CM16 Raider-Combo

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 24 Δεκ 2010, 18:08:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Σκευτομαι να το παρω αλλα το μονο που δεν μαρεσει ειναι αυτο
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Demon

Συμφωνώ με τον Νίκο ως προς την εμφάνιση και γώ...
Απο θέμα μηχανισμού είναι άριστο (G&G βλέπεις.Έχω και γώ της ίδιας εταιρίας Μ4 και είμαι τρισευχαριστημένος)
Αλλά απο άποψη ρεαλισμού και ομοιότητας με το πραγματικό, καλύτερα θα ήταν να πάς σε κάποιο άλλο Μ4 της G&G.εγώ για παράδειγμα εχω αυτό
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1161

Βέβαια αυτή είναι απλά η γνώμη μου.Αν σου αρέσει καλορίζικο να είναι αν και η εταιρία δε θα σε απογοητεύσει σίγουρα

Φιλικά πάντα

Σωτήρης  "The Ghostrider"

Nick_the_Greek

Εγω αυτο ελεγα να παρω http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1165  αλλα ειδα οτι αυτο ειναι το ιδιο αλλα ποιο φτηνο οποτε δεν ειμουν συγουρος.Τωρα αυτο που λετε εσεις νομιζω οτι διορθωνεται ευκολα.Επισης εσεις λετε καλιτερα να επερνα αυτο η της king arms το thompson model 1928?
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Κοιτα ωραια και τα δυο και δεν θα εχεις προβλημα αν το ενα ειχε χηροφηλακα με RIS ενω το αλλο οχι γιατι εχουν και τα δυο
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Nick_the_Greek

Εσυ ποιο θα διαλεγες?

nikos1990

Εγω θα διαλεγα το δευτερο μου αρεσει πιο πολυ, αλλα στο θεμα τιμης που το εχω κανει και εγω βιαστηκα να παρω καποιο αντι να περιμενω να μαζεψω περισσοτερα λεφτα και να παρω κατι καλυτερο εγω θα επερνα το δευτερο και μετα απο λιγο καιρο θα επερνα και το πρωτο.Βεβαια το ποιο απο τα δυο θα παρεις ειναι καθαρα και μονο δικο σου θεμα