Captains Meeting

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 11 Δεκ 2010, 18:39:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

θελουμε 3ο captains meeting?

Nαι
41 (67.2%)
Οχι
7 (11.5%)
Αδιαφορω
13 (21.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 59

Η ψηφοφορία έληξε: 10 Μαρ 2011, 18:39:48 ΜΜ

ZINJA

χαχχαχχαχχχαχχχαχχχαχχχα αχ δεν μπορω θα κλαψω απο τα γελια! :'( :D :'( :D :D :D :D :D

περιμενα να δω σφαγες,πολεμο πραγματικο, απο τους  δυο συμπεκτεσ μου αλλα τιποτα ρε παιδια ;)

αχ παει το ποπ κορν πανε ολα μα ολα! :'( :'(

και τωρα σοβαρα!μπραβο και συχαριτιρια και να πανε ολα καλα! ;)

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Ozymandias

Στην οποια ψηφοφορια θα συμμετεχουν ολοι, η μονο τα μελη των ομαδων;

Εαν το CM αφορα μονο ομαδες, πως θα εξασφαλισουμε σε μια ηλεκτρονικη ψηφοφορια οτι θα συμμετεχουν μονο τα μελη των ομαδων;

Iskios

@pit K

"ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ όλοι οι κάτοχοι AEG και ενεργοί* παίκτες σε public games εφόσον κλείσουν 1 έτος από την εγγραφή τους (πχ εγγραφή στις 10/04/2010, κλείνει έτος στις 10/04/2011, ψηφίζει για το 2012). Ατομική ψήφος κ όχι ομαδική."

Είμαι σαφής νομίζω... παίκτης που παίζει σε public games 1+ έτος τον ξέρουμε όλοι μας... το "σύστημα" θα δουλεύει από μόνο του, δεν θα μπορεί να επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τις ομάδες, ο καθένας θα είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις εφόσον δεν θα έχει το άλλοθι "όχι εγώ, οι άλλοι" κτλ κτλ.  Με αυτόν τον τρόπο αποκλείονται οι "περαστικοί" παίκτες και όσοι συμμετέχουν μετά από 1+ έτος ενασχόλησης έχουν ιδία άποψη.

*Μένει να οριστεί το "ενεργός", 1 φορά/μήνα παρουσία σε public game (ή 10 τουλάχιστον παιχνίδια/έτος) είναι ένα εύλογο μέτρο ορισμού.

pit k

Παράθεση από: Ozymandias στις  15 Δεκ 2010, 10:19:41 ΠΜ

Εαν το CM αφορα μονο ομαδες, πως θα εξασφαλισουμε σε μια ηλεκτρονικη ψηφοφορια οτι θα συμμετεχουν μονο τα μελη των ομαδων;

Σε μια ψηφοφορία ηλεκτρονική ψηφοφορία κανένας δεν μπορεί να εξασφαλειση  τίποτα  εκτος και γηνει μονο απο ομαδες

pit k

Παράθεση από: Iskios στις  15 Δεκ 2010, 10:29:33 ΠΜ
@pit K

*Μένει να οριστεί το "ενεργός", 1 φορά/μήνα παρουσία σε public game (ή 10 τουλάχιστον παιχνίδια/έτος) είναι ένα εύλογο μέτρο ορισμού.

Πως θα το επιβεβαιώσεις αυτό? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

CTALKER

Παράθεση από: liongreek στις  14 Δεκ 2010, 15:20:28 ΜΜ
Παιχνίδι ανεξάρτητου παίκτη που δεν έχει δεχθεί τα όρια μαζεύει 20 άτομα...

Παιχνίδι ομάδας που έχει δεχθεί τα όρια μαζεύει 100+...

Ποιος είναι μειονότητα;

Πέραν αυτού, υπάρχουν και ομάδες που δεν δέχονται τα όρια αυτά. Όλοι κάνουν τα κουμάντα τους και παίζουν εκεί που θέλουν και ταιριάζουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε υποχρεωτικά κάποιος είναι σωστός ή λάθος. Δεν επιβάλλει κανείς τίποτα.

Αυτά για να τελειώνουμε με τις καραμέλες των μειονοτήτων, πλειονοτήτων και λοιπόν συμπεριφορών τύπου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου".

btw, εγώ προσωπικά ανήκω στην μειονότητα και πολύ το γουστάρω. Είπαμε, χόμπυ είναι, ο καθένας πάει με αυτούς που ταιριάζουν τα χνώτα του.

Φίλε Liongreek επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τον τρόπο της προσέγγισής σου. Κατ' αρχάς για να μαθαίνουν και οι νέοι παίχτες το πώς άρχισαν όλα περί των fps ας μπούνε στον κόπο να διαβάσουν το παρακάτω link με τίτλο «Όριο fps και αντοχή ανθρωπίνου σώματος»

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2919.msg32664.html#msg32664

Η όλη ιδέα της παραπάνω πρότασης-μελέτης, όπως συνυπογράφει σε προηγούμενο ποστ και ο φίλος Whiskey, τέθηκε ούτως ώστε να έχει μια σοβαρή υπόσταση-παρουσία σε ένα δικαστήριο, εφόσον κάποιος σύλλογος αεροσφαίρισης προσπαθήσει μέσω της νομικής οδού να αποχαρακτηρίσει τα αεροβόλα airsoft από τα υπόλοιπα αεροβόλα όπλα.

Φρονώ ότι η όλη πρωτοβουλία εφόσον στεφθεί με επιτυχία θα είναι προς όφελος όλων όσων ασχολούνται με την δραστηριότητα του airsoft.  Το όλο θέμα δε, είχε συζητηθεί σε παλαιότερο Captains Meeting με την ομάδα σου (HELL RECKIES) να συνυπογράφει την παραπάνω πρόταση. Στην πορεία και για δικούς σας λόγους διαφοροποιήσατε τη στάση σας, πράγμα το οποίο είναι αποδεχτό και σεβαστό. Αυτό όμως απέχει παρασάγγας από την υπόνοια σου πως όποιος δεν οργανώνει παιχνίδια με τα όρια της μελέτης-πρότασης μπαίνει στην κατάψυξη.

Συμφωνώ λοιπόν μαζί σου όπως σωστά αναφέρεις ότι " Δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε υποχρεωτικά κάποιος είναι σωστός ή λάθος. Δεν επιβάλλει κανείς τίποτα."

Τα αίτια λοιπόν της μειωμένης προσέλευσης θα πρέπει να αναζητηθούν στο στήσιμο και την οργάνωση των παιχνιδιών και όχι μόνο στα όρια των fps.   

Iskios

Παράθεση από: pit k στις  15 Δεκ 2010, 10:32:43 ΠΜ
Πως θα το επιβεβαιώσεις αυτό? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Μαζεύεις τις συμμετοχές και παίρνεισ παρουσίες κατά την μέτρηση των AEG. Ανακοινώνεις μετά το πέρας του παιχνιδιού συμμετοχές και μετρήσεις.

@ Ozy (φιλοσοφική ερώτηση)

Αν εσύ δεν είσαι μέλος ομάδος γιατί συμμετέχεις σε αυτό το νήμα ?  Αυτό που θα απαντήσεις, απαντάει και στην προηγούμενη ερώτησή σου.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Η ερώτηση του Ozy

Ozymandias

Για δυο λογους....

Ο πρωτος λογος ειναι οτι ειχα προσκληθει στο προηγουμενο CM, οχι ως μελος που ειχε λογο και ψηφο, αλλα για να βοηθησω στο οργανωτικο και διεκπαιρεωτικο κομματι, πρακτικα, δομη της συναντησης κτλ.  Λογω υποχρεωσεων δεν ειχα καταφερει να παρεβρεθω. Ελπιζω η προσκληση να ισχυει και στο επομενο

Σε καθε περιπτωση, ο κυριος λογος ομως ειναι οτι ενδιαφερομαι να μπουν οι σωστες βασεις στο χομπυ μας, οποιες και αν ειναι αυτες, και αν μπορω να βοηθησω σε αυτο με καποιον τροπο θα το πραξω. Θεωρω επισης, οτι οι οποιες βασεις θα πρεπει να τεθουν απο τους οργανωμενους παιχτες με δεδομενο οτι ο,τι εχει γινει μεχρι τωρα στο χομπυ μας εχει γινει σε μεγαλο βαθμο απο αυτους

Για να μην παρεξηγηθω δηλωνω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι αποφασεις θα παρετε...αν τις βρω σωστες θα τις σεβαστω, αν τις βρω λαθος απλα δεν θα συμμετεχω. Απλα τα πραγματα. Με ενδιαφερει ομως να τις παρετε σωστα και να ειναι δεσμευτικες για αυτους που συμμετεχουν στο οποιο meeting ωστε να εχουμε ενα στερεο εδαφος πανω στο οποιο μπορουμε να βασιστουμε οχι μονο για να κανουμε την καβλα μας καθε Κυριακη, αλλα και για την νομιμοποιηση του airsoft αν και οταν αυτη γινει...

Iskios

Φίλε Ozy,

ποιο καχύποπτα βλέπω το "δεν θέλω να έχω λόγο" παρά το να έχεις λόγο. Όλοι μας εδώ έχουμε κάτι κοινό, το Airsoft.

Για να "βοηθήσουμε" πρέπει να συμμετέχουμε και όχι στην απ' έξω και εκ του ασφαλούς με ειρωνείες και "δάκρυα στα μάτια". Όλοι οι παίκτες (είτε είναι σε prive, είτε σε public, είτε σε ομάδα, είτε ανεξάρτητοι) έχουν γνώμη εφόσον ασχολούνται ενεργά και πρέπει να καταγραφεί... αν και εφόσον θέλουμε μια κοινότητα απέναντι στην πολιτεία και όχι παρέες που παίζουν με τις "μπίλιες" τους.

Τα public τα έχουν απορρίψει πολλοί... υπάρχουν λόγοι γι' αυτό και αν θέλουμε να έχουμε "εξέλιξη" σαν κοινότητα θα πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε τα public ποιοτικά εφάμιλλα των prive. Αλλιώς τσάμπα όλη η φασαρία και ο φραμπαλάς περί CM κτλ κτλ

Δεν επανέρχομαι και ούτε έχω θέμα αντιπαράθεσης με κανέναν, θα προσπαθήσω να γράψω μια πρόταση εφ' όλης της ύλης και θα την δημοσιεύσω εδώ, κρατάτε αυτά που συμφωνείτε, απορρίπτετε αυτά που δεν συμφωνείτε (με αντιπρότασεις κατά προτίμηση και όχι με κριτική του τύπου "ΣΩΣΤΟ/ΛΑΘΟΣ" και ειρωνείες).

Ozymandias

Kαι ομως φιλε μου....

Συνειδητα επελεξα μεχρι τωρα να μην ειμαι μελος καποιας ομαδας. Δεν μπορω λοιπον να εχω λογο για το πως οι ομαδες θα παιζουν, με τι κανονες κτλ.

Με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να εχω λογο και για το τι θα πρεπει να φορανε οι ομαδες, τι χρωματα, καθως και για το τι θα πρεπει να μαγειρεψει ο γειτονας σημερα.

Γνωμη μου ειναι οτι οι ομαδες θα πρεπει να αποφασισουν τι ειναι καλο για τις ομαδες με τα κριτιρια που αυτες εθεσαν και με το δικο τους σκεπτικο. Κανενας απο τους αποξω δεν θα πρεπει να ανακατεφτει σε αυτην την υποθεση, και σιγουρα δεν θελω να ανακατευτω και εγω.

Η οποια βοηθεια και συνεισφορα μου (αν οι ομαδες την θελησουν και μου τη ζητησουν) θα ειναι στο καθαρα οργανωτικο μερος της οποιας συναντησης και καμμια σχεση δεν θελω να εχω στην ληψη αποφασεων

Aν αυτο το θεωρεις στην επ'εξω, τοτε ναι οντως ειμαι στην απ'εξω, και πιστευω οτι ολοι οι παιχτες που δεν ειναι σε ομαδες να πραξουν το ιδιο.

Οσον αφορα αυτα που λες περι κοινοτητας, επετρεψε μου να εχω την δικη μου αποψη για το κατα ποσο ειμαστε κοινοτητα και το κατα ποσο μπορουμε να ειμαστε κοινοτητα.

remali

Μια παρατήρηση θα ηθελα να κανω που μου εκανε εντυπωση, αν και μπορει να μην σημαινει απαραιτητα κατι.Αλλα απο τα 1772 εγεγραμμενα μελη του forum μονο 53 εχουν ψηφισει για την διεξαγωγη  του cm και μαλιστα μονο οι 36 εχουν απαντησει θετικα σε διαρκεια 4 περιπου ημερων που το post ειναι ανοιχτο.Καταλαβαινω οτι πολλα μελη μπορει να εχουν σταματησει να παιζουν ή να μην παίζουν καν, ειτε δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ ειτε χιλια δυο, αλλα μονο τοσους αφορα το cm και η διεξαγωγη του? Καπου διαβασα για ενεργους παικτες και πως μπορεις να τους εντοπισεις.Ενεργος θεωρηται καποιος μονο στο πεδιο ή γενικα στην κοινοτητα? Το δικο μου συμπαιρασμα - σκεψη ειναι οτι σχεδον ολοι ειτε παιζουν σε prive και οτι αποφαση και να παρθει δεν τους αγγιζει αφου το παιχνιδι θα το κανουν με την παρεα τους ,ειτε γιατι δεν εχουν κανενα προβλημα με οτι εχει αποφασιστει.
Και παλι λεω οτι μπορει να μην σημαινει κατι και το τονιζω :D αλλα μου φαινεται λιγο παραξενη ολη αυτη η αποστασιοποιηση απο τον θεσμο.

Υ.Γ το οτι καποιο παιζουν σε prive δεν το λεω με ειρωνικο τροπο και μαλιστα πολλες φορες ειναι προτειμοτερο οταν συμβαινουν παρατραγουδα σε public.

Ειμαι πολυ νεος παικτης και δεν μπορω να εχω σαφη εικονα για το τι συμβαινει και ποσο μαλλον σωστες θεσεις και αποψεις.Απλα βαζω κατω την λογικη μου και προβληματίζομαι :)

fanioles

βαλε και πόσα είναι 2πλα και 3πλα account..    ;)

Δεν είναι τυχαίο οτι αυτοί που απέχουν είναι αυτοί που δεν επιθυμούν τη νομιμότητα στο παιχνίδι μας.  Σε παραπέμπω και στη σχετική γκρίνια μου περι HOTEL και πώς κάποιες παλιές ομάδες ενώ άλλα έλεγαν άλλα πράτουν. και με θράσος.

Ακόμα και αυτοί απο εμας που θέλουν τα καλύτερα, έχουν κατηγορηθεί καιρό τωρα για ιδιοτέλεια.

Αραγε το βρίσκω πολύ λογικό να μην υπάρχει συμμετοχή.  Ακόμα και αυτοί που πήραν πρωτοβουλίες για να προχωρήσει το CM, (πχ SAPPER) βάλονται. 

Μην αρχίσω να γράφω πάλι και για εκτός CM τι έχει ειπωθεί κατα καιρούς.

Η ταπεινή μου άποψη ειναι οτι αντε το πολύ πολύ να υπάρξει ακόμα ενα CM (ίσως ούτε αυτό) μέχρι να καταρεύσει ο θεσμός.

ΑΚόμα και αυτοί που είναι υπέρμαχοι της νομιμότητας και έχουν κάνει τόσα για το παιχνίδι έχουν ξενερώσει και δεν ασχλουνται. (ή ασχολούνται υπογείως χωρίς φαμφάρες)

Θα το δεις και απο εσένα φίλε remali.

Οσο είσαι νέος στο παιχνίδι θα αναζητάς δημόσια παιχνίδια να συμμετέχεις γιατί ακόμα δεν έχεις γνωστούς. Μόλις καταλάβεις τι παίζεται, θα διαλέξεις κι εσύ τη παρεούλα που σου ταιριάζει και θα κάνετε κάτι παιχνιδάκια αριστούργημα !   ;)

Iskios

@ Ozy

Δεκτό το σκεπτικό σου "Κανενας απο τους αποξω δεν θα πρεπει να ανακατεφτει σε αυτην την υποθεση, και σιγουρα δεν θελω να ανακατευτω και εγω", η αποχή όμως πάει set με την σιωπή, αλλιώς είναι αντίφαση...

Το θέμα έκλεισε όσο αφορά εμάς._

vagelis521

ρε παιδια ας μην λεμε οτι ναναι τωρα...τι κοινοτητα και κουραφεξαλα???οταν θες να εχεις μια κοινοτητα η να φτιαξεις κοινοτητα σε οτι και αν ειναι αυτο πρπρει ολοι μα ολοι απο κοινου να κανουν τα παντα για το καλο αυτης...Εγω το μονο που βλεπω συνεχεια ειναι ατομα που προσπαθουν να βγαλουν ο ενας το ματι του αλλου (εχω ραμματα για εσενα,εγω εχω ενα βιντεο για εσενα,εγω εχω και εχω και εχω) αυτο ειναι απλα μπ@@ρδελο και τιποτα λιγοτερο!!!δεν ειναι κακο να απετυχε καποια προσπαθεια για cm και ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να ξανα γινει cm ποτε.Οσο για εσας οοολους που εχετε υλικο για εναν ανθρωπο της ''κοινοτητας'' και δεν το βγαλατε οταν επρεπε για να τον ξεμπροστιασετε καντε το μασουρι τωρα και αντε στο καλο..αλλα δεν το βγαλατε οταν επρεπε γιατι απλα καλιεργουσατε λυκοφιλιες και τιποτα αλλο και μολις σας χαλασε η συνταγη σας ξανα ηρεθε η φωτιση του σερλοκ χολμς...λοιπον αφου δεν μπορει να γινει χωριο με τιποτα μην το τραβατε απο τα μαλια και καντε οτι σας γουσταρει ο καθε ενας..εαν παλι υπαρχει προθεση να γινει κατι σωστο οκ καντε το πραξη!!!!

klampanos

Δυο θεματάκια:
Α.Captain's meeting:Συγκέντρωση αρχηγών (ομάδων) σε ελεύθερη μετάφραση.Άρα γιατί να ψηφίσουν οι ελεύθεροι;

Β.@ΟΖΥ: Αφου δεν εμφανίζεσαι σε δημοσια παιχνίδια και σε αλλα ποστ έλεγες ότι ΟΤΑΝ παίζεις παίζεις μόνο πριβέ γιατί σκας;Άλλος ένας υπέρμαχος του αιρσοφτ;

Προσωπικά δεν με αφορά και μόλις ενηλικιωθώ θα έχω δικαίωμα ψηφου,αλλά μέχρι τότε απλα δεχομαι οτι λετε.

ampelift

Παράθεση από: vagelis521 στις  15 Δεκ 2010, 15:27:55 ΜΜ
ρε παιδια ας μην λεμε οτι ναναι τωρα...τι κοινοτητα και κουραφεξαλα???οταν θες να εχεις μια κοινότητα η να φτιαξεις κοινοτητα σε οτι και αν ειναι αυτο πρπρει ολοι μα ολοι απο κοινου να κανουν τα παντα για το καλο αυτης...Εγω το μονο που βλεπω συνεχεια ειναι ατομα που προσπαθουν να βγαλουν ο ενας το ματι του αλλου (εχω ραμματα για εσενα,εγω εχω ενα βιντεο για εσενα,εγω εχω και εχω και εχω) αυτο ειναι απλα μπ@@ρδελο και τιποτα λιγοτερο!!!δεν ειναι κακο να απετυχε καποια προσπαθεια για cm και ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να ξανα γινει cm ποτε.Οσο για εσας οοολους που εχετε υλικο για εναν ανθρωπο της ''κοινοτητας'' και δεν το βγαλατε οταν επρεπε για να τον ξεμπροστιασετε καντε το μασουρι τωρα και αντε στο καλο..αλλα δεν το βγαλατε οταν επρεπε γιατι απλα καλιεργουσατε λυκοφιλιες και τιποτα αλλο και μολις σας χαλασε η συνταγη σας ξανα ηρεθε η φωτιση του σερλοκ χολμς...λοιπον αφου δεν μπορει να γινει χωριο με τιποτα μην το τραβατε απο τα μαλια και καντε οτι σας γουσταρει ο καθε ενας..εαν παλι υπαρχει προθεση να γινει κατι σωστο οκ καντε το πραξη!!!!
Κοινότητα είναι μία ομάδα, ανθρώπων που ζουν σε ένα κοινό περιβάλλον. Αυτό που χαρακτηρίζει μία κοινότητα είναι η συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των φορέων που την αποτελούν. Σε μια κοινότητα που την αποτελούν άνθρωποι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μπορούν να σχηματίσουν κανόνες και ιδιαίτερες καταστάσεις μέσα σε αυτή. Αξίες, προτιμήσεις, ήθη, έθιμα, ανάγκες και πιστεύω μπορούν να διαπλαθούν ανάμεσα στα μέλη.

vagelis521

Παράθεση από: ampelift στις  15 Δεκ 2010, 15:39:40 ΜΜ
Κοινότητα είναι μία ομάδα, ανθρώπων που ζουν σε ένα κοινό περιβάλλον. Αυτό που χαρακτηρίζει μία κοινότητα είναι η συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των φορέων που την αποτελούν. Σε μια κοινότητα που την αποτελούν άνθρωποι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μπορούν να σχηματίσουν κανόνες και ιδιαίτερες καταστάσεις μέσα σε αυτή. Αξίες, προτιμήσεις, ήθη, έθιμα, ανάγκες και πιστεύω μπορούν να διαπλαθούν ανάμεσα στα μέλη.

μπραβο ρε αμπε!!!!!!!!!!!!

MitsoS_O_Yakuza

οχι ψηφοφορια των CM απο το forum το βρισκω κουτο αλλα μονο απο κοντα και γραψιμο στα πρακτικα οπως στα προηγουμενα CM γιατι Ελληνες ειμαστε και ο νους μας ειναι στην κομπινα 8) ! Πρεπει να το αποφυγουμε κυριοι πρεπει να σοβαρευτουμε και επιτελους να μπουμε σε μια γραμμη γιατι ειδη εχουνε κανει πολλα βηματα προς τα εμπρος!!Ας μη το χαλασουμε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Ozymandias

Παράθεση@ΟΖΥ: Αφου δεν εμφανίζεσαι σε δημοσια παιχνίδια και σε αλλα ποστ έλεγες ότι ΟΤΑΝ παίζεις παίζεις μόνο πριβέ γιατί σκας;Άλλος ένας υπέρμαχος του αιρσοφτ;
Υπερμαχος; Δεν νομιζω.....Ας πουμε οτι ημουν εκει οταν το ολο γλεντι ξεκινουσε και εχω ενα υγιες ενδιαφερον να το βλεπω να πηγαινει καλα.

Τα υπολοιπα, φαγωμαρες, κτλ για εμενα ειναι ησσονος σημασιας.

Iskios

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ διεξαγωγής CM

Ετήσια ηλεκτρονική ψηφοφορία και στα 2 forums ή εναλλαξ ανά forum/έτος ή δημιουργία ειδικού forum μονο για το CM, ανοιγμα λογαριασμών/pass από τους adm, αποστολή στα verified άτομα με δικαίωμα ψήφου (από κοινού).

Δικαίωμα Ψήφου

Όλοι οι ενήλικοι ενεργοί παίκτες εφόσον κλείσουν 1+ χρόνο εγγραφής σε επίσημο forum* (πχ εγραφή στις 20/04/2010, κλείνει έτος στις 20/04/2011, ψηφίζει για το έτος 2012), είναι κάτοχοι AEG και έχουν πάνω από 10 ετήσιες συμμετοχές σε public games**. 

*Επίσημα forum:  & , verified members (με δικαίωμα ψήφου) μέσω FB account και tagged στις φωτός του κάθε παιχνιδιού σε ένα FB GROUP με 2 κοινούς administrators, έναν από κάθε forum, για αποφυγή fake accounts.
** Συμμετοχές: Καταγραφή των συμμετεχόντων σε κάθε public game κατά την μέτρηση των AEG, ανακοίνωση λίστας και μετρήσεων από τους διοργανωτές στο νήμα που ανακοινώθηκε το παιχνίδι.

Λίστα verified μελών με δικαίωμα ψήφου, ανακοινώσιμη

(Οι παλαιές ομάδες που δεν έχουν συμμετοχή στα public games συχνά καθώς και οι μεμονωμένοι παλαιοί παίκτες θεωρούμε ότι είναι γνωστοί και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.)

ΘΕΜΑΤΑ κανονισμών προς ψηφοφορία

Έχοντας καταγράψει τα ενεργά μέλη με δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να υποβληθεί η πρόταση και να συγκεντρώσει +50% έγκριση για να μπει σε ψηφοφορία. Μέσω των forum και με επιλογή ΝΑΙ/ΟΧΙ. Όχι δικαίωμα λευκής ψήφου. Οι προτάσεις θα μπορούν να υποβάλλονται καθ' όλη την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ

Πολλές ομάδες δεν συμμετέχουν συχνα σε public games, επίσης υπάρχουν μεμονωμένοι παίκτες.

•   Έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν για τα public games ομάδες εφόσον δεν συμμετέχουν ?
•   Θα πρέπει να οριστεί ο χαρακτήρας των κανονισμών σε σχέση: α) με όλους όσους παίζουν ενεργά airsoft ? Η' β) με αυτούς που παίζουν σε public.
•   Mια ομάδα με 3 άτομα και μια ομάδα με 15 είναι δίκαιο να έχουν τους ίδιους ψήφους στο CM ?

Για να έχουν κύρος οι αποφάσεις του CM θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας από την λήψη αποφάσεων, όσοι επιλέγουν να απέχουν είναι θεμιτό μετά δημόσια να εκφέρουν γνώμη και να κάνουν κριτική για τις αποφάσεις των "άλλων" με συνέπεια τα κακώς κείμενα ?