Κυριακή 19/12/2010 Καισαριανή "Nova5 Act 1"

Ξεκίνησε από Sparrow, 14 Δεκ 2010, 18:30:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Παράθεση από: Nirenos στις  17 Δεκ 2010, 01:43:49 ΠΜ
Χαλαρααα... Ολα καλα... Ηρεμηστε ολοι...

Καλός εγώ απλά ήθελα να τα πω... 1 μιση χρόνο τώρα το έχω παράπονο.. Παρόλα αυτά θα χαρώ πολύ πραγματικά να δω να έρθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους γενικά 1 στο τόσο παιχνίδια στην καισαριανή- κερατέα- οπουδήποτε...
Συγγνώμη για το off topic μου θα χαρώ πολύ οποιος θέλει να έρθει την κυριακή να τα συζητήσουμε από κοντά και να ανταλλάξουμε και καμια μπιλίτσα ;)

plwtarxhs

ολες οι διαφωνιες μπορουν να λυθουν πολυ πιο ευκολα μετα απο ενα ωραιο παιχνιδι  ;D

Nirenos

"Καλός εγώ απλά ήθελα να τα πω... 1 μιση χρόνο τώρα το έχω παράπονο.. Παρόλα αυτά θα χαρώ πολύ πραγματικά να δω να έρθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους γενικά 1 στο τόσο παιχνίδια στην καισαριανή- κερατέα- οπουδήποτε...
Συγγνώμη για το off topic μου θα χαρώ πολύ οποιος θέλει να έρθει την κυριακή να τα συζητήσουμε από κοντά και να ανταλλάξουμε και καμια μπιλίτσα"

Δεν το λεω για σενα... Γενικα...

Επειδη γινονται πολλοι τσακωμοι τωρα τελευταια...

Παντως το πεδιο της  Καισαριανης μια χαρα ειναι. Οποιου δν του αρεσει καλως, τι να κανουμε.

Καθενας εχει την δικη του γνωμη και αποψη.
TEMPLARS

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Stavros3 στις  17 Δεκ 2010, 01:35:34 ΠΜ
Σοβαρά τώρα οποιος έχει μετρητή για την κυριακή ας τον φέρει και υπόσχομαι εγώ σε δικά μου παιχνίδια να φέρνω μετρητή.. (Να δω και τις οικονομίες μου)

Βεβαια πάλι ξέρω ποιοι δεν θα φέρουν μετρητή και είναι τα άτομα όπου σνομπάρουν την καισαριανή η και τους διοργανωτές της ίσος για λόγους προσωπικού κόμπλεξ και βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν (Δεν τους παίρνει όλους η μπάλα!)

Sorry παιδιά αλλα βρήκα και εγώ ευκαιρία να τα πω μετά από τόσους μήνες... μπορεί να κατάλαβα λάθος γιατί είμαι και κάπως ευαίσθητος αλλα αυτό κατάλαβα πως κάποιοι δεν μας γουστάρουν είτε για λόγους που είμαστε άγνωστοι στον χορό η τους κλέψαμε την πρωτιά σε σενάρια η και εγώ δεν ξέρω τι... Τι να πω...

Γενικά ευχαριστώ πολύ και ζητω συγγνώμη αν έχω καταλάβει λάθος αλλα αυτή την εντύπωση έδωσαν!!!
Σταυρο ξερεις πολυ καλα απο την μεχρι τωρα φιλια μας απο το πεδιο της καισαριανης οτι και εσενα και τα παιδια παω και οτι γουσταρα να ερχομαι να παιζω μαζι σας..ρε φιλαρακι απο την καισαριανη ξεκινησαμε ολοι και ηταν το πρωτο πεδιο που παιξαμε...το οτι μετα απο ενα καιρο το βαρεθηκε ο κοσμος δεν λεει τιποτα..εχω φωτο απο σεναριο στην καισαριανη με 80 ατομα!!το θεμα ειναι οτι οταν γινονται τετοιου ειδους παρατυπιες σε παιχνιδια δεν προκειται να ερθει κανεις παλιος να παιξει..στο χερι ολων οσων διοργανωνουν σεναρια στην καισαριανη ειναι να ανεβουν επιπεδο και να μην ειναι σεναρια για noobs...λογικο ειναι οταν ο αλλος ξερει οτι στο πεδιο θα βρισκονται κατα κυριο λογο νεοι και με αμετρητα οπλα να μην ερθει..εγω προσωπικα σε οποια ομαδα εχω παρατηρησει εκπτωση στην ασφαλεια δεν ξαναπαταω σε σεναριο τους..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

illuvatar

μεσα και οι Freedom Fighters :

PILOT
dimitrisk
jim21
bullet
satraps1984
alkiviadis
illuvatar
dtz
adv
seafish
''...engaging tango....'''

UNSEEN

Μεσα κι εγω με την ομάδα της αντιτρομοκρατικής.

SAPPER

GHOST RECON TEAM

Δήλωση Συμμετοχής Ομάδας.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή ροή του παιχνιδιού με ασφάλεια για τους συνχομπίστες και χωρίς τσακωμούς στα φόρα και παρατράγουδα στα πεδία, οι Ghost Recon προσφερόμαστε να διαθέσουμε έναν από τους μετρητές από το Service του μέχρι να επιστραφεί ο δικός μας, και να βοηθήσουμε τον διοργανωτή εάν το επιθυμεί στην διεξαγωγή χωρίς καμιά αξίωση επί του σεναρίου, (Απλά βοηθητικά).

Φιλικά Ghost Recon Team.

MAKISL

mesa και γω παληκαρια...

Και Σταυρο.... μην αναβεις  δεν υπαρχει κανενας λογος .... χαλαρωσε και κοιτα να περασεις καλα , και οτι αλο ειναι να πουμε θα το πουμε την Κυριακη ,χαλαρα και ωραια οπως και της προηγουμενες φορες
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

kons7

Mπραβο στον Sapper και στους GHOST RECON!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

Nirenos

Οριστε το προβλημα λυθηκε!

Ολοι ετοιμοι να φερετε τον χαλασμο!!! ;D ;D :P
TEMPLARS

Admax

Παράθεση από: MAKISL στις  17 Δεκ 2010, 17:34:27 ΜΜ
mesa και γω παληκαρια...

Και Σταυρο.... μην αναβεις  δεν υπαρχει κανενας λογος .... χαλαρωσε και κοιτα να περασεις καλα , και οτι αλο ειναι να πουμε θα το πουμε την Κυριακη ,χαλαρα και ωραια οπως και της προηγουμενες φορες

Ναι ρε συ συγγνώμη... έχω ανάδρομο ερμη και τα νεύρα μου είναι κουρέλια! XD
(<<< Σοβαρά XD www.oroskopos.gr )

Θα τα πούμε την κυριακή ρε man το γιατί.. επειδή έχω μάη μεγάλη εμπειρία σε forums δυστυχώς ο γραπτώς λόγος παρεξηγείτε!!! :\

Admax

Παράθεση από: SAPPER στις  17 Δεκ 2010, 16:56:26 ΜΜ

GHOST RECON TEAM

Δήλωση Συμμετοχής Ομάδας.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή ροή του παιχνιδιού με ασφάλεια για τους συνχομπίστες και χωρίς τσακωμούς στα φόρα και παρατράγουδα στα πεδία, οι Ghost Recon προσφερόμαστε να διαθέσουμε έναν από τους μετρητές από το Service του μέχρι να επιστραφεί ο δικός μας, και να βοηθήσουμε τον διοργανωτή εάν το επιθυμεί στην διεξαγωγή χωρίς καμιά αξίωση επί του σεναρίου, (Απλά βοηθητικά).

Φιλικά Ghost Recon Team.

Ευχαριστούμε πολύ παλικαρια!! ;) Επιτέλους θα σας δούμε στο πεδίο!!!  ;) :P

Admax

Το σενάριο το αναλαμβάνω εγώ καθώς το παιδί που το διοργανώνει του έτυχε να δουλεύει..
Η Ώρα προέλευσης θα είναι στις 10:00!
10:00-10.30 Καταμέτρηση ΟΛΩΝ των οπλων και διαχωρισμός ομάδων!!!

10.30 Έναρξη παιχνιδιού!

mallias

Μεσα και οι firefighters:mallias,λοξιτης +3ατομα.Τα λεμε αυριο παιδια

Nirenos

Εγω για αλλη 1 φορα δν εχω οπλο...

Δεν το παρελαβα ακομη...

Σορι... Ηλπιζα να ερθω...

Καλο παιχνιδι παιδια.
TEMPLARS

plwtarxhs

πολυ ωραιο παιχνιδι παιδια μαζευτηκαμε λαος!  :)

Admax

Από όλους τους γύρους 2 ήταν πολύ καλοί!

Δυστυχώς το σενάριο δεν ήταν καλοστημένο, υπήρχαν μεγάλα κενά κατά την διάρκεια νέου γύρου...

Παρολαυτά μου έχουν μείνει πραγματικά αξέχαστες νέες στιγμές, νέες καταστάσεις και γενικά όλο το game!!! XD :D

Shooter

Καμμια φορα τα σεναρια ειναι περριτα!τρεξαμε,ιδρωσαμε μας 'εφαγαν' τσουκνιδες αλλα στο τελος μας εμεινε η αισθηση ενος πολυ καλου παιχνιδιου!και ελπιζω και καποια παιδια νεα στο χομπυ να το ευχαριστιθηκαν εξισου,αν και ειμαι σιγουρος!τελος ενα ευχαριστω στα φαντασματακια για τον κοπο που εκαναν και εφεραν τον μετρητη συν οτι στοιχειωθηκε το μερος!!χεχεχε!Χρονια πολλα και καλες εορτες του ολ!

UNSEEN

Το σενάριο δεν είχε κάποια πολυπλοκότητα αλλά ήταν άκρως διασκεδαστικό και περάσαμε καλά. Το μεγάλο κενό θα ήταν η έλλειψη μέτρησης στα όπλα αλλά οι Ghost ευτυχώς συνέβαλαν και λύθηκε το θέμα, φέρνοντας δικό τους μετρητή. Συνγχαρητήρια λοιπόν στο παλληκάρι που διοργάνωσε το σεναριάκι και ξεσκάσαμε λίγο πριν τις γιορτές και σε όλους όσους συμμετείχαν και περάσαμε καλά. Πιστεύω οτι όλοι διασκεδάσαμε... Και οι τσουκνίδες με το δέρμα μας.... Καταραμένες.!!!! Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν, καλές γιορτές και τα λέμε στο επόμενο σενάριο.

kons7

Ωραια και τα τεσσερα παιχνιδια ,μπραβο στον διοργανωτη για το οτι καταφερε και μαζεψε τον κοσμο στην Καισαριανη,πολλα νεα παιδια στο χωρο και φυσικα και ενα μπραβο στις ομαδες  που παραβρεθηκαν!
Απο μερους μου αλλα και σιγουρα και απο τους υπολοιπους ενα μεγαλο ευχαριστω στους GHOST RECON και στον sapper που μας εφερε τον μετρητη αλλα και την συμβολη της ομαδας στην μεγαλη νικη με 3-1 των τρομοκρατων!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ