Καπνίζουμε?

Ξεκίνησε από CostasV, 14 Δεκ 2008, 22:34:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ποια είναι η σχέση σας με την νικοτίνη?

Σιχαίνομαι το τσιγάρο, δεν θέλω ούτε καν να το βλέπω (και ούτε ποτέ θέλω να δοκιμάσω)....
Που και που....  Χριστούγεννα, Πάσχα ή με την παρεουλα μου όταν πάμε για καφέ κάνω και κάνα τσιγαράκι άμα λάχει (δλδ 1-5 την εβδομάδα ή τον μήνα)
Καπνίζω περίπου 5-10 τσιγάρα την ημέρα καθημερινά (γιατί μπορεί να γουστάρω την φούμα αλλά συγκρατώ τον εαυτό μου...)
Τι με λες τώρα...? Δεν καπνίζω απλά... καπνίζω όσο αντέχω... περισσότερο από 1 με 2 πακέτα την ημέρα...

PANZO

ψηφισα και εγω το πρωτο δεν το συχαινομαι  αντιθετως το λατρευω το θεμα ομως ειναι οτι το εχω κοψει εδω και 6 μηνες μετα απο 23 χρονια παθητικου καπνιζματος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

To απεχθανομαι οχι μονο επειδη ειμαι αθλητης αλλα και για την μυρωδια του την ζημια που κανει και επεισης εχω το δικαιωμα να πηγαινω σε μια καφετερια και μπορω να αναπνευσω...αλλα στην Ελλαδα τα δικαιωματα τα δικα μας πρεπει να καταπατουν τα δικαιωματα των αλλων..το τσιγαρο ειναι επιλογη(για φρενοβλαβεις)το να αναπνεεις ειναι δικαιωμα!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Magicca

Παράθεση από: sw1george στις  03 Σεπ 2010, 22:14:59 ΜΜ
Μια αποφαση ειναι φιλε...ολα ξεκινουν και τελειωνουν στο μυαλο.

Καπνιζω απο τα 15 και ειμαι 45...και συνεχιζω ξερωντας πως μου κανει κακο...με τα χρονια το βλεπω επανω μου.

Εγκεφαλικα ειναι ολα...τα περι συνηθεια και τετοια ειναι δικαιολογιες.

Συμφωνώ με τον φίλο Γιώργο.Σ'ένα μήνα πιάνω τα 33 και ακόμα συνεχίζω.Δεν έχει σημασία τι ήσουνα ή τι έκανες αλλά τι κάνεις τώρα!Και εγώ ήμουνα φανατική αντηκαπνίστρια και αθλήτρια,δεν έχει όμως καμία σημασία εφόσον το άρχισα (κακώς) & το συνεχίζω (πάλι καλώς).Αλλά τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα.Άρα ναι είναι όλα στο μυαλό μας.Τώρα το θέμα είναι πότε θα το αποφασίσω και εγώ...Όπως καταλάβατε η ψήφος μου ήταν------> ωσάν φουγάρο!!
I put a "spell" on you....because your mine..:)

Bury ze dead

οι φιλοι μου με φωναζουν ΒΙΑΜΥΛ η και τσιμινιερα
Bring me the undead and i'll bury them for good

genious

Εμενα δεν μου αρεσει καθολου αλλα τη να κανω που οι φιλοι μου καπνιζουν..  (φυσικα ψηφισα το πρωτο).... ::) ::)

raven1970

holly smoke xixixixixixixixixi !!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!

billkalabak

foulllllllllllllllllllllllll..kako vevaia alla stis meres pou dianeioume einai antianxwtiko.... ;D
the sniper rifler

KRITIKOS

master

Έχω κάνει 5 με 6 τσιγάρα στην ζωή μου δεν νομειζω ότι μου προσφέρει κάτι γι'άυτο δεν καπνίζω κανονικά!!!
Master
Nightmare

ampelift

Παράθεση από: KRITIKOS στις  18 Μαρ 2011, 20:41:05 ΜΜ
απλά μου αρέσει.
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Να καταστρέφεις την υγεία σου ?????????????????????????????????????

JAMES

Καπνιζω σαν φουγαρο !!! ;D ;D ;D

ampelift

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: ampelift στις  23 Μαρ 2011, 14:39:31 ΜΜ
smoking effects
ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!
ωραιο upload Χαρη...αλλα αμα ειναι αλλος εθισμενος δεν καταλαβαινει..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Fakas

έχει πλάκα που η μόνη επιλογή για τους μη-καπνίζοντες ακούγεται λες και το λέει κάποιος σπασίκλας...

όχι, δεν καπνίζω.

Maleficus

Καπνίζω παίδες και έχω επιλέξει τη τελευταία επιλογή .
Αλλά αυτό εδώ που μου δείξανε δε μπορώ να το παραλείψω ....
http://img214.imageshack.us/img214/5233/smokingbig.jpg

RangerG36C

Εγω παιδια το αποφευγω το τσιγαρο, δεν καπνιζω κι ουτε σκοπευω να αρχησω.
Οι Ελληνες δεν πολεμάν σαν ήρωες, οι ηρωες πολεμάν σαν Ελληνες. Γ. Τσορτσιλ

mpelotas

απο οτι βλεπω στην ψηφοφορια ειναι φορουμ αντικαπνιστων!!
Το εχω κομενο εδω και 12 χρονια,αλλα μαχαιρι λεμε.

blob

Καθόλου. Οχι τόσο γιατί φέρνει καρκίνο και τα λοιπά, όσο γιατί ειναι εξάρτηση και η εξάρτηση σου στερεί τον έλεγχο.

(Ασε που ειμαι ήδη εξαρτημένος στα 2πιτα και τα γαλακτομπούρεκα...)
They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms

JokeR

ειμαι εθισμενος στα παντα συμπεριλαμβανετε και το τσιγαρο σε αυτο (εκτος απο τα ναρκωτικα)

sarakinos

καπνιζα για αρκετα χρονια το εχω κοψει κανα εξαμηνο και ξεκινοντασ προσφατα το παιχνιδι ευχομαι να μην ειχα καπνισει ποτε