Προβλημα με τον αναστολεα κλειστρου σε WE GBB.

Ξεκίνησε από Dharry, 05 Δεκ 2010, 12:47:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dharry

Εχω τα 1911 M.E.U. & 1911 Night Hawk της WE.Παρατηρω οτι αλλες φορες ο αναστολεας κλειστρου λειτουργει,και οταν 'φυγει' η τελευταια μπιλια, το κλειστρο μενει ανοικτο(οπως πρεπει...),αλλες φορες (τις περισσοτερες...) ο αναστολεας δεν λειτουργει και το κλειστρο μενει κλειστο(οπως δεν θα επρεπε...)
Το'χει παρατηρησει και κανεις αλλος ή εγω ειμαι ο γκαντεμης της παρεας;
Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση;Ευχαριστω εκ των προτερων ...

ADINOWS

δοκιμασε να δεις αν μενει ανοιχτο το κλειστρο οταν πυροβολεις χωρις τον γεμιστηρα μεσα.
Εαν ναι...τοτε εχει  η εχει προβλημα ο γεμιστηρας σου...στειλε μου p.m να σου πω πως θα το φτιαξεις.
COBRA TEAM

Dharry

Εβαλα καινουργιο γεμιστηρα (απο το κουτι...)και δουλευει κανονικοτατα.Δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι με ελαχιστη χρηση,θα μπορουσε να ειχε προβλημα στο γεμιστηρα ...
Ευχαριστω.

nikos1990

Ειδες αν καταλαθος γιατι μου εχει τυχη να μεινει καμοια μπιλια μεσα π.χ. οταν  ειναι ειδη οπλισμενο και να το εχεις ξεχασει και να ξανα οπλισεις
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Bury ze dead

δεν νομιζω μαλλον προβλημα στον γεμιστηρα ειναι
δοκιμασες με αλλον γεμιστηρα? αν ναι ισως να φταιει το κλειστρο η κατι να το εμποδιζει να ανοιξει
οταν ανοιγει στην τελευταια ββ ανοιγει βεβιασμενα?
Bring me the undead and i'll bury them for good

Dharry

Οι γεμιστηρες εφταιγαν Ζαφειρη.Μολις εβαλα καινουργιο, απο το 'κουτι',δουλεψε κανονικοτατα...

Bury ze dead

Bring me the undead and i'll bury them for good