ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Μαρ 2011, 16:58:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Και πανω που ελεγα στον εαυτο μου ωραιο παιχνιδι σημερα,δοξα τον θεο που παρα την βροχη που εφαγα στην μηχανη εφτασα σπιτι μου να σου μπλοκο της ομαδας Δ.Ι.Α.Σ.ενα στενο πριν απο το σπιτι μου..την καναμε απο κουπες λεω μεσα μου..σταματαω και κατεβαινω απο την μηχανη..εξ αρχης εξηγησα στους αστυνομικους οτι μεταφερω οπλα airsoft για να μην βρεθουν προ εκπληξεως και αφου εριξαν μια προχειρη ματια αναγκαστηκα να τους ακολουθησω στο τμημα για τυπικο ελεγχο..εχω να πω οτι ηταν ολοι τους πολυ ευγενικοι και απο την αρχη εως το τελος μου μιλαγαν με ολους τους τυπους και τα σχετικα κυριλικια..μεσα στο τμημα με εβαλαν να ανοιξω την τσαντα μου και εκει τους εδειξα ολο τον εξοπλισμο μου(επρεπε να δειτε γελιο οταν εκτονωσα το αεριο απο την tornado! ;D ;D ;D)και αφου τα ειδαν ολα και εγιναν και οι σχετικες ερωτησεις,απο που θα τα αγορασουν,ποσο,αν παιζουμε σεναρια και ολα αυτα με καλεσε η ΑΥΔΜ στο γραφειο της και μου εξηγησε οτι ο νομος περι αεροβολων αφηνει καποιες ασαφειες και οτι θεωρουνται οπλα παρ'ολα αυτα και κανονικα θα με πηγαιναν αυτοφωρο..εν παση περιπτωση με αφησαν υστερα απο ενα τεταρτο αν και νομιζω οτι επαιξε ρολο οτι ειμαι γιος Αντισυνταγματαρχη της αστυνομιας και τωρα ειμαι εδω και σας γραφω..τι να πω ρε παιδια..μακαρι να γινει αυτος ο πολυσυζητημενος συλλογος και να κυκλοφορουμε πιο ανετα..αν και οπως μου διευκρινησαν στο τμημα παντα θα υπαρχει σχετικο προβλημα λογω πιστου αντιγραφου το οποιο ανετα συμετασχει σε ληστεια..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Vangelis

Δεν είσαι ο μόνος!...

Σήμερα υπήρχαν έλεγχοι, σχεδόν παντού.... Κάποια μέλη της ομάδας μου αντιμετώπισαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μόνο που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο εσύ και έτσι αναγκάστηκα να τρέχω δεξιά και αριστερά.

Ευτυχώς με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα πήγαν καλά.  ;)

Θα πρέπει να αναφέρω ότι λόγο των τελευταίων γεγονότων υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα των Αστυνομικών Αρχών και για αυτό τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγενικοί και συνεργάσιμοι.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ADINOWS

Παυλο εχω μια απορια ρε φιλαρακι....
Με ποιο σκεπτικο ο αξιωματικος υπηρεσιας σε κρατησε και σε ρωταγε διαφορα Εφοσον και στην χειροτερη περιπτωση το AEG σου το ειδε σαν αεροβολο?Αφου εισαι ενηλικος και δεν χρειαζεται αδεια να το μεταφερεις και ειδικα τα Σαββατοκυριακα και τις τεταρτες οπου οπου τα σκοπευτηρια(κεβοπ-μαλακασα κτλ) ειναι ενεργα και και πολυς κοσμος μεταφερει το λιγοτερο αεροβολα εως και 22αρια,9αρια,45αρια,μεχρι πολυβολα κτλ.

Και στην χειροτερη περιπτωση και  να τους ελεγες οτι μεταφερεις  αεροβολο,οπου απο τον νομο δεν χρειαζεται  αδεια...γιατι δεν σε αφησανε αμεσως να φυγεις?
COBRA TEAM

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: ADINOWS στις  16 Μαρ 2011, 18:46:17 ΜΜ
Παυλο εχω μια απορια ρε φιλαρακι....
Με ποιο σκεπτικο ο αξιωματικος υπηρεσιας σε κρατησε και σε ρωταγε διαφορα Εφοσον και στην χειροτερη περιπτωση το AEG σου το ειδε σαν αεροβολο?Αφου εισαι ενηλικος και δεν χρειαζεται αδεια να το μεταφερεις και ειδικα τα Σαββατοκυριακα και τις τεταρτες οπου οπου τα σκοπευτηρια(κεβοπ-μαλακασα κτλ) ειναι ενεργα και και πολυς κοσμος μεταφερει το λιγοτερο αεροβολα εως και 22αρια,9αρια,45αρια,μεχρι πολυβολα κτλ.

Και στην χειροτερη περιπτωση και  να τους ελεγες οτι μεταφερεις  αεροβολο,οπου απο τον νομο δεν χρειαζεται  αδεια...γιατι δεν σε αφησανε αμεσως να φυγεις?

Εγω τους τα πα εξ αρχης ολα περι νομου αεροβολων αλλα μου εξηγησαν οτι επειδη η περιοχη της γαδα εχει αυξημενη επικινδυνοτητα πρεπει να με ελενξουν...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

nikos1990

Για σας απο Μεσολογκι,εγω που ξεκινησα απο Θεσσ/νικη να παω κατω και ειχα και ενα AEG και με σταματησανε αλλα δεν ειχα μονο το οπλο ειχα και  http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_110&products_id=929 και ενα φουλαρι αραβικο
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

nikos1990

Παράθεση από: nikos1990 στις  16 Μαρ 2011, 19:49:17 ΜΜ
Για σας απο Μεσολογκι,εγω που ξεκινησα απο Θεσσ/νικη να παω κατω και ειχα και ενα AEG και με σταματησανε αλλα δεν ειχα μονο το οπλο ειχα και  http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_110&products_id=929 και ενα φουλαρι αραβικο παλι καλα που τα εχοσα καπου αλλιως θα με περναν μεσα για τρομοκρατια
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Whiskey

Κανενας συλλογος δεν μπορει να ειναι υπερανω νομου του κρατους ... κρατηστε το αυτο γιατι αν επαναπαυθειτε, σε περιπτωση που ανηκετε σε συλλογο, θα βρεθειτε χαλαρα μπροστα σε αξεπεραστο προβλημα (αν το θελησουν οι αρχες) ... και αν δεν ειστε συγγενεις ανωτερου αστυνομικου ... τοτε απλα θα ειστε ενα ακομα λιθαρακι που θα βοηθησει στην καταστροφη του airsoft (ακομα και κρυφα) στην Ελλαδα ...

Αποφυγετε λοιπον δημοσιες θεασεις ειτε εξοπλισμου ειτε ντυσιματος που να κανουν τις αρχες να θελησουν να σας ελεγξουν ... μεινετε παντα τυπικοι ως οδηγοι απο και προς το πεδιο ... μην δινετε δικαιωματα (οχι οτι καποιος το εκανε απλα για προφυλαξη μιλαω).

Τελος μην παραμυθιαζεστε οτι αν γινει καποιος συλλογος αλλαζει και η νομοθεσια ή απλα νομιμοποιειστε εσεις που ανηκετε σε αυτον ... μονο αν υπαρξει σαφες νομικο πλαισιο για τα οπλα airsoft, αλλα και αδεια παιχνιδιου απο τοπικες αρχες, μπορουμε να μιλαμε για ασφαλεια.

Αυτα απο εμενα.

Predator

Παυλο στην παρακάτω φράση δεν κατάλαβα τη σου είπαν ,ότι τα μοντέλα airsoft δεν θεωρούνται αεροβόλα αλλά ξεκάθαρα είναι όπλα??

''με καλεσε η ΑΥΔΜ στο γραφειο της και μου εξηγησε οτι ο νομος περι αεροβολων αφηνει καποιες ασαφειες και οτι θεωρουνται οπλα παρ'ολα αυτα και κανονικα θα με πηγαιναν αυτοφωρο.''

Admax

καλο θα ήταν να είχες την νομοθεσία μαζί σου.. :\

τα λόγια είναι λόγια... και εγώ λέω πάμε ξανά σε εκλογές μπας και σωθούμε... πάει να πει πως θα γίνει? ;)

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1371.0.html

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Predator στις  16 Μαρ 2011, 21:36:02 ΜΜ
Παυλο στην παρακάτω φράση δεν κατάλαβα τη σου είπαν ,ότι τα μοντέλα airsoft δεν θεωρούνται αεροβόλα αλλά ξεκάθαρα είναι οπλα?
ναι μου ειπε οτι δεχονται μετατροπη και μπορουν να γινουν κανονικα,εγω φυσικα τους ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν γινεται αυτο...

eversman

Βαγγέλη,όπως και να έχει,εσύ πάντα να έχεις μαζί σου ένα αντίγραφο του σχετικού νόμου.Όπως και όλοι οι συγχομπίστες.

Και πάνω απ'όλα ευγένεια και ηρεμία.Όλα θα λυθούν με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Predator

''''''ναι μου ειπε οτι δεχονται μετατροπη και μπορουν να γινουν κανονικα,εγω φυσικα τους ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν γινεται αυτο...'''''''

Με λίγα λόγια εμένα τουλάχιστον μου δίνεται η εντύπωση ότι ο υπάρχον νόμος επέιδει δεν αναφέρεται ξεκάθαρα σε κάποιο σημείο στα μοντέλα airsoft τότε η αστυνομία τα κατατάσει όπου γουστάρει,άρα είναι καλύτερα να έχεις αεροβόλο κανονικο και όχι airsoft.Και αυτά που σου είπανε για μετατροπή που φυσικα και δεν γίνεται είναι παρανοικό για ένα AEG και καλά έκανες και τους εξήγησες ,αλλά μπορεί να έπεσε στα αυτιά τους κάποιο πρόβλημα που έγινε στην Αμερική τον φεβρουάριο του 2010 με τα GBBR και ακόμα τα GBBR τα βλέπουν με μισό μάτι εκεί και τώρα την αστυνομία δεν την νοιάζει αν είναι AEG ή GBBR όλα είναι το ίδιο γι αυτούς.

KRITIKOS

από τη στιγμή που προτιμάμε να έχουμε ρεπλίκες πάντα θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα παίδες,με η χωρίς σύλογο   

nikos1990

Eγω οταν θα παρω ενα καινουργιο οπλο πρην παω σπιτι θα περασω απο το τμημα θα ρωτησω για το νομο και πως μπορω να το μεταφερω για να μην την πατησω

pipilas

κυριοι ο νομος περι μεταφορας οπλου ειναι απλος
1) το οπλο στην βαλιτσα του κλειδωμενη η βαλιτσα στο πορτμπαγαζ
2) η μπαταρια ενωειται στο ντουλαπακι του αυτοκινητου
3)γεμιστειρες σε καποια βαλιτσα μεσα
τωρα τον ΜΕΛΛΑ απο οτι διαβασα τον σταματησανε με μηχανη χιμαδιο δλδ και που? κοντα στην Γ.Α.Δ.Α.
προσεχτε γτ οσο καλοι πεχτες ειστε τοσο μυαλο σας λειπει μου φενετε!!
ΜΕΛΛΑ εισαι πολυ τυχερος...

ANTONIKOLAOU

Δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω πάνω στο θέμα!1)Εφ'όσον έχει δωθεί η άδεια πώλησης airsoft όπλων σε συγκεκριμένα καταστήματα,δεν νομιμοποιούνται αυτόματα?και 2)Γιατί δε μαζευόμαστε όλοι να συντάξουμε μία επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς(υπουργείο,Αστυνομία,δικαστικές αρχές) ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο?

Maleficus

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  19 Μαρ 2011, 00:33:16 ΠΜ
......δεν νομιμοποιούνται αυτόματα?και

Υπό προϋποθέσεις που αφορούν την ηλικία του αγοραστή , την ηλικία του χρήστη , το τρόπο και το τόπο χρήσης .

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

''Οι ανθρωποι που μιλανε πολυ και υψηλοφωνα μοιαζουν με τενεκεδες οι οποιοι κανουν θορυβο χτυπωντας μεταξυ τους αλλα μεσα ειναι αδειοι...''Αγιος Νικοδημος ο αγιορητης... 8) 8) 8)

SAPPER

Παράθεση από: pipilas στις  18 Μαρ 2011, 23:27:11 ΜΜ
κυριοι ο νομος περι μεταφορας οπλου ειναι απλος
1) το οπλο στην βαλιτσα του κλειδωμενη η βαλιτσα στο πορτμπαγαζ
2) η μπαταρια ενωειται στο ντουλαπακι του αυτοκινητου
3)γεμιστειρες σε καποια βαλιτσα μεσα
τωρα τον ΜΕΛΛΑ απο οτι διαβασα τον σταματησανε με μηχανη χιμαδιο δλδ και που? κοντα στην Γ.Α.Δ.Α.
προσεχτε γτ οσο καλοι πεχτες ειστε τοσο μυαλο σας λειπει μου φενετε!!
ΜΕΛΛΑ εισαι πολυ τυχερος...

Φίλε pipilas τι ψάχνεις ? τελευταίος όροφος ακατοίκητος....  ίσος φταίει η νόσος των πυγμάχων http://www.news-medical.net/health/What-Causes-Dementia-%28Greek%29.aspx  ;D ;D ;D ευτυχώς ώμος που δεν "μίλησε η ψυχή του πυγμάχου" και την γλύτωσαν όλοι στο τμήμα όπως είπε σε άλλο φόρουμ ο πρωταγωνιστής... ( εδώ γελάμε  :D :D :D )

Ο νόμος είναι πονταρισμένος εδώ: http://www.news-medical.net/health/What-Causes-Dementia-%28Greek%29.aspx  αλλά που να τον πάρουμε μαζί ?  βλέπεις καθαρίζουν τρίτοι άμα γίνει στραβή και πουλάμε μετά μαγκιά... αφού έχουμε φύγει πρώτα από το τμήμα  :D :D :D

Αλλά ρε φίλε pipila τι να πεις τώρα.. έγινες και ντενεκές λέγοντας την γνώμη σου ?  όταν κάποιοι κάνουν κηρύγματα σε άλλους για διάφορα στο forum και μετά κάνουν τα ίδια και χειρότερα τι να πεις ?, την προηγούμενη φορά μας έλεγε που πιάσανε τον κουμπάρο του πάλι με το ίδιο σκηνικό, και αυτός αντί να παραδειγματιστεί ενώ ο κουμπάρος του έχει γίνει πιο προσεκτικός, αυτός έκανε ακριβός το ίδιο ..βγήκε με τις παραλλαγές και το ΧΤ να κάνει λεζάντα την στολή, (και δίπλα στην ΓΑΔΑ)και μετά όταν τον μπουζουριάζουν βγαίνει και μας λέει το κατόρθωμα του για να του πούμε τι ? πόσα κιλά ........ είναι ?.

Εδώ κάνουμε προσπάθειες όλοι για να αναδείξουμε το Airsoft και μερικοί είναι στα ....... λουλούδια, οπότε τζάπα ασχολείσαι φίλε μου... σου είπα "τελευταίος ακατοίκητος"...

Χαιρετισμοί Βασίλης...

Υ.Γ. Αααα.... και μην ξεχάσετε να πάρετε τηλέφωνο να κλαφτήτε εεε ξέρετε εσείς...  :-*