Captains Meeting

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 11 Δεκ 2010, 18:39:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

θελουμε 3ο captains meeting?

Nαι
41 (67.2%)
Οχι
7 (11.5%)
Αδιαφορω
13 (21.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 59

Η ψηφοφορία έληξε: 10 Μαρ 2011, 18:39:48 ΜΜ

lak1000

Να πω και γω τα δικά μου?
Πρωτ'απ'όλα, πριν καιρό λέγατε ότι τα όρια που βγάλατε είναι για όλα την Αθήνα και οτι σκοπεύατε να τα περάσετε και νόμο. Ποιον κοροϊδεύουμε κύριοι?
Μην λέτε τώρα ότι τα όρια αφορούν μόνο τις ομάδες και κανέναν άλλο.
Θυμάμαι χαρακτηριστική περίπτωση συμπαίκτη μας που λίγο μετά το ψήφισμα σήκωσε παιχνίδι με 350 όριο και έφαγε ΤΟ κράξιμο.
Φάσκουμε και αντιφάσκουμε? Αποφασίστε, δεν είμαστε μικρά παιδιά.

Όσον αφορά το 11/30, όσοι δεν πήγαν, ας πήγαιναν. Τόσο απλά. Στις πρόσφατες εκλογές, στην Αττική ψήφισαν λιγότερο από το 1/4 των κατοίκων. Δεν ακυρώθηκαν οι εκλογές έτσι δεν είναι?
Αν δεν μπορούσατε τότε, ας ζητούσατε από την αρχή άλλη ημερομηνία.

Τέλος, τα CM δεν θα επρεπε να είναι μάχη μεταξύ καταστημάτων... Έχω ήδη σχηματίσει άποψη και για τα 2 μεγάλα και πιστέψτε με, αυτή εδώ η διαμάχη δεν κάνει καλό στην εικόνα κανενός.

Τα περί "Οι παίκτες που δεν είναι σε ομάδα είναι μειονότητα", ας τα αφήσουμε καλύτερα... Αυτοί δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους? Είναι μήπως παίκτες 2ης κατηγορίας?
Please don't feed the trolls...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ευκαιρια εψαχνα, για να πισω την γυναικα να παραγγειλω σουβλακια!!! ;D

Επισης Salamine153 πια ειναι η αποψη σου για το Meeting?

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  13 Δεκ 2010, 15:33:51 ΜΜ
θα ηταν μια καλη ευκαιρια μαζι με μια κοπη πιτας το δευτερο σαββατο του νεου χρονου ετσι ωστε να εχει και τον εορταστικο και ενωτικο χαρακτηρα που αρμοζει στον θεσμο.
ουτως η αλλως θεματα θα προκηπτουν συνεχως καθως δεν ειμαστε απολυτα κυριοι των τυχον εξελιξεων.
μια προυποθεση    τα θεματα να ειναι ηδη γνωστα για να μπορουν να συζητηθουν στις ομαδες πριν την αποστολη εκπροσωπων

ναι συμφονω κ εγω !!!
καλω ειναι να γινει σε πεδιο.

SAPPER

...

Nick_the_Greek

Παράθεση από: lak1000 στις  14 Δεκ 2010, 18:00:14 ΜΜ
Πρωτ'απ'όλα, πριν καιρό λέγατε ότι τα όρια που βγάλατε είναι για όλα την Αθήνα και οτι σκοπεύατε να τα περάσετε και νόμο. Ποιον κοροϊδεύουμε κύριοι?
Θυμάμαι χαρακτηριστική περίπτωση συμπαίκτη μας που λίγο μετά το ψήφισμα σήκωσε παιχνίδι με 350 όριο και έφαγε ΤΟ κράξιμο.
Φάσκουμε και αντιφάσκουμε? Αποφασίστε, δεν είμαστε μικρά παιδιά.

Όσον αφορά το 11/30, όσοι δεν πήγαν, ας πήγαιναν. Τόσο απλά. Στις πρόσφατες εκλογές, στην Αττική ψήφισαν λιγότερο από το 1/4 των κατοίκων. Δεν ακυρώθηκαν οι εκλογές έτσι δεν είναι?

Τέλος, τα CM δεν θα επρεπε να είναι μάχη μεταξύ καταστημάτων... Έχω ήδη σχηματίσει άποψη και για τα 2 μεγάλα και πιστέψτε με, αυτή εδώ η διαμάχη δεν κάνει καλό στην εικόνα κανενός.

Τα περί "Οι παίκτες που δεν είναι σε ομάδα είναι μειονότητα", ας τα αφήσουμε καλύτερα... Αυτοί δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους? Είναι μήπως παίκτες 2ης κατηγορίας?

+100000
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

agent 47

Συμφωνώ και εγώ στο να γίνει CM γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που χρείζουν επίλυσης....

Τώρα για το "ξεκατίνιασμα" που γίνεται τον λόγο έχει το βιντεάκι.....
H.R.F.: "...Eίμαστε μια ωραία... ατμόσφαιρα!"
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ozymandias

@LAK
Εξ'αρχης τα οποια ορια ηταν μια συμφωνια κυριων αναμεσα στις ομαδες της Αττικης και αφορουσαν παιχνιδια που αυτες ανεβαζαν και στα οποια αυτες συμμετειχαν.

Οποιοσδηποτε παιχτης ΑΥΤΟΝΟΜΑ μπορει να ανεβασει παιχνιδι με οποιους κανονες θελει. Το θεμα ειναι ποιος θα το κανει και ποιος θα συμμετεχει σε αυτο.

Τελευταια φορα που κοιταξα, ο,τι εχει γινει στο Ελληνικο Airsoft σε συντριπτικη πλειοψηφια εχει γινει απο τις οργανωμενες ομαδες. Δεν ειναι σωστο, κατα την γνωμη μου οι μη οργανωμενοι παιχτες ΚΑΙ να καρπωνονται τον κοπο των ομαδων, ΚΑΙ να μην θελουν να ακολουθησουν τους κανονες που αυτες θετουν επειδη δεν τους αρεσει/συμφερει.

ΠαράθεσηΑυτοί δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους? Είναι μήπως παίκτες 2ης κατηγορίας?
Οχι, ΔΕΝ εχουν δικαιωμα να πουν την γνωμη τους για το πως παιζουν οι ομαδες. Αν θελουν συμμετεχουν στα παιχνιδια τους, αν οχι, ανεβαζουν δικα τους και παιζουν με ο,τι κανονες θελουν. Aπαγορευσε κανενας σε καποιον να παιξει με δικους του κανονες;

Ας μην θελουμε ομως και τη πιτα γερη και το σκυλο χορτατο.

Δηλαδη εγω που δεν ανηκω σε καμμια ομαδα γιατι θα πρεπει να εχω λογο για το πως θα παιζουν οι ομαδες μεταξυ τους; Με το ιδιο σκεπτικο ας εχω λογο και για τι χρωματα θα φοραν οι ομαδες (Πχ GHOSTS, ACU SUCKS!  ;D)

Αυτο που εγω παντως θεωρω λαθος ειναι η γκρινια κατοπιν εορτης.
Η ολη ιδεα του CM ειναι οτι οι οποιες αποφασεις του να ειναι δεσμευτικες για τις ομαδες που συμμετειχαν σε αυτο, και κυριως οι ομαδες ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τις αποφασεις του CM.

Δεν ειναι δυνατον η ομαδα Χ να συμμετεχει στο CM, με την αποψη της να μειοψηφει και στο καπακι μελη της να βγαινουν και να διαμαρτυρονται για την αποφαση που εληφθει, ουτε να βγαινουν και να παιζουν φανερα με διαφορετικους κανονες απο αυτους που ψηφιστικαν.

Μη οντας μελος ομαδας, δεν θα εκφερω αποψη για τα θεματα που πρεπει να συζητηθουν. Οι ομαδες τα ξερουν καλυτερα.

Αυτο ομως που θα παρατηρησω εχει να κανει με το διαδικαστικο της υποθεσης. Τα προηγουμενα δυο CM ηταν λιγο σκορποχωρι. Τη επομενη φορα προτεινω το CM να ειναι πιο δομημενο σαν συναντηση, με πιο αυστηρα πρακτικα, με παροντα και αποντα μελη/ομαδες κτλ.

Επισης θα πρεπει να υπαρχει ρητη δεσμευση απο ολες τις ομαδες που συμμετεχουν οτι θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ, θα ΤΗΡΗΣΟΥΝ και θα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ τις οποιες αποφασεις.

Χωρις το τελευταιο, νομιζω οτι υπαρχει λογος οποιασδηποτε συναντησης και ληψης αποφασεων

Whiskey

Περασε πολυς καιρος απο το τελευταιο CM και ενω πιστευα οτι ηταν ξεκαθαρος ο λογος που εγινε και το τι πρεσβευε ... βλεπω παλι να μιλαει ο καθε "ανεξαρτητος μεμονωμενος" προσδοκωντας προφανως ειτε να αυξησει τα post του, ειτε να κανει τους αλλους να τον βλεπουν ως υπολογισιμη ομαδικη οντοτητα (ή και τα δυο) !!

CM = μια συναντηση καποιων ΟΜΑΔΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ προκειμενου να δουνε την πιθανοτητα θεσπισης κοινων θεσεων ΜΕΤΑΞΥ τους (οπως π.χ. ορια fps) οι οποιες θα ακολουθουνται στα ΔΙΚΑ τους παιχνιδια, αλλα και οπου αλλου ΕΚΕΙΝΕΣ οι ΟΜΑΔΕΣ συμμετεχουν ... τι αλλο να πει κανεις ?

Σε ολο αυτο το διαστημα ακουσα χιλιους ασχετους να χλευαζουν για το οριο του 1J λεγοντας οτι ποναει ο κωλος μας και ειμαστε ουσιαστικα αδερφες για αυτο ριξαμε το οριο χαμηλα ... ακουσα αλλους χιλιους που δεν ανηκουν σε καμια ομαδα να εχουν αποψη και να σχολιαζουν λες και δεν ειναι ξεκαθαρο οτι το θεμα δεν αφορα αυτους παρα ΟΜΑΔΕΣ ... ειδα προσπαθεια καπηλευσης απο πολλες πλευρες παρευρισκομενων στα CMs λες και πηγαμε εκει για να υποστουμε στρατολογηση ... ειδα ειδα ειδα ... και βαρεθηκα.

Ερωτω λοιπον με την σειρα μου ... ποιο το νοημα των CMs τελικα ? αφου σε τελικη αναλυση ακομα και καποιοι απο τους παρεβρισκομενους και ψηφισαντες επι των θεματων, την αμεσως επομενη μερα τα ξεχνουν ολα και κανουν τα δικα τους.

Ολα στο ονομα της διασκεδασης ... μια πολυ καλη προφαση.

Τελικα το αποτελεσμα ειναι παλι να διασπαστει η Αθηναικη κοινοτητα (αν υποθεσουμε οτι ηταν ποτε ενωμενη) και να επιλεγουμε ολοι το σε ποια παιχνιδια θα παμε και σε ποια οχι αναλογα με τις συμπαθειες μας προς διοργανωτες και συμμετεχοντες ... (ελατε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας) ...

... ιντριγκες και "υποχθονια" σχεδια με αποτερο σκοπο ειτε το χρημα ειτε την δοξα (ειτε και τα δυο) ... τι υγιης κοινοτητα που ειμαστε !!

Ζητω συγνωμη αν το κειμενο μου φαινεται "καπως" για πολλους ... ομως βαρεθηκα να δηθεν συνδικαλιζομαι και να βρισκομαι σε παιχνιδια εκτος πεδιων για χαρην κυριως, της τσεπης και της ματαιοδοξιας καποιων.

Εν κατακλειδι ... ως ομαδα εμεις τηρησαμε και ακολουθησαμε καθε αποφαση των CMs ... το αν ομως θα συνεχισουμε να παρεβρισκομεθα σε τετοιες συναντησεις ειναι κατι για το οποιο επιφυλασσομεθα πλεον ...

Με τιμη.

Αποστολος.

kaliostro

@Nick_the_greek
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....ΤΟ "(αν δεν κανω λαθος)" ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ....????
Το κόκκινο που υπογράμισες φίλε...
του κ μάλιστα τα φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος) δεν θα αφήσουν να δημοσιευτεί παιχνίδι για τον Νομό Αττικής με κανόνες διαφορετικούς απο αυτούς που αποφασίστηκαν.
Έχω κ μια απάντηση για άλλο φόρουμ....επειδή κ εκεί κάποιος διάβάζει ότι γουστάρει κ ότι δεν του αρέσει απλά το προσπερνάει...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: kaliostro στις  14 Δεκ 2010, 19:54:57 ΜΜ
@Nick_the_greek
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....ΤΟ "(αν δεν κανω λαθος)" ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ....????
Το κόκκινο που υπογράμισες φίλε...
του κ μάλιστα τα φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος) δεν θα αφήσουν να δημοσιευτεί παιχνίδι για τον Νομό Αττικής με κανόνες διαφορετικούς απο αυτούς που αποφασίστηκαν.
Έχω κ μια απάντηση για άλλο φόρουμ....επειδή κ εκεί κάποιος διάβάζει ότι γουστάρει κ ότι δεν του αρέσει απλά το προσπερνάει...
Δεν διαβαζω οτι θελω απλα θυμομουν αυτο το περιστατικο:

Παράθεση από: lak1000 στις  14 Δεκ 2010, 18:00:14 ΜΜ
Θυμάμαι χαρακτηριστική περίπτωση συμπαίκτη μας που λίγο μετά το ψήφισμα σήκωσε παιχνίδι με 350 όριο και έφαγε ΤΟ κράξιμο.Φάσκουμε και αντιφάσκουμε? Αποφασίστε, δεν είμαστε μικρά παιδιά.

Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Ozymandias

O παιχτης ανοικε σε ομαδα, ή ηταν αυτονομος;   ;)

Αυτοι που συμμετειχαν μηπως ανηκαν σε ομαδες;  ;)

lak1000

Ο παίκτης αν θυμάμαι καλά δεν άνηκε σε ομάδα...
Το αν τελικά συμμετείχαν ομάδες δεν νομίζω πως παίζει ρόλο καθώς το κράξιμο το έφαγε πριν προλάβει κανείς να δηλώσει συμμετοχή. Μετά το άλλαξε και παίξαν αυτοί "καλά"...
Please don't feed the trolls...

Iskios

Έχω να σημειώσω τα εξής, χωρίς διάθεση να κρίνω κανέναν:

Εδώ έχουμε 3 θέματα που έχουν μπει στο mixer, άνοιξε το καπάκι και έχουμε σκατώσει όλη την κουζίνα:

1. Leonardo vs SAPPER ή SAPPER vs Leonardo (με όποια σειρά σας βολεύει).
2. Παλαιά Captains' Meetings και τρόπος διεξαγωγής τους.
3. ΝΕΟ Captains' Meeting και τρόπος διεξαγωγής του.

Leonardo/SAPPER ή SAPPER/Leonardo αν το δείτε λίγο ψύχραιμα και από πιο "ψηλά", ίσως διαπιστώσετε ότι με τον "τρόπο" σας, έχετε αντιστρέψει την σειρά προτεραιότητας αυτών των 3 θεμάτων με την προσωπική σας αντιπαράθεση.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

ΚΡΙΤΕΣ - ΕΙΡΩΝΕΣ - ΜΕΝΤΟΡΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ δεν έχουν καμία θέση σε ένα χόμπυ που βασίζεται στην ευγενή άμιλλα και στον αυτοέλεγχο (εφόσον θέλουμε να μιλάμε για mili-sim). Η γενική αίσθηση όλων αυτών είναι ότι "δεν έχουμε μάθει να λέμε την γνώμη μας αλλά να προσπαθούμε να την επιβάλλουμε".

ΓΕΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Αυτό που μας αφορά ΟΛΟΥΣ είναι προτάσεις και λύσεις για την διεξαγωγή του επόμενου CM και μέτρα ώστε αυτό να γίνει με περισσότερη συμμετοχή και λιγότερες αμφισβητήσεις...

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Δική μας πρόταση:

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μέσω των forums, ετήσια ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά και διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή, πχ 104 συμμετοχές (ονομαστικα), 104 ψήφοι σαν σύνολο, όχι δυνατότητα λευκής ψήφου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ όλοι οι κάτοχοι AEG και ενεργοί παίκτες σε public games εφόσον κλείσουν 1 έτος από την εγγραφή τους (πχ εγγραφή στις 10/04/2010, κλείνει έτος στις 10/04/2011, ψηφίζει για το 2012). Ατομική ψήφος κ όχι ομαδική.

Iskios

...

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Iskios στις  14 Δεκ 2010, 22:12:52 ΜΜ
Δική μας πρόταση:

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μέσω των forums, ετήσια ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά και διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή, πχ 104 συμμετοχές (ονομαστικα), 104 ψήφοι σαν σύνολο, όχι δυνατότητα λευκής ψήφου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ όλοι οι κάτοχοι AEG και ενεργοί παίκτες σε public games εφόσον κλείσουν 1 έτος από την εγγραφή τους (πχ εγγραφή στις 10/04/2010, κλείνει έτος στις 10/04/2011, ψηφίζει για το 2012). Ατομική ψήφος κ όχι ομαδική.
Πολυ καλο ακουγετε.

ADINOWS

Peace&Ενωμενοι...
Υπαρχει καποιος να....

NA ανακοινωσει για την ψηφοφορια  τους καθιερωμενους  κανονες και τους εναλλασομενους(π.χ μπαμπ/parlay κτλ)

1)Εαν ειναι συμφωνος ο διαχειριστης με την ηλεκτρονικη επωνυμη ψηφοφορια ενηλικων να την ανεβασει.

2)Εαν καποιος θελει και διαθετει  χωρο για C.M να τον ανακοινωσει/ η σε ενα πεδιο.

3)Εαν καποιος μπορει να κατασκευασει  καλπη  και να τις φερει καπου μια κυριακη..

Να τελειωνουμε...

COBRA TEAM

SAPPER

Ύστερα από συνάντηση μου με τον Λεωνίδα ( ακα Leonardo ) συζητήσαμε πολιτισμένα CQB  ;D και τελικά είδαμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές παρά ραδιοαρβύλες και παρερμηνείες.
Ξέρω αυτό δεν θα αρέσει σε μερικούς που μας θέλουν να σκοτωνόμαστε αλλά τι να κάνουμε.. προς το παρόν γλαρόσουπα.

Μεγάλα παιδιά είμαστε και είπαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί πλέον ( το μεγάλα σχετικό  ;D  )

Ampelift δεν έχει σουβλάκια σήμερα  :D :D :D

Θα ακολουθήσει σε νέο νήμα εφόσον υπάρχει έντονη ζήτηση ανακοίνωση για το 3ο Captains Meeting από το νέο έτος.
Ετοιμάστε θέματα οι αρχηγοί ομάδων και διάθεση συμμετοχής.

Τα καταστήματα δεν έχουν και δεν θα πάρουν θέση σε αυτό είτε το θέλουν είτε όχι μερικοί, εξάλλου και να το ήθελαν η δική σας ψήφος μετράει, εκτός αν μας πει κανένας ότι κάποιο κατάστημα πλήρωσε 30 ομάδες να ψηφίσουν αυτό που θέλει... τότε θα φάει πολύ ντομάτα !!!

Ζήτησα από τον Λεωνίδα την βοήθεια του για να εξαλειφθεί οποιαδήποτε αμφιβολία από κακεντρεχείς για τα παραπάνω και δέχτηκε.

Το επόμενο βήμα είναι να αποδείξουμε όλοι ότι αυτό που μας νοιάζει είναι το καλό του Airsoft και όχι της προσωπικής μας καυλ..ς μόνο.

Εσείς θα αποφασίσετε για εσάς.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Δεκ 2010, 01:22:34 ΠΜ
Ύστερα από συνάντηση μου με τον Λεωνίδα ( ακα Leonardo ) συζητήσαμε πολιτισμένα CQB  ;D και τελικά είδαμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές παρά ραδιοαρβύλες και παρερμηνείες.
Ξέρω αυτό δεν θα αρέσει σε μερικούς που μας θέλουν να σκοτωνόμαστε αλλά τι να κάνουμε.. προς το παρόν γλαρόσουπα.

Μεγάλα παιδιά είμαστε και είπαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί πλέον ( το μεγάλα σχετικό  ;D  )

Θα ακολουθήσει σε νέο νήμα εφόσον υπάρχει έντονη ζήτηση ανακοίνωση για το 3ο Captains Meeting από το νέο έτος.

Τα καταστήματα δεν έχουν και δεν θα πάρουν θέση σε αυτό είτε το θέλουν είτε όχι μερικοί, εξάλλου και να το ήθελαν η δική σας ψήφος μετράει, εκτός αν μας πει κανένας ότι κάποιο κατάστημα πλήρωσε 30 ομάδες να ψηφίσουν αυτό που θέλει... τότε θα φάει πολύ ντομάτα !!!

Ζήτησα από τον Λεωνίδα την βοήθεια του για να εξαλειφθεί οποιαδήποτε αμφιβολία από κακεντρεχείς για τα παραπάνω και δέχτηκε.

Το επόμενο βήμα είναι να αποδείξουμε όλοι ότι αυτό που μας νοιάζει είναι το καλό του Airsoft και όχι της προσωπικής μας καυλ..ς μόνο.

Αντε επιτελους !!! Μπραβο σας που τα βρηκατε..!! :D :D :D :D :D

ampelift

Μπράβο παιδιά που βάλατε πάνω απ όλα το AIRSOFT. :D :D :D :D

;D ;D ;D
Δεν πειράζει ρε φίλε χαλάλι.
θα τα κεράσω εγώ τα σουβλάκια χοντρέ ,να φάμε όλοι μέχρι να σκάσουμε... αν κατάλαβες λέω μήπως το επόμενο CM να το κάνουμε σπίτι μου (ξέρεις εσύ) με σουβλάκια HOMEMADE ;)
Να δω ρε μνια μετά από τόσο κρεατικο :P (θα το αναλάβω προσωπικά εγω αυτό) αν θα έχει άντερα κανείς για παρεξήγα στο CAPTAINS MEETING ;D
Βασίλη η πρόταση για το σπίτι μου ισχύει φίλε ;)   

pit k

Παράθεση από: Iskios στις  14 Δεκ 2010, 22:12:52 ΜΜ
Δική μας πρόταση:

Πως θα γνωρίζουμε ότι αυτός που θα γράψει είναι:

1. πάνω από 18 χρόνων
υπάρχουν άτομα που γράφουν και δεν είναι καν 18 χρόνων

2. υπάρχουν άτομα που είναι γραμμένοι  όχι ένα χρόνο αλλά και περισσότερο που δεν τους έχουμε γνωρίσει ποτέ γιατί δεν έχουν παίξει σε δημόσιο παιχνίδι τους τελευταίους 12 μήνες μπορεί και παραπάνω κτλ

Επόμενος η ηλεκτρονική ψήφος είναι λίγο έως πολύ άκυρη γιατί θα ψηφίσει ο οποιοσδήποτε χωρίς να τον γνωρίζουμε
Επίσης οποίος ενδιαφέρεται για το χόμπι μας και θέλει να ασχοληθεί με αυτό σοβαρά καλό θα ήταν να έρθει και αυτός, να είναι παρών στην ψηφοφορία που θα γίνει στο CM να πει την γνώμη του να την υποστηρίξει και στην τελική να αφιερώσει χρόνο να έρθει στο CM και να μην πει έπειτα ότι  οι άλλοι αποφάσισαν γι αυτόν χωρίς να ήταν παρών

Στην τελική όσοι είχαμε πάει η θα πάμε στα επόμενα CM δεν είμαστε μαλα..........ς