(ΑΚΥΡΟ)19-12-2010 Ελευσινα Σχεδιο Β

Ξεκίνησε από salamine153, 23 Νοε 2010, 22:01:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Φιλε Ζιντζα,
δεν εχω τιποτα ουτε εναντιον σου, ουτε εναντιον της υπολοιπης ομαδας :) ;)
Με συγχωρεις :-[ :-\, αν εχω γραψει για σενα κατι που δεν εχεις αναφερει και ο ιδιος.

Ποτε μα ποτε δεν ζηλευω κανεναν και δεν σπαζομαι με τις επιτυχιες τους, ποσο μαλλον στο παιχνιδι ;) Δεν υποστιρηξα ποτε οτι μονο απο τυχη το παιχνιδι για το Ιραν πηγε καλα. Αλλο ελεγα - καποτε και εσεις νεοι παικτες εισασταν και καποτε φιλε Ζιντζα δεν ειχες στο ενεργετικο σου τοσα πολλα παιχνιδια. Δεν ηταν λιγο δυσκολη η πρωτη φορα ??? Τετοια αρχισαν μετα να λενε και σε σενα ??? Οτι λεω στο φορουμ, δεν εχω ποτε προβλημα να το πω και στο πεδιο, απλα ποιος ακουει εκει ??? Κυριως, οταν αναφερω τις εντυπωσεις μου, παντα λεω και σε τι ακριβως βασιζονται ::)

Τελος απλα δεν εχω σκοπο να "αποδειξω" κατι - δεν με πληρωνει και κανεις για να ανεβαζω σεναρια ::)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

salamine153

Παντως, κριμα παιδες που δεν συνεννοουμαστε :(

WAR ANGEL

Να πω και εγω την φτωχη μου γνωμη.

Νομιζω οτι οντως δεν καταλαβαινομαστε.Το θεμα με το Zinza ηταν παντα απλο.Εφτιαχνε και φτιαχνει σεναρια που ξερεις τι να περιμενεις.
Οταν ο Ζινζα εφτιαχνε τα πρωτα του σεναρια δεν υπηρχε καποιο αλλο Public να πας.Οποτε ηθελες δεν ηθελες πηγαινες.Στην αρχη ειχε δυσκολιες.Παρολα αυτα ο Βασιλης ηταν σπανιος ανθρωπος και ελυνε τα προβληματα με χιουμορ και χαμογελο και αυτο τον εκανε να κερδισει κοσμο παρα τα οποια προβληματα.Στην συνεχεια απεκτησε και την εμπειρια.

Καταληγοντας λοιπον ο Βασιλης ηταν ειναι και θα ειναι συμπαθης στο ευρύ κοινο , λογω χαρακτηρα.

Προτεινω λοιπον να σταματησεις να πιεζεις κοσμο να ερχετε στα σεναρια σου και να συμμετεχεις ενεργα σε σεναρια εμπειρων συμπαικτων μας , προσφεροντας την βοηθεια σου στην ομαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου.Με αυτον τον τροπο θα κερδισεις την συμπαθια της κοινοτητας αλλα και πολυτιμη εμπειρια που θα σε βοηθησει στην δυσκολη δουλεια να οργανωσεις ενα παιχνιδι.

salamine153

σωστος 8) 8) 8)

αλλα νομιζω να πιεζω κανεναν :-\

jumbo

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  13 Δεκ 2010, 18:21:49 ΜΜ
Να πω και εγω την φτωχη μου γνωμη.

Νομιζω οτι οντως δεν καταλαβαινομαστε.Το θεμα με το Zinza ηταν παντα απλο.Εφτιαχνε και φτιαχνει σεναρια που ξερεις τι να περιμενεις.
Οταν ο Ζινζα εφτιαχνε τα πρωτα του σεναρια δεν υπηρχε καποιο αλλο Public να πας.Οποτε ηθελες δεν ηθελες πηγαινες.Στην αρχη ειχε δυσκολιες.Παρολα αυτα ο Βασιλης ηταν σπανιος ανθρωπος και ελυνε τα προβληματα με χιουμορ και χαμογελο και αυτο τον εκανε να κερδισει κοσμο παρα τα οποια προβληματα.Στην συνεχεια απεκτησε και την εμπειρια.

Καταληγοντας λοιπον ο Βασιλης ηταν ειναι και θα ειναι συμπαθης στο ευρύ κοινο , λογω χαρακτηρα.

Προτεινω λοιπον να σταματησεις να πιεζεις κοσμο να ερχετε στα σεναρια σου και να συμμετεχεις ενεργα σε σεναρια εμπειρων συμπαικτων μας , προσφεροντας την βοηθεια σου στην ομαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου.Με αυτον τον τροπο θα κερδισεις την συμπαθια της κοινοτητας αλλα και πολυτιμη εμπειρια που θα σε βοηθησει στην δυσκολη δουλεια να οργανωσεις ενα παιχνιδι.

+1 αδερφε, μεχρι και στους τονους που χρησιμοποιεις.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

vipergr

Εμενα μου κανει εντυπωση ποσο πολυ ασχολειστε με την παρτη του και θελετε κιολας απο πανω να καταλαβει το παιδι. Που να καταλαβει οταν σε λιγοτερο απο μισο χρονο εγγραφης στο φορουμ εχει φτασει τα 500 post. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινει πως οταν δεν εχεις εμπειρια σε κατι - οτι και να ειναι αυτο- πρωτα μαθαινεις να ακους και μετα μιλας. Εμενα μου φαινεται οτι απλα δεν θελει να καταλαβει γι΄αυτο τζαμπα ασχολειστε μαζι του και με ολους τους αλλους σαν και αυτον. Απλα αγνοηστε τους ειναι το χειροτερο που μπορουν να παθουν.
Φιλικα V.

salamine153

Παράθεση από: vipergr στις  13 Δεκ 2010, 20:06:16 ΜΜ
Εμενα μου κανει εντυπωση ποσο πολυ ασχολειστε με την παρτη του και θελετε κιολας απο πανω να καταλαβει το παιδι. Που να καταλαβει οταν σε λιγοτερο απο μισο χρονο εγγραφης στο φορουμ εχει φτασει τα 500 post. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινει πως οταν δεν εχεις εμπειρια σε κατι - οτι και να ειναι αυτο- πρωτα μαθαινεις να ακους και μετα μιλας. Εμενα μου φαινεται οτι απλα δεν θελει να καταλαβει γι΄αυτο τζαμπα ασχολειστε μαζι του και με ολους τους αλλους σαν και αυτον. Απλα αγνοηστε τους ειναι το χειροτερο που μπορουν να παθουν.
Φιλικα V.
Να θυμισω, μεγαλε 8) οτι δεν ειμαι "λιγοτερο απο μισο χρονο" στο φορουμ :-X Εκτος του οτι δεν ξερουν να διαβαζουν, ορισμενοι εδω δεν ξερουν ουτε και να μετρανε :-X :-[ :-X Και τι ακομα πρεπει να καταλαβω ??? Δεν ζητισα απο κανεναν να "ασχοληται", απλα δεν μπορω εγω να φερω την ευθηνη για τη βαρεμαρα των αλλων και την απροθυμια τους να φερθουν αξιοπρεπως και να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ :( Κυριως ρε φιλε, δεν ειναι οτι δεν θελω, ειναι οτι δεν εχω τι να καταλαβω απ οσα εχετε γραψει εδω γιατι κανεις, εντως φυσικα απο τον WAR ANGEL 8) 8) 8), δεν φροντισε να γραψει κατι λογικο και σωστο, που να λυνει στ αληθεια καποια περεξηγηση :-\   η απορια. Εγω δεν εχω εμπειρια ??? Βασικα δεν ειπα οτι ειμαι πολυ εμπειρος, αλλα η εμπειρια ολων των υπολοιπων που εγραψαν για το θεμα, σε τι εκφραστηκε ??? Εγραψαν κατι χρησιμο ??? Ασκισαν καποια αντικειμενικη κριτικη ???

agent 47

Παράθεση από: salamine153 στις  14 Δεκ 2010, 14:02:00 ΜΜ
Δεν ζητισα απο κανεναν να "ασχοληται"

όταν ποστάρεις συνέχεια και παντού είναι επόμενο να ασχολούντε μαζί σου και επίσης όταν κάνεις διφορούμενα σχόλια τότε έχεις το αποτέλεσμα να σε κριτικάρουν αρνητικά. Το οτι τα δικό σου παιχνιδι δεν πήγε καλά δεν σημαίνει οτι πρέπει και των άλλων να πάνε χάλια. Είναι το υπόβαθρο του κάθε παιχνιδιού που τραβαέι κόσμο αλλά και πως σηκώνει το σενάριο ο διοργανωτής.
, απλα δεν μπορω εγω να φερω την ευθηνη για τη βαρεμαρα των αλλων και την απροθυμια τους να φερθουν αξιοπρεπως και να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ
Είναι αυτό που σου γράφω προηγουμένως με το υπόβαθρο.

Εγω δεν εχω εμπειρια ??? Βασικα δεν ειπα οτι ειμαι πολυ εμπειρος, αλλα η εμπειρια ολων των υπολοιπων που εγραψαν για το θεμα, σε τι εκφραστηκε ??? Εγραψαν κατι χρησιμο ??? Ασκισαν καποια αντικειμενικη κριτικη ???

Ποιός ορίζει το μέγεθος της εμπειρίας;;;
Εσύ;;;;.........Εγώ;;;;.........Όχι
Μάλλον οι παλαιότεροι....

Επίσης για την κριτική..... η κριτική είτε θα έιναι θετική είτε αρνητική...
επειδή κατα κύριο λόγο η κριτική προς το πρόσωπο σου είναι αρνητική δεν σημαίνει οτι απαραίτητα δεν είναι αντικειμενική....
μαλλον επειδή σου την λένε για κάποια πραγματάκια επιλέγεις να θεωρείς την κριτική τους μη αντικειμενική.....

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

tomc4t

Ενταξει ελεος πια...Γελοιο εχει καταντησει ολο αυτο...5 σελιδες για ενα παιχνιδι που δεν εγινε ποτε...Σταματηστε να ποσταρετε επιτελους...Καποιος διαχειρηστης δεν υπαρχει να το κλεισει???
Jolly Roger lead the way...

salamine153

Whiskey

Χωρις να μου πεφτει ιδιαιτερος λογος, αφου εξ'αρχης δε θα ερχομουν στο παιχνιδι σου ... εκατσα και διαβασα 5 σελιδες posts απο απλη "περιεργεια" ...

Αν και εσυ ειχες την αναλογη "περιεργεια" θα εβλεπες οτι εχεις περιπου 3,5 σελιδες (καθως τα υπολοιπα ειναι δικα σου posts) αρνητικα σχολια και για τα παιχνιδια σου αλλα και την συμπεριφορα σου ...

Μηπως θα επρεπε καλυτερα να κοιταξεις αυτο πριν οτιδηποτε αλλο ?

Υποθετω πως αν συνεχισεις να κανεις "εχθρους" τοτε απλα θα καταληξεις να ριχνεις μπιλιες σε τενεκεδακια μια που ουτε σε δικα σου παιχνιδια θα ερχεται κανεις αλλα ουτε και θα σε θελουν αλλοι στα δικα τους ... και πιστεψε με, σε αυτα που διαβασα, προσεβαλες αρκετα ατομα τοσο παλια στον χωρο του airsoft που εσυ ισως δεν ειχες "γεννηθει" καν οταν αυτοι αρχιζαν ... αυτο δε δειχνει καλο χαρακτηρα και αποφερει συνηθως αρνητικα αποτελεσματα τα οποια ειθισται να σε συντροφευουν δια (αιρσοφτικο) βιον.

Αυτα φυσικα με φιλικο και συμβουλευτικο χαρακτηρα και οπως θελεις (και αν θελεις) τα εκλαμβανεις ...

Καλη συνεχεια.

Ozymandias

salamine153

Να σημειωσουμε οτι αρκετα σεναρια που βγαινουν τωρα εχουν μεγαλες ομοιοτητες με το δικο μου, αλλα κανενας δεν μιλαει ουτε για στρουμφακια, ουτε για κουνελακια, ουτε για χαμενες Κυριακες :-X

Magicca

Καλό μου παλικάρι δεν βλέπεις τόσο καιρό ότι όλοι μα όλοι σε περιμένουν στην γωνία μόλις σηκώσεις παιχνίδι?Ξέρεις γιατί? όχι τόσο για το πώς θα είναι το σενάριο σου αλλά για το πώς διαχειρίζεσαι τον λόγο σου (τον γραπτό εννοώ) απέναντί τους.
Γνώμη μου λοιπόν, επειδή κανείς δεν γεννήθηκε ιδιοφυϊια στο Airsoft , είτε για να σηκώσει κάποιο σενάριο είτε πως να παίξει ,άκου χωρίς να πρέπει ντέ και καλά να απαντήσεις σε οποιουδήποτε το πόστ (μόνο και μόνο για να απαντήσεις) και δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια για τα παιχνίδια που θέλεις να σηκώσεις.Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά με όρεξη να σε βοηθήσουν χωρίς να δημιουργηθούν προστριβές τέτοιου τύπου όπως σε όλα αυτά τα παραπάνω πόστ.Ένα ενδεικτικό πόστ πιο πάνω να σου αναφέρω ότι ο RookieJo από την ομάδα μου, σου πρότεινε ότι χρειαστείς για βοήθεια είναι στην διάθεσή σου.
Να αρπάζει λοιπόν ευκαιρίες τέτοιες και άστα τα πολλά πολλά για άλλους.Όλοι ξεκινάμε από την αρχή ΠΑΝΤΑ και μετά σιγά σιγά βελτιονόμαστε.Ουδείς αλάνθαστος. ;)Και άμα θές μετά τις γιορτές σε κάποιο παιχνίδι που θα συναντηθούμε, έχω όλη την καλή διάθεση να τα πούμε και από κοντά πιο αναλυτικά :)

Φιλικά Άσπα. :)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

pit k

Παράθεση από: tomc4t στις  14 Δεκ 2010, 15:40:00 ΜΜ
Ενταξει ελεος πια...Γελοιο εχει καταντησει ολο αυτο...5 σελιδες για ενα παιχνιδι που δεν εγινε ποτε...Σταματηστε να ποσταρετε επιτελους...Καποιος διαχειρηστης δεν υπαρχει να το κλεισει???

Παράθεση από: salamine153 στις  14 Δεκ 2010, 16:35:49 ΜΜ
Απο το στομα μου το πηρες :)

Αν δείτε ότι κάπου λέει αναφορά στον συντονιστή  πιστεύω ότι αν κάποιοι από εμάς κάνουμε από μια αναφορά αυτός έχει την υποχρέωση να το κλειδώσει  ???

αφού δεν έχει ο ίδιος το θάρρος να το κάνει και δεν καταλαβαίνει τι του λέμε όλοι εμείς ??? >:(

μετά από αυτό το ποστ θα κάνω την αναφορά οποίος πιστός προσέλθει  ;)