Σιωπηλο kill

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 09 Δεκ 2010, 02:19:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

Υπαρχει ενα kill στο οποιο γινεται το εξης...Εισαι κοντα στον αντιπαλο πισω δεξια αριστερα μπροστα δεν εχει σημασια και γινεται το εξης τον εχεις με την κανη στραμενη πανω του δεν σε εχει δει για τους Χ-Ψ λογους και του φωναζεις  χαμηλοφωνα ΨΗΤ-ΨΗΤ γυρναει σε κοιταει και του λες εισαι εξω.Η δεν του λες τιποτα και απλα ειναι εξω.Δεν λες μπαμ γιατι μπορει να υπαρχουν κ αλλοι κοντα του.Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν θες να προδωσεις την θεση σου.ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στην περιπτωση που τον εχεις 100% ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ και απλα πεφτουν τα ματια του πανω σου και συ τον χαιρετας και του χαμογελας.Το οτι εισαι εξω δειχνει το ηθος και την καλη σου διαθεση οτι παραδεχεσαι το kill σου που δεν χρειαστηκε να σου ριξει ενω μπορουσες να την ειχες φαει ηδη και ταυτοχρονα να τον αφησεις να τους παρεις παραμαζωμα και τους υπολοιπους που δεν τον πηρατε χαμπαρι που τρυπωσε αναμεσα σας......αυτα!!Συμφωνεις η οχι με αυτο?Προσωπικα συμφωνω και εννοειται οτι μου εχει συμβει και το εφαρμοζω.ΔΗΛΑΔΗ βγαινω χωρις καν να μιλησω.απλα τον κοιταω και λεω ΕΞΩ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Demon

Συμφωνώ 1000%
Και μάλιστα μου ετυχε στο σενάριο της κυριακής που μας πέρασε.
Βρέθηκα με ερπινγκ πίσω απο τον αντίπαλο μου,και επειδή δεν ήξερα αν υπάρχουν άλλοι κοντά του τον σκούντηξα με την κάνη και του είπα πολύ σιγά οτι είναι έξω,και ευτυχώς το παιδί(δυστηχώς δεν ξέρω το όνομά του γιατι φορούσε full face) ήταν καλός χαρακτήρα και σωστός παίχτης και βγήκε.

Υ.Γ. Το κακό είναι οτι δεν το χάρηκα για πολύ γιατι 10 λεπτά αργότερα ένιωσα μια κάνη στην πλάτη μου και ακουσα αυτο "ψίτ-ψίτ είσαι έξω" που ανέφερες οπότε βγήκα και εγώ ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτά απο μένα

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  09 Δεκ 2010, 02:19:07 ΠΜ
Υπαρχει ενα kill στο οποιο γινεται το εξης...Εισαι κοντα στον αντιπαλο πισω δεξια αριστερα μπροστα δεν εχει σημασια και γινεται το εξης τον εχεις με την κανη στραμενη πανω του δεν σε εχει δει για τους Χ-Ψ λογους και του φωναζεις  χαμηλοφωνα ΨΗΤ-ΨΗΤ γυρναει σε κοιταει και του λες εισαι εξω.Η δεν του λες τιποτα και απλα ειναι εξω.Δεν λες μπαμ γιατι μπορει να υπαρχουν κ αλλοι κοντα του.Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν θες να προδωσεις την θεση σου.ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στην περιπτωση που τον εχεις 100% ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ και απλα πεφτουν τα ματια του πανω σου και συ τον χαιρετας και του χαμογελας.Το οτι εισαι εξω δειχνει το ηθος και την καλη σου διαθεση οτι παραδεχεσαι το kill σου που δεν χρειαστηκε να σου ριξει ενω μπορουσες να την ειχες φαει ηδη και ταυτοχρονα να τον αφησεις να τους παρεις παραμαζωμα και τους υπολοιπους που δεν τον πηρατε χαμπαρι που τρυπωσε αναμεσα σας......αυτα!!Συμφωνεις η οχι με αυτο?Προσωπικα συμφωνω και εννοειται οτι μου εχει συμβει και το εφαρμοζω.ΔΗΛΑΔΗ βγαινω χωρις καν να μιλησω.απλα τον κοιταω και λεω ΕΞΩ
Δημητρη τι διαφορα εχει αυτο με το ηδη κατηργημενο μπαμ?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

nikos1990

Δηλ. αμα ακουμπεισεις την κανη σου πανω του και του πεις εξω θεοριτε kill ???
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

MitsoS_O_Yakuza

δεν μιλησα για κανενα ακουμπημα εγω απλα ειπα για το σιωπηλο kill τιποτα περισσοτερο.Φιλε ΠΑΥΛΟ δεν ειναι μπαμ γιατι δεν θες να προδωσεις τη θεση σου.Γιατι το λεω αυτο?αν πεις ΜΠΑΜ ο αλλος θα φωναξει ΕΞΩ και θα τον ακουσουν και ετσι θα προδοθεις....ενω με αυτο που λεω και ισχυει ειναι ΨΗΤ εισαι εξω και το ακουει μονο αυτος και ΑΝ ειναι σωστος ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΞΩ για να ΜΗΝ σε προδωσει...αυτο...τιποτα παραπανω...πιστευω εγινα σαφεστατος τωρα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

nikos1990

Αμα δεν ειναι σωστος και γκαριξει την κανεις οσο ποιο γρηγορα μπορεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Splinter-B

Κατα την ταπεινή μου άποψη silent kill μπορεί να είναι μόνο το knife kill όπου ακουμπάς τον αντίπαλο και του ψυθιρίζεις "είσαι έξω". Κι αυτός θα έπρεπε σιωπηλα να μείνει κάτω τουλάχιστον μέχρι να φύγεις απο κεί (θεωρητικά το knife kill είναι για λόγους stealth) ή μετα απο κάποια χρονική διάρκεια.
Silent Kill απο απόσταση δεν το καταλαβαίνω.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Maleficus

ίσως αν κάποιος στο όπλο του έχει ενσωματόσει σιγαστήρα ...
αλλιώς είναι αυτό που λέει ο Γιάννης

remali

Η ''κοντακια'' δεν πιανεται?

Splinter-B

Σύμφωνα με τους κανόνες κάποιων παιχνιδιών στο εξωτερικό η κοντακιά δε μετράει σαν kill αλλά σαν "αναισθητοποίηση" αντιπάλου για χ χρονικό διάστημα όπου όμως μετά είναι καθ'όλα ενεργός και δεν χρήζει medic ούτε πάει στο σημείο respawn. Α, υπο την προϋπόθεση οτι δεν φοράει κράνος!  ;D
Καλή η κουβέντα αλλά έχω την αίσθηση οτι έχουμε πιό σημαντικά πράγματα να λύσουμε πριν φτάσουμε στις κοντακιές και τα μαχαιρώματα  :D
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

remali

Το βρήκα πνιγμος με τον αορτηρα!!!!!χαχαχαχαχαχα

Κατσε πρωτα να πλησιασω καποιον απο πισω και μετα βλεπω τι διεστραμενη πραξη θα κανω... ;D ;D ;D

nikos1990

Ελα ρε το πολυ πλου βγαζεις καμια σπαθα και του περνεις την καροτιδα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

να βλεπετε το δασος και οχι το δεντρο...παρακαλω οχι εκτος θεματος απο εδω και κατω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

nikos1990

Σορυ Μιτσο ας παμε ενος παλι μου ξαναεξηγεις το σιωπιλο κιλλ λιγο πιο απλα αν γινεται

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Splinter-B στις  09 Δεκ 2010, 15:30:42 ΜΜ
Κατα την ταπεινή μου άποψη silent kill μπορεί να είναι μόνο το knife kill όπου ακουμπάς τον αντίπαλο και του ψυθιρίζεις "είσαι έξω". Κι αυτός θα έπρεπε σιωπηλα να μείνει κάτω τουλάχιστον μέχρι να φύγεις απο κεί (θεωρητικά το knife kill είναι για λόγους stealth) ή μετα απο κάποια χρονική διάρκεια.
Silent Kill απο απόσταση δεν το καταλαβαίνω.

+1000.Αν ειναι μαι μαχαιρι οκ αλλα χωρις δεν ειναι λογικο.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

nikos1990

Το ξερω το Stelth kill με μαχαιρι αλλα χρησημοποιητε στο αιρσοφτ ενοω οχι να τον σφαζεις τον αλλο αλλα να τον ακουμπας και να λες σιοπηλα εισαι εξω και το silent kill απο αποσταση τα κανουν οι ελευθεροθι σκοπευτες κανονικα

kaliostro

Αυτό δεν έχει νοημα γιατί σε πραγματικές συνθήκες τί θα κάνεις δηλαδη...θα του ρίξεις (εστω κ με σιγαστηρα) κ θα του πεις "Μην πέσεις φίλε μην με πάρουν χαμπάρι οι παραδίπλα σου"???
Ή Μπαμ Ή knife-stealth-silent kill (με ακούμπημα)...ενδιάμεσες παραλάγες δεν έχουν νόημα ιδιαίτερα σε μιλ.σιμ. καταστασεις.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

pit k

Παράθεση από: Ghostrider στις  09 Δεκ 2010, 03:21:29 ΠΜ
Συμφωνώ 1000%
Και μάλιστα μου ετυχε στο σενάριο της κυριακής που μας πέρασε.
Βρέθηκα με ερπινγκ πίσω απο τον αντίπαλο μου,και επειδή δεν ήξερα αν υπάρχουν άλλοι κοντά του τον σκούντηξα με την κάνη και του είπα πολύ σιγά οτι είναι έξω,και ευτυχώς το παιδί(δυστηχώς δεν ξέρω το όνομά του γιατι φορούσε full face) ήταν καλός χαρακτήρα και σωστός παίχτης και βγήκε.

Υ.Γ. Το κακό είναι οτι δεν το χάρηκα για πολύ γιατι 10 λεπτά αργότερα ένιωσα μια κάνη στην πλάτη μου και ακουσα αυτο "ψίτ-ψίτ είσαι έξω" που ανέφερες οπότε βγήκα και εγώ ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτά απο μένα

Αυτό που λέει ο φίλος είναι άλλο όταν έχεις τόσο κοντινή επαφή ναι να μην πει τίποτα :-X

Αλλά αυτό που λέει ο Μήτσος δεν είναι το ίδιο γιατί αν το πάρεις στην πραγματικότητα ακόμα και με σιγαστήρα να του ρίξεις χωρίς να τον ακούσει κάποιος θα πέσει κάτω επόμενος αυτοί που είναι γύρο του θα τον δουν που θα πέσει κάτω επόμενος θα καταλάβουν ότι κάτι τρέχει.

Επίσης να θυμίσω κάτι στον Μήτσο τον ίδιο που του έχει τύχη στο hotel που κάποιος του το έκανε αυτό και διαματηρηθηκαι γιατί του είχε και πολύ εύστοχα τότε ρίξε μου γιατί μπορεί να αστοχήσεις ο άλλος του έλεγε ότι αποκλείεται και στο τέλος που πειραματιστήκανε του έριξε ο άλλος αλλά ο Μήτσος του απόφυγε τουλάχιστον τρία bbs που του έριξε και το παίξανε parle  και συνεχίσανε ;) ;) ;)
Ελπίζω να το θυμήθηκες το σκηνικό γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να του ρίχνεις γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να μην το πετύχεις τον άλλον και επειδή πρέπει να δηλώνεται η θεση του θύτη και για τον παραπάνω λόγο που ανέφερα  ;) ;) ;) ;) ;)

MitsoS_O_Yakuza

ωραια τα λετε και τα λεμε αλλα συνεχιζετε να βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος!Μαυτο το νημα θελω να θιξω το ηθος και την καλη διαθεση των παιχτων και να παραδεχονται το kill του απεναντι!!Ενας κανονας υπαρχει σαυτο το υπεροχο αθλημα που παιζουμε....σουρθε το ΒΒ βγαινεις...πυτε ψαχνεις απο που σου ηρθε ουτε τιποτα..ουτε κανεις το παγωνι αν δεν δεις αυτον που σου εριξε και σε πετυχε(πιστεψε με υπαρχουν ατομα που ξερουν τοσο καλα το AEG τους που ριχνουν ΜΟΝΟ οταν ξερουν 100% οτι σε εχουν!!Φιλε Pit K εισαι εκτος θεματος για το παραδειγμα που εδωσες...εδω τα δεδομενα ειναι αλλα...αυτο που λες για τοτε ειναι αλλο!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Vangelis

Είναι ενδιαφέρουσα σαν ιδέα, αλλά τι θα συμβεί αν ο ένας ψιθυρίζει «ψιτ» και ο άλλος κάνει ότι δεν τον ακούει;

Με χιουμοριστική διάθεση και μόνο.  :)
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.