Κυριακή 19/12/2010 Καισαριανή "Nova5 Act 1"

Ξεκίνησε από Sparrow, 14 Δεκ 2010, 18:30:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sparrow

Nova5 Act 1

Περιοχη : Καισαριανη  

Στίγμα!! 37.965317, 23.783528
Ημερομηνία: 28/11/2010
Ωρα προσέλευσης: 10:00
Ωρα Έναρξης:10:30

Εισαγωγή:
Μετά από πολλές προσπάθειες και έρευνες χρονων βρέθηκε επιτέλους ότι πριν πολλά χρονια ο υμηττός υπήρξε σημείο ερευνας του χημικού όπλου Νονά5 .
Το 1990 οι ρώσοι επιστήμονες χρησιμοποίησαν σαν εργαστήριο τους ένα παλιό κτίσμα στον υμηττό  
καθώς ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, μετά τον σεισμό τις 7 σεπτεμβρίου το 1999 τι κτίσμα "καταστραφηκε" και οι έρευνες που είχαν γίνει στο Νονά5 θάφτηκαν στα ερείπια.Πρόσφατα κατέφθασαν πληροφορίες ότι αυτό το εργαστήριο εντοπίστηκε. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε ένα φάκελος ο οποιος περιέχει όλη την ερευνα για το Νονά5. Στις 19/12/2010 η ελλάδα έχει κανονίσει μια μυστική επιχείρηση στην οποια θα συμμετάσχει μια ομάδα (E.D.T.) επίλεκτων ανδρών άριστα εκπαιδευμένων στη τέχνη του πολεμου, έτσι ώστε να γίνει η ανάκτηση του φακέλου με πλήρη ασφάλεια. Παρόλα αυτά η δουλειά τις E.D.T δεν θα είναι εύκολη καθώς η παγκόσμια τρομοκρατία δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάρει στα χερια της πληροφορίες για ένα όπλο που θα μπορέσει να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα....

Σενάριο:
Σκοπος των  E.D.T ειναι να βρουν τον φακελο και να τον μεταφερουν στην βαση τους
Οι τρομοκρατες οταν παρουν τον φακελο θα πρεπει να εκπεμψουν απο την μονη κεραια που υπαρχει τις πληροφοριες του φακελου ετσι ωστε να κερδισουν γνωριζοντας πλεον αφτες τισ σημαντικες πληροφοριες
Σημαντικο : οταν ο παικτης που κραταει το φακελο βγει απο το παιχνιδι ανεξαρτητως ομαδας αφηνει τον φακελο στο σημειο οπου βγηκε

Το σημειο που μπορουν να εκπεμψουν τις πληροφοριες οι τρομοκρατες θα σασ γνωστοποιηθει την ωρα του παιχνιδιου  .

Ομάδες:
θα υπάρχουν δυο ομάδες οι τρομοκράτες και η Ε.D.T
το παιχνιδι θα ειναι με RESPAWN των 2 η των 3 αναλογα τις συμμετοχες

DRESS CODE
ολοι φορανε κανονικα παραλαγες και οτιδηποτε αλλο θελουν
θα υπαρξουν διακριτικα

ΚΑΝΟΝΕΣ
Στο παιχνίδι θα ακολουθηθούν ορισμένοι κανόνες. Συγκεκριμένα:
1)   Όριο Ηλικίας: Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υποχρεωτικά ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.
2)   Όριο FPS: Όλα τα όπλα πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέχρι 344 FPS σε αλλη περιπτωση θα πρεπει να φορεσουν ολοι οι συμμετεχοντες προστασια για το προσωπο εστω καποιο μαντιλι . σε περιπτωση που δεν φορεσουν η ευθυνη ειναι δικια τους
3)   Σεβασμός στον συμπαίχτη: Όποια διαφωνία και να έχουμε με κάποιον συμπαίχτη μας, τη λύνουμε με ήρεμο και
πολιτισμένο τρόπο. Φωνές, βρισιές κτλ είναι ανεπίτρεπτα φαινόμενα.
σε μια τέτοια διαφωνία μπορεί να βοηθήσει ο διοργανωτής
4)  Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού απαγορεύεται να βγούν τα προστατευτικά γυαλιά η full face ακόμα και να θολώσουν! Στην περίπτωση αυτή φωνάζουμε δυνατά "Τυφλός" και γίνετε παύση του παιχνιδιού μέχρι να ξανά φορεθούν!
Το ίδιο συμβαίνει και όταν είναι κάποιος χωρίς προστασία στον χορό όπου γίνετε το παιχνίδι!
5)  Στην περίπτωση όπου οι 2 αντίπαλοι παίκτες βρεθούν πολύ κοντά κάτω από 5 μετρα και έχει δει ο ένας τον άλλον ενεργοποιείται η λύση "Parley" Δηλαδή απομακρύνονται καλύπτονται και συνεχίζουν το παιχνίδι! Το ίδιο συμβαίνει και όταν τυχόν γίνουν παρεξηγήσεις για αποφυγή καυγά!
6)  Στην περίπτωση όπου ο αντίπαλος παίκτης βρεθεί πολύ κοντά στον αντίπαλο και τον αιφνιδιάσει χωρίς ο αντίπαλος να τον έχει καταλάβει του λέει "Bamm" Με αυτό τον τρόπο σεβόμαστε τον αντίπαλο μας όπου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και δεν του ρίχνουμε! Ο αντίπαλος σηκώνει το χέρι του και βγαίνει έξω!
7)  Απαγορεύεται η τυφλή βολή! Πάντα θα έχουμε οπτική επαφή με τον αντίπαλο όταν του ρίχνουμε! Τυφλή βολή θεωρείτε όταν δεν βλέπουμε τον αντίπαλο αλλα έχουμε βγάλει το όπλο μας και του ρίχνουμε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
plwtarxhs
ALEX_v
Salamine
Stavros3 (+5)
Sparrow
Nirenos
Falcon
Old Navy
Silent angel
Fakas
mirage
ghost rider+2
kons7
MAKISL
UNSEEN

Freedom Fighters :

PILOT
dimitrisk
jim21
bullet
satraps1984
alkiviadis
illuvatar

GHOST RECON TEAM  (Ατομα ???)

AN ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ DEATHMATCH Η ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΧΝΙΔΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕI ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΗΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

plwtarxhs

αν εχω οπλο μεχρι την κυριακη θα δωσω το παρον  :)

ALEX_V

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

Nirenos

Και εγω μεσα! Αν γινεται να ειμαι στην αντιτρομοκρατικη...
Ευχαριστω!!!!!!!
TEMPLARS

Falcon

Η ομαδα BLACK   HAWK θα ειναι παρον.

1)Falcon
2)Old Navy

στους E.D.T

silent angel

δεν έχω ξαναπαέι σε παιχνίδι αλλά θα έρθω!αν είστε πλήρης ως παρατηρητης αλλιώς ευχαρίστως να συμμετέχω!

Fakas

μέσα με EDT

επίσης θα πω σε έναν ξάδερφο μου (paintballίστας), άλλα δεν έχουμε επιπλέων όπλο.

Αν γίνεται να δανιστούμε ένα θα σας ευχαριστούσα πάρα πολύ!!

indianos

Μπορεί να μου pi κάποιος εάν θα γίνει τελικά το παιχνίδι την κυργιάκι?
Και κάτι ακόμα επειδή έρχομαι από Αλεξανδρούπολη Αθηνα μονο για game και το όπλο που έχω είναι μαμά και δεν το έχω μέτρηση για να ξέρω ποσα fps βγάζει γίνετε να γίνει μια εξαίρεση σε περίπτωση που το όπλο m μετρηθεί πάνω από τα όρια???

mirrage

Πάλι τα ίδια....Είναι βλακεία να μην μπορεί να παίξεις ειδικά αν έχεις έρθει από μακρυά αλλά αν
γίνονται συνεχώς εξαιρέσεις τότε γιατί να θεσπίζουμε κανόνες?
Αν είναι φέρε και 2ο πχ πιστόλι η αν έχει κάποιος ένα 2ο ζήτα το ευγενικά για να παίξεις με αυτό.
Το θέμα είναι να παίξουμε με σοβαρότητα και ασφάλεια και όχι επιπόλαια...

Admax

Το παιχνίδι θα γίνει κανονικότατα και θα παίξουν όλοι ακόμα κιάν περάσουμε το όριο! ;)

mirrage

Παράθεση από: Sparrow στις  14 Δεκ 2010, 18:30:51 ΜΜ

ΚΑΝΟΝΕΣ
Στο παιχνίδι θα ακολουθηθούν ορισμένοι κανόνες. Συγκεκριμένα:
1)   Όριο Ηλικίας: Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υποχρεωτικά ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.
2)   Όριο FPS: Όλα τα όπλα πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέχρι 344 FPS
3)   Σεβασμός στον συμπαίχτη: Όποια διαφωνία και να έχουμε με κάποιον συμπαίχτη μας, τη λύνουμε με ήρεμο και
πολιτισμένο τρόπο. Φωνές, βρισιές κτλ είναι ανεπίτρεπτα φαινόμενα.
σε μια τέτοια διαφωνία μπορεί να βοηθήσει ο διοργανωτής
4)  Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού απαγορεύεται να βγούν τα προστατευτικά γυαλιά η full face ακόμα και να θολώσουν! Στην περίπτωση αυτή φωνάζουμε δυνατά "Τυφλός" και γίνετε παύση του παιχνιδιού μέχρι να ξανά φορεθούν!
Το ίδιο συμβαίνει και όταν είναι κάποιος χωρίς προστασία στον χορό όπου γίνετε το παιχνίδι!
5)  Στην περίπτωση όπου οι 2 αντίπαλοι παίκτες βρεθούν πολύ κοντά κάτω από 5 μετρα και έχει δει ο ένας τον άλλον ενεργοποιείται η λύση "Parley" Δηλαδή απομακρύνονται καλύπτονται και συνεχίζουν το παιχνίδι! Το ίδιο συμβαίνει και όταν τυχόν γίνουν παρεξηγήσεις για αποφυγή καυγά!
6)  Στην περίπτωση όπου ο αντίπαλος παίκτης βρεθεί πολύ κοντά στον αντίπαλο και τον αιφνιδιάσει χωρίς ο αντίπαλος να τον έχει καταλάβει του λέει "Bamm" Με αυτό τον τρόπο σεβόμαστε τον αντίπαλο μας όπου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και δεν του ρίχνουμε! Ο αντίπαλος σηκώνει το χέρι του και βγαίνει έξω!
7)  Απαγορεύεται η τυφλή βολή! Πάντα θα έχουμε οπτική επαφή με τον αντίπαλο όταν του ρίχνουμε! Τυφλή βολή θεωρείτε όταν δεν βλέπουμε τον αντίπαλο αλλα έχουμε βγάλει το όπλο μας και του ρίχνουμε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ

Πάντως ο διοργανωτής λέει για υποχρεωτική τήρηση του κανόνα....
;)

salamine153

εκει δεν εχει καινοημα γιατι ειναι πολυ μικρες οι αποστασεις, οπως και να παιξεις. Παντως ειναι σωστη η καταργηση του μεντικ

Demon

Παράθεση από: salamine153 στις  15 Δεκ 2010, 23:58:28 ΜΜ
εκει δεν εχει καινοημα γιατι ειναι πολυ μικρες οι αποστασεις, οπως και να παιξεις. Παντως ειναι σωστη η καταργηση του μεντικ

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα αν κατάλαβες σε τι αναφέρονται τα παιδιά...
1) Κανείς δεν κατήργησε τον κανόνα μέντικ (απλα ο διοργανωτής θελει να παίξει με respawn)
2) Σε τί ακριβώς δεν έχει σημασία το πόσα fps θα έχει ένα όπλο????Στο αν θα σου σπάσει τα μούτρα ή όχι????? >:(
"γιατι οι αποστάσεις είναι μικρές" Γράφεις....  ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ??? ???
Μάλλον εδω μέσα ο καθένας έχει άλλο μήκος κύματος καιδεν καταλαβαινόμαστε ή εγώ είμαι πολύ βλάκας...
Alex sorry για το spam

BACK TO TOPIC NOW!!!!!

salamine153

Αλλο λεω ;)
Η αποστασεις που γινεται το βασικο παιχνιδι ειναι οντως λιγο μικρες εκει :-\ Για τον δε μεντικ δεν ειπα οτι καταργηθηκε τελειως απλα σωστα εκανε ο αλλος και εβαλε κανονικο ρεσπον ;) Συγνωμη αν μπερδεψα καποιον

Sparrow

Όριο FPS: Όλα τα όπλα πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέχρι 344 FPS σε αλλη περιπτωση θα πρεπει να φορεσουν ολοι οι συμμετεχοντες προστασια για το προσωπο εστω καποιο μαντιλι . σε περιπτωση που δεν φορεσουν η ευθυνη ειναι δικια τους επειδη δεν θα εχουμε μετρητη καλο θα ηταν να φορεθουν προστασιες για το προσωπο απο ολους

mirrage

Συγγνώμη αλλά πως γίνεται να διοργανώνεις παιχνίδι και να μην έχεις μετρητή?
Έστω έναν δανεικό!Έλεγα να έρθω αλλά δεν το βλέπω.

plwtarxhs

εγω πιστευω το να μην υπαρχει μετρητης δεν ειναι τοσο τρομερο. Πιστευω πως οποιος εχει οπλο πολυ πανω απο τα ορια απλουστατα δεν θα το φερει. δεν θα ειμαστε δα και καμια 100αρια ατομα στην καισαριανη να μην καταλαβουμε ποιος δημιουργει προβλημα. μαζι και με την προτροπη για προστασια προσωπου πιστευω πως θα ειμαστε μια χαρα ασφαλεις.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

οτι να ναι για αλλη μια φορα,αντε απο κει δεν ασχολουμαι σας βαρεθηκε η ψυχη μου!!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...