MSATO Airsoft Tactical Applications Course

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 15 Μαρ 2011, 11:44:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ANTONIKOLAOU

Καλοί είναι έτσι?Οχι δε μπορώ να πω!Μπράβο!!!!!

MSATO Airsoft Tactical Applications Course

PROdisma

καλα...αυτοι εχουν κανει μεταπτυχιακο...

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

nobody1971

στο 1,47 μηπως τα κανανε μανταρα ¨??? ;) ;) ;) ;) ;)

Demon

Vangelis

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η λανθασμένη επιλογή των αεροβόλων που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν, σε CQB πεδίο.

Στα σημεία 4.33 και 4.40 ακούγεται η κάνη του παίκτη πίσω από αυτόν που φέρει την κάμερα, που κτυπάει τουλάχιστον δυο φορές πάνω στο κράνος του μπροστινού, όταν αποφασίζουν να κινηθούν σε σχηματισμό.  :D

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παιδια εδω οι επαγγελματιες και κανουν λαθη,ασ μην κοιταζουμε να κρινουμε κατευθειαν και ας κοιταζουμε τους εαυτους μας γιατι στα λογια ολοι ειμαστε υπερκομαντα..τα πεδια εχουν δουλεψει καποιες τεχνικες και αρκετες απο αυτες βγηκαν αρκετα καλα..εμενα προσωπικα μου αρεσε..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

KRITIKOS

αυτό που βλέπουμε είναι μια προπόνηση. δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να τους κρίνουμε άλλα να δούμε όλοι εμείς πως μπορούμε να αποκτήσουμε και εμείς τον ανάλογο  επαγγελματισμό .παλιά μας λέγανε όσο περισσότερο ιδρώνεις στην εκπαίδευση τόσο λιγότερο αίμα στο πεδίο.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: KRITIKOS στις  16 Μαρ 2011, 18:08:02 ΜΜ
αυτό που βλέπουμε είναι μια προπόνηση. δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να τους κρίνουμε άλλα να δούμε όλοι εμείς πως μπορούμε να αποκτήσουμε και εμείς τον ανάλογο  επαγγελματισμό .παλιά μας λέγανε όσο περισσότερο ιδρώνεις στην εκπαίδευση τόσο λιγότερο αίμα στο πεδίο.

σωστοτατος!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ANTONIKOLAOU

Απο πεδία όμως σκίζουν οι τύποι!