Save the Santa "Ελαιουργιο-CQB" 19/12/2010

Ξεκίνησε από StarScream, 16 Δεκ 2010, 01:22:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Christmas Game

Date: Κυριακή 19/12/2010
Time: 10:00
FPS: 328 FPS +- 5% (max 344 FPS)
Η μετρηση θα γινει με μηδενισμενο Hop-up BBs 20 Γρ.
Οπως οτι η μπιλιες που θα μετρηθουν θα ειναι δικιες μας
στην μετρηση θα ερχεστε με αδειο AEG και μετα θα μαρκαρονται.
GPS: 37.5956, 23.2318
Κανόνες Airsoft: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,131.0.html
Hλικία Συμμετοχής: Αυστηρά 18+
Καιρος:http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213
Dresscode:οτι θελετε... χριστουγιεννιατικο...  :P
Θα εχουμε εκει διακριτικα για τις ομαδες να σας δωσουμε.
Οριο για συμμετοχες:40 ατομα max και μονο με ονοματα Δεν ειναι αναγκη για περισοτερα και ετσι και αλλιως αρκετος κοσμος δουλευει...

Story:Οι δυναμεις των ξωτικων εχουν απαγαγει τον Γνωστο σε ολους Santa claus και τον εχουν στην βαση τους ομηρο για να χαλασουν τα χριστουγεννα...
Σκοπος της αντιτρομοκρατικης ομαδας Λαπωνιας ειναι να μπουν στην Βαση και να παρουν πισω στην κατοχη τους τον Santa.
Tα υπόλοιπα objectives ειναι να συλλαβουν τον αρχηγο των ξωτικων
και φευγοντας να βαλουν τα εκρηκτικα για να καταστραφει η βαση...

Gameplay:Θα χωριστουμε στο πεδιο σε 2 ομαδες το σεναριο θα γινει 2 φορες
και 8α εχει Point system στο τελος θα μετρηθουν και θα βγει (τυπικα) ο νικητης.
Αν χτυπηθει ο Santa απο ΒΒs (της αντιτρομοκρατικης) την ωρα που πανε να τον
σωσουν ειναι Νεκρος και το objective με την μια ακυρο... οποτε εχουν μονο τα αλλα 2.
(περαιτερο εξηγήσεις στο πεδιο)

Το καθε σεναριο θα εχει χρονο 30-40 λεπτα αναλογα απο τα ατομα.
Μετα θα ακολουθησουν πολλα 20λεπτα Deathmatch

Santa claus:          40
Santa claus dead: -10
Elf boss:               20
εκρηκτικα:            10

Συμμετοχες:
  48

Ομαδες:

S.W.A.T.
Starscream
Morfeus
Jessica
Gas
Thunderhorse
Myrmidon
Ieroloxitis
Airmj23
Tomahawk
joker
crazy mouse
Vicky

M_A_T
Mitsos_O_Giakouza
ARCAS
ICEMAN
+1

LONERS

STICKER
HORUS
LAETIUS
BALLIAN
PANZO
HIMAN
ΗΑΒΟ

Dragon Squad

Doc
Predator
NECKO-CHAN
MONTGOMERY

ΜΕ.Τ.Α.L

Erlic
HAF_GIORGOS

T.A.S.
leonardo sunbird
+5

W.A.R.
Wolf-X

Sandmen
Shadowjack
Fanioles
Trapped 7
Ctalker

CAVALARY TEAM

aethyr
kili1234  

Μοναδες:

G.P.S.
salamine153    
scarface
tomc4t +2
indianos
KRITIKOS
MALLIAS
DARMY
SAKIS

G.P.S.

Καλοριζικο το πρωτο σας παιχνιδι !!!
Αν δεν προκυψει κατι εκτακτο, μεσα & εγω.
(να δω επιτελους το Ελαιουργειο)

KRITIKOS

οκ να το δούμε επιτελούς.και αυτό το πεδίο.
KRITIKOS
MALLIAS
DARMY
SAKIS

sticker

ΚΑΛΗΜΕΡΑ KAI ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ LONERS:
STICKER
HORUS 
LAETIUS
BALLIAN
PANZO
HIMAN
ΗΑΒΟ

ZINJA

(1) ΠΟΙΟΝ ΥΔΟΠΟΙΟΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟ?
(2) ΠΟΙΟΣ ΣΑς ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΕΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΛΟΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! <ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ>

(3) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

(4) ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ................. ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! >:( >:( >:( >:(
(5) ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΡΣΟΦΤ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!

ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΙΣΗ ΕΤΣΙ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Υ.Γ
συγνωμη για τα κεφαλαια (οντως φωναζω) και για τα ορθογραφικα μου λαθη!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Predator

Από Dragon Squad :

Doc
Predator
NECKO-CHAN
MONTGOMERY

aethyr

Καλημερα και απο μενα
ειμαστε μεσα για το παιχνιδι
aethyr
kili1234

MitsoS_O_Yakuza

φιλε ΖINJA μαλλον προκειται για λαθος γρηγορης τυπογραφικης εκτεταμενης ταχυτητας!!Αφου ειναι γνωστο οτι ο φιλος Mitsigun ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ Μ_Α_Τ και γραφτηκε και ως ΜΑΤακι :-* ερχεται λοιπον η  :-* ;D :-* ερωτηση σε φιλο ZINJA,ειναι ο Mitsigun στους Ι4????Και η επομενη ερωτηση στον φιλο Mitsigun εισαι στους Ι4????Μαλλον τα γεγονοτα τρεχουν και δεν ενημερωνεστε... ;D
Μ_Α_Τ μεσα εγω +ΑΡΚΑΣ +2GUESTS ακομα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Elric

Aπο ΜΕ.Τ.Α.L εκτος απο Elric ειναι και ο HAF_GIORGOS...ευχαριστουμεεεεε

Iceman A

Κατα 95% θα ερθω κι εγω Iceman απο M_A_T  !!!

ZINJA

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Δεκ 2010, 14:35:54 ΜΜ
φιλε ΖINJA μαλλον προκειται για λαθος γρηγορης τυπογραφικης εκτεταμενης ταχυτητας!!Αφου ειναι γνωστο οτι ο φιλος Mitsigun ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ Μ_Α_Τ και γραφτηκε και ως ΜΑΤακι :-* ερχεται λοιπον η  :-* ;D :-* ερωτηση σε φιλο ZINJA,ειναι ο Mitsigun στους Ι4????Και η επομενη ερωτηση στον φιλο Mitsigun εισαι στους Ι4????Μαλλον τα γεγονοτα τρεχουν και δεν ενημερωνεστε... ;D
Μ_Α_Τ μεσα εγω +ΑΡΚΑΣ +2GUESTS ακομα

πλακα μου κανεις ρε φιλε?ειναι παικτης της ομαδος ι-4 τεαμ εδω και ενα μηνα!χααχαχαχχαχχααχ
συν οτι,λες να μην ξερω τον παικτη μου?χχχααχαχχαχαχα καλο και αυτο! :D :D :D :D :D :D!

για παρτονα τηλεφωνο!καλε καλε μου φιλε!δεν εχω μαθει στη ζωη μου να λεω αερολογιες και να διμιουργο ιντρικες και το ξερεις!

και ετσι για να δειται τι ενοω!αυτες ητανε οι συμετοχες της ομαδας μου στο παιχνιδι που αναβληθηκε λογο καιρου!

απο I-4 θα παρευρεθουν οι εξης:
1)zinja
2)YiannisM
3)agent47
4)OYK1985
5)Fmx Angel
6)engineer
7)General
8)milanezos
9)budu
10)anestis
11)pipilas
12)mitsigun
13)ice-pit
14)jumbo

αχχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχχχχα δεν μπορω θα κλαψω απο τα γελια!

κανα αλλος να πει κατι? ;D ;D ;D ;D ;D

α και ο μιτσιγκαν καν δεν ηδοποιοιθηκε!καποιος του εβαλε συμμετοχη! ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ι-4

MitsoS_O_Yakuza

ZINJA ναι το ξερω...κοιτα μαλλον μας δουλευει ο ιδιος....περιμενω να βγει ο ιδιος να ξεκαθαρισει την θεση του!!
Απο Μ_Α_Τ μεσα και ο ICEMAN A!!Παντως αν πατησεις στο account του Mitsigun θα δεις οτι στο αξιωμα γραφει Μ_Α_Τ...νομιζω οτι τα λεει ολα αυτο...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Magicca

Βασίλη να σε ρωτήσω κάτι.Λές ότι ο Mitsigun είναι μέλος των Ι4 εδώ και ένα μήνα σωστά?Στην παρουσίαση ομάδων στους Ι4 τελευταίο πόστ είναι του jumbo στις 17 Νοεμβρίου του 2010 που αναφέρει για ένα μέλος σας που αποχώρησε.Επόμενη ενημέρωση για νέο μέλος δεν υπάρχει!Όπως έχετε κάνει για άλλα παιδιά.Εμείς ο ταπεινός λαός που να ξέρουμε ότι ο Mitsigun ανήκει πλέον στους Ι4 εδώ και ένα μήνα που λες?Αλλά και από την άλλη ο ίδιος ο Mitsigun δεν έχει δηλώσει ότι είναι μέλος των Ι4 πουθενά.Θέλεις να μου πείς την γνώμη σου πάνω σε αυτό?Εντελώς φιλικά Βασίλη το επισημαίνω. :)Κοίτα μην τα πάρεις και με μένα ;)Μάλλον του ιδίου @@ μου μυρίζει χωρίς όμως να τον κατηγορώ αποκλειστικά.Ας μας πεί και ο ίδιος την γνώμη του περι τουτου.
I put a "spell" on you....because your mine..:)

ZINJA

Παράθεση από: Magicca στις  16 Δεκ 2010, 18:04:51 ΜΜ
Βασίλη να σε ρωτήσω κάτι.Λές ότι ο Mitsigun είναι μέλος των Ι4 εδώ και ένα μήνα σωστά?Στην παρουσίαση ομάδων στους Ι4 τελευταίο πόστ είναι του jumbo στις 17 Νοεμβρίου του 2010 που αναφέρει για ένα μέλος σας που αποχώρησε.Επόμενη ενημέρωση για νέο μέλος δεν υπάρχει!Όπως έχετε κάνει για άλλα παιδιά.Εμείς ο ταπεινός λαός που να ξέρουμε ότι ο Mitsigun ανήκει πλέον στους Ι4 εδώ και ένα μήνα που λες?Αλλά και από την άλλη ο ίδιος ο Mitsigun δεν έχει δηλώσει ότι είναι μέλος των Ι4 πουθενά.Θέλεις να μου πείς την γνώμη σου πάνω σε αυτό?Εντελώς φιλικά Βασίλη το επισημαίνω. :)Κοίτα μην τα πάρεις και με μένα ;)Μάλλον του ιδίου @@ μου μυρίζει χωρίς όμως να τον κατηγορώ αποκλειστικά.Ας μας πεί και ο ίδιος την γνώμη του περι τουτου.

καλε μου φιλε,πρωτα πρεπει να κανει καποια πραγματα  για να γινει ι-4 και μετα να τον δυλοσουμε!ετσι ειναι οεσωτερικος κανονισμος της ομαδος!
ο ιδιος θα απαντησει μολις του μπει το ιντερνετ και θα παθετε πλακα ολοι!

παντα φιλικα μαζι σου!και που να δειται και τη συνεχια που θα γραψει ο τζαμπο!χαχαχαχαχ

Ι-4

MitsoS_O_Yakuza

Αυτος ο υπερηρωας-υπερπαιχτης θα απαντησει και θα παθουμε πλακα ολοι?? ;D ;D Περιμενουμε!!Αγωνιωδως να δουμε που ανηκει και να λυθει η παρεξηγηση.Φυσικα και αναμενουμε την απαντηση του φιλου Jumbo και εκει ειναι που θα παθουμε τραμπακουλο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D α ρε ZINJA ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  16 Δεκ 2010, 18:45:39 ΜΜ
Αυτος ο υπερηρωας-υπερπαιχτης θα απαντησει και θα παθουμε πλακα ολοι?? ;D ;D Περιμενουμε!!Αγωνιωδως να δουμε που ανηκει και να λυθει η παρεξηγηση.Φυσικα και αναμενουμε την απαντηση του φιλου Jumbo και εκει ειναι που θα παθουμε τραμπακουλο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D α ρε ZINJA ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

εντος θεματος παρακαλω!

ΘΕΟς Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧα

κατσε ρε φιλε να μπει το μαμιμενο ιντερνετ του και θα διαβασεις

Ι-4

scarface

Μεσα και εγω ( α ρε βασιλη  ;) ;) ;) τον αγιο εννοω !!!!!  ) μην παρεξηγηθουμε κιολας
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

tomc4t

Jolly Roger lead the way...

StarScream

Κλεινουν οι  συμμετοχες -42-  για οποια αλλαγη η ακυρωση παρακαλω με  p.m.
Καλα θα ηταν αν δεν ερθει καποιος να το πει για να μην κραταει θεση χωρις λογο...
μπορει να υπαρχουν παιδια που θα θελουν και θα μπορουν να ερθουν.
Το παιχνιδι θα γινει μονο με την λιστα ονοματων που εχουμε αυτη την στιγμη.

Ευχαριστουμε ολους για τις συμμετοχες τους παντα φιλικα S.W.A.T.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

Τωρα για το θεμα του Βαγγελη δεν εχω να πω κατι αλλο εγω,δεν με αφορα και
αμεσα οποτε.. τον περιμενουμε την Κυριακη αν θελει με η χωρις "ομαδα"... ;)
(Απαντηση σε ολα τα forum)