Ερώτηση για G&G gr16 blowback!

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 22 Δεκ 2010, 15:02:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GRairsoftGR

A oκ , αυτο εγω καταλαβα  ....

ANTONIKOLAOU

Τελικά το AEG βρίσκεται στα χέρια μου!Μου έκανε κάποια κόλπα στην αρχή αλλά τώρα τα σπάει!Το πλαστικό σώμα δε το καταλαβαίνεις!Το blowback εκπληκτικό!Γενικά πάρα πολύ καλή αγορά!

metallpontios

ernestos

μεγιακαι καλά παιχνίδια
και εμενα μου έχει έρθει από την δευτερα έχει παίξει είδει 2 παιχνίδια και αύριο πάει για το 3. καλο είναι!!!!! ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

nikos1990

O M203 δεν ειναι λιγο μεγαλος για Μ4 που ειναι το συγκεκριμενο οπλο εγω μιστευω πως πρεπει να παρεις τον M203 short
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

TS

καλα παιχνιδια φιλε μου αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος γιατι φορτιζω την μπαταρια στο φουλ αλλα μολις την βαζω το οπλο δεν λειτουργει και για να δουλεψει χρειαζεται να το χτυπησω λιγο στην χειρολαβη.ξερεται μηπως γιατι μου το κανει αυτο?????

ANTONIKOLAOU

Για το m203 σε βάθος χρόνου το σκέφτομαι οπότε θα το δω αν ταιριάζει το short!Όσο για τη μπαταρία δεν είχα κάποιο πρόβλημα σαν το δικό σου!Αν μου παρουσιαστεί οτιδήποτε θα σε πώ!

jimmatas

φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο και γω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, 0 προβληματα μεχρι στιγμης!Πιστευω ειναι best value για οπλο, προσφερει καλο πακετο σε λογικη τιμη! :)

ANTONIKOLAOU

Συμφωνώ!Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!Καλά παιχνίδια να έχουμε!Ευτυχισμένο το 2011 σε όλους και καλύτερες μέρες για τη πατρίδα μας!!!!!!

Engineer

Παράθεση από: TS στις  01 Μαρ 2011, 13:03:10 ΜΜ
καλα παιχνιδια φιλε μου αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος γιατι φορτιζω την μπαταρια στο φουλ αλλα μολις την βαζω το οπλο δεν λειτουργει και για να δουλεψει χρειαζεται να το χτυπησω λιγο στην χειρολαβη.ξερεται μηπως γιατι μου το κανει αυτο?????
ίσως δεν κάνουν καλή επαφή τα φισάκια στο μοτέρ

ernestos

εγώ έχω μια ερώτηση το gr16, αφού δεν έχει ris πως βάζουνε μερικοί χειρολαβές  ??? υπάρχει κανένα εξάρτημα που μπαίνει κάτω από το καπάκι  ??? αν ναι πιο

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Kallistos

Υπαρχει ενα ειδικό RIS για αυτή τη περιπτωση που προσαρμόζεται στον πλαστικό χειροφυλακτηρα.
Ready... Steady... Fire...!!!

PanPan

Να ρωτήσω και γω κάτι... Η ράγα που στην οποία βιδώνει η χειρολαβή είναι και αυτή πλαστική ή είναι μεταλλική;

MAKISL

αν εννοεις το εξτρα ρις που μπαινει απο κατω απο το χειροφυλακτηρα, τοτε ναι ειναι μεταλικο και βιδωνει με παξιμαδι και αλεν .... και σημειωτεων μπορει να μπει τοσο στο κατω οσο και στο πανω μερος το χειροφυλακτηρα, ωστε να μπουν και αλλα πραγματα απο την πανω μερια... γιαυτο και στο σακουλακι που αγορασα ειχε δυο ρις προφανως ενα για κατω και ενα (αν χρειαστεις ) για πανω
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

lak1000

Αν θέλεις βάλε κι ένα πάνω για να είσαι οκ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Με το συμπάθειο
Please don't feed the trolls...

PanPan

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάκη μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με λινκ για αυτο το RIS που βιδώνει στον χειροφυλακτήρα;

MAKISL

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι (αν και εμενα μου φανηκε ΠΑΡΑ πολυ ακριβο...αλλα ενεκα η αναγκη... η  καθετη χειρολαβη βολευει παραπολυ)
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

PanPan

ANTONIKOLAOU

MAKISL

Παράθεση από: lak1000 στις  08 Μαρ 2011, 14:37:05 ΜΜ
Αν θέλεις βάλε κι ένα πάνω για να είσαι οκ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Με το συμπάθειο

ουπς τωρα το ειδα  ;D ;D ;D ;D ;D  διορθωθηκε
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ