Τα Σενάρια του Ελαφροΐσκιωτου

Ξεκίνησε από Iskios, 29 Νοε 2010, 20:25:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

pResident Stoumf Mobil

Ο Δρακουμέλ κέρασε βατόμουρα μολυσμένα με τον Ιό "Ω" την Στρουμφίτα. Η Στρουμφίτα, κλασσική μορφονιά του Στρουμφοχωριού, φίλησε όλα τα στρουμφάκια μέσα σε μια εβδομάδα και τους μετέδωσε τον ιό. Σιγά σιγά τα στρουφάκια γινόντουσαν δυσκοίλια και αντί για μπλε σκατουλάκια έβγαζαν τουβλάκια LEGO...

Τα LEGO συναρμολογούνται κατά την διάρκεια της νύχτας στις στρουμφοχέστρες και γίνονται BLUE-TRANSFORMERS έτοιμα να κατασπαράξουν τα στουμφάκια...

O Παπαστρούμφ ανίκανος να αντιδράσει μόνος καλεί σε βοήθεια τα PLAYMOBIL...

Ομάδες

• BLUE TRANSFORMERS
  • RED PLAYMOBIL

Οπλισμός

• BLUE TRANSFORMERS > Τούβλα Τσιμεντόλιθοι και πάσης φύσεως οικοδομικά υλικά (να μην εκσφενδονίζονται πάνω από τα 344fps)
  • RED PLAYMOBIL > Κουταλομαχαιροπήρουνα με σφεντόνες από βρακολάστιχα (οι κουτάλες/πηρούνες θεωρούνται βαρέα όπλα, να μην εκσφενδονίζονται πάνω από τα 344fps))

Εξοπλισμός
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν χωνί για να επικοινωνούν με την ομάδα και τον αφαλό τους, απαγορεύονται τα PMR.

Διεξαγωγή Σεναρίου

Την ώρα ΗΗ:ΗΗ πέφτουν PLAYMOBIL commando με αερόστατα και πιρόγες στο Στρουμφοχωριό, θα πρέπει να κινηθούν χωρίς να τρίζουν, πίσω από τις γραμμές των BLUE TRANSFORMERS να βρουν τα εναπομείναντα στρουμφάκια, να τα τυλίξουν σε ασημόχαρτο και να τα πάρουν μαζί τους. Μόλις καταφέρουν να μαζέψουν και το τελευταίο θα πρέπει να παλουκώσουν την Στρουμφίτα με όποιον τρόπο νομίζουν καλύτερα ώστε να μην ξαναμολύνει άλλα στρουμφάκια. Όλα αυτά θε πρέπει να γίνουν πριν οι BLUE TRANSFORMERS βάλουν την τυρόπιτα στον φούρνο και μυρίσει η τυρίλα στο Στρουμφοχωριό... εκεί όλα τελειώνουν και θα κάτσουν όλοι να φάνε...

vales z-mak

μια συμμετοχη απο εμενα.
θελω να παω στην ρred ομαδα εχω την στολη απο το unreal tournament 2 ;D ;D
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

dragon236

the best senario ever made  ;D ;D ;D

το καλυτερο σεναριο που εχει ακουστει ποτε στα χρονικα, να 'σαι καλα ρε εσυ με εκανες και γελασα με την ψυχη μου
always forgive but never forget!!

grenadier

Iskios

Παράθεση από: grenadier στις  29 Νοε 2010, 21:11:11 ΜΜ
Κι εγώ μέσα  ;D ;D ;D ... τι να φορέσω;;  :P

Παπαστρούμφ > Ράσο με κεντημένες κόκκινες μαργαρίτες, κοτσίδες αλλά Woodstock και βεντούζα  ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παντα μεσα κι εγω σε σεναρια με ποιοτητα..εχω ενα τσουβαλι τσιμεντο στα 340 fps παιζει? ;D ;D ;Dεχω κι ενα χασαπομαχαιρο αν τραυματιστει καποιος να του κοψουμε κανα ποδι να το φερω?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

illuvatar

μεσα( με τους red playmobile  αν ειναι ευκολο παρακαλω)
''...engaging tango....'''

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

φιλαρακι πρεπει να παιζεις καιρο airsoft για να εχεις σηκωσει τετοιο σεναριο,εγω παιζω αρκετο..μιαμιση μερα,οτι θες μπορω να βοηθησω!!!! ;D ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Iskios

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  29 Νοε 2010, 22:13:02 ΜΜ
φιλαρακι πρεπει να παιζεις καιρο airsoft για να εχεις σηκωσει τετοιο σεναριο,εγω παιζω αρκετο..μιαμιση μερα,οτι θες μπορω να βοηθησω!!!! ;D ;D ;D ;D

Φίλε θα σε βάλω με τα κουταλομαχαιροπήρουνα σε ρόλο βομβιστή, αναγκαίο αξεσουάρ βάζο με μέλι...

SW1GEORGE

Και στο τελος τρωμε και μια τουρτα !!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Iskios στις  29 Νοε 2010, 22:16:20 ΜΜ
Φίλε θα σε βάλω με τα κουταλομαχαιροπήρουνα σε ρόλο βομβιστή, αναγκαίο αξεσουάρ βάζο με μέλι...
ωραιος,θα φερω κι ενα τριγωνο πανοραματος για sidearm και 20 κεφτεδες για χειροβομβιδες!!!

Iskios

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  29 Νοε 2010, 22:11:19 ΜΜ
Να το φερω!!!

Τα pet δεν επιτρέπονται σε αυτό το σενάριο...  θα είμαι πολύ αυστηρός στην επιλογή των ομάδων παιδί μου ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Iskios στις  29 Νοε 2010, 22:21:07 ΜΜ
Τα pet δεν επιτρέπονται σε αυτό το σενάριο...  θα είμαι πολύ αυστηρός στην επιλογή των ομάδων παιδί μου ;D
ετσι ετσι...και μιας που το ανεφερες φτιαχνω ομαδα αν σε ενδιαφερει..απαραιτητα προσοντα:2 ματια,ενα ποδι τουλαχιστον,μισο μυαλο,εκπαιδευση σε ανορθοδοξο πολεμο στον παιδικο σταθμο,ραπελ απο το 1,5 μετρο και να εχεις aeg απο 900 fps και πανω,ψηνεσαι?

Iskios

Παράθεση από: sw1george στις  29 Νοε 2010, 22:18:29 ΜΜ
Και στο τελος τρωμε και μια τουρτα !!!!!!!

sw1george μόλις επιλέχθηκες για αρχηγός των BLUE TRANSFORMERS με κωδικό όνομα sw1Scream (διαβάζεται κ sweetscream)...

Iskios

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  29 Νοε 2010, 22:24:09 ΜΜ
ετσι ετσι...και μιας που το ανεφερες φτιαχνω ομαδα αν σε ενδιαφερει..απαραιτητα προσοντα:2 ματια,ενα ποδι τουλαχιστον,μισο μυαλο,εκπαιδευση σε ανορθοδοξο πολεμο στον παιδικο σταθμο,ραπελ απο το 1,5 μετρο και να εχεις aeg απο 900 fps και πανω,ψηνεσαι?

μέσαααααααααα

grenadier

Εγώ με τα στρουμφάκια παρακαλώ. Θα φέρω και το Strumpf-Geschutz IV Ausf XYZ μαζί  :P

Iskios

Παράθεση από: grenadier στις  29 Νοε 2010, 22:29:38 ΜΜ
Εγώ με τα στρουμφάκια παρακαλώ. Θα φέρω και το Strumpf-Geschutz IV Ausf XYZ μαζί  :P

Θ Ε Ο Σ ! (όταν λέμε ότι πρέπει να μπαίνεις στο πετσί του LARP...)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

MAKISL

μεσα και γω .. στο ρολο της ψιψινελ σας παρακαλω αν ειναι δυνατον.............
Εχω γατοστολη πορτοκαλι με ασπρη κοιλιτσα ..... μπορω?
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ