πεζι κανενα game. 15 / 2011

Ξεκίνησε από knk, 15 Μαρ 2011, 18:46:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

knk

master

Ναι ρε παιδισ καντε κανενα παιχνιδακι!!!!!
Master
Nightmare

knk

αυριο κιργιακι 8α εχι μια πανεμορφι μερα , οποσ και σημερα σαββατο ! αντε πσιστε :D

Kallistos

Παιζει αν κατεβειτε Ελευσίνα να βρείτε ατομα για παιχνιδι.
Ready... Steady... Fire...!!!

tristan

φιλι σινχομπιστες knk -master τα πεχνιδια ποσταροντε στο φορουμ  :) και δηλονις συμετοχι και πειγενις :D :D

Palladin

Μην περιμένετε να σηκωθεί παιχνίδι στο φορουμ για να πάτε να παίξετε, συννενοηθείτε, μαζευτείτε και πηγαίντε να παίξετε, αρκεί εκεί που θέλετε να πάτε να μην υπάρχει άλλη δραστηριότητα όπως σήμερα π.χ. στην Ελευσίνα των Sandmen.

master

Παράθεση από: tristan στις  15 Μαρ 2011, 20:03:29 ΜΜ
φιλι σινχομπιστες knk -master τα πεχνιδια ποσταροντε στο φορουμ  :) και δηλονις συμετοχι και πειγενις :D :D
ναι φιλε μου οκ αυτο το ξερουμε αλλα σαν νεοι εχουμε πολυ ορεξη οπωσ καταλαβενεις  :D :D :D και σαν νεοι περιμενουμε να κανουν κατι οι παλοι....  :D
Master
Nightmare

magnett

Παράθεση από: tristan στις  15 Μαρ 2011, 20:03:29 ΜΜ
Ρε αδερφε και εγω ειμαι ανορθογραφος αλλα εσυ δεν παιζεσαι!!!

MAKISL

Παράθεση από: magnett στις  16 Μαρ 2011, 04:59:55 ΠΜ
Ρε αδερφε και εγω ειμαι ανορθογραφος αλλα εσυ δεν παιζεσαι!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

master

αχαχααχαχαχαχαχαχ οτι ναναι ειμαστε...... δεν αφινετε τα ορθογραφικα λαθοι να στισουμε κανενα game?? :D :D :D :D :D :D :D :D
Master
Nightmare

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: master στις  16 Μαρ 2011, 12:30:21 ΜΜ
αχαχααχαχαχαχαχαχ οτι ναναι ειμαστε...... δεν αφινετε τα ορθογραφικα λαθοι να στισουμε κανενα game?? :D :D :D :D :D :D :D :D
εγω οταν βλεπω τετοια στεναχωριεμαι παντως..ετσι μας θελουν αμορφωτους και αδυναμους.. :( :( :(
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MAKISL

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  16 Μαρ 2011, 17:21:32 ΜΜ
εγω οταν βλεπω τετοια στεναχωριεμαι παντως..ετσι μας θελουν αμορφωτους και αδυναμους.. :( :( :(

1000000000
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

master

οπα οπα παιδια δεν θελω να με παρεξηγήσετε.....δεν λεω καλα τα λετε και έχετε απόλυτο δίκιο...αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι!!!! Εγώ είμαι ανορθόγραφος γιατί ποτέ δεν μ άρεσε το σχολείο όμως έκανα ότι μπορούσα γιατί πιστεύω αυτό που λέτε δεν είμαστε ζώα η πιόνι τους....τώρα έχω δικιμου δουλεία κ πάνω σε αυτό ασχολούμαι και γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα που περνά....αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν όλοι ανεξαίρετος κάναμε αυτό που γουστάραμε κ το κάναμε κάθε μέρα και καλύτερα κάνεις δεν θα μπορούσε να παίξει μαζί μας...από την άλλη αυτό το Forum έχει δημιουργηθεί καθαρά για το Airsoft και όχι για αυτές της συζητήσεις. γι'αυτό έγραψα το ότι ναναι...ευχαριστώ και συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάποιος....
Master
Nightmare

MAKISL

φιλε μου δεν υπαρχει προθεση ουτε λογος παρεξηγησης , και πανω απο ολα δεν υπαρχει προθεση να σε προσβαλει κανεις, εξαλλου ολα αυτα τα λαμβανω (εγω τουλαχιστον) ως χιουμοριστικα...,
απλα πολλες φορες (λογω των ημερων που περναμε κυριως) μας ξεφευγουν και μερικα σχολια που εκφραζουν τη στεναχωρια μας και κυριως την απογοητευση μας (οχι για σενα συγκεκριμενα) γιατι αν και συ το λες χιουμοριστικα, υπαρχουν δυστυχως αλλοι που καταληγουν σε αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, προσπαθουν να μας εχουν στο σκοταδι σαν ζωα, (μην ξεχνατε οτι το μεγαλυτερο οπλο της τουρκοκρατιας ηταν το οτι κραταγανε το λαο αγραμματο και αρα υποδουλωμενο)
αυτο και το κλεινω εδω και συγνωμη αν ημουνα εκτος τοπικ
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

master

Όχι όχι φίλε μου σαφώς δεν παίζουν θέματα παρεξήγησης απλά το έγραψα γιατί δεν μ αρέσει να δίνω την εντύπωση ενός πιτσιρικά ακόμα π ζει στην δική του "γυάλινη" σφαίρα χωρίς να ξέρει τι γίνετε στον κόσμο.... Όλα οκ κ δεν παρεξηγώ κανένα!!! Δεν υπάρχει κ λόγος για να το κάνω!!!

Μετά από όλα αυτά βέβαια καθώς κ νέος στο άθλημα δεν κατάλαβα τελικά κανένα Game θα κάνουμε ??? ??? ???  αχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :D :D :D :D :D
Master
Nightmare

knk

Whiskey

Το forum διαθέτει ορθογραφικό έλεγχο ... χρησιμοποιήστε τον ... δε θα εκτίθεστε και δε θα δυσκολεύετε και τους υπόλοιπους.

Faceman

Παράθεση από: Whiskey στις  16 Μαρ 2011, 22:03:03 ΜΜ
Το forum διαθέτει ορθογραφικό έλεγχο ... χρησιμοποιήστε τον ... δε θα εκτίθεστε και δε θα δυσκολεύετε και τους υπόλοιπους.

+1000000