ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΕG ΜΟΥ ΝΟΤΑΝ ΒΑΡΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 12 Δεκ 2010, 17:33:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ιστιμπεη

Οπως λεει και ο τιτλος πως γιεται αυτο - χωρις να χασω επιδοση - ?

mirrage

Νομίζω πως ο μόνος τρόπος είναι να το εφοδιάσεις με υπερ άψογο gearbox
το οποίο θα έχει υπερ απίστευτα καλά ρυθμιστεί ως προς το shimming ώστε
να κάνει λιγότερο θόρυβο.
Αλλά νομίζω πως και πάλι δεν θα έχεις και τόσο καλό αποτέλεσμα ώστε να αξίζει
να το ψάξεις.
Άλλος τρόπος είναι να καλύψεις το AEG με κάποιο μονωτικό αλλά μάλλον θα
είναι άβολο μετά...

Πάντως όλοι θέλουν να τα κάνουν να ακούγονται as real as it gets και εσύ το θες
ήσυχο...Τι να πω!

Περί ορέξεως....
:)

Περίμενε και τις γνώμες των άλλων πάντως γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.

ROOKIEJO

δεν ειναι ασχημη ιδεα αν εχεις σιγαστηρες να μην ακουγεται τοσο πολυ και ειναι και αρκετα ρεαλιστικο.
επειδη εχω την ιδια απορια οποια βοηθεια θα ηταν χρησιμη.
το μονοτικο μαλλον δεν χωραει εσωτερικα και απο εξω θα ειναι μαλλον ασχημο

lak1000

Κεφαλή πιστονιού. Βάλε Silent.
Επίσης ίσως βρεις και κάποια κεφαλή κυλίνδρου που να βοηθάει...
Please don't feed the trolls...

Myrmidon

Ένας άλλος τρόπος που έχω δει είναι να αγοράσεις πιστόνι, πιστονοκεφαλή και κύλινδρο τα ποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μειώνουν τον ήχο που βγάζει την ώρα που χτυπάει το πιστόνι. Αυτά έχω δει να τα βγάζει η Systema αλλά αν το ψάξεις ίσως να βρεις να έχουν και άλλες εταιρίες. Δεν ξέρω πόσο πού μειώνει τον ήχο αλλά λέει ότι τον μειώνει. Το καλό με αυτό είναι ότι το όπλο σου, αν όντως ισχύει ότι το κάνει αθόρυβο και πάρεις Systema, εκτός απο αθόρυβο θα αποκτήσει και πιο ποιοτικά εξαρτήματα και πιθανων χωρίς να χάσεις επίδοση.
Ελπίζω να σε βοήθησα με αυτά που είπα
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Ιστιμπεη

Παράθεση από: mirrage στις  12 Δεκ 2010, 17:57:59 ΜΜ

Πάντως όλοι θέλουν να τα κάνουν να ακούγονται as real as it gets και εσύ το θες
ήσυχο...Τι να πω!

Περί ορέξεως....
:)
Thx αλλ α το θελω ησυχο γιατι μου εχει τυχει να καταλαβουν που ειναι η θεση μου. Τεσπα

fanioles

Όπως τα λένε και οι προηγούμενοι..   Μπορείς να αλλάξεις πιστονοκεφαλή και να βάλεις και ενα σιγαστήρα. Αν είναι κινέζικο που όλος ο θόρυβος προέρχεται απο τον μηχανισμό και όχι απο τη κάνη, θα δείς ελάχιστα αποτελέσματα με σιγαστήρα. 

Είχα ενα UMG της G&G και ο σιγαστήρας έκανε πολύ δουλειά.
Επίσης σε ενα μ14 socom Marui  σιγαστήρας έκανε δουλειά.
Αλλα είναι και τα 2 πολύ καλοφτιαγμένα και ο μηχανισμός τους είναι αρκετα αθόρυβος και ετσι η επιπλέον σίγαση του σιγαστήρα μετράει.

indianos

κοιτάξτε πάντως μια ματια και εδώ... How To Make An Airsoft Silencer (Best On Youtube!) αν και δεν ξέρω αγγλικά πιστεύω να βοηθάει καθόλου

Ιστιμπεη

nikos1990

Η δουλεια του σιγαστηρα ειναι να κανει το οπλο να ακουγεται αλλιως και οχι πιο σιγα Weaponology - Navy SEALs Pt 1 αμα ακουσεται προσεκτικα στο 1:40-1:46 λεει the purpose of the silencer is not to make the gun silent is to make the gun shot sound like something else επεισης μπορειτε να δειτε στο βιντεο πως δουλευι ο σιγαστηρας :)
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Ιστιμπεη

Παράθεση από: nikos1990 στις  29 Δεκ 2010, 16:13:13 ΜΜ
Η δουλεια του σιγαστηρα ειναι να κανει το οπλο να ακουγεται αλλιως και οχι πιο σιγα Weaponology - Navy SEALs Pt 1 αμα ακουσεται προσεκτικα στο 1:40-1:46 λεει the purpose of the silencer is not to make the gun silent is to make the gun shot sound like something else επεισης μπορειτε να δειτε στο βιντεο πως δουλευι ο σιγαστηρας :)
Ωραια ολα αυτα που λες αλλα ανοιξα αυτο το θεμα για να μιλαμε για αεροβολα airsoft και οχι κανονικα οπλα

nikos1990

Δικιο εχεις αν και νομιζω σηγαση σε οπλο αιρσοφτ μπορει να γεινει σε αεριου λογο των αεριων που βγενουν απο την κανη
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill