Save the Santa "Ελαιουργιο-CQB" 19/12/2010

Ξεκίνησε από StarScream, 16 Δεκ 2010, 01:22:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Εγιναν καποιες αλλαγες και ακυρωσεις στις συμμετοχες...
Εχουν μπει αυτοι που ειχαν στειλει πρωτοι π.μ. για τις θεσεις.
ευχαριστω και παλι...

tomc4t

Ευχαριστω τα παιδια για το παιχνιδι που μας χαρισαν!Ηταν καταπληκτικο...Περασαμε πολυ ωραια.Ουτε αθανασιες ουτε βρισιες ολα πολυ καλα.Συνεχιστε ετσι!!!Θελουμε και αλλα τετοια κανονιστε....  :P
Jolly Roger lead the way...

tRappED7

Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για το ωραίο παιχνίδι που μας προσέφεραν.
Είσασταν κατατοπιστικότατοι κύριοι στα πάντα.
Σας ευχαριστούμε έξτρα για την "μινι ξενάγηση", καθως επισης και για τα γλυκά που μας κεράσανε οι Αγιοβασιλίτσες σας...πριν σας κεράσουμε εμείς μπίλιες.  :)
Πάντα τέτοια.    :)

Καλες γιορτές σε όλους.

salamine153

To παιχνιδι τελειο 8) 8) 8) Απλα θα ηταν ακομα καλητερα με ρεσπον :-\ ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

G.P.S.

Πολυ καλο παιχνιδι & πολυ καλοι οι διοργανωτες !!!
Παράθεση από: salamine153 στις  19 Δεκ 2010, 16:45:16 ΜΜ
To παιχνιδι τελειο 8) 8) 8) Απλα θα ηταν ακομα καλητερα με ρεσπον :-\ ;)
Μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο & για το σχολιο σου
αλλα για μια ακομα φορα το χαλασες στο τελος !!!
Αχ βρε salamine153, δεν βαζεις μυαλο !!!
Καλες γιορτες & καλα μυαλα !!!

Magicca

Μπάμπη έκανες πάλι την ξενάγηση του μουσείου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άχχχχ κρίμα που δεν μπορούσαμε να έρθουμε...παρεά με το εορταστικό κάναμε :'( :'( :'( :'( Την επόμενη φορά προτείνω όχι παιχνίδια τόσο κοντά στο εορταστικό :P :P :P :P

Καλές γιορτές και του χρόνου πάλι :-*
I put a "spell" on you....because your mine..:)

scarface

το παιχνιδι ηταν πολυ ωραιο αλλα  το κλιμα μεταξυ των παιχτων πραγματικα τελειο , μπραβο στους διοργανωτες  και του χρονου  ;) ;) ;) ;)

καλες γιορτες με υγεια και αγαπη  :) :) :) :)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

morfeus1712

Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια σημερα!!!

StarScream

Παράθεση από: tomc4t στις  19 Δεκ 2010, 15:39:06 ΜΜ
Ευχαριστω τα παιδια για το παιχνιδι που μας χαρισαν!Ηταν καταπληκτικο...Περασαμε πολυ ωραια.Ουτε αθανασιες ουτε βρισιες ολα πολυ καλα.Συνεχιστε ετσι!!!Θελουμε και αλλα τετοια κανονιστε....  :P
Τα καλυτερα ερχονται,λιγο υπομονη... ;)

Παράθεση από: Magicca στις  19 Δεκ 2010, 17:38:43 ΜΜ
Μπάμπη έκανες πάλι την ξενάγηση του μουσείου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παντα... στα σκοτινα δρομακια  του ελαιουργιου....   ;D

Παράθεση από: tRappED7 στις  19 Δεκ 2010, 16:15:30 ΜΜ
καθως επισης και για τα γλυκά που μας κεράσανε οι Αγιοβασιλίτσες σας...πριν σας κεράσουμε εμείς μπίλιες.  :)
Πάντα τέτοια.    :)
Το νου σου,προσεχε τη λες Μαρια...  την επομενη φορα δες τι θα εχουν μεσα τα γλυκα καλου κακου.... :P :P :P

Να πω και εγω απο ολα τα λυκακια της S.W.A.T. ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ηταν σημερα στο πεδιο!!!
Αριστη συμπεριφορα παντου,απιστευτο παιχνιδι το οποιο δεν ειμαστε μονο εμεις υπευθυνοι αλλα ολοι οσοι συμμετείχαν... ;)
Καλες γιορτες να εχουμε!!!

JokeR

να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο για στα ατομα που παρευρεθησαν στο πεδιο.... ητανε απο τα πιο ωραια παιχνιδια που εχω παιξει.... χωρις γκρινιες και φασαριες και πανω απο χωρις παραπονα.....

Παράθεση από: StarScream στις  19 Δεκ 2010, 21:37:42 ΜΜ
Τα καλυτερα ερχονται,λιγο υπομονη... ;)
Παντα... στα σκοτινα δρομακια  του ελαιουργιου....   ;D

και οχι μονο στο CQB του ελαιουργειου... Συντομα αφου μπει το 2011  ;D ;D ;D ;D

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!

AirMJ23

ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ!ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ..

ΣΤΑΥΡΟΣ

MitsoS_O_Yakuza

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ -5...Τωρα μπορω να το πω ελευθερα!!Με αγαπη και ολα καλα..Τα καλυτερα ερχονται την νεα χρονια!!Καλη χρονια με πολλα πολλα σεναρια και τονους απο ΒΒς.....Καλη βδομαδα και υπομονη γιατι θαναι δυσκολη :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Elric

Μας βγηκε το λαδι στο Ελαιουργιο...τυχαιο???   
Ενα συγνωμη απο τα παιδια που δεν εφαγαν σοκολατακι...αλλα εχω μια (πολλες βασικα) αδυναμια στα σοκολατοειδη!!!

Σχετικα με το παιχνιδι-οργανωση-χαβαλε κτλ κτλ πιστευω οτι ολα ηταν αψογα!!
Μπραβο στα παιδια και ιντερνετικα..

Καλες γιορτες σε ολους.

Horus

το παιχνιδακι ηταν super κ αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα των S.W.A.T για την αρτια διοργανωση καθως κ σε ολα τα παιδια που επαιξαν.

καλη εβδομαδα σε ολους κ καλες γιορτες :)
enemies..we need more enemies!!

Shadowjack

Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και άψογη διοργάνωση!

Το πεδίο ενδιαφέρον και δύσκολο. Αυτό το διπλό enfilade/defilade crossfire στα γραφεία δεν παίζεται.

Θα βάλω το πρόβλημα ... στον υπολογιστή κατά τις γιορτές μπας και προκύψει κάποιο firing solution για να δούμε αν μια συντονισμένη ομάδα 8 ατόμων μπορεί να σπάσει αυτό το φράγμα. Στο μεταξύ, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

fanioles

Πολύ όμορφο παιχνίδι αλλα και το μέρος.

Ενα μεγάλο μπράνο στους διοργανωτές. Αν και εορταστικό και χαβαλετζίδικο το παιχνίδι, δεν έγινε καμία έκπτωση στις διαδικασίες.

Μετρήσεις, καταγραφή, μαρκαρισμα aeg, briefing αναλυτικότατο με πλήρη επεξήγηση όλων των κανονισμών και πάνω απ όλα ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια.   

Μακάρι όλα τα παιχνίδια, μικρά και μεγάλα να έχουν τέτοια ροή. !

indianos

θέλω να εφχαριστισω και εγώ πρώτα απολουωϛ τον μπαμπι γιατί τον επριξα στο τιλεφονο μέχρι να βρω τον δρόμο για το ελεουργιο, την υπόλοιπη ομάδα τον SWAT για το πεχνιδι στο ελεουργιο και μετά από εκι!!!
Και γενικά σας εφχαριστω όλους για την φιλοξενια σας και για ένα πεχνιδι από το οπιο πιρα πολες και χρισιμες ιδεαις προτασις και σινβουλες!!!

salamine153

Τις φωτογραφιες ποτε θα εχει ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Tomahawk

Γεια σας και από μενα και καλές γιορτές σε όλους!!!

Θα ήθελα να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου όλους όσους παρευρέθησαν και προσέφεραν ένα εξαιρετικό
παιχνίδι από όλες τις απόψεις...

Υπομονή για ακομά καλύτερα παιχνίδια..!!!

Φιλικά,

Tomahawk