αν ισχύει αυτό μέγα λάθος.

Τώρα για κάθετη αποπροσγείωση εξαρτάται από το βάρος του, δεν είναι πάντα εφικτό. Επιπλέον από την στιγμή που βρίσκεται σε εμπόλεμη περιοχή, η κάθετη προσγείωση είναι πιο επίφοβη αφού μένει σταθερό περισσότερη ώρα.

Fly Low Hit Hard