Woodland 15-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 10 Mar 2009, 16:38:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lizard

kalispera paides kai apo emena eyxomai o kairos na mas ta ferei ola deksia kai na ginei ena kalo paixnidi asxetws apo ths symmetoxes!!!! opote kai egw mesa gia thn kyriakh kai osoi pistoi proselthete!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) kai oi mh pistoi na katsoun spitia tous!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ι-4 AIRSOFT TEAM

jim

kalispera se olous kai egw mesa kai oso gia ton kairo lene gia hlio

FOX

"Semper Occultus"

tataman

kalhmera kai ego mesa 8eou 8elontos kai kairou epitrepontos ::)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

tag21

logo allagis tis vardias mou den tha mporeso na paravretho sto pedio tis maxis
tin kiriaki.zito signomi an sas anastatosa me to proto mou minima (simetoxi).

euxaristo kales voles kai me metro!!!!

perikopes se bbs!!!

kala na perasete...
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

batista

thelo na dhlwsw oti kai eimai mesa gia to agwna ths kyriakhs batista
BATISTA

filakio 8

kinmid kalispera.file malon xexasa na diloso ton elikoptera opte akoma enas.avrio na peraso na se parw?an nai pare ena tilefono ton zinja kai pestou na epikinonisi mazi mou. kalo vradi kai ta leme avrio

kinmid

Παναγιώτη είμαι καλυμμένος για αύριο, όλα καλά!
Αν υπάρξει αλλαγή θα ενημερώσω, αλλά υπερευχαριστώ έτσι και αλλιώς!

Υ.Γ. @Admin
Where's a "bow" emoticon when you need one...  >:(  ;D

DCat1980

19:47 akoma enas gia tin kyriaki
Kill Me

kinmid

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ σήμερα είχα το πιο ξένοιαστο παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα!
Ελπίζω να περάσατε καλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, έστω και αν δεν παίξαμε το προγραμματισμένο σενάριο.

Λυπάμαι αλλά δεν θα βγάλω τις συνηθισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες στο ανάλογο section του φόρουμ, αφού οι περισσότερες ήταν εξατομικευμένες και θα περαστούν μέσω pm στους φίλους που συμμετείχαν!

Turelio

Den kserw an itan pio aneto gt itan molis to 2o paixnidi mou alla nai eixe ontws pio poly xavale...Eyxaristo kai xalaro klima metaksy twn omadwn kai to eyxaristo einai pws den eleipse kai i oikologiki frontida!Thermi paraklisi mono...As aagoreysei kapoios ston Zinja na anevainei se dentra den einai dikaio:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PAtime radar tha parw gia na se vgallw tin alli fora:P ;D ;D ;D

ZINJA

τωρα ηταν διαφορετικο δεντρο τι να κανω?με τραβανε τα υψη!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

batista

mpwrei authn thnfora na me fagate alla tha epistrpsw drhmhteros zinja afou se traban ta ypsh ante kai sto everest   ;D ;D batista gia panta
BATISTA

theon

Mήν λές Εβερεστ γιατί κάνει κρύο εκεί και ο ZINJA κάπου πάγωσε....σήμερα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

kinmid

Παιδιά θα δημιουργήσω μία ψηφοφορία για σενάριο κάποιας Κυριακής στο άμεσο μέλλον, το οποίο σκέφτηκα να είναι ΚΑΙ οικολογικό.
Επειδή θα είναι ιδιότυπο σενάριο, άρα και παιχνίδι, πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε μία ευρύτερη άποψη για το θέμα του σεναρίου πριν ανακοινωθεί το παιχνίδι.

Τα υπόλοιπα στο νήμα της ψηφοφορίας...  ???

RAMIREZ

Δυστιχώς υποχρεώσεις της τελευεταίας στιγμής δεν μου επέτρεψαν να έρθω την Κυριακή.
την επόμενη όμως......
να είστε όλοι καλά ;D

M16Expert

valte kai kamia photo na sas kamarvsoume!!! ;D

kinmid

Έχουν περαστεί οι εξατομικευμένες φωτογραφίες μέσω pm σε όσους είχαν την τύχη να μπούν μπροστά από τον φακό, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε καμία action φωτογραφία για να δημοσιευτεί, οπότε αν κάποιος από τα παιδιά επιθυμεί να ανεβάσει κάποια φωτογραφία από αυτές που του πέρασα, ας κάνει τον κόπο να δημιουργήσει ένα νήμα στο section των φωτογραφιών (ή ας μου στείλει pm εκφράζοντας την επιθυμία του να βγει η φώτο του, και το κάνω εγώ το νήμα).

Υ.Γ.
Επί τη ευκαιρία ενημερωτικά να σας πω ότι δεν θα ανακοινωθεί παιχνίδι στην Καισαριανή για την Κυριακή 22/3/2009 από εμένα λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Siegfried

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι λέμε να βρεθούμε με τον Τάκη αύριο να φτιάξουμε ένα σενάριο για τη Κυριακή. Αν τα καταφέρουμε θα το ανακοινώσουμε αργά την Παρασκευή ή νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

filakio 8

kala Ba kanete kai ego den eixa skopo na pexo alla an kanonisete kati mesa