Σεναρια και μη τηρηση των κανονων..

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 29 Νοε 2010, 13:15:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

@Ozy

Θες δηλαδή να μου πείς ότι η όλη κατάσταση προκαλείται μόνο απο τους νέους παίχτες? Η ιστορία απδεικνύει το αντίθετο πάντως. Δεν έχει σημασία η παλαιότητα και η ηλικία, λάθοι μπορούν να κάνουν όλοι. Επειδή κάποια παιδιά ξεκίνησαν νωρίτερα το airsoft και βρήκαν κάποια πεδία τα οποία και αποκάλυψαν στους άλλους ( δημόσια είναι όλα, δεν τα χάρισαν απο την περιουσία τους ), δε σημαίνει ότι είναι και αυθεντίες. Και να σου δώσω ένα παράδειγμα: Ο πατέρας μου οδηγάει 30 χρόνια. Ο Luis Hamilton σχεδόν 15. Ο πατέρας μου ακόμη δυσκολεύεται να παρκάρει σε μικρό χώρο. Ο Luis Hamilton είναι παγκόσμιος πρωταθλητής... Το πόσο καλός και σωστός είσαι σε ότι και να κάνεις δεν το καθορίζει ΜΟΝΟ ο χρόνος.

Απο την άλλη, λες να φύγει η φύρα. Τώρα δημιουργήθηκε?? Μήπως δεν υπήρχε και πρίν ?? Γιατί τόσο καιρό δεν αποβλήθηκε??

Βλέπεις σαν λύση να μείνουν λίγοι και καλοί, αυτοί που ταιριάζουν τα χνώτα τους. Μα ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Κατά τη γνώμη μου σωστά γίνεται. Φίλος με το ζόρι δε γίνεται...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τη "Μεγάλη Του Airsoft Σχολή". Όχι όμως να πάνε να πνιγούνε οι νέοι...

Και για να ολοκληρώσω τη σκέψη μου.
Το να κρίνεις τον άλλο είναι εύκολο. Το να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα πράγματα είναι δύσκολο. 'Εχεις διαλέξει την παρέα που σου κάνει για να παίζεις, και καλά κάνεις. Με το να κρίνεις όμως όλους τους υπόλοιπους ως κακούς και ελλειπείς, τι ακριβώς προσφέρεις??

Η βγες μπροστά και κάνε κάτι, ή σταμάτα να ασχολείσε...

Sorry που απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα, αλλά εσύ εξέφρασες μιαν άποψη που φαίνεται να συμμερίζονται και πολλοί άλλοι σε αυτό το foroum( παλιοί - νέοι, δεν έχει σημασία).
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Ghostrider στις  30 Νοε 2010, 23:51:22 ΜΜ
Φίλε Παυλο Μελά να σε ρωτήσω κάτι?
Είσαι παλιός και σίγουρα πιο έμπειρος απο μένα που μετρώ μερικούς μήνες στο άθλημα, ομως λύσε μου μερικές απορίες(παντα φιλικά και χωρίς καμία ειρωνία)
Ενας νέος παιχτης σαν εμένα πως θα μάθει να παίζει σωστά και πώς θα δικτυωθεί με τους παλαιότερους της κοινότητας όταν κυριολεκτικά τον αφήνουν στην απ'έξω για να παίξουν τα prive τους?
Πώς θα γίνει καλύτερος για να μπορέσει να προσφέρει και ο ίδιος αργότερα στην "κοινότητα"(συγνώμη αλλα δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε κοινότητα πια... :( )
Εγω πιστεύω πως μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται γιατι το 80% λέει το γνωστό όπως λέει ο λαος μας εγώ την βόλεψα δεν κόβει το λαιμό του ο "νέος" και ο κάθε νέος.
Αυτό δηλαδη παρουσιαζεις ως λύση ως παλαιότερος και πιο έμπειρος?αρα με αυτό τον τρόπο ποιος ο λόγος να υφίσταται το forum?
Μήπως εμεις να σταματήσουμε να ασχολούμαστε αφου δεν έχουμε καμια θέση στις ήδη ανεπτυγμένες κοινότητές σας?δεν ξέρω τι αλλο να υποθέσω...
Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλα κάποτε έπρεπε να το πω...και με αφορμή το σχόλιο σου μου δώθηκε η αφορμή.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου μιας και δε σε ξέρω κιολας.
Μετα λυπής μου
Σ.Μ. "The Ghostrider"
φιλε μαλλον τα εχεις μπερδεψει...δεν σε κατηγορω γιατι ακομα δεν εχεις μπουχτισει τις παπαριες στα public του κιλου και για αυτο τα λες..οταν θα τα δεις στα λογια μου θα ερθεις..εγω προσωπικα αν κι εχω το καθε δικαιωμα εχω να παιξω prive κατι μηνες,απλα προτιμω να παω να κανω περιπολα με την ομαδα απο το να παω σε ενα σεναριο του κιλου που δεν θα μου προσφερει τιποτα..αυτοι ειναι οι λογοι και οχι οτι ξεχναω απο που ξεκινησα,σιγα τα χρονια που παιζω στην τελικη...

LAMPROS ετσι νομιζεις εσυ και η απειρια σου,οταν θα γυρισεις σπιτι αντι για χαρουμενος με κανα δοντι λιγοτερο,η' οταν θα βαρεθεις ολα αυτα που λεω πιο πανω ελα και πες μου,εως τοτε κρατα τις βαρυσημαντες δηλωσεις και δες γιατι τα λεω ολα αυτα..τελος μου αρεσει οτι εδω μεσα καποιοι μιλανε κι ολας μετα απο αυτα που γινονται στα σεναρια τους...τελοσπαντων...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

ΠαράθεσηΘες δηλαδή να μου πείς ότι η όλη κατάσταση προκαλείται μόνο απο τους νέους παίχτες?
Eχεις δικιο.....δεν φταινε μονο οι νεοι. Δικο μου το λαθος. Φταινε οι λαθος παιχτες και αυτοι που ερχονται στο πεδιο με λαθος νοοτροπια ανεξαρτητως ηλικιας, εμπειριας. Ωστοσο οσο τα χρονια περνανε, η φυρα μεγαλωνει και χαλαει την φαση για ολους μας. Παλαιοτερα τετοια προβληματα δεν ειχαμε...ειχαμε τα θεματα μας, τα μιρκο-πολιτικα μας, αλλα τα περισσοτερα εξελισονταν παρασκηνιακα και εκτος πεδιου. Απο οτι διαβαζω πλεον, εκτος των παρασκηνικακων, εχουμε και προβληματα στο πεδιο σχεδον καθε εβδομαδα.

ΠαράθεσηΑπο την άλλη, λες να φύγει η φύρα. Τώρα δημιουργήθηκε?? Μήπως δεν υπήρχε και πρίν ?? Γιατί τόσο καιρό δεν αποβλήθηκε??
Δεν ξερω αν παλιοτερα δεν υπηρχε υπηρχε η φυρα, η αν τωρα απλα βρηκε χωρο και ξεσπαθωσε. Πιστεψε με ομως, στα παιχνιδια που καναμε παλιοτερα, πριν απο 3-4 χρονια τετοια προβληματα και τετοια φαγωμαρα δεν ειχαμε. Προσωπικα δεν θυμαμαι προβληματα στο Kandahar, ή στις πρωτες μερες του Hotel, ουτε σεντονια στα φορα, με εξαιρεση ισως οταν συζητουσαμε τους κανονες  

Απο την αλλη δεν ξερω με ποιον τροπο μπορεις να διωξεις τη φυρα απο ενα παρανομο και καταπατημενο πεδιο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις εσυ και η ομαδα σου και να πατε να παιξετε αλλου

ΠαράθεσηΒλέπεις σαν λύση να μείνουν λίγοι και καλοί, αυτοί που ταιριάζουν τα χνώτα τους. Μα ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Κατά τη γνώμη μου σωστά γίνεται. Φίλος με το ζόρι δε γίνεται...
Στα λογια μου ερχεσαι.....για αυτο φευγει κοσμος απο τα public του κιλου και μενει σπιτια του, η παει και παιζει πριβε με την παρεα του, και αφηνει τους αλλους στα public να ξεκατινιαζονται καθε κυριακη, η σχεδον καθε κυριακη

ΠαράθεσηΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τη "Μεγάλη Του Airsoft Σχολή". Όχι όμως να πάνε να πνιγούνε οι νέοι...
Οι νεοι να πανε και να βρουν τα πραγματα μονοι τους οπως τα βρηκαμε και εμεις. Κανενας απο εμας (εκτος απο εμενα, βεβαιως βεβαιως  ;D ;D ;D) δεν ηταν ιδιοφυιες. Μερακι ειχαμε και ορεξη να τρεξουμε και να ψαξουμε και να μαθουμε και να ασχοληθουμε. Οποιοι ειναι καλοι και σωστοι θα βρουν τον δρομο τους, και στα πριβε θα προσκληθουν και παντου. Οι αλλοι σπιτια τους και/η στα public του κιλου.

ΠαράθεσηΤο να κρίνεις τον άλλο είναι εύκολο. Το να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα πράγματα είναι δύσκολο. 'Εχεις διαλέξει την παρέα που σου κάνει για να παίζεις, και καλά κάνεις. Με το να κρίνεις όμως όλους τους υπόλοιπους ως κακούς και ελλειπείς, τι ακριβώς προσφέρεις??

Η βγες μπροστά και κάνε κάτι, ή σταμάτα να ασχολείσε...
Φιλε μου, νομιζω οτι εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Δεν κρινω κανεναν. Δεν εχω πει τιποτα περισσοτερο απο το να αναφερω την πραγματικοτητα του airsoft σημερα οπως την διαβαζω μεσα απο τα γραφομενα ΣΑΣ στο φορουμ. Απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους, πραγματα που κανενας δεν θελει να πει, η ακομα χειροτερα, να ακουσει και για αυτο γινομαι κακος

Οχι κυριοι, δεν ειμαστε ολοι ισα κι ομοια, φουστηδες και παλικαρια.
Ναι, υπαρχουν καλοι και σωστοι παιχτες. Δυστυχως ομως υπαρχουν και αρκετοι που ειναι φυρα, για διαφορους λογους. Δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει αυτη η διαπιστωση

Μου λες οτι δεν προτεινω κατι και δεν κανω κατι. Οτι δεν βγαινω μπροστα

Το αντιθετο....προτεινω και παρα-προτεινω, απλα η προταση μου δεν θα αρεσει σε πολλους.

Δεν εχω καμμια ορεξη να χαλαω την μια  Κυριακη τον μηνα που θα εχω ελευθερη σε public του κιλου. Για αυτο προτεινω πριβε, προτεινω καλυτερη οργανωση των ομαδων και των παιχτων. Προτεινω στους νεους παιχτες να μην τα περιμενουν απο τους παλιους και να ασχοληθουν οι ιδιοι με την περιπτωση τους και την airsoftικη "μορφωση" και "παιδεια" τους εντος και εκτος των πεδιων

Προτεινω να τελειωσουν οι ευγενειες και οι καλοσυνες. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους

Προτεινω πανω απο ολα να βγαλουμε το κεφαλι μας απο την αμμο και να δουμε τα πραγματα οπως ειναι, και οχι οπως θελουμε να ειναι.

Teacherdick

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  01 Δεκ 2010, 09:28:19 ΠΜ
τελος μου αρεσει οτι εδω μεσα καποιοι μιλανε κι ολας μετα απο αυτα που γινονται στα σεναρια τους...τελοσπαντων...

Προφανώς εννοείς εμένα, αφου το post δημιουργήθηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι που κάναμε..Έπρεπε όμως να πείς όνομα.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να συζητάμε ανοιχτά. Επέτρεψέ μου λοιπόν να απαντήσω, χωρίς πραγματικά να θέλω να τσακωθώ μαζί σου ή με κάποιον άλλο( σου λέω αλήθεια, δεν έχω τέτοια πρόθεση).

Στο συγκεκριμμένο παιχνίδι δε συμμετείχες, άρα ότι άκουσες τα άκουσες απο άλλους, επομένως κράτα και μερικές επιφυλάξεις. Μέτρηση δεν έγινε σε όλα τα όπλα. Γιατί? Επειδή θεωρώ ανοησία όταν το 90% των συμμετοχών είναι οργανικές ομάδες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να έχουν φτιάξει τα όπλα τους στα 344 fps, να μετράμε κάθε φορά όπλα. Αντίθετα, ρώτησα όσοι δεν τα έχουν μετρήσει ή έχουν αμφιβολία, να μου το πούν. Βρέθηκε όπλο με 370 fps. Δώσαμε όπλο εμείς στο παιδί για να παίξει. Αν αυτός πήγε μετά και πήρε πάλι το δικό του(εικάζω, εγώ δεν το είδα να συμβαίνει), τι μπορώ να κάνω εγώ? Να τον δέσω με λουρί??

Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού, μαζευτήκαμε και είπαμε όποιος έχει πρόβλημα ή παράπονο να το πει εκείνη τη στιγμή. Κάποιοι είπαν για αθανασίες. Αιώνιο πρόβλημα. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει. Κανείς όμως δε βγήκε να πει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή και μετά, " ρε μ.λ.κα Κώστα, αυτού του τυπά το όπλο μας έτσουξε και βαρούσε απο του διαόλου τη μάνα", ώστε να μετρηθεί επιτόπου.Γαιτί; Επειδή έχουμε κάνει σπορ το ξεκατίνιασμα after game.Η νοοτροπία δεν αλλάζει...

Στο συγκεκριμμένο σενάριο, δεν ξέχασα να μετρήσω όπλα.Ξέχασα κάτι που λένε οι Γερμανοί : "Το να εμπιστεύεσαι κάποιον είναι καλό. Το να τον ελέγχεις είναι ακόμη καλύτερο". Το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί το δέχομαι. Το μερίδιο που αναλογεί στον κάθε ένα που πάει να παίξει χωρίς να υπολογίζει τίποτα, δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο καθένας πρέπει να είναι διαιτητής του εαυτού του( δεν ξέρω αν συμφωνείς ).

Aπο εδώ και πέρα, σε δικά μου παιχνίδια, αφου δεν έχω δικαίωμα να διώξω κανέναν, αν υπάρχει παραβίαση κανονισμών ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ. Ας μείνουν οι άλλοι να παίξουν deathmatch.

Αυτά όσον αφορά εμένα.Και πάλι, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, όπως πιστεύω οτι και εσύ δεν έχεις κάτι μαζί μου. Κάνουμε συζήτηση σε ένα θέμα που είναι σημαντικότατο...

@OZY

H απάντησή σου με κάλυψε. Ίσως να μη συμφωνώ 100%, δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι σε πολλά έχεις δίκιο.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο
Κώστας

Kallistos

@ Όλους...
Το θέμα δε θα λυθεί ποτέ.
Αυτα επαναλλαμβάνονται στα post ξανά και ξανά, δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ότι διαβαζα πριν 3 χρόνια διαβαζα και στα 2, και πέρυσι, και φέτος μία απο τα ίδια.
Γνώμες... για τα σενάρια... τα παιχνίδια... την διεξαγωνή τους, έχουμε όλοι, το λιγότερο άπο μία. Απλά να γίνεται ντόρος.

Στο τέλος, ίσως να θυμόμαστε και κάτι αμυδρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι ίσως να έτυχε ένα παράδοξο... και να περάσαμε καλά.

Φαύλος κύκλος
Ready... Steady... Fire...!!!

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Shadowjack

Παράθεση από: MAKISL στις  30 Νοε 2010, 23:00:04 ΜΜ
Εχει σκεφτει κανεις αν το judo θα ειχε γινει ολυμπιακο αθλημα αν κανενας δεν ακολουθουσε τους κανονες και ασ πουμε οταν του τη βιδωνε τραβαγε μια κλωτσια στα @@@ του αλλου?
Αν κοιτάξεις την ιστορία του τζούντο θα δεις ότι δεν ήταν ιδιαίτερα ευθύς ο δρόμος για να φτάσουν στους σημερινούς κανόνες ασφαλείας.  Προσωπικά έχω ένα ραγισμένο σπόνδυλο στο σβέρκο εδώ και 32 χρόνια γιατί τότε επιτρεπόταν κάτι που απαγορεύεται σήμερα (δικαίως κατ΄ εμέ).
ΠαράθεσηΓνώμες... για τα σενάρια... τα παιχνίδια... την διεξαγωνή τους, έχουμε όλοι, το λιγότερο άπο μία. Απλά να γίνεται ντόρος
.Το ίδιο γινόταν ιστορικά, και γίνεται, στα περισσότερα μαχητικά αθλήματα.

Η αεροσφαίριση είναι καινούργια δραστηριότητα, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές για τους κανόνες ασφαλείας. Μιλώντας σαν μεμονωμένος παίχτης και όχι σαν αντιπρόσωπος της ομάδας μου, μπορώ να πω π.χ. ότι προσωπικά απεχθάνομαι το Μπαμ (όχι το Parley), και πιστεύω ότι όσοι το στηρίζουν είναι τρανσέξουαλ γκέϊ αδερφάρες που ονειρεύονται καθημερινώς τον Lexington Steele (Σημ. η αναφορά προσδίδεται μεταφορικά, και ουδεμία πρόθεση υπάρχει να προσβάλλω το χρηστό ήθος των τρανσέξουαλ γκέϊ αδερφάδων, είτε ονειρεύονται τον Lexington Steele είτε όχι). Χαίρομαι ότι π.χ. στο εξωτερικό το Bang kill είναι ως επί το πλείστον προαιρετικό και δεν επιβάλλεται, γιατί το μπαμ καταστρέφει κατ' εμέ το CQB (τα δωμάτια είναι 4x4 συνήθως και όχι 10x19) , και το 1 Joule φαίνεται να είναι ασφαλές έτσι και αλλιώς ακόμη και εξ επαφής.

Παρά ταύτα, όλα αυτά δεν είναι παρά προσωπικές, και μπορεί και προσωρινές, απόψεις. Αυτό για το οποίο δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, είναι ότι ΟΛΟΙ θέλουν να διεξάγεται ασφαλές παιχνίδι (γιατί παίζουμε πόλεμο, δεν κάνουμε πόλεμο - όποιος έχει αντίθετη άποψη, υπάρχει και το Αφγανιστάν).  Άρα αυτό για το οποίο διαφωνούμε είναι ποια είναι η καλύτερη μέθοδος επιβεβαίωσης της ασφάλειας του παιχνιδιού.

Αυτό θα λυθεί. Αν κρίνουμε από το τζούντο, θα χρειαστούν κάποια χρονιάκια μέχρι να οριστικοποιηθούν οι κανόνες ασφαλείας (50?). Και πάλι όμως, θα υπάρξουν ατυχήματα. Στο γκέϊ τρανσέξουαλ αγώνισμα της ξιφασκίας, έχουν υπάρξει 7 θάνατοι και 14 σοβαροί τραυματισμοί από το 1937 (και έχοντας σπάσει στα νιάτα μου καμιά δεκαριά epee επάνω σε μάσκες και στήθη, απορώ που δεν υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι). 

Άρα αν ο γνώμονας είναι η ασφάλεια, πολύ γρήγορα νομίζω ότι θα κατασταλάξουμε σε κάποιο αποτέλεσμα που να είναι αποδεκτό από όλους. Μέχρι τότε, το να περιορίζουμε τον κίνδυνο επιμένοντας ίσως σε υπερβολικούς κανόνες ασφάλειας, δεν είναι κακό.  Κάποια στιγμή, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε, θα επέλθει η ομαλοποίηση.  Καλό είναι λοιπόν να επιμείνουμε υπερβολικά σε αυτό πριν χαλαρώσουμε την επιφύλαξη μας - και αυτό σημαίνει ότι καλό είναι σε κάθε παιχνίδι να μετριούνται υποχρεωτικά τα όπλα.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Demon

@ ozymandias
Φιλε μου μάλλον με παρεξήγησες
Δεν ζήτησα ποτέ απο κανέναν να μου τα δώσει στο πιάτο.Δεν θεώρησα ποτέ οτι έχω δικαιώματα.Αντιθέτως ψάχνω μόνος μου προβληματίζομαι και προσπαθω (χωρις να τα καταφερνω παντα) να πετυχαίνω το βέλτιστο αποτέλεσμα.και επίσης δε ζήτησα απο κανέναν να μου μάθει να παίζω ή να με καλέσει στα prive του.Δικαίωμα του καθενός να παίζει με όποιον θέλει όμως ετσι το αθλημα μικραίνει αντι να μεγαλώνει.
Συμφωνώ με τα περισσότερα απο όσα είπες.Ομως συγνώμη αλλα θα διαφωνήσω με αυτό που λες περι φύρας.Σίγουρα θα υπήρχε και φύρα πρίν απλά επειδή ήσασταν λιγότεροι φαινόταν και λιγότερο.
Λάθος παίχτες πιστεύω πως υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν πάντα(και εις τους αιωνας των αιώνων.Αμήν :D :D ) το ζήτημα είναι οτι κανείς δεν τους έβγαλε απο την μέση όταν έπρεπε γι'αυτο και το πρόβλημα διευρύνεται αντι να βελτιωνεται.και όταν λεω φύρα προς θεού δεν εννοω τον απειρο παίχτη ή τον παίχτη που δεν ξέρει να παίζει καλά,αλλά αυτούς που είτε το παίζουν ετεροθαλη ξαδέρφια του Ντανκαν Μακλαουντ είτε εχουν παραπάνω fps ειτε οτιδήποτε.Φιλικά πάντα και χωρίς ιχνος εξυπνάδας ή ειρωνίας.

@ Όλους
Εγώ προτείνω να γίνει το εξής και αν βρώ ανταπόκριση θα ζητήσω και απο το βασίλη να γίνει captains meeting αλλά αυτή την φορά να είναι όλοι παρώντες (όχι οι μισοί) για να εκφράσουν την γνώμη τους αλλιώς μετά απο οποιαδήποτε αποφαση που θα διαφωνουν και δεν θα είναι παρωντες να υπερασπιστουν τη γνώμη τους,ας σωπάσουν μια και καλή να ησυχάσουμε.
Όσοι επανελλημένα βλάπτουν το άθλημα να απομακρύνονται απο την κοινότητα.Κατι σαν black list. μπάς και συμμορφωθούν επιτέλους για να πάμε μπροστά.Αλλιως θα έχουμε τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου και θα συνεχίσουμε να ξεκατινιαζομαστε στα φορα για το ίδιο θεμα ξανά και ξανά.

Αυτά είχα να πώ και θα σιωπήσω (οποιος θέλει να κάνουμε εναν σωστό διάλογο ας μου στείλει πμ και πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε)

Σ.Μ. "The Ghostrider"

Ozymandias

ΠαράθεσηΔεν ζήτησα ποτέ απο κανέναν να μου τα δώσει στο πιάτο.Δεν θεώρησα ποτέ οτι έχω δικαιώματα.Αντιθέτως ψάχνω μόνος μου προβληματίζομαι και προσπαθω (χωρις να τα καταφερνω παντα) να πετυχαίνω το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Αυτο ειναι προς τιμην σου, και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις τον δρομο σου και τη θεση που σου αρμοζει στην κοινοτητα. Δυστυχως ομως, δεν ειναι ολοι εξισου φωτισμενοι με εσενα.

ΠαράθεσηΟμως συγνώμη αλλα θα διαφωνήσω με αυτό που λες περι φύρας.Σίγουρα θα υπήρχε και φύρα πρίν απλά επειδή ήσασταν λιγότεροι φαινόταν και λιγότερο.
Λάθος παίχτες πιστεύω πως υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν πάντα
Ενδεχωμενως ναι.....αλλα δεν τους βλεπαμε και δεν  δημιουργουσαν προβληματα.

Οσον αφορα την μαυρη λιστα και τις αποβολες που λες, πως μπορεις να αποβαλεις εναν παιχτη απο ενα πεδιο στο οποι ουτως η αλλως εισαι μεσα παρανομα; Η μονη λυση ειναι ο τσαμπουκας και το ξυλο.

"Οζυ, φυγε απο το παιχνιδι μας, εισαι φαουλ"
"Δεν φευγω και αντε και......"

Πως συνεχιζεις απο εκει;

ΠαράθεσηΕγώ προτείνω να γίνει το εξής και αν βρώ ανταπόκριση θα ζητήσω και απο το βασίλη να γίνει captains meeting

Εκει εισαι λιγο λαθος....το captain's meeting ειχε να κανει με τις ομαδες και δη αυτες που συμμετειχαν στην συναντηση. Οι οποιοι κανονες δεν ηταν δεσμευτικοι κανονες για ολους, πολλω δε μαλλον για τους ελευθερους παιχτες. Ειχαν να κανουν μονο με τα παιχνιδια που αυτες οργανωνουν και στα παιχνιδια που αυτες συμμετεχουν

MAKISL

αχ ρε παιδια ... κουβεντες , καβγαδες , και μεσα σε ολα αυτα  ξεχναμε το βασικοτερο...
να περασουμε καλα.... ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.. να περασω μερικες ωρες οσο καλυτερα γινεται παω... και δεν εχω σκοπο ουτε θελω να αποδειξω σε κανενα τιποτα. Να περασουμε καλα μπορουμε? Ετσι οπως παει δεν το βλεπω..... 
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

Παράθεση από: Ozymandias στις  01 Δεκ 2010, 18:35:31 ΜΜ
Αυτο ειναι προς τιμην σου, και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις τον δρομο σου και τη θεση που σου

"Οζυ, φυγε απο το παιχνιδι μας, εισαι φαουλ"
"Δεν φευγω και αντε και......"

Πως συνεχιζεις απο εκει;

Tον πυροβολουνε ολες οι ομαδες μαζι? τον αγνοουνε ολοι? τον γραφουνε στα παλια τους τα παπουτσια? (προσωπικα προτιμω την πρωτη... αν φαει 250 μπιλιες θα φυγει θελει δεν θελει)

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Teacherdick

Παράθεση από: MAKISL στις  02 Δεκ 2010, 11:08:06 ΠΜ
Tον πυροβολουνε ολες οι ομαδες μαζι? τον αγνοουνε ολοι? τον γραφουνε στα παλια τους τα παπουτσια? (προσωπικα προτιμω την πρωτη... αν φαει 250 μπιλιες θα φυγει θελει δεν θελει)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κανένας δεν έχει την εξουσία να επιβάλει αποκλεισμό σε κανέναν, ειδικά απο ένα χώρο που δεν του ανήκει. Όσο παράνομο είναι να φας πόρτα σε club( που λειτουργεί για όλους, όχι για members), αλλό τόσο είναι να φάς και σε πεδίο airsoft( που είναι δημόσιο, όχι ιδιωτικό).

Τώρα για το άλλο που λες, αν φάει 250 μπίλιες θα φύγει.....Σιγά μην τον πάμε στο Γουδί να τον εκτελέσουμε κιόλας....Δεν είναι λύση αυτή.

MAKISL

εχεις δικιο πανω σε αυτο.... Ισως να ειμαι λιγο υπερβολικος.. (το εκανα να ακουγεται σαν λυντσαρισμα ετσι?)  Αλλα το αλλο ? Αν αυτον που ειναι φαουλ τον αγνοουνε ολοι? τοτε θα ειναι αναγκασμενος να φυγει...
Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω... 
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

fanioles

Παράθεση από: MAKISL στις  02 Δεκ 2010, 12:42:22 ΜΜ
εχεις δικιο πανω σε αυτο.... Ισως να ειμαι λιγο υπερβολικος.. (το εκανα να ακουγεται σαν λυντσαρισμα ετσι?)  Αλλα το αλλο ? Αν αυτον που ειναι φαουλ τον αγνοουνε ολοι? τοτε θα ειναι αναγκασμενος να φυγει...
Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω... 

Δεν υπάρχει λύση..  Τρώς τη χλαπάτσα 2-3 φορές, ξενερώνεις και μετα είσαι πιο επιλεκτικός στις παρέες με τις οποίες παίζεις.

Ozymandias

Παράθεσηαχ ρε παιδια ... κουβεντες , καβγαδες , και μεσα σε ολα αυτα  ξεχναμε το βασικοτερο...
να περασουμε καλα.... ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..
Oυτε εγω......ελα ομως που δεν περναει ο κοσμος καλα πλεον.

ΠαράθεσηΤρώς τη χλαπάτσα 2-3 φορές, ξενερώνεις και μετα είσαι πιο επιλεκτικός στις παρέες με τις οποίες παίζεις.
Δηλαδη πριβε και invitation-only παιχνιδια.  ;)

Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι δαιμονοποιουμε κατι και αρνουμαστε να αντικρισουμε την πραγματικοτητα.

MAKISL

τι να σου  πω ozy... δεν εχω παιξει πολλα παιχνιδια ποσο μαλλον πριβε... και ετσι δεν μπορω να εκφρασω αποψη .... αν καποια στιγμη, παλιονωνντας και μαθαινοντας το παιχνιδι, παιξω και καπου πριβε , τοτε ισως να μπορω να σου απαντησω,....

μεχρι τοτε θα προσπαθω να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να κανω καλυτερα τα public  παιχνιδια...
ισως καποτε να βαρεθω και γω και να παω να κανω κατι αλλο... αλλα αυτο συμβαινει συνηθως με ολα τα χομπι...
ισως καποτε να βαρεθω  και να μην θελω πλεον να ασχολουμαι με οτ να λεω μην κανετε αυτο η να κανετε εκεινο ....
αλλα  προς το παρον εχω ακομα την ορεξη να λεω ιδεες.... αλλες εφαρμοσιμες , αλλες οχι , αλλες μαλακιες αλλες οχι....

ευχομαι σε ολους ασφαλη και διασκεδαστικα παιχνιδια
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Kallistos

Παράθεση από: Kallistos στις  01 Δεκ 2010, 13:20:55 ΜΜ
Στο τέλος, ίσως να θυμόμαστε και κάτι αμυδρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι ίσως να έτυχε ένα παράδοξο... και να περάσαμε καλά.

Αμήν!!!
Ready... Steady... Fire...!!!

Jocker

@ Ozymandias για το πρωτο ποστ
@ Shadowjack για το πρωτο ποστ

ποσο πολυ καλα τα ειπατε!!!
ειλικρινα δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για τον κοπο σας να τα γραψετε!

με βρισκουν απολυτα συμφωνο!!!

θελω με την σειρα μου να πω κατι....

επειδη εχω παθος με την μπαλα...
να θεσω ενα ωραιο (κατα την γνωμη μου) παραδειγμα

η elit του ποδοσφαιρου ειναι το Champions League
μετα ερχεται η 1η κατηγορια
μετα το κυπελλο
μετα η 2η κατηγορια
(καταλαβαινετε που το παω)

και τελος τα 5Χ5 της περιοχης μας!

ας τα παρουμε στο airsoft τωρα και ας κανουμε την αντιστοιχια....

η ελιτ ειναι να παιξεις airsoft με ομαδες του εξωτερικου...(ονειρο θερινης νυκτος?...ελπιζω καποια στιγμη να γινει) (CL)
μετα να παιξεις με τις ομαδες που νομιζεις εσυ οτι ειναι καλες. (πριβε)  (Λιγκα 1)
μετα με ομαδες και εκτος της περιοχης σου (πανελληνια) (κυπελλο)
μετα με ομαδες και παικτες γενικοτερα...(public)  (λιγκα 2)

και τελος τα παιχνιδια του κιλου. (public... που καλυτερα να εμενες σπιτι η να πηγαινες για καφε με την κοπελα σου!)  ( 5 Χ 5 )

κανεις παικτης αν ειναι σωστος και επειτα καλος δεν χανεται....
οπως ενας ποδοσφαιριστης...! οπως μια ομαδα!
και στο airsoft αυτο ειναι ακομα πιο ευκολο... αρκει να τηρεις καποιους κανονες.

θα το πω για αλλη μια φορα... βαζω και τον Μελα επειδη ανοιξε το θεμα...
@ Ozymandias για το πρωτο ποστ
@ Shadowjack για το πρωτο ποστ

ποσο δικιο εχετε
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

Παιδιά μια χαρά τα λέτε και δεν αντιλέγω με κανέναν αλλά... σλουρπ... :P

...ναι που είχαμε μείνει Αααα... το να τα λένε κάποιοι που τα έζησαν καλός και να τα λένε (σλουρπ... :P )  άλλα κάποιοι που πάλιωσαν ξαφνικά και το παίζουν elite και βοσηνάκης ενώ από εκεί προήλθαν είναι ειρωνικό. (και πάλι σλουρπ... :P )

Και ναι.. μερικοί ενώ ήταν γκάβακες και δεν ξέραν να κρατούν AEG μέσα σε ομάδες που τους δίδαξαν και τους ξεστράβωσαν έμαθαν, και τώρα είναι ξερόλες και super duper milsimocammanda που μιλούν με υπεροψία λες και γεννήθηκαν με το AEG στον κ..λο.

Αχχχ... πόσο δίκιο είχαν μερικοί... αλλά κάποιοι δεν έπιασαν το νόημα.

Τελικά μπιλάκια παίζουμε και ΜΕΡΙΚA Commanda εκ του ασφαλούς νομίζουν ότι θα πάρουμε την πόλη (για μερικούς που γουστάρουν να ακούν erika πριν πάνε για παιχνιδι...)

Αυτά και άλλα πολλά για τους παλαίουρες του 09' & του 10' ...

Εγώ πάω για απολέπιση τώρα γιατί έχω ψαρώσει άσχημα και έχω χάσει και τον λογαριασμό από τις κάμψεις.

Υ.Γ. Σλουρπ...   :P  ;D ;D ;D

Demon

Παράθεση από: SAPPER στις  07 Δεκ 2010, 00:52:17 ΠΜ
Παιδιά μια χαρά τα λέτε και δεν αντιλέγω με κανέναν αλλά... σλουρπ... :P

...ναι που είχαμε μείνει Αααα... το να τα λένε κάποιοι που τα έζησαν καλός και να τα λένε (σλουρπ... :P )  άλλα κάποιοι που πάλιωσαν ξαφνικά και το παίζουν elite και βοσηνάκης ενώ από εκεί προήλθαν είναι ειρωνικό. (και πάλι σλουρπ... :P )

Και ναι.. μερικοί ενώ ήταν γκάβακες και δεν ξέραν να κρατούν AEG μέσα σε ομάδες που τους δίδαξαν και τους ξεστράβωσαν έμαθαν, και τώρα είναι ξερόλες και super duper milsimocammanda που μιλούν με υπεροψία λες και γεννήθηκαν με το AEG στον κ..λο.

Αχχχ... πόσο δίκιο είχαν μερικοί... αλλά κάποιοι δεν έπιασαν το νόημα.

Τελικά μπιλάκια παίζουμε και ΜΕΡΙΚA Commanda εκ του ασφαλούς νομίζουν ότι θα πάρουμε την πόλη (για μερικούς που γουστάρουν να ακούν erika πριν πάνε για παιχνιδι...)

Αυτά και άλλα πολλά για τους παλαίουρες του 09' & του 10' ...

Εγώ πάω για απολέπιση τώρα γιατί έχω ψαρώσει άσχημα και έχω χάσει και τον λογαριασμό από τις κάμψεις.

Υ.Γ. Σλουρπ...   :P  ;D ;D ;D

Βασίλη έρχομαι και γώ για απολεπιση ( μονο που εγω οντως ψαρι ειμαι ακόμα χαχαχχαχχαχχ ;D ;D ;D )