Κυριακή 19/12/2010 Καισαριανή "Nova5 Act 1"

Ξεκίνησε από Sparrow, 14 Δεκ 2010, 18:30:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Demon

Συγχαρητήρια σε όλους για το game !!!!
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον ζήλο και το πάθος που έδειξαν...
Το σενάριο ναι μεν είχε κάποια κενά αλλα φροντίσαμε όλοι να καλυφθούν στο ελάχιστο, και να περάσουμε (προς λύπη μερικών μερικών απο εδω μέσα που εμένα προσωπικά με κουράσανε με την γκρίνια τους,και ο νοών νοήτω) μια πολύ όμορφη κυριακή.
Και φυσικά να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον βασίλη για τον μετρητή...thank you mate  ;)

Καλή βδομάδα να έχουμε

Σωτήρης  Ghostrider

Sparrow

NA ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΡΩΝ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΤΙΜΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ....ΑΧ!) ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΣΜΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ (Sravros3) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΛΛΗΤΕ!!!

Demon

Παράθεση από: Sparrow στις  20 Δεκ 2010, 01:28:42 ΠΜ
NA ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΡΩΝ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΤΙΜΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ....ΑΧ!) ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΣΜΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ (Sravros3) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΛΛΗΤΕ!!!

ΕΕΕΕ ψιτ μιστερ ειμαστε και μεις εδω χαχαχαχαχχ ;D ;D ;D

ALEX_V

Το game ήταν αρκετά καλό, απλό σενάριο με αρκετά δράση. Οι Ghosts έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και χάρη σε αυτούς όχι μόνο κερδίσαμε ως τρομοκράτες με 3-1, αλλά μετρήσαμε με ασφάλεια τα όπλα μας, κάτι ιδιαίτερα βασικό για ένα game.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!

Μακάρι να βλέπουμε συχνότερα τους Ghost Recon στα public σενάρια, βλέποντάς τους να παίζουν και συμμετέχοντας μαζί τους μαθαίνεις πολλά.  ;)

Υ.Γ.Καταραμένες τσουκνίδες!

MAKISL

το μονο που θα πω λιττα Μπραβο σε ολα τα παιδια που πηραν μερος ... αντε και σε καλυτερα ακομα...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

SAPPER

Ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας τις ομάδες που παρευρέθησαν και περάσαμε μια πολύ ωραία Κυριακή.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που έκαναν ότι μπορούσαν με το σενάριο για να ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους, και να είναι σίγουρη ότι με καλή διάθεση και καλή παρέα ακόμα και τα πιο απλά σενάρια γίνονται πολύ καλές αναμνήσεις.

Δυστυχώς πολλοί έπρεπε να γυρίσουν σπίτια τους γιατί η ώρα πέρναγε ευχάριστα και μας πήρε το απόγευμα, και συνεπώς έχασαν την μεγάλη μάχη με τα κεμπάπ και τις μπύρες αργότερα μέχρι το βραδάκι !!!  :D

Καλά Χριστούγεννα...

Ghost Recon Team

illuvatar

ειδες τι χανουμε φιλε sapper για να μας βαζουν να δουλευουμε και τις κυριακες εμεις οι μαγειροι???? :( μπραβο και απο εμενα σε ολα τα παιδια που παρευρεθησαν στην καισαριανη και περασαμε ωραια!!!!! :) :) :) :) :)
''...engaging tango....'''

UNSEEN

Οσοι κατάφεραν να φάνε τη μερίδα τους τέλος πάντων.....  ;D ;D ;D Το στέκι πάντως καθιερώθηκε μετά την Καισαριανή....  ;)

Shooter

Παράθεση από: UNSEEN στις  20 Δεκ 2010, 21:33:07 ΜΜ
Οσοι κατάφεραν να φάνε τη μερίδα τους τέλος πάντων.....  ;D ;D ;D Το στέκι πάντως καθιερώθηκε μετά την Καισαριανή....  ;)
Καποιοι εφαγαν τις μεριδες αλλων με δολιους τροπους! Χεχεχε..σνιαρφ..σνιαρφ!

ALEX_V

Παράθεση από: AKIS21M στις  20 Δεκ 2010, 22:14:29 ΜΜ
Καποιοι εφαγαν τις μεριδες αλλων με δολιους τροπους! Χεχεχε..σνιαρφ..σνιαρφ!

Και τα γλυκά και τα γλυκά!  ;D

UNSEEN

Αφου δεν φάγατε κι εμένα... Πάλι καλα.....  :P :D

Admax