Επιχείρηση : Φοίνικας 05-12-010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 30 Νοε 2010, 12:24:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

Οι Μ_Α_Τ ζητάμε συγνώμη αλλά πρέπει να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας...

ALMOGAVER

VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

kaliostro

Επιτέλους ήρθε το νέο μόντεμ κ δεν χρειάζετε να κλέβω απο την γειτονιά ίντερνετ.. :)
κάθαρμα μέσα κ εγώ.... ;)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

SW1GEORGE

Παράθεση από: kaliostro στις  04 Δεκ 2010, 21:29:05 ΜΜ
Επιτέλους ήρθε το νέο μόντεμ κ δεν χρειάζετε να κλέβω απο την γειτονιά ίντερνετ.. :)
κάθαρμα μέσα κ εγώ.... ;)

τι λογια ειναι αυτα......

δεν κλεβεις....δανειζεσαι  ;) ;) ;)
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Demon

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για το απίστευτο παιχνίδι που έγινε!!!!!Και που εμενα προσωπικά μου γέμισε τις μπαταρίες για την δύσκολη βδομάδα που θα έρθει.

Kαι ποιο συγκεκριμένα:
- Τους Ι-4 για την όλη οργάνωση και την (επιτέλους μια φορά εγινε σωστά και τους ευχαριστώ για αυτο) τήρηση των κανόνων!
- Τον φίλο YiannisM για την βοήθειά του γιατι χωρίς εκεινον δε θα μπορούσα να παίξω σήμερα λόγω τεχνικού προβλήματος  ;D
-Και φυσικά τελευταίος και καλύτερος τον φίλο και συμπαίχτη μου στην ομάδα ZINJA ο οποίος εκανε τα πάντα:
1)Tήρησε μέχρι ενός όλους τους κανόνες
2)Δέν αδίκησε κανέναν
3)Κρατούσε τον ρυθμό(πάντα σε ψηλό τεμπο με την γνωστή και ανεπανάληπτη σε όλους αγριοzinjoφωνάρα του ;D ;D ;D )
4)Προσεχε και έβλεπε παντου(σαν ρανταρ ενα πραγμα) μπας και παραβίαζε τους κανόνες κανεις.(Αλλα που τολμουσε κανεις?? ;D ;D ;D )

Αυτά απο μένα καλή βδομάδα σε όλους και πάντα τέτοια να έχουμε!!!!

Σ.Μ. "The Ghostrider"

spiros.k

ενα μεγαλο μπραβο στους Ι-4 για την παιχνιδαρα που εγινε παντα τετοια φιλαρακια μου ηταν το κατι αλλο.καλα, για τους κανονες ασφαλειας δεν λεω κατι τα ειπε ολα ο φιλος μας ο ghostrider,ειναι απλα τα πραματα ολα τα παιδια ηταν αψογα και το χαρηκαμε .να σε καλα ρε βασιλη και παντα ετσι ρε φιλε ετσι ειναι τα παιχνιδια τα σωστα ουτε μανουρες ουτε αθανασιες ολα ειχαν παρει τον δρομο τους απο την αρχη,και παλι μπραβο ευχαριστουμε για την καλη διεξαγωγη του παιχνιδιου.καλη βδομαδα. ;) ;)

plwtarxhs

συνχαρητηρια και απο μενα και στους διοργανωτες αλλα και ολους τους παιχτες που βοηθησαν να γινει τοσο ωραιο παιχνιδι ;D επισης θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον yannisM για την βοηθεια του στην μεταφορα μου  :)

παντα τετοια παιδια, αψογη διοργανωση!

u5064247

Ευχαριστούμαι τούς i4 για το άψογο παιχνίδι .

agent 47

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες της αθήνας, τις ομάδες που ήρθαν από περιοχές εκτός αττικής, αλλα καί τους μεμονομένους παίχτες που παρεβρέθηκαν στο παιχνίδι μας για την συμμετοχή τους και την συνεργασία τους για να βγεί το παιχνίδι.

Λυπούμαστε ειλικρινά για τα παιδιά που δεν παίξανε αλλά για την ομάδα μας πάνω από όλα είναι οι κανονισμοί που διέπουν το χομπυ μας και δεν τους παραβαίνουμε για την ασφάλεια μας.

Ευχαριστούμε και πάλι.

Εκ μέρους των Ι-4.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Predator

Περάσαμε ωραία και σήμερα! Καλή βδομάδα να χουμε.

Echo-Fox

Ευχαριστούμε τους Ι4 για το πολύ ωραίο παιχνίδι.
Μπράβο στα παιδιά και κυριώς στον Jumbo που έτρεχε πάνω κάτω για να τα διεξαχθεί το παιχνίδι σωστά και δεν πρέπει να έρειξε ούτε μπίλια.

skaraveos

Το παιχνιδι ΑΨΟΓΟ, η εμπλοκες στο βουνο και στα τολ ολα τα λεφτα και η αδρεναλινη στο μαξιμουμ!!!

Ευχαριστουμε τους Ι4 για τη ομαλη και ασφαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου!

Επισης θελω να πω για ακομα μια φορα στο ΣΠΥΡΟ των COBRA .... "Φιλε σε ευχαριστω πολυ που μου εδωσες το οπλο σου!!! αν δεν ησουν εσυ δεν θα επαιζα σημερα." (τελικα εφταιγε το πιστονι....)  :-X

Σας χαιρετω και αναμενω συντεταγμενες για το επομενο πεδιο...
GK-1

FOX DIE " Team"

ernestos

ευχαριστούμε τους I-4 ήταν ωραίο παιχνίδι και με  πολλά bb
τόσα που η μπαταρία μου τα έπαιξε μεσα σε τρία τέταρτα. εγώ προσωπικά τους ευχαριστω και για την βολτούλα. πάντα τέτοια

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

chrisdeggestin

Μπραβο στην ομαδα ι-4 και στον jinga για την διοργανωση του παιχνιδιου και μενω στην διοργανωση, γιατι η ομαδα μου επελεξε να αποχωρισει,διοτι τρια οπλα συμπαιχτων μας βγηκαν εκτος οριων και δεν θελαμε να τους αφησουμε πισω.Μακαρι αυτο να γινοτανε καθε φορα και ας μην επαιζε και κανεις απο την ομαδα μου πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η ασφαλεια μας ειναι πανω απο ολα και πρεπει ολοι με πραξεις και οχι με λογια να το δειχνουν.Ηδη απο αυριο τα οπλα που βρεθηκαν με αυξημενα ορια μπαινουν σε διαδικασια αποκαταστασης για να μην βρεθουμε στην δυσαρεστη θεση να χασουμε καποιο αλλο σεναριο .Εκανα ολη αυτη την αναφορα για να μην παρεξηγηθει η ομαδα μου απο κανενα και ειδικοτερα απο τους ι-4 που διοργανωσαν αυτο το σεναριο.Φιλε jinga αν και σε ενημερωσα και προσωπικα στο πεδιο για τους λογους που αποχωρισε η ομαδα μου ,πραγμα που το θεωρω απαραιτητο ,αφου ησουν ο οικοδεσποτης θελω να ξερεις οτι οσο καιρο συμμετεχω σε αυτο το χομπι δεν εχω χασει κανενα σου σεναριο ,αλλα πιστευω οτι το ιδιο θα εκανες και εσυ αν αυτο συνεβαινε στην ομαδα σου οποτε μην εκλαβεις την αποχωριση μας αρνητικα  .Κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι στον χωρο μας εχουμε ακουσει πολλες φορες να ευχομαστε μεταξυ μας ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ με τετοιες συμπεριφορες και διοργανωσεις μπορουν να γινουν πραγματικοτητα οι ευχες αυτες. Μπραβο παιδια ,ας μεινει ως παραδειγμα αλλα και μπραβο στην ομαδα μου που λειτουργησε συλλογικα και χωρις σκεψη ,δεν αφησε κανεναν πισω μπραβο LONERS ;D ;D ;D ;D

spiros.k

Παράθεση από: skaraveos στις  05 Δεκ 2010, 21:43:22 ΜΜ
Το παιχνιδι ΑΨΟΓΟ, η εμπλοκες στο βουνο και στα τολ ολα τα λεφτα και η αδρεναλινη στο μαξιμουμ!!!

Ευχαριστουμε τους Ι4 για τη ομαλη και ασφαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου!

Επισης θελω να πω για ακομα μια φορα στο ΣΠΥΡΟ των COBRA .... "Φιλε σε ευχαριστω πολυ που μου εδωσες το οπλο σου!!! αν δεν ησουν εσυ δεν θα επαιζα σημερα." (τελικα εφταιγε το πιστονι....)  :-X

Σας χαιρετω και αναμενω συντεταγμενες για το επομενο πεδιο...

τιποτα φιλαρακι και εσυ στην θεση μου το ιδιο θα εκανες.καλη βδομαδα. ;)

Teacherdick

Πολύ καλό παιχνίδι.Ευχαριστούμε και τα λέμε σύντομα!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Iskios

marboo

Όλα τα OFF TOPIC σβήστηκαν.

Παρακαλώ τα προσωπικά σας να τα λύσετε αλλού

spiv

μπράβο στους i4 για  το ωραίο παιχνίδι και γιατί πραγματικά τήρησαν όλους τους κανόνες.