ΤΡΕΛΟΚΑΜΕΝΟΣ

Ξεκίνησε από skotostras, 04 Δεκ 2010, 19:52:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skotostras

Τρελοκαμενο ανθρώπινο είδος με εξοπλισμό.
Μερικα σετ NVG και άλλα είναι αυθεντικα που σημαίνει, πολλά μάνεϊ
Fairchild's small military museum.

metallpontios

σκετη τρελα ο τιπος

Ozymandias

Ειναι αρκετοι τετοιοι στο ιντερνετ.....λεγονται geardos   ;D

nikos1990

Παιδια αμα μου τα κλεβανε ολα αυτα το πρωτο πιστολι που θα εβρισκα θα οπλιζα και θα αυτοκτονουσα αν δεν παθενα εγκεφαλικο πρωτα ;D ;D ;D ;D
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

ΝΙΚΟΣ...(ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ)

αυτός μπορεί να φτιάξει δυο ολοκλιρες ομάδες με αυτά που έχει!!!
:o :o :o

ernestos

οποιος έχει λεφτά και δεν ξέρει τι να τα κάνει...

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Crypto

Χμμμ, μάλιστα. Ωραίος  8). Και ερωτώ. Αν για οποιοδήποτε λόγω χρειαστεί ή θελήσει να μετακομίσει σε άλλη χώρα, τι θα κάνει?...

Maleficus

με τόσα λεφτά που έχει δώσει εκεί δε νομίζω να έχει τέτοιο πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να μεταναστεύσει κάπου .

skotostras

AXAXAX! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ!!!

Carnifex1900

Pete a.k.a Carnifex

Arbiter

χαχαχχααχχααχα ολοι μας κρυβουμε εναν τετοιον μεσα μας!!!απλα προλαβαινουν οι γκομενες και μας τα τρωνε πρωτες αλλιως εδω θα καταληγαμε!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Carnifex1900

Παράθεση από: Carnifex1900 στις  29 Μαρ 2011, 19:40:14 ΜΜ
Ηλιθιος...απλα  :-\

Μα ρε παιδια οκ, να ειχε πολα 1000 διαφορετικα ειδη ο τυπος οκ με 'γεια του με χαρα του  ;D Αλλα εδω ο φιλος μας εχει 50 διαφορετικα και τα υπολοιπα 950 ειδη που εχει ειναι ολοιδια!!!  :-*

Χαχαχαχαχα μεχρι και εξοπλισμο navy seals εχει αυτος!!!!

+1 στην ατακα με τις γυναικες φιλε!!  8)
Pete a.k.a Carnifex

Fakas

Πορωμένος!! Ίσως στήνει στρατό και τους θέλει ομοιόμορφους... πορωμένος!!!!!

Nick_the_Greek

Οσοι μαζεβουν στρατιοτικο υλικο και πραγματα απο πλεμους ειναι αυτοι που στην πραγματικοτιτα δεν εχουν πολεμησει ποτε.Αυτην την φραση την ακουσα σε μια τενια και νομιζω οτι τεργιαζει πολυ με το θεμα.Αν καποιος απο αυτος τους που κανουν τετιες συλογες ειχαν πολεμησει ποτε δεν θα θελανε ουτε να τα βλεπουνε ολα αυτα.Ξερω..ξερω αν ηταν η ζηλια ψωρα .........αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Arbiter

Σας εχω και εγω ενα δωρο για το καληνυχτα!!!με πολυ αγαπη απο τον αμερικανικο στρατο!!σαφος και το βιντεο τα φανταρακια το κανουν για πλακα αλλα εχει τρελο γελιο!!!

iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/1wCWiWDELrA" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

Field eXpedients: WHAT WRONG LOOKS LIKE]
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Maleficus

ο τύπος στη πισίνα πρέπει να έχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ομάδα Airsoft ! Δεν εξηγείται αλλιώς ! Τάγμα κατεβαίνει στα παιχνίδια ! Δεν είναι καλά !

gioalex

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  30 Μαρ 2011, 00:53:04 ΠΜ
Οσοι μαζεβουν στρατιοτικο υλικο και πραγματα απο πλεμους ειναι αυτοι που στην πραγματικοτιτα δεν εχουν πολεμησει ποτε.Αυτην την φραση την ακουσα σε μια τενια και νομιζω οτι τεργιαζει πολυ με το θεμα.Αν καποιος απο αυτος τους που κανουν τετιες συλογες ειχαν πολεμησει ποτε δεν θα θελανε ουτε να τα βλεπουνε ολα αυτα.Ξερω..ξερω αν ηταν η ζηλια ψωρα .........αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι.

Νομίζω αναφέρεσαι στην ταινία "Το τελευταίο κάστρο"
http://www.imdb.com/title/tt0272020/

The Last Castle Trailer

mirrage

Παράθεση από: nikos1990 στις  05 Δεκ 2010, 20:20:58 ΜΜ
Παιδια αμα μου τα κλεβανε ολα αυτα το πρωτο πιστολι που θα εβρισκα θα οπλιζα και θα αυτοκτονουσα αν δεν παθενα εγκεφαλικο πρωτα ;D ;D ;D ;D

Δεν νομίζεις πως είσαι κάπως υπερβολικός?

Επίσης όσοι πολέμησαν χωρίς να το επιλέξουν (κληρωτοί πχ) δεν θέλουν να
ξαναδούν πολεμικό υλικό.
Οι μισθοφόροι και οι πωρωμένοι σε μεγάλο ποσοστό ασχολούνται συνεχώς
και αδιαλύπτως.

Nick_the_Greek

Nαι gioalex σε αυτην αναφαιρομαι αλλα τον τιτλο τον εχουν μεταφρασει "Το τελευταιο οχυρο" ετσι τον εχει πανω στο κουτι δηλαδη.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

gioalex

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  30 Μαρ 2011, 11:12:10 ΠΜ
Nαι gioalex σε αυτην αναφαιρομαι αλλα τον τιτλο τον εχουν μεταφρασει "Το τελευταιο οχυρο" ετσι τον εχει πανω στο κουτι δηλαδη.

Σωστά. Κάτι δεν μου κόλλαγε στον τίτλο που έγραψα, την ταινία την έχω δει 5-6 φορές, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στον ελληνικό τίτλο...