18 ετων ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ

Ξεκίνησε από nikos1990, 14 Δεκ 2010, 18:47:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikos1990

Γιατι δεν επιτρεπουμε και στους κατω τω 18 ετων να παιζουν με την συγκαταθεση κηδεμονα.Το λεω γιατι αμα αρχησουν να παιζουν και σε μικροτερες ηλικιες το Airsoft θα εξαπλωθει και θα εχει και μελλων οποτε αμα τιρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας γυαλια και σχετικα και ΦΥΣΗΚΑ συμφονουνε και οι κηδεμονες τους να παιξουν.Τα λεω ολα αυτα για την εξαπλωση και το μελλον του Airsoft
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Ozymandias

Για τον απλουστατο λογω οτι βασει της Ελληνικης Νομοθεσιας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Παλι τα ιδια θα λεμε;

nikos1990

Αυτο ειναι και το εμποδιο πατνως τα επιχιρηματα για την εξαπλωση και την διατηρηση του  Αιρσοφτ ειναι καλα τι λετε?Για ποιο λογο ηπαμε δεν επιτρεπετε απο τους ανηληκους να εχουν οπλα αιροφτ γιατι ειμαι καινουργιος ουτε μισω χρονο δεν ασχολουμε με το αιρσοφτ
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Magicca

Η επανάληψη δεν είναι κακό.Καλό κάνει να τα ξαναλέμε γιατί κάποιοι δεν το γνωρίζουν.Ίσως γιατί είναι ηλικιακά μικροί ή δεν ξέρουν από Airsoft.Αυτό ωσάν φιλική επισύμανση στον Ozy ;).Και niko σαν μάνα αλλά και σαν παίχτρια θα σου πώ τη γνώμη μου.Και ο νόμος να το επέτρεπε στην Ελλάδα, με τους ενήλικες που θα έχει απέναντί του, οι γίοι μου ή η κόρη μου δεν θα τους άφηνα και πάλι.
Εδώ ενήλικες με ενήλικες δεν κρατάμε τα όρια και σεβασμό και θα επέτρεπα στα παιδιά μου?!Εδώ γίνεται μλκ μεταξύ μας και φαγωνόμαστε,φαντάσου να γινόταν χαζομάρα (για να μην πω πιο βαριά λέξη) και να ήταν τα παιδιά?Θα σκοτωνόμασταν ή όχι?!Τι λές?
I put a "spell" on you....because your mine..:)

Ozymandias

Προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος οτι το να ανοιξει το Airsoft στους ανηλικους ειναι καλη ιδεα....εχουμε αρκετα προβληματα ως εχει.  :-\

wrangler

εδω δε ξερουν να παιζουν σωστα οι ενηλικες....θα παιζουν τα πιτσιρικια ; ; ;
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

nikos1990

Ναι δικιο εχεται αλλα δεν νομιζω να θελετε να εγκαταληφθει και <<να παιθανει >> το αιρσοφτ στο μελον γιατι αμα βγεις εξω και αρχησεις να ρωτας  ξερεται το αιρσοφτ οι 4στους10 ασ πουμε θα ξερουν και πισευω οτι το αιρσοφτ μπορει να αποκτισει παγκοσμια τεραστια φημη και να περασει και το παιντμπολλ που ειναι ποιο γνωστο

Ozymandias

Φιλε μου το Αirsoft εχει ηδη τεραστια παγκοσμια φημη, εφαμιλη με αυτη του paintball.....δεν χρειαζομαστε τα 16χρονα για να την διατηρησουμε, ουτε το χομπυ θα πεθανει μαζι μας....

Οσον αφορα το paintball, ειναι πολυ πιο ευκολο να διατηρησεις την ταξη σε οργανωμενα πεδια ΡΒ οπου ο καθε πεδιαρχης εχει το δικαιωμα να πεταξει εξω οποιον γουσταρει παρα στα δικα μας τα πεδια οπου ο καθενας κανει οτι γουσταρει και δεν μπορει να του πει και κανενας τιποτα.

plwtarxhs

Παράθεση από: nikos1990 στις  14 Δεκ 2010, 19:15:13 ΜΜ
Ναι δικιο εχεται αλλα δεν νομιζω να θελετε να εγκαταληφθει και <<να παιθανει >> το αιρσοφτ στο μελον γιατι αμα βγεις εξω και αρχησεις να ρωτας  ξερεται το αιρσοφτ οι 4στους10 ασ πουμε θα ξερουν και πισευω οτι το αιρσοφτ μπορει να αποκτισει παγκοσμια τεραστια φημη και να περασει και το παιντμπολλ που ειναι ποιο γνωστο
ναι αλλα αν ενα πιτσιρικι χτυπησει τοτε παει το αιρσοφτ για ολους μας. θα πεσουν μυνησεις και μπορει να εχουμε και τα καναλια αν ειναι σοβαρος τραυματισμος. (το ποσο τραγικο γενικοτερα ειναι το να τραυματιστει ενα παιδι δεν χρειαζεται να το πω καν)

tristan

ειναι αρκετα τα προβλιματα τον ενηλικον παιχτον στα παιχνιδια ...φιλε nikos 1990 φαντασου να γεινι καπιο ατηχιμα με ανηλικω..... +1000 magicca

nikos1990

Eιπα συμφονω και ειδικα με εσενα Plwtarxh  αλλα ειπα με συμφωνη συγκαταθεση γονεα αμα συμφωνισε ο γονεας και χτυπισε το παιδι θα εχει την ευθηνη ο γονεας (αλλα μπορουμε να μιλισουμε στον κοσμο για το αιρσοφτ για να αποκτισει φημη) ;)

Whiskey

Παράθεση από: Magicca στις  14 Δεκ 2010, 19:02:47 ΜΜ
Η επανάληψη δεν είναι κακό.Καλό κάνει να τα ξαναλέμε γιατί κάποιοι δεν το γνωρίζουν.Ίσως γιατί είναι ηλικιακά μικροί ή δεν ξέρουν από Airsoft.Αυτό ωσάν φιλική επισύμανση στον Ozy ;).Και niko σαν μάνα αλλά και σαν παίχτρια θα σου πώ τη γνώμη μου.Και ο νόμος να το επέτρεπε στην Ελλάδα, με τους ενήλικες που θα έχει απέναντί του, οι γίοι μου ή η κόρη μου δεν θα τους άφηνα και πάλι.
Εδώ ενήλικες με ενήλικες δεν κρατάμε τα όρια και σεβασμό και θα επέτρεπα στα παιδιά μου?!Εδώ γίνεται μλκ μεταξύ μας και φαγωνόμαστε,φαντάσου να γινόταν χαζομάρα (για να μην πω πιο βαριά λέξη) και να ήταν τα παιδιά?Θα σκοτωνόμασταν ή όχι?!Τι λές?

+1

Ozymandias

Νικο, η ιδεα σου ειναι επικινδυνη για ολους μας και κυριως ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Ο νομος λεει οτι ενας ανηλικος δεν μπορει να κατεχει οπλο airsoft ουτε να παιζει. Τερμα.

Νομιζω οτι η κουβεντα τελειωνει εδω.....δεν καταλαβαινω γιατι την συνεχιζεις

Whiskey

Παράθεση από: Ozymandias στις  14 Δεκ 2010, 19:36:27 ΜΜ
Νικο, η ιδεα σου ειναι επικινδυνη για ολους μας και κυριως ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Ο νομος λεει οτι ενας ανηλικος δεν μπορει να κατεχει οπλο airsoft ουτε να παιζει. Τερμα.

Νομιζω οτι η κουβεντα τελειωνει εδω.....δεν καταλαβαινω γιατι την συνεχιζεις

+2 (κινδυνευοντας να χαρακτηριστω spammer).

nikos1990

παιδια οτνως εμεις δεν παιζουμε σωστα γενικα θα ηταν καλο να ανοιγε ο κοσμος του αιρσοφτ και σοτυς ανοιλικους και οντως ο Οζυ εχει δικιο ας το τελειοσουμε εδω ιδεα χωρις μελλον

nikos1990

Nick_the_Greek

Ρε Νικο ανηλικος εισε??Αν οχι τοτε τι ενδιαφερεσαι.Δικιο εχουν ο Οzy και οι ολοι.Τωρα αν εισε καλα κανεις και προσπαθεις αλλα μην περιμαινεις και πολλα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Nick_the_Greek

Παράθεση από: nikos1990 στις  14 Δεκ 2010, 20:39:08 ΜΜ
nikos1990 ειμαι 20  :-*

Δεν προσπαθω να σε "πιασω" οτι εισε ανηλικος απλος στο λεω.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Carnifex1900

Αν οι ενηλικες που ηδη παιζουν ειναι ανευθηνοι και προκαλουν τοσα προβληματα...τι να πω...και οπως φενεται αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ στην ελλαδα, γιατι εγω που επεζα τοσα χρονια ιρλανδια, συνεργαζομουνα αψογα και με πιτσιρικια και με γονεις και με ενηλικους παικτες! Ειδικα οι μικροι δεν γινοταν να ειναι πιο υπευθηνοι. Θα σας αναφερω ενα γεγονος που πραγματικα με εντυπωσιασε.
Παιζαμε ενα public παιχνιδι με κατι φιλους (ιρλανδια παντα), και ημασταν γυρω στα 40-45 ατομα εκ των οποιων τα 10 ηταν παιδια 15-17 ετων...Αρχιζει λοιπον το παιχνιδι και βρισκονται σε καποια φαση ενας απο τους μικρους που ηταν sniper φατσα με εναν αλλον απο τους νεοτερους και αντι να του ριξει οπως θα συνεβαινε εδω, γυρναει και φωναζουν και οι δυο ταυτοχρονα ΜΠΑΜ! ε...οι μικροι οχι μονο δεν τσακωθηκαν, αλλα ζητησαν και συγγνωμη στην περιπτωση που δημιουργησαν προβλημα ο ενας στον αλλον...αυτο εδω ουτε απο τους καλυτερους ενηλικες δεν γινεται και γι αυτο το λογο και πριν ορμηξετε ολοι κλασικα να φατε τον "επαναστατη" θα πω οτι ΝΑΙ, με την σωστη αγωγη δεν βλεπω κανενα λογο να στερησουμε το αθλημα απο τους μικροτερους!
Συγγνωμη για αυτον τον τελευταιο λογο παρα την επιθυμια του author να κλειδωθει αλλα οπωσδηποτε επρεπε να αναφερθει
Pete a.k.a Carnifex