κακή εφαρμογή και τροφοδοσία γεμιστήρα

Ξεκίνησε από PanPan, 04 Μαρ 2011, 21:45:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Καλή χρονιά σε όλους! Έχω αγοράσει το Μ4Α1 της APS (ASR 101) και 2 επιπλέον Hicap  γεμιστήρες της battleaxe αλλά δεν κουμπώνουν καλά και μετά από 2 βολές (σε βολή κατά βολή) ο γεμιστήρας θέλει κούρδισμα + ότι αν γυρίσω το όπλο με την κάνη προς τα κάτω φεύγουν μπίλιες. Έχετε κάποια συμβουλή;

Myrmidon

Το ότι θέλει κούρδισμα ο γεμιστήρας είναι φυσικό. Το ότι σου πέφτουν οι μπίλιες το πιο πιθανόν είναι να φταίει το λαστιχάκι του hop-up. Για το κούμπωμα δοκίμασε και γεμιστήρες από άλλη εταιρία. Μπορεί απλά να είναι θέμα μη συμβατότητας
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

fanioles

Όσα APS έχω δει ή ακούσει γι αυτά, είναι προβληματικά...

Θα σου πρότεινα οχι μόνο λαστιχάκι αλλα ολόκληρο hopup.
(βασικά και ενα άλλο όπλο να έπαιρνες ακόμα καλύτερα.)

Για το κούρδισμα δε πρέπει να θέλει τόσο συχνά.. Τη πρώτη φορά εννοείται οτι το κουρδίζεις μέχρι να κάνει τον ήχο που "καβαλάει" το γραναζάκι ετσι?

Λογικά 3 πλήρη κουρδίσματα πρέπει να φτάνουν για μια 300αρα γεμιστήρα.

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

PanPan

Το είχα κουρδίσει αρκετά πριν οπότε μάλλον δεν είναι συμβατές. Για το hop up θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

salonikios

Και εγω με την σειρα μου να αναφερω προβλημα με γεμιστηρες στο συγκεκριμενο οπλο. εχω γεμιστηρες Classic Army-Dboys-ChineseMade-aps και καμια δεν κουμπωνει καλα. Υπαρχει καμια μοντα δοκιμασμενη για να κανουμε? Οσο αναφορα το εσωτερικο του εχω αλλαξει το μισο οπλο και πραγματικα πλεον ριχνει απιστευτα!!!

Best Regards
Salonikios