21/02/10 Ελευσίνα "NIBIRU - Phase II"

Ξεκίνησε από SAPPER, 16 Φεβ 2010, 20:35:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

H.A.F

Liakopoulos

Liakopoulos billovic και katsaridas δυστυχώς εκτός λόγω τεχνικών και "μεταφορικών" προβλημάτων  :( Σας ευχόμαστε καλό παιχνίδι!
Κάλλιο safe (house) και assault στο χέρι παρά sniper και καρτέρι!

Maleficus

μιας και ξημερωνει η  Κυριακη της Αποκαλυψης να σας ευχιθω καλα ΒΒς!!!!
οποιος φαει πρωτος τον SAPPER εχει αμοιβη ενα σακουλακι ΒΒ ΤΜ 20αρες !
περιμενω φωτογραφιες  .....

kaliostro

Καλημέρα παίδες...τελικά έφαγα άκυρο στην μεταφορά γιατί το παίκάρι που είπε οτι θα με πάρει μαζί του ως το πεδίο με έστισε 40(!!!!!) ολόκληρα λεπτά χωρίς καμιά ενημέρωση.Δεν ξέρω τί του έτυχε αλλά όταν πήρα εγώ τηλέφωνο για να συνενοηθώ το σήκωσε κάποιος άλλος ο οποίος μου είπε οτι είναι μαζί του κ όταν είπα οτι έχουμε κάποιο ραντεβού μου απάντησε "Δεν μπορεί να μιλήσει τώρα πάρε αργότερα" και μου το έκλεισε στα μούτρα...anyway καλά να περάσετε κ θα τα πούμε κάποια άλλη φορά.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

wildweasel

Για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερα να παρευρεθώ στο σημερινό σενάριο και ποστάρω τώρα για την απουσία μου :( . Θα τα πούμε στο επόμενο σενάριο!! :)

Ευχαριστώ
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

salamine153

Μπορω να πω πως σε σχεση με τα πανακια που παλιειχε πολυ ανεμο, παιξαμε ωραια. Το προβλημα ειναι το εξης - πρεπει κατι να κανουμε, ωστε να μην καταντανε ολα τα παιχνιδια death match, γιατι οτι και να λεει το σεναριο, στο τελος κανεις δεν ασχοληται  με τον αντικειμενικο σκοπο. Επισης, ποτε αλλοτε δεν εχουμε ξεκινησει τοσο αργα. Το να σταματαμε συνεχεια το παιχνιδι παλι δεν ειναι και κατορθωμα

Παντως, ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο Φωτη
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ROOKIEJO

ο τελικος στοχος κατατροποθηκε πληρως :) :) :) :) :) :).
ο ρωσος δεν ειχε σουβλακια να δωσει,και ο zinga δεν χωραγε να μπει στο αυτοκινητο μετα

kakos lykos

Παράθεση από: Liakopoulos στις  21 Φεβ 2010, 04:54:12 ΠΜ
Liakopoulos billovic και katsaridas δυστυχώς εκτός λόγω τεχνικών και "μεταφορικών" προβλημάτων  :( Σας ευχόμαστε καλό παιχνίδι!

Emm Αυτά παθαίνει όποιος δεν συνεννοείται καλά.... 5 μέρες στέρηση εξόδου.

SAPPER

Μετά από ένα χρόνο και επιπλέον το σενάριο των GHOST RECON έλαβε σάρκα και οστά !!!

Παρακάτω θα δείτε την ανατριχιαστική ομοιότητα των γεγονότων όπου διαδραματίζονται σύμφωνα με δυο ειδησεογραφικές πηγές τα οποία ύστερα από ένα όνειρο που είχα δει κάποτε αποτυπώθηκαν μετά από αρκετό καιρό σε ένα σενάριο Airsoft...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16546&Itemid=168

http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/

Μάλλον αν είναι αληθή όλα αυτά σύντομα θα παίξουμε το NIBIRU 3...

spati

πολυ καλο.
ειναι μια καλη ευκαιρια να ετοιμαστουμε.
γρηγορα σεναριο!!!!! :D :D

Engineer

ALEX_V

Παρών μαζί με την νέα μου φωτογραφική μηχανή!  ;D

kons7

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

UNSEEN

Αλέξη και Κώστα έχετε πάρει χρονομηχανή και δεν το ξέρω? Αν έχετε τρόπο να γυρίσετε ένα χρόνο και δυο μήνες πίσω να ξαναπαίξουμε το σενάριο θέλω κι εγω να έρθω!!!!  :D :D :D Πήγα κι εγω να την πατήσω στην αρχή οταν ο Βασίλης επανέφερε το θέμα....  ;D ;D ;D Αναμονήξ για το Nibiru 3!

mirrage

Admax

Μόλις έπιασα τον SAPPER προπονείται για το παιχνίδι!!! XD  ;D ;D ;D ;D

a Necromonger does rude dancing

nikos1990

Kαλο το βιντεο   ;D ;D ;D ;D Αλλα γιατι ειναι ντυμενος ετσι περιεργη στολη
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Kallistos

Παράθεση από: nikos1990 στις  05 Μαρ 2011, 19:01:07 ΜΜ
Kαλο το βιντεο   ;D ;D ;D ;D Αλλα γιατι ειναι ντυμενος ετσι περιεργη στολη

Δες τις ταινίες RIDDICK και θα καταλάβεις.
Το βιντεο πιθανότατα δε γυριστηκε σε airsoft πεδίο. Μαλλον απο πλατώ γυρισμάτων ταινίας μου φαινεται. Εξάλου δεν έχω δει airsoft οπλο στο σχήμα των οπλων που έφεραν οι Necromongers.
Ready... Steady... Fire...!!!

Maleficus

Η τελευταία κάτω δεξιά αποτελεί καλή βάση .

salamine153

Ερωτηση - αφου τις αλλες δυο φορες ολα καταστραφηκαν, τι θα κανουμε στο τριτο σεναριο ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια